Hamile Eşe Hediye

Kahve Sever
Çay Sever
Çiçek Sever
Çikolata Sever
Mum Sever
Tütsü Sever
Hobi Sever
Bakım Sever
Muhiku Mini
Plan Sever
Doğum Günü
Yeni İş Tebrik
Premium Kutular
Ahşap Kutular
250 TL Altı
X
Filtre
Filtre
  • İlgi Alanı
  • Fiyat
  • Değerlendirme
Filtreyi Uygula
Sık kullanılan filtreler
  • Tümü
  • İlgi Alanı
  • Fiyat
  • Değerlendirme
Temizle
    • İlgi Alanı
    • Fiyat
    • Değerlendirme
    • dkk
      %19 İndirim!
      349,90 TL
      (265)
      Çok Satan
      Hızlı Teslimat
    • Mithra Kutusu
      %23 İndirim!
      549,00 TL
      (61)
      Hızlı Teslimat
    • Dünya Çayları Kutusu
      %21 İndirim!
      589,90 TL
      (81)
      Özel Fiyat
      Hızlı Teslimat
    • Otantik Çaylar Kutusu
      %23 İndirim!
      619,00 TL
      Çay Sever
    • Atlas Kutusu
      %22 İndirim!
      594,00 TL
      (119)
      Hızlı Teslimat
    • Sevgini Paylaş Hediye Kutusu
      %24 İndirim!
      464,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Mutlu Yarınlara Hediye Kutusu
      %22 İndirim!
      869,00 TL
      (3)
      Hızlı Teslimat
    • Çay & Kahve Saati Hediye Kutusu
      %24 İndirim!
      924,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu
      %23 İndirim!
      599,00 TL
      Yüksek Talep
      Hızlı Teslimat
    • Kendine Zaman Yarat Hediye Kutusu
      %21 İndirim!
      569,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Çiçek Doğallığı Hediye Kutusu
      %22 İndirim!
      759,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Sevgi Dolu Gün Hediye Kutusu
      %24 İndirim!
      754,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Tatlı Anılar Doğum Günü Hediye Kutusu
      739,00 TL
    • İyi ki Doğdun Hediye Kutusu
      %23 İndirim!
      659,00 TL
      (15)
      Yüksek Talep
      Hızlı Teslimat
    • Kahve Arası Hediye Kutusu
      %21 İndirim!
      809,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Best of Luck Hediye Kutusu
      %26 İndirim!
      944,00 TL
      Favori
      Hızlı Teslimat
    • Renkli Gün Hediye Kutusu
      %22 İndirim!
      974,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Keyifli Günler Hediye Kutusu
      %21 İndirim!
      1.004,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu
      649,00 TL
      (20)
      Hızlı Teslimat
    • All We Need İs Love Hediye Kutusu
      %27 İndirim!
      629,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Eşe Doğum Günü Hediye Kutusu
      %25 İndirim!
      819,00 TL
      (3)
    • Mutlu Hissettiren Hediye Kutusu
      %22 İndirim!
      869,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Keyifli Dakikalar Hediye Kutusu
      %21 İndirim!
      1.099,00 TL
      Hızlı Teslimat
    • Kahve Rüzgarı Hediye Kutusu
      %17 İndirim!
      574,00 TL
      Hızlı Teslimat
    1

    Yeni bir hayat mucizesini müjdeleyen, özel bir zaman dilimi olan hamilelik şüphesiz her kadın için önemlidir. Kendi bedeninin akvaryumunda, kendine benzeyen bir varlığı taşımak eşsiz bir deneyimdir. Tüm bu sürece hamilelik deyip geçmemek gerekir. Bu sürecin anne adayı için zorlu ama eşsiz bir süreç olduğunu unutmamalısınız. Ufak hediyelerle sürprizler yapıp ruhsal yükünü azaltabilirsiniz. Eşiniz baba olduğunuzu müjdelemiş ve siz de hamile eşime hediye alıp kutlamalıyım diyorsanız doğru yerdesiniz. Bir hamile eşe hediye seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini yazının devamında sizlerle paylaşacağız.

    Hamile Eşe Alınabilecek Hediyeler Nelerdir?

    Onlarca çeşit arasında hamile eşe hediye seçiminde zorlanmanız gayet normaldir. Özellikle bu süreç içerisinde hamile eşe doğum günü hediyesi ya da hamile eşe anneler günü hediyesi aramak zorunda kalabilirsiniz. Her özel an için ayrı ayrı hediyeler düşünebilirsiniz. Fakat hediye tercihi yaparken normal zamanda gösterdiğiniz özeni ve hassasiyeti bir tık artırmanızda fayda var. Hediye seçimi yapmadan önce eşinizin sevdiği ve ilgi duyduğu şeyleri düşünmelisiniz.

    Öneri olarak hamile eşe alınacak hediyeler şunlardır;

    • Kokulu mumlar ve tütsüler
    • Kişiye özel tasarımlı ürünler
    • Çikolata ve tatlı atıştırmalıklar
    • Not defteri ve kalem
    • Kitap
    • Canlı çiçek

    Eğer hamile eşime hediye olarak ne alabilirim diyorsanız Muhiku’nun renkli ve eşsiz hediyeler dünyasına göz atabilirsiniz.

    Hamile Eşe Hediye Fikirleri

    Hamile eşe hediye seçiminde biraz titiz davranmalısınız. Hormonların yoğun olduğu bu dönemde normal zamanda vermediği tepkileri verebilir. Anaç duygular ağır bastığı için fazla gözyaşı dökebilir ya da çok ufak şeylerle keyiflenebilir. Bu yüzden eşe hamilelik hediyesi tercihlerinde onun duygu durumlarına uygun düşecek şeyler seçmenizi öneririz.

    Örneğin hamile eşe doğum günü hediyesi seçerken bu özel günün yalnızca ona ait olmasına dikkat etmelisiniz. Dokuz aylık periyotta her gününü doğacak olan bebekle ilgili şeylerle geçirecektir. Bu sebeple hamile eşe doğum günü hediyesi olarak bebekle ilgili ürünler seçmemeniz gerekir.

    Çevresinden aldığı desteğe rağmen hamile eşiniz yorgun düşebilir. Onu dinlendirecek, keyiflendirecek hediyeler vermelisiniz. Aşermelerini göz önünde bulundurduğunuzda hamile eşe hediye olarak bir kutu çikolata verebilirsiniz.

    Birbirinden tatlı hediyeler için Muhiku’ya uğrayıp eşe hamilelik hediyesi olarak özenle hazırlanmış kutulardan birini tercih edebilirsiniz.

    Hamile Eşe Doğum Günü Hediyesi

    Doğum günleri her yıl bize kıymet veren kişiler tarafından hatırlandığımız özel günlerdir. Her yıl dönümünde, yaş aldıkça aldığımız hediyelerin mahiyeti değişir. Fakat bu mahiyet maneviyata doğru yol almaya başlar. Bir yaş günü hediyesi ne kadar anlamlıysa o kadar kıymetlidir. İşte bu yüzden hamile eşime doğum günü hediyesi tercihim ne olmalı diyorsanız anlamlı şeylere yönelmelisiniz. Kendini eşsiz anıların kıyılarında hissettirecek hediyeler düşünmelisiniz. Birlikte okumaktan keyif aldığınız yazarın bir kitabını hamile eşe hediye edebilirsiniz. Bir buket taze papatya ya da kasımpatı ile yeni yaşını çiçekler kadar saf ve güzel geçirmesini dileyebilirsiniz.

    Eğer hamile eşime doğum günü hediyesi seçerken karasız kalıyorum diyorsanız hediyenizi tek bir ürünle kısıtlamanıza gerek yok. Eşinizin en sevdiği şeyleri bir araya getirebilirsiniz. Böylelikle her hediye için ayrı ayrı mutlu olacaktır.

    Hamile Eşe Anneler Günü Hediyesi

    Bir hamile eşe anneler günü hediyesi alırken eğer ilk çocuğuna gebe ise özenli olmak gerekir. Çünkü ilk kez anne olarak geçireceği bir anneler günü olacaktır. Çocuğunuzun adına da hediye verme şansınız olacak.

    Yoğun duygularla bezeli anneye hamileliğinin her ayını çektiğiniz fotoğrafları bastırabilirsiniz. Bunun yanına çocuğunuzun ağzından yazdığınız sevgi dolu bir notu ekleyip hamile eşe anneler günü hediyesi olarak verebilirsiniz.

    Ya da Muhiku’da sevdiklerinizin her özel günü için özenle hazırlanmış sıra dışı hediye kutularını tercih edebilirsiniz.

    Hamile Eşe Sevgililer Günü Hediyesi

    Eşinize hala onun biricik sevgiliniz olduğunu hatırlatmak sizin elinizdedir. Hamileliğin getirdiği ruhsal çöküntüleri gidermek ve hala ilk günkü kadar sevdiğinizi göstermek için sevgililer gününde eşsiz bir hediye verebilirsiniz. Bunun için romantik tercihler yapmalısınız. Bu sebeple hamile eşe sevgililer günü hediyesi seçiminde klişelerden uzak durmalısınız. Yapacağınız akşam yemeği planına elinizde içinde birbirinden farklı ürünlerin bulunduğu bir hediye kutusu ile gitmeniz hamile eşinizi mutlu edecektir. Veya evde geçireceğiniz bir sevgililer günü için içeriğini kendiniz oluşturduğunuz bir hediye verebilirsiniz. Kalpli çikolatalar, hamile eşinizi rahatlatacak tütsüler ve ona hislerinizi yazdığınız bir not defteri sevgililer günü için romantik bir hediye olabilir.

    Hamile Eşe Yenilikçi Hediyeler Muhiku’da!

    Dokuz aylık bu süreçte hamile eşime hediye olarak ne almalıyım diye düşünüyorsanız Muhiku’nun yenilikçi hediyeleri tam olarak size göre. Tek tip hediyelerden sıyrılıp her ilgi alanına uygun ürünleri bir araya getiren Muhiku özel günlerde uğrak noktanız oluyor. Bebek patiği hediyesinden sıkılmış olan hamile eşlere içinde deneyim kitleri, kitaplar, tütsüler, çay ekipmanları, renkli çoraplar, koleksiyon ürünleri ve daha fazlasının bulunduğu mutluluk veren hediye kutularını tercih edebilirsiniz.  Muhiku’da yeniliği, eşsiz hediyeler ile bir kutuya sığdırdık.

    S: Hamile eşe alınabilecek hediyeler nelerdir?
    C: Sağlığına dikkat etmesi gerektiği için rafine şekersiz el yapımı tatlı ürünler hediye edilebilir. Hamilelik dönemine uygun olan ve hamile eşi rahatlatacak bitki çayları tercih edilebilirsiniz. Kendine vakit ayırmasını sağlayabilecek hobiler kazanması için deneyim kitleri hamile eşe güzel bir hediye fikri olabilir. Bitki seven biriyse evde yetiştirebileceği sukulent ya da saksı çiçekleri hediye olarak hamile eşe verilebilir.
    S: Hamile eşe hediye seçimi nasıl olmalıdır?
    C: Geçirdiği dönemi göz önünde bulundurarak duygusal ihtiyaçlarına yönelik hediyeler tercih edilmelidir. Daha çok hatırlanmak, daha çok ilgi görmek veya önemsenmek isteyebilir. Anlık duygu geçişleri olabilir, kararsızlıklar yaşayabilir, bu gibi zamanlarda eşinizin zihnini ve ruhunu dinlendirecek türde ürünleri hediye edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz hediye her ne olursa olsun üzerinde küçük dokunuşlarınız bulunmalı. Bu hem hediyeyi daha özel kılacak hem de eşiniz hamileliğinde ona özen gösterdiğinizi hissedecektir.
    S: Hamile eşe hediye seçerken nelere dikkat etmeliyiz?
    C: Benzer hediyeler almamaya dikkat etmelisiniz. Her özel gün için farklı ve anlamlı şeyler tercih etmelisiniz. Anne adayı maddi dünyanın tantanasından sıyrılıp karnında taşıdığı mucizenin maneviyatına kapılacaktır. Diğer bir deyişle ruhu büyüyecektir. Bundan ötürü aceleyle rastgele aldığınız pahalı bir hediye yerine üzerine düşünüp özen gösterdiğiniz bir hediye eşinizi çok daha mutlu edecektir.
    S: En çok tercih edilen hamile eşe hediye seçenekleri nelerdir?
    C: Genelde hamile anne adayları için tercih edilen hediyeler gebelikte ihtiyaç olabilecek cinsten ürünlerdir. Ellerinin altında bulunabilecek su mataraları, rahatlamaları için içebileceği bitki çayları, aşermelerine ilaç gibi gelecek çikolata ve tatlılar. Bunun yanı sıra hamilelik günlüğü tutabileceği bir defter veya fotoğraf baskılı ürünler tercih edilir. Cildine iyi gelecek sabunlar ve temiz içerikli bakım ürünleri de hamile eşe en çok tercih edilen ürünlerdendir.