Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi Ne Alabilirim?

sevgiliye-yildonumu-hediyesi

Sevdiğinize sıklıkla sevginizi dile getiriyor olsanız da bazı günlerin özel olduğunu unutmamak lazım. Tanışma yıldönümü, evlilik yıldönümü gibi özel anları yaşadığınız zamanların heyecanı bir başkadır. Her sene sevgilinizle tanıştığınız veya evlendiğiniz günün yıldönümü için verdiğimiz sevgiliye yıldönümü hediyesi fikirleri o gününüzü unutulmaz kılacaktır.

İçerik:

İnsanın sevdiğinden ilgi, alaka, sevgi, sürpriz, hediye beklemesi kadar doğal bir şey yoktur. Tabii ki kişi sevdiğinden bekler. Bu durum ne yanlıştır, ne de ayıptır. Nedense özel günlerde hep beklenti içinde olan kadınlardır gibi gelir.

Fakat erkeklerin de bu beklentide olabileceğini unutmamak gerekir. Sonuç olarak ortada bir ilişki varsa bu karşılıklıdır. Bu sebeple hem kadın hem de erkek ortak yaşam alanlarında birbirlerini mutlu etmek için ufak tefek sürprizler yapabilirler.

Sevgililik dönemi, kişilerin birbirlerini tanıdığı, arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü zamandır. Bu zaman içinde sevgililerin birçok özel günleri olsa da bu günler içinde en özeli tabii ki yıldönümleridir. Aslında her çift için bu durum aynıdır. Sadece sevgililer diye sınırlandıramayız.

Çoğunluk evli çiftler de yıldönümlerini unutmuyorlardır. Hatta hayat telaşı içinde, uzun yıllar evli olan çiftler belki de sadece evlilik yıldönümlerini kutlayarak özel gün sayısını yılda bire indirmiş olabilirler bile!

Sevgiliyle kutlanacak yıldönümüne az bir zaman kala sevgili çiftler birbirlerine yapacağı sürprizlerin, alacağı hediyelerin ne olacağı konusunda kararsız kalabilirler. Peki, sevgili çiftler bu özel günde siz sevgilinize ne hazırlayarak onu mutlu etmeye çalışırsınız? Evet, bu sorunun cevabı için biraz düşünmemiz lazım. O halde sizlere sevgiliye hediye fikirleri ile biraz yardımcı olmaya çalışalım.

Yıldönümü Hediyesi Ne Olabilir?

askin-renkleri-hediye-kutusu
AŞKIN RENKLERİ HEDİYE KUTUSU

Sevgilinizle kutlayacağınız yıldönümünüz için alışılagelmişin dışında, daha önce deneyimlemediğiniz bir hediye arayışı içinde misiniz? Öyleyse Muhiku’nun bu konuda sizler için özenle yıldönümü hediyelerinden bahsetmek isteriz.

Sevgilinizi içeriği dopdolu bir hediye kutusu ile şaşırtmak için kendinizi güvenle Muhiku’nun harika ötesi hediye kutularına bırakabilirsiniz. Merak etmeyin, hem kadına hediye hem de erkeğe hediye arayışınızda özenle hazırlanan uygun fiyatlı setler sayesinde hiç zorlanmayacaksınız!

İşte, sevgiliye yıldönümü hediyesi ne alabilirim diye merak edenler için şık ve bir o kadar da romantik hediye fikirleri!

Aşkın Renkleri Hediye Kutusu

Sevgiliye armağan edilecek en özel yıldönümü hediyesi seçeneklerinden biri Aşkın Renkleri Hediye Kutusu. Romantik ve şık detaylara yer veren bu hediye kutusunun içerisinde kullanılan renkler arasındaki uyum ise takdire şayan. Her bir detayıyla yıldönümünün yıldızı olacak bu hediye kutusu ile çitayı arşa çıkarabilirsiniz.

Aşkın Renkleri Hediye Kutusu içerisinde;

  • İran hibiskus çayı,
  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Özel kutulu kırmızı kalpli mum,
  • Pomellos Jamaika gülü kolonya,
  • Melodi kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Siyah mat seramik kupa,
  • All We Need is Love not kartı yer almaktadır.

Bu hediye kutusu ile yalnızca yıldönümlerinde değil, yılın diğer özel zamanlarında da sevgiliniz için en özel sürprizi hazırlayabilirsiniz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi

Siz de sevginin paylaştıkça çoğaldığına inanlardansanız Sevgini Paylaş Hediye Kutusu sizin için harika bir yıldönümü hediyesi seçimi olacak. Ayrıca bu hediye kutusu ile sevgilinize göstereceğiniz sevgi artacak ve size dönecek. Hatta geride bırakılan yıl/yıllar ve gelecek güzel günler bu hediyeyle anlam kazanacak.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • İki paket yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Özel kutulu kırmızı kalpli mum,
  • Melodi kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Siyah seramik kupa yer almaktadır.

Hediye kutusunun içerisine ekleyeceğiniz romantik bir yıldönümü notu ile hediyenize daha da anlam kazandırabililirsiniz.

Eğer Muhiku’nun yıldönümleri için özel olarak tasarladığı hediye koleksiyonundaki diğer seçenekleri merak ediyorsanız yıldönümü hediyesi sayfamızı ziyaret ederek daha fazla hediye seçeneğine ulaşabilirsiniz.

Sevgiliye Yıldönümü Sürprizleri

romantik-hediye-fikirleri-nelerdir-sevgiliye-hediye

Sevgiliye yıldönümünde hediyenin yanı sıra özel bir sürpriz hazırlamak isteyenleri de unutmadık. Eğer siz de bu gruptaysanız sizin için hazırladığımız sürpriz fikirlerinden ilham alabilirsiniz. Bu fikirler içerisinden yapacağınız seçimle sevgilinize unutamayacağı bir yıldönümü sürprizi yapabilirsiniz.

Yıl dönümü hediyeniz erkek için olacaksa Muhiku’nun erkeğe yıl dönümü hediyesi fikirlerine de bir bakmalısınız. Şık, romantik ve işlevsel tasarımlara sahip bu hediyelerle erkek arkadaşınızı mutlu edebilirsiniz.

Anılarınızı Yazıya Dökün

Anı defteri oluşturmayı düşünebilirsiniz. Anı defteri hem madden hem de manen kalıcı bir hediye seçeneği. Sevgilinizle yaşadığınız güzel anları birlikte kaleme alarak ilerde saklayabileceğiniz anı defterinizi kendiniz yapmış olursunuz.

Eğer anı defteri hazırlarken işe nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız ve biraz da fikire ihtiyacınız varsa anı defteri hazırlama ile ilgili yazdığımız blog yazımızdan ilham alabilirsiniz.

Romantik Bi’ Kahve?

kahve-aski-hediye-kutusu
KAHVE AŞKI HEDİYE KUTUSU

Kahve eşliğinde yapılan sohbetlerin keyfine diyecek yok! Hele ki bu sohbet konuşmasıyla, duruşuyla, gülüşüyle ya da bakışıyla bizi kendine hayran bırakan sevgiliyle yapılıyorsa daha da keyifli. Kahveden aldığımız her yudum daha da tatlı olur. Hatta espressonun o acı aroması bile adeta bal gibi olur.

Muhiku’nun Kahve Aşkı Hediye Kutusu da bir fincan kahve eşliğinde; saatlerce konuşabilen, keyifli aktiviteler gerçekleştiren çiftler için ideal. Bu kutu adeta kahvesiyle, mumuyla, kupasıyla ana değer katıyor.

Kahve Aşkı Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • İki farklı yöreye has filtre kahve çeşidi,
  • İki adet “It’s Coffee O’Clock” baskılı kupa,
  • Yade’nin kahveli %100 doğal soya mumu,
  • Sinbo French press,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Kahveli soya mumunun rahatlatıcı kokusu eşliğinde dünyanın en ünlü kahve dükkanlarındaymış gibi hissedebilirsiniz. Bu lezzetli kahveler eşliğinde geleceğe dair hayaller kurabilirsiniz. Eğer anda kalmak ve andan keyif almak istiyorsanız Kahve Aşkı Hediye Kutusu’nu sürpriz seçeneklerinizin arasına dahil etmenizi tavsiye ederiz.

Akşam Yemeği

Yıldönümlerinde somut bir hediye almak zorunluymuş gibi olsa da bu hediyeler elbette kalıcıdır ama manen değeri olan hediyeler de akılda kalıcıdır. Mesela baş başa şık bir akşam yemeği yanında ufak bir hediye yıldönümü kutlaması için gayet anlamlı.

Sevgiliniz için kendi ellerinizle yemek hazırlayabilir ve romantik bir sofra kurabilirsiniz. Böylelikle ona ömür boyu unutamayacağı bir yıldönümü akşamı yaşatabilirsiniz.

Kahve ve Çay Keyiflerine Aşkınızla Eşlik Edebilirsiniz

ask-tasarim-kupa

Son zamanlarda farklı tasarımlara sahip kupa bardaklar oldukça popüler. Dolayısıyla sevgilinize Muhiku’nun aşka dair çizgilerle tasarlanan kupa çeşitleriyle tatlı ve romantik bir sürpriz yapabilirsiniz. Eminiz kupayı eline her alışında aşkınızı derinden hissedecek ve hayatında siz olduğunuz için kendini çok şanslı hissedecek.

Kupadan çay kahve içeceğiniz zaman sıcaklık artınca kupada resim beliriyor. Böylelikle yalnız olduğu zamanlarda dahi çayını ya da kahvesini yudumlarken siz yanındaymışsınız gibi hissedebilir.

Sevgiliye Şarkı

Sevgilinize özel beste yapabilirsiniz. Bu hediye çok anlamlı olsa da “ben beceremem” diye düşünebilirsiniz. Ancak teknoloji o kadar gelişti ki internet ortamında her iş yapılabiliyor. Burada sosyal medya araçlarının gücünü kullanabilirsiniz. Sözleri size ait olan bir şarkıyı sevgilinize dinlettiğinizde böylesi bir hediyeye şaşırmaması beklenemez.

Video – Klip

Tabi ki herkes beste yapmak istemeyebilir. Fakat fotoğraf karelerinizden oluşan kısa bir video klibi kendi olanaklarınızla yapabilirsiniz. Bunun için birazcık bilgisayar bilmeniz yeterli. Kişiye özel bir yıldönümü hediyesi başka hiçbir hediyeye benzemeyecektir!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir