Tüm Özel Günlere Uygun Anlamlı Hediyeler

tum-ozel-gunlere-uygun-anlamli-hediyeler

Anlamlı hediyeler arayışında mısınız? Aldığınız hediye tüm özel günlere uygun mu olsun istiyorsunuz? O halde sizin için hazırladığımız hem anlamlı hem de tüm özel günlerde tercih edebileceğiniz kurtarıcı hediye önerilerine göz atabilirsiniz.

Yıl içerisinde pek çok özel sebeple belirli günlerde sevdiklerimizle, dostlarımızla ya da ailemizle hediyeleşiriz. Her özel gün için çeşitli konseptlerde hediye arayışına girer ve o günün anlam ve önemine uygun bir hediye ararız. Bu özel günlerde sevgilimiz, dostlarımız ya da ailemiz için seçeceğimiz hediyelerin derin bir anlama sahip olmasını isteriz.

Aldığımız hediyenin onlarda güzel hisler uyandırmasını ve onlara bizi anımsatmasını arzu ederiz. Bu sebeple de derin bir araştırmaya girerek bütün hediye çeşitlerine göz atmaya çalışırız.

Her özel gün için ayrı bir hediye arayışına girmek bir süre sonra bizi yorabilir. Hatta kimi zamanlarda hediye seçimi yaparken tıkanmalar yaşarız ve ne alacağımızı bilemeyiz. Biz de böyle hissettiğiniz zamanlarda bu çıkmazdan kurtulmanız adına sizin için tüm özel günlere uygun olacak anlamlı hediyeleri bir başlık altında toplamaya çalıştık.

Muhiku’nun hediye seçenekleri içinde tüm özel zamanlarda tercih edebileceğiniz harika hediyeler mevcut. Doğum günlerinde, yıl dönümlerinde, yılbaşında ya da Sevgililer Günü’nde sevdikleriniz için en özel sürprizi hazırlamak için Muhiku‘yu ziyaret edin!

Dilerseniz bu hediyelerden faydalanabilirsiniz, dilerseniz de bu hediyelerden ilham alarak kendi hediye kutunuzu hazırlayabilirsiniz.

Erkeğe Anlamlı Hediye

Erkekler için anlamlı hediye seçimi yaparken biraz zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Fakat gelişmiş hediye sektörü içerisinde onlar için en anlamlı hediyeleri bulmak artık sandığınızdan daha kolay. İşte erkekler için tüm özel günlerde alabileceğiniz en anlamlı hediyeler.

Erkeğe Hediye Kutusu

erkege-hediye-kutusu-siyah

Muhiku’nun Erkeğe Hediye Kutusu anlamlı bir hediye arayışına giren herkesi tek tek hediye arama uğraşından kurtaracak. Çünkü manevi değeri oldukça yüksek bir hediye kutusu.

Kutunun içinde yer alan her bir hediye Muhiku ekibi tarafından özenle seçilmiştir. Siyahın asaletiyle tasarlanan hediye kutusu ayrıca son derece karizmatik. Dolayısıyla maskelen hediye arayışında olan hemen hemen herkesin hoşuna gidecektir.

Erkeğe Hediye Kutusu’nun içinde yer alan hediyelikler arasında;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Yade’nin kahveli aromaterapi mumu,
  • Seramik kupa,
  • Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası,
  • Özel kutusunda siyah tükenmez kalem,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Kahve bilgi kartı,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Kutunun içerisinde bulunan siyah tükenmez kalem, siyah kupa ve seçeceğiniz bir kitap onda ömürlük bir anı olarak kalacaktır. Aynı zamanda seçeceğiniz kitap ile onu farklı diyarlardaki farklı yaşamlara da davet etmiş olacaksınız.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Sevdiğiniz bir erkeğe keyifle geçirebileceği birkaç saat armağan etmeye ne dersiniz? Muhiku’nun Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu ile değer verdiğiniz erkeklere keyifle ve huzurla geçirebilecekleri birkaç saat armağan edebilirsiniz. Çünkü Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu içinde;

  • Egzotik aromaların tadına varabileceği yöresel filtre kahve çeşidi,
  • İngilizlerin aromatik lezzeti Lady Grey çayı,
  • Keyifle satırları arasında gezebileceği bir kitap,
  • Yade’nin kahveli aromaterapi mumu,
  • Deneyim & Kendin Yap: Fesleğen yetiştirme kitiyle sevgiyle yetiştirebileceği bir fidan,
  • Çay, kahve ve deneyim bilgi kartları,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Bu anlamlı ve kullanışlı hediye güzel anların eşlikçisi olacak. Diğer taraftan hediyeyi armağan ettiğiniz kişi bu hediyeye her baktığında sizi hatırlayacak.

Kol Saati

Erkekler için hemen hemen tüm özel günlerde çekinmeden tercih edebileceğiniz hediyelerin başında kol saati gelir. Şık bir kol saati onun en özel anlarına eşlik edecek ve her taktığında ona sizi hatırlatacaktır. Dolayısıyla çevrenizde bulunan erkekler için alacağınız kol saati anlamlı ve ömürlük hediyeler arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Zippo

Bir erkek için alabileceğiniz diğer bir anlamlı hediye ise Zippo’dur. Tercih edeceğiniz siyah -veya herhangi bir mat renkteki- Zippo kişiye özel olarak hazırlandığında en anlamlı hediyeler arasında yerini alacaktır. Üzerine yazılacak isim hediyeyi daha da kişiye özel hale getirecektir. Böylelikle ona ömür boyu büyük bir titizlikle muhafaza edeceği bir hediye almış olacaksınız.

Kadına Anlamlı Hediye

Kadınlar için anlamlı hediye seçimi yaparken özel günlere takılmamanız için her özel gün için alabileceğiniz en güzel hediyeleri bir araya getirmeye çalıştık. Bu hediyeler ile çevrenizdeki kadınları şaşırtabilir ve onlara kendilerini değerli hissettirebilirsiniz.

Keyifli Saatler Hediye Kutusu

selamlique-keyifli-saatler-hediye-kutusu

Muhiku’nun Keyifli Saatler Hediye Kutusu çevrenizde bulunan kadınlar için alabileceğiniz en anlamlı hediyeler arasında. Çünkü kutunun içerisinde bulunan;

  • İkili bambu&seramik fincan takımı ömürlük bir hatıra,
  • Selamlique’nin Türk kahvesi,
  • Doğayı yaşam alanına taşıyacak küçücük detay olan sukulent,
  • Kahve keyfilerine eşlik edecek çikolata yer alıyor.

İçerisinde bulunan her bir detayla şık bir seçim olacak. Kısacası bu hediye kutusu ile çevrenizdeki kadınların yüreklerini ısıtabilirsiniz.

Çiçek Doğallığı Hediye Kutusu

Değer verdiğiniz kadınlara onlar kadar doğal ve onlar kadar bir hediye vermeye ne dersiniz? Doğadan ilham alınarak hazırlanan Çiçek Doğallığı Hediye Kutusu onlara sıra dışı bir hediye deneyimi yaşatacak. Çünkü bu hediye kutusunun içinde;

  • Meşhur İngiliz lezzeti Lady Grey çayı,
  • Mayhoş aroması ile damaklarda iz bırakan hibiskus çayı,
  • Leap’in el yapımı natural lavanta sabunu,
  • Eyüp Sabri Tuncer el kremi,
  • Artemis kuru çiçek,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Bu hediye kutusuyla hayatınızdaki kadınlara çiçek kadar doğal ve güzel olduklarını söyleyebilirsiniz. Hediye notuna güzelliklerine atıfta bulunacak birkaç anlamlı cümle eklemeyi de unutmayın!

Kolye

taki-kolye

Bildiğimiz gibi bir kadın için hediye seçimi yaparken başvurulan ilk hediye tercihi gümüş kolye olmaktadır. Neredeyse tüm özel günler için uygun olan kolye, anlamlı hediyeler arasında yerini almaktadır. Seçeceğiniz şık bir kolye çevrenizde bulunan kadınları son derece mutlu edecektir ve ömür boyu o kolyeyi muhafaza edecektir.

Resimli Madalyon Kolye

Son derece nostaljik olan resimli madalyon kolyeler hem anlamlı hem de şık hediyeler arasında yerini almaktadır. Seçeceğiniz vintage görünüme sahip şık resimli madalyon kolye içine yerleştireceğiniz fotoğrafla karşı tarafın içini ısıtabilirsiniz.

Son derece anlamlı hediye olan resimli madalyon kolyeler artık çok fazla tercih edilmiyor olmasıyla da diğer hediye çeşitleri arasında kendini fark ettirecektir.

Bonus: Kendi Kutunu Yap!

kendi-kutunu-yap-hediye-kutusu

Bütün özel günlere uyum sağlayacak anlamlı ama bir o kadar da kişiye özel olacak bir hediye arayışındaysanız Muhiku’nun sizlere sunmuş olduğu Kendi Kutunu Yap seçeneği ile en anlamlı hediyeyi hazırlayabilirsiniz.

Böylelikle hediye alacağınız kişinin cinsiyetine, kişiliğine ve ilgi alanlarına en uygun parçaları tek bir kutuda toplayabilirsiniz. İçerisine en anlamlı hediyelikler ekleyebileceğiniz bu kutu ile sevdiklerinizi şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz.

Örneğin hiçbir zaman popülerliğini yitirmeyecek filtre kahveler, sağlıklı bitki çayları, bakım ürünleri, özel tasarım çoraplar, dekoratif aromaterapi mumları ve çikolatalar arasından seçim yaparak bütçenize göre ilginç, farklı ve anlamlı hediyeler hazırlayabilirsiniz.

Ucuz hediyeler denince akla pek çok seçenek geliyor olsa da bu durum Muhiku ile farklılaşır. Çünkü sevdiklerinize hem anlamlı hem de uygun bütçeye sahip hediye fikirleri buradan kolayca ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir