Yıldönümü Hediyesi Ne Alabilirim?

yeni-sevgiliye-hediye-ne-alinir

Yıldönümü bir ilişki için en önemli özel gündür diyebiliriz. Bu özel günü de tabii ki yıldönümü hediyesi taçlandırmaktadır. Sevdiğimiz kişiyle geçirdiğimiz zamanın ne kadar kıymetli ve özel olduğunu hissettirmek ilişkimizi ilk günkü tazeliğinde tutmak isteriz.

Sevdiklerimize hediye seçmek zaten zorken bir de böylesine özel bir gün için bir seçim yapmak bizi daha da zorlar. Bu kadar özel bir gün için tabii ki çiçek, çikolata en popüler hediyeler seçmek mantıklı olacaktır.

Ancak biz bu hediyelere farklı alternatifler sunacağız. Geleneksel kutlama formatının dışına çıkmak istiyorsanız sakın bir yere ayrılmayın. Çünkü içeriğimizde birbirinden özel fikirleri keşfeceksiniz.

O halde en özel yıldönümü hediyesi fikirlerine gelin hep birlikte bakalım.

Yıldönümü Hediyesi Nasıl Seçilir?

hemsire-sevgiliye-hediye-ne-alinir

Öncelikle şunu unutmamalısınız, hiçbir hediye karşınızdaki kişiyi birlikteliğiniz kadar mutlu edemez. Seçeceğiniz hediye ise ilişkinizi yansıtacaktır. Üzerine düşünülmemiş bir hediye seçmeniz bu sebeple size sıkıntılı anlar yaşatacaktır.

Çünkü bir hediyeyi almış olmak için aldığınız zaman maalesef belli oluyor. Özellikle yıldönümü gibi bir günde baştan savma bir hediye almanız çok yanlış olur. Çünkü bu hediye ilişkinize ve karşınızdaki kişiye çok da değer vermediğinizi ifade edecektir.

Her şeyden önce hediyeniz ilişkinizi yansıtmalı. Diğer taraftan da karşınızdaki kişiye hitap etmelidir.

Hediyeler sevdiğiniz kişiyi mutlu edebilir. Fakat sizi daha çok sevmesini sağlamaz. Yani karşınızdaki kişinin sizi siz olduğunuz için sevdiğini unutmamalısınız. Çok pahalı hediyeler almanız ya da ucuz bir hediye seçmeniz karşınızdaki kişiye olan sevgi derecenizi göstermez. Örneğin; karşınızdaki kişiye hitap eden hediye bir çorap ise o dünyanın en güzel hediyesidir.

Hazırsanız biraz yıldönümü hediye seçeneklerine göz atalım. Eminiz ki sonrasında birebir hediye tercihi yapmasanız bile yazımız hediye seçiminizde yardımcı olacaktır.

Yıldönümü için Hediye Seçenekleri

sevgiliye-premium-hediye-kutusu

Size özel hazırladığımız tavsiyelerle yıldönümünüzü en güzel şekilde kutlayacaksınız. İşte sizin için seçtiğimiz en güzel fikirler.

Hediye Kutusu

Yıldönümü hediyesi olarak tek bir şey almak istemiyor musunuz? Ya da hediye ararken çok kararsız mı kalıyorsunuz? O halde sevdiğiniz kişi için eşsiz bir hediye kutusu tercih edebilirsiniz.

Muhiku’nun eşsiz romantik koleksiyonları sayesinde eşiniz ya da sevgiliniz için dopdolu bir set satın alabilirsiniz. Dilerseniz kendi kutunu yap hizmetiyle sabit içerikli bir kutu almak yerine kendi kutunuzu tasarlayabilirsiniz.

Bu hizmet sayesinde istediğiniz ürünleri kendi seçtiğiniz kutu ile kombinleyebilirsiniz. Dilerseniz hazır bir kutuyu da istediğiniz şekilde zenginleştirebilirsiniz. Böylece kutunuzu sevdiğiniz kişiye hitap edecek şekilde özelleştirebilirsiniz.

Deneyim

sanat-atolyesi

Bazı hediyeler vardır ki somut bir hediyeden çok daha kalıcıdır. Örneğin; size bambaşka bir bakış açısı kazandıracak workshoplar. Muhiku’da eşinizle ya da sevgilinize katılabileceğiniz birbirinden keyifli atölyeler mevcut. Deneyim ve aktivite hediyeleri arasında yer alan bu kategoriler arasında dilediğiniz branşta bir deneyim bulabilirsiniz.

Dilerseniz bir resim atölyesine, dilerseniz de çikolata yapma atölyesine katılabilirsiniz. Böylece hayatınızda hiç unutamayacağınız bir anının altına imzanızı atabilirsiniz.

Tatil

En değerli yıldönümü hediyesi sevdiğiniz ile geçirdiğiniz güzel zamanlardır. Yıldönümü hediyesi olarak küçük bir gezi planı yapabilirsiniz. Örneğin Kapadokya turu, Şirince gezisi, Bozcaada kaçamağı gibi.

Önemli olan daha önce en az bir kez şuraya da gidelim diye düşündüğünüz bir yer seçmenizdir. Bir çift olarak yaptığınız bu küçük geziler ilişkinizde oldukça güzel etki yaratacak ve paha biçilemez anılara sahip olmanızı sağlayacaktır.

Muhiku’nun tatil hediyeleri içinde aradığınız kaçamağı bulabilirsiniz. Her şeyin sizin adınıza planlanacağı bir tatille anın tadını çıkarabilirsiniz.

Anı Albümü

ani-defteri-fikirleri-muhiku

Tamamen el yapımı ve manevi değeri oldukça yüksek olan bu hediye her yaş ve bütçeye hitap etmektedir. Sadece bir fotoğraf albümü yerine ilişkinize dair topladığınız özel parçaları birleştirdiğiniz bir anı defteri çok daha romantik olacaktır.

Birlikte geçirdiğiniz güzel anların fotoğrafları, çok beğendiğiniz ya da ilk gittiğiniz sinemanın bileti, aldığınız ilk buketten sakladığınız bir çiçek yer alabilir. Birlikteliğinizin bir yerinde yer almış ve belki de başkalarının önemsiz gördüğü ama sizin için anlamlı olabilecek her şeyi tercih edebilirsiniz. Baştan sona manalı ve tamamen özgün bir yıldönümü hediyesi olacaktır.

Yıldönümü Çiçekleri

Klasik hediyelerden vazgeçemeyenler için önerimiz ise elbette çiçek. Çiçek yüzyıllardır hediyeleşmenin bir parçası olmuştur. Bu gelecekte de böyle olacaktır. Muhiku’nun birbirinden şık ve modern çiçek aranjmanlarıyla eşinize ya da sevgilinize benzersiz bir mutluluk yaşatabilirsiniz.

En güzel yıldönümü çiçekleri ile kutlamanıza rengarenk bir hava katabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

en-romantik-evlilik-teklifi-fikirleri
Daha Fazla

En Romantik Evlilik Teklifi Fikirleri

İçindekiler Gizle Evde Evlilik TeklifiRestoranda Evlilik TeklifiTeknede Evlilik TeklifiKumsalda Evlilik TeklifiKampta Evlilik Teklifi Evlilik teklifi fikirleri için hazırladığımız…