Sevgiliye Unutulmayacak En Anlamlı Hediyeler

sevgiliye-unutulmayacak-en-anlamli-hediyeler

14 Şubat Sevgililer Günü’ne çok az bir zaman kalmışken siz değerli okurlarımızın bize çokça sorduğu “Sevgiliye unutulmayacak en anlamlı hediyeler nelerdir?” sorusuna bu içeriğimiz ile aynrıntılı bir yanıt vermek istedik. Sizin için seçtiğimiz en özel hediyeler ile Sevgililer Günü’ne anlam katacak ve bu özel günü ilişkiniz için daha da özel kılabileceksiniz.

Yaşadığımız ilişkide sevdiğimizden ve sevildiğimizden ne kadar emin olursak olalım, ilişkimizde birtakım heyecanlara ihtiyaç duyarız. Bu zamansız yapılan romantik bir etkinlik olabilir, çat kapı yapılan sürprizler olabilir ya da özel günlerde sevgiliye verilen anlamlı hediyeler olabilir.

Sevgilinizin yüreğinde tatlı kıpırtılar meydana getirecek hediyeler, aranızdaki bağı da kuvvetlendirecektir. Küçük gibi görünen bu paylaşımlar sizi birbirinize daha da bağlayacak ve yaşanan küçük problemleri atlatmanız için size destek olacaktır.

Sizlerin çok da vaktini almadan sevgiliye unutulmayacak en anlamlı hediyeler ile hazırladığımız hediye önerilerimize geçelim. Seçtiğimiz hediyelerden ilham alarak Sevgililer Günü’ne anlam, ilişkinize ise heyecan katabilirsiniz.

Erkek Sevgiliye Anlamlı Hediyeler

istanblues hediye kutusu
İstanblues Hediye Kutusu

“En güzel hediye güzel anıların hediyesidir”, diyenler aslında ne kadar da haklı! Sevgiliyle yaşadığımız tatlı anılar hafızalarımızda derin bir yere sahiptir. Dolayısıyla sevgilinize armağan edeceğiniz hediyenin anlamlı olmasını istiyorsanız, birlikte yeni şeyler keşfedeceğiniz ya da yeni anılar biriktirebileceğiniz bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Biz sizler için sevgiliye unutulmayacak en anlamlı hediyeler arasından birkaç alternatif seçtik. Dilerseniz bu hediyeler içerisinden bir tanesini seçebilirsiniz. Dilerseniz ise bu hediye seçeneklerinden ilham alarak kendi hediyenizi tasarlayabilirsiniz.

Öyleyse erkeğe alınacak anlamlı hediyeler nelermiş hep birlikte bakalım.

İstanblues Hediye Kutusu

Erkek arakadaşa unutulmaz hediyeler vermek istiyorsanız bu önerimize mutlaka bakmalısınız. Geleneksel Türk kahvesi lezzetinin en şık haliyle hazırlanan İstanblues Hediye Kutusu, sevgilinizle sohbet ederken size keyifle eşlik edecek. Türk kahvesinin köpüğüyle nice duygular filizlenecek, nice hatıralar birikecek.

İstanblues Hediye Kutusu içerisinde;

  • Selamlique’ın damla sakızlı Türk kahvesi,
  • Yaldızlı mat siyah porselen fincan takımı,
  • Patiswiss çikolata,
  • Pomellos Keep in Touch kolonya,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Hediyenizin içine ekleyeceğiniz notla kutuyu çok daha anlamlı kılabilirsiniz. Unutmayın ki yazacağınız her bir söz hediyenizin etkisini daha da arttıracaktır.

Keyifli Saatler Hediye Kutusu

selamlique-keyifli-saatler-hediye-kutusu

Kahve eşliğinde yapılan doyumsuz sohbetler kadar keyif veren çok az şey var hayatta. Bir fincan kahvenin eşliğinde sevgilinizle geçmişe, bu güne ve yarına dair keyif verici sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Keyifli Saatler Hediye Kutusu da sevgilinize yapacağınız doyumsuz sohbetlere eşlik edecek en şık hediye kutusu.

? Keyifli Saatler Hediye Kutusu’na ve farklı konseptlerle hazırlanan pek çok hediye kutusu seçeneğine sevgiliye hediye sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Saatler Hediye Kutusu‘nun içerisinde;

  • Selamlique gelenkesel Türk kahvesi,
  • Godiva sütlü çikolatalı Napoliten Cello Naps,
  • İkili bambu tabaklı porselen fincan takımı,
  • Yade kahveli aromatik mum,
  • Sukulent,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Heye kutusunun sevgiliniz için daha da anlamlı olmasını istiyorsanız içerisine küçük bir hediye notu eklemeyi unutmayın. Hatta hediye notunuzun sonuna küçük bir aşk şiiri de ekleyebilirsiniz. Hediye notunuza ekleyeceğiniz aşk şiirini yazarken en usta şairlerin kaleminden dökülen aşk şiirleri arasında seçtiğimiz şiirler ile hazırladığımız “Sevgiliye Romantik Aşk Şiirleri” adlı blog yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Anı Kutusu

erkek-sevgiliye-hediye-fikirleri

Sevgiliye unutulmayacak en anlamlı hediyeler içerisindeki bir diğer hediye seçeneği ise anı kutusu. Sevgiliniz için hazırlayacağınız hediye kutusunun içerisini en tatlı anılarınızla donatabilirsiniz.

Anıların yanına tatlı atıştırmalıklar, nefis kahveler, şık dekorasyon ürünleri, kişisel bakım & güzellik ürünleri, deneyim kitleri ve daha pek çok hediye seçeneği içerisinden seçeceğiniz hediyelikleri de ekleyebilirsiniz.

“Anı kutusunu nasıl yapabilirim?” sorusunun cevabı da Kendi Kutunu Yap‘ta. Kendi Kutunu Yap ile tasarlayacağınız hediye kutusunu en güzel anılarınızla ve en tatlı hediyelikler ile süsleyebilirsiniz.

Tren Yolculuğu

tren

Doğu Ekpresi’ni duymayanınız yoktur herhalde. Son zamanların en popüler tren yolculuklarından bir tanesi. Fakat ne yazık ki tur şirketleri bu muazzam tren yolculuğunu kendileri için bir fırsata çeviriyorlar. Bu sebeple bize olduğundan çok daha yüksek fiyatlarla sunuyorlar. Aslında çok uygun fiyata alınan tren biletleri tur şirketleri tarafından önceden satın alınıyor ve bize çok daha pahalıya satıyorlar.

Kurtalan Ekspresi ise Doğu Ekspresi kadar bilinmiyor. Bu sebeple Doğu Ekspresi ile tren yolculuğu yacak bir bütçeye sahip değilseniz Kurtalan Eskpresi’ni tercih edebilirsiniz.

Sevgiliniz ve kendiniz için iki kişilik vagonlardan birine bilet alarak şehirden şehire değişen müthiş doğa manzaraları eşliğinde benzersiz bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Belli başlı şehirlerde yapılan uzun duraklamalar sayesinde de o şehri kısa süreliğine de olsa gezme şansına sahipsiniz.

Kadın Sevgiliye Unutulmayacak Manevi Hediyeler

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi
Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Öyle hediyeler var ki yıllar geçse bile unutulmuyor. Sizin için seçtiğimiz unutulmayacak manevi hediyeler de bu etkiye sahip hediyelerden. Eğer sevgilinize yılların eskitemeyeceği bir hediye armağan etmek istiyorsanız sizin için seçtiğimiz hediyelerden faydalanabilirsiniz.

O halde bayan sevgiliye alınacak anlamlı hediyeler nelermiş bir bakalım.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Sevgililer Günü için anlamlı hediyeler mi arıyorsunuz? Öyleyse Sevgini Paylaş Hediyesi kutusu tam da aradığınız hediye diyebiliriz. Romantik detaylarla süslenen bu hediye kutusu 14 Şubat’ta ilişkinize unutulmaz bir anı bırakacak.

Sevmek, insanlığa bahşedilmiş en güzel duygulardan bir tanesi. Birini tüm kalbinde hissetmek ve onu olduğu gibi sevmenin verdiği o huzur ve mutluluk ise bir başka. Bu güzel duyguyu yitirmemenin gizli formülü ise paylaşmak.

? Çünkü dert nasıl paylaştıkça azalıyor ise sevgi de paylaştıkça çoğalıyor. Sevgini Paylaş Hediye Kutusu ve aşkın büyüsüyle hazırlanan diğer hediye kutusu seçenekleri Sevgililer Günü hediyeleri sayfamızda sizi bekliyor!

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu ile sevginizi çekinmeden paylaşın. Sevginizi özgürce dile getirin ve ne kadar çok sevdiğinizi söylemekten korkmayın. Bu hediye kutusu ilişkinize heyecan ve renk katacak. Ayrıca sevgilinize bir ömür ilk günkü gibi hatırlayacağı bir armağan verebileceksiniz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu‘nun içerisinde;

  • Kolombiya kahvesi,
  • Brezilya kahvesi,
  • İki adet şık siyah seramik kupa,
  • İki adet Cos Chocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Kırmızı kalpli mum,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Sevgilinizle dünyanın en lezzetli kahvelerini, en şık kupalar ile yudumlayacağınız bu hediye kutusu ile tatlı yiyip tatlı konuşacaksınız.

Brownie Molası Hediye Kutusu

brownie molasi hediye kutusu

Sevgiliye alınacak anlamlı hediyeler içerisinde bir de tatlı bir öneriye yer vermek istedik. Çikolata tadında mutluluk içeren bu kutu sevgilinize keyif dolu saatler vadediyor. Ayrıca Türk kahvesi lezzeti eşliğinde keyifle vakit geçirirken huzur dolu kokular da onlara eşlik edecek.

Muhiku’nun Brownie Molası Hediye Kutusu içerisinde;

  • Selamlique geleneksel Türk kahvesi,
  • Turuncu Toledo porselen fincan takımı,
  • Brownies by Limburgia 6’lı mixbox,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Bahar Tazeliği kuru çiçek buketi,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Sevgiliye alınacak anlamlı hediyeler içinde oldukça şık bir görünüme sahip bir kutuyla unutulmaz bir sürprize imza atacaksınız.

Defter

frida-defter

Yazmak, dünyanın en rahatlatıcı eylemlerinden biri. Bazen içinden çıkamadığımız duygudurumlarını, bazen ise kimseye söyleyemediğimiz hisleri bir defterin yaprağıyla paylaşırız. Dolayısıyla sevgilinize armağan edeceğiniz güzel bir defter ile ona hem sırdaş olabilir hem de anlamlı bir hediye sunabilirsiniz.

Onun için Bir İyilik Yap

Hediyelerin illa somut bir madde olması gerekmiyor. Sevgiliniz adına yapacağınız küçücük bir hediye de en özel ve en anlamlı hediyelerden biridir. Herhangi bir vakıfa ya da derneğe sevgiliniz için yapacağınız bağış ile ona tarifsiz bir duygu yaşatabilirsiniz. Onun için yaptığınız bağışın sertifikasını ve yanına ekleyeceğiniz minik notu küçük bir zarfa ekleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir