Amcaya Alınacak Hediyeler Nelerdir? – En Güzel 12 Hediye

amcaya-alinacak-hediyeler-nelerdir

Babalarımızın erkek kardeşleri, amcalarımız olur. Bize her zaman destek olan, şefkatini her zaman hissettiğimiz baba yarılarımız; bizim için çok değerlidirler.

Güçlü kurulan aile bağları sayesinde, amcalarımız bizler için sadece amca olmazlar. Aynı zamanda, arkadaşımız, sırdaşımız ve babamız olurlar. Birlikte binlerce güzel anı biriktirebiliriz.

Özel günlerinde amcalarımızı mutlu etmek için onlara alabileceğimiz pek çok hediye bulunuyor. Bu yazımızda, amcaya alınacak hediyeler için bir araştırma yaptık. Sizlere pek çok hediye fikri sunacağız.

Amcaya Ne Hediye Alınır?

amcaya-ne-hediye-alinir

İlginizi Çekebilir: Erkeğe Hediye Fikirleri

Amcanıza hediye almadan önce dikkat etmeniz gereken ilk husus, amcanızın ilgi alanlarına yönelik bir hediye seçimi yapmanız. Amcanızın sevdiği, keyif aldığı ve ilgi duyduğu konularla ilgili bir hediye seçimi yapmanız amcanızı çok mutlu edecektir.

Amcanızın mesleği, sevdiği diziler, filmler, müzikler ve hobileri sizin için yol gösterici olacaktır. Aynı zamanda, onun hayat tarzına uygun bir hediye seçimi yapmanız, ona günlük hayatta kolaylık sağlayacak ya da keyifle vakit geçirmesine yol açacak bir hediye seçerseniz; onu oldukça mutlu edersiniz.

Amcaya Hediye Fikirleri

amcaya-hediye-fikirleri

Amcanıza hediye seçmeden önce dikkat etmeniz gereken hususlardan bahsettik. Şimdi sırada, amcaya alınabilecek hediye önerilerimiz bulunuyor.

Hediye Kutusu

en-yeni-turk-kahvesi-kutusu

Amcanıza unutulmaz bir hediye vermek istiyor, her gördüğünde sizi sevgiyle anmasını umut ediyorsanız, ona bir hediye kutusu armağan etmek iyi bir seçenek olacaktır.

Erkeğe Hediye Kutusu

Bizim ilk önerimiz; içerisinde kahve, seramik kupa, mum, french press ve seçeceğiniz bir kitabın bulunduğu Erkeğe Hediye Kutusu. Bu kutuyla beraber, amcanızın keyif dolu anlar yaşamasına fırsat verebilirsiniz.

 Erkeğe Ofis Hediye Kutusu

Eğer, benim amcam bir ofis çalışanı; ona iş yerinde kullanabileceği bir hediye vermek istiyorum diyorsanız, size tavsiyemiz Erkeğe Ofis Hediye Kutusu olacak. Çünkü; içerisinde kahve, seramik kupa ve bir paket lezzetli brownie dışında; siyah termo deri defter ve siyah kalem de mevcut. Bu hediyeyle birlikte, amcanızın ofiste geçirdiği saatleri daha keyifli hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda, her kullandığında sizi sevgiyle anacağı bir hatıra bırakmış olacaksınız.

Türk Kahvesi Keyfi Hediye Kutusu

Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır, derler. Eğer sizin amcanız da Türk Kahvesi olmadan yapamıyorsa ona Türk Kahvesi Keyfi Hediye Kutusu hediye etmek iyi bir seçenek olabilir. Kahvesini yudumlarken, hep sizi hatırlayacağına eminiz.

Dünya Kahveleri Kutusu

Amcanız, Dünya kahvelerine meraklı biriyse; ona Dünya Kahveleri Kutusu hediye etmeye ne dersiniz? İçerisinde Dünya’nın farklı yerlerinden özenle seçilen beş farklı çeşit kahve bulunuyor. Bu kutu sayesinde farklı lezzetlere yolculuk yapmasını sağlayabilirsiniz. Bu, onun için de yepyeni bir deneyim olacaktır.

Black & White Doğum Günü Hediye Kutusu

Eğer amcanızın doğum günü için bir hediye arıyorsanız; size Black & White Doğum Günü Hediye Kutusu ilk tavsiyemiz. Çünkü; içerisinde bulunan kahve, kupa, fındıklı draje, kahveli mum, günlük planlayıcı ve motto kartı onu çok mutlu edecektir.

Eğlenceli Doğum Günü Hediye Kutusu

Amcanızla eğlenceli bir ilişkiniz varsa, size Eğlenceli Doğum Günü Hediye Kutusu’nu da tavsiye edebiliriz. Çünkü; içerisinde bulunan doğum günü temalı kupa, mum ve motto kartı; yüzünde bir gülümsemeye sebep olacaktır.

Fotoğraf Baskı

fotograf-baski

Fotoğraflar, anıları kalıcı hale getirir. Ne zaman fotoğraflarımıza baksak, o güne geri döneriz. Yüzümüzdeki kocaman bir tebessüm, kalbimizde bir sıcaklık oluşur.

Pola Kart

Amcanıza en güzel anılarını hatırlatacak bir hediye vermek isterseniz, size 25 Mini Pola Kart ilk önerimiz. Bu hediye sayesinde, amcanızın hayatının en özel anlarından seçtiğiniz 25 fotoğraf özenle basılacak ve ömür boyu kalıcı hale gelecektir.

Fotoğraf Mesajlı Kart

Sadece fotoğraf göndermek istemiyorsanız, içine güzel sözlerle dolu mesajlar ekleyebilirsiniz. Size 24 adet Fotoğraf Mesajlı Kart tavsiye edebiliriz. Seçeceğiniz birbirinden özel sözlerle, fotoğrafları daha da anlamlı hale getirebilirsiniz.

Kare Metal Anı Çerçevesi ve 12 Pola Kart

Fotoğraflar hep gözünün önünde olsun, masasının bir köşesinde ona eşlik etsin isterseniz, Kare Metal Anı Çerçevesi ve 12 Pola Kart tavsiye edebiliriz. Bu hediyeyle birlikte, anılarınızı sonsuzluğa taşıyacaksınız.

Deneyim & Aktivite Hediyeleri

deneyim-ve-aktivite-hediyeleri

Yeni deneyimler kazanma, daha önce hiç yapılmamış bir aktiviteyi yapma çok keyiflidir. Keyifli olmasının yanı sıra aynı zamanda da birçok yeni güzel anıya ortam hazırlar. Dönüp baktığınızda kocaman bir gülümsemeyle anacağınız hatıralar yaratır.

Eğer siz de amcanıza; unutamayacağı bir hediye vermek istiyorsanız, size tavsiye edebileceğimiz pek çok deneyim ve aktivite hediyeleri seçeneği mevcut.

Su Aktiviteleri

Amcanız, denize tutkun biriyse; ona hediye edebileceğiniz birçok deneyim mevcut. Bizim tavsiyelerimiz, Yatta Gün Batımı ve Temel Yelken Eğitimi. Çünkü, bu hediyeler sayesinde harika bir deneyim yaşamasına olanak tanıyacaksınız. Aynı zamanda da yeni bir hobi edinmesine vesile olacaksınız.

Yemek Workshopları

Size harika yemekler yapan bir amcaya sahipseniz çok şanslısınız. Ona hediye edebileceğiniz pek çok deneyim ve aktivite seçeneği bulunmakta. Size tavsiyelerimiz; Çikolata Yapım Dersi, Ekmek Yapım Dersi ve Et Yemekleri Yapım Dersi. Bu hediyeyle birlikte, bir alanda daha gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda onu ne kadar iyi tanıdığınızı da bir kez daha göstereceksiniz.

Adrenalin Aktiviteleri

Adrenalini iliklerine kadar hissetmeyi seven bir amcaya sahipseniz pek çok seçeneğiniz mevcut. Ona Poligon’da Silahla Atış, Karting ya da Motosiklet Sürüş Eğitimi hediye edebilirsiniz. Böylece, ona hiç unutamayacağı bir anı hediye etmiş olacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir