Sevgiliye Şaşırtıcı Hediye Fikirleri

sevgiliye-sasirtici-hediye-fikirleri-sevgiliye-hediye

Seneler geçse de hep hatırlanacak harika bir sürpriz yapmak isteyenler için sevgiliye şaşırtıcı hediye fikirleri ile dolu bir içerik hazırladık. Alışılmışın dışında hediye önerilerimiz ile sevgilinize aklının ucundan dahi geçmeyecek bir hediye armağan edebilirsiniz. Tabii, bu sürpriz aramızda!

Yıl dönümleri, doğum günleri, yılbaşı derken elinizdeki tüm seçenekleri tükettiyseniz hazır 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken onu biraz şaşırtmaya ne dersiniz? Hem daha önceki özel günlerde alınan hediyelerden biraz farklı olsun hem de şaşırtırken mutlu etsin diyorsanız sizinle paylaşacağımız bütçe dostu fikirleri seveceğinize eminiz.

Öncelikle bilmem kaç gülden oluşan çiçek buketlerini ya da marka gömlekleri bir kenara bırakın. Bu seçeneklerden geçmiş yıllarda yeterince faydalandınız. Şimdi sıra birlikte bambaşka bir hediye deneyimi yaşamakta.

Eğer siz de “sevgilime değişik bir hediye almak istiyorum” diyorsanız önerilerimizden ilham alabilirsiniz. Ancak hepsinden önce Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonuna küçük bir ziyaret yapabilirsiniz.

? Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu içinde hem yaratıcı hem şık hem de son derece değişik hediye tasarımları var. Bu hediye tasarımları alıştığınız o Sevgililer Günü hediyelerinden oldukça farklı. Eğer sevgiliye değişik hediyeler vermek istiyorsanız önerilerimize geçmeden önce koleksiyona bir göz atabilirsiniz.

Öyleyse sevgiliye alınabilecek değişik hediyeler nelermiş hep birlikte bakalım.

Bayan Sevgiliye Değişik Hediye Fikirleri

anlatmadan sevgini goster hediye kutusu
Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu

Özel günlerde çanta, parfüm gibi sıradan hediyeleri  almaktan yeterince sıkılan kadınlar için birbirinden güzel ve yaratıcı hediye fikirlerini derledik. Sizin için seçtiğimiz sevgiliye alınacak değişik hediyeler içinden biriyle sevgilinizi hem şaşırtabilir hem de ona verdiğiniz değeri gözler önüne serebilirsiniz.

Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu

Değişik Sevgililer Günü hediyeleri içinde bayanlar için ilk önerimiz Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu. Bu hediye kutusuyla yalnızca Sevgililer Günü’nde değil, yıl dönümü ve doğum günü gibi yılın diğer özel zamanlarında da şaşırtıcı sürprizler hazırlayabilirsiniz.

Değişik sevgili hediyeler arasında yer alan Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu içerisinde;

  • Brezilya kahvesi,
  • Kolombiya kahvesi,
  • Kalp desenli kupa,
  • İki adet Cos Chocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Kalpli dekoratif mum,
  • Pomellos kolonya,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Ayrıca Sevgililer Gününe değişik hediyeler ile şaşırtıcı bir hava katmak istiyorsanız hediyenizi yazacağınız notla da besleyebilirsiniz. Ortaya oldukça sıra dışı bir sürpriz çıkarabilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni

Gelelim yıl dönümü, doğum günü ve Sevgililer Günü değişik hediyeler içindeki diğer bir önerimize. En ince detayına kadar özenle tasarlanan Kahve Keyfi Hediye Kutusu sevgilinizi şaşırtacak en güzel hediye seçeneklerinden biri. Bu kutu kahve keyiflerine lezzet ve yaşam alanında rahatlatıcı bir atmosfer katacak. Böylece sevgiliniz stresinden ve her türlü kötü enerjiden arınacak.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu içerisinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Yade portakal ve tarçın sabunu,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Keyifli tatların yanı sıra keyif verici kokuların da yer aldığı bu hediye kutusunun içerisinden çıkan her bir parça ile sevgilinizin şaşkınlığı ve mutluluğu da artacak. Üstelik bu şahane kutu 150 TL altı hediyeler arasında yer aldığı için dilerseniz içine sevgilinizin ilgisini çekebilecek başka ürünler de ilave edebilirsiniz.

Tütsü ve Mum

ada-cayi-tutsu-soya-mum-palo-santo

Kadın sevgili için değişik hediyeler içinde diğer bir önerimiz ise mum ve tütsü ikilisi. Bu enteresan hediyelerle sevgilinizin hem ruhen hem de bedenen daha iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Muhiku’nun tütsü çeşitleri içinde yer alan adaçayı, Palo Santo, öd ve diğer tütsü çeşitleri arasından en farklılarını seçebilirsiniz. Bu tütsüleri seramik tütsülükle taçlandırabilirsiniz.

Seçtiğiniz tütsülerin yanına ise soya mumları arasından seçtiğiniz bir mumu da ekleyebilirsiniz. Soya mumları yasemin, vanilya, kahve, limon, lavanta gibi çeşitli kokularla hazırlanıyor. Dolayosoyla soya mumuyla sevgilinize en değişik Sevgililer Günü hediyesi vermekle kalmayacaksınız. Ayrıca ona hoş kokulu bir sürpriz de yapacaksınız.

Frida Kahlo Defter

frida-defter

Sevgiliye şaşırtıcı hediye fikirleri içerisinde en güzel hediyelerden biri Frida Kahlo defter olsa gerek. İş yerinde ya da okulda not alırken ona eşlik edecek bu defter Frida Kahlo’nun sıra dışı stilini taşıyor. Hem sanatçı kişiliyle hem de görüşleriyle dikkat çeken Frida Kahlo sevgilinize güçlü bir kadın olabilme yolunda her daim ilham verecek.

Akşam Yemeği

Sevgiliye şaşırtıcı hediye fikirleri arayanlar için bir önerimiz de kendi ellerinizle akşam yemeği hazırlamak. Tabii bu en çok erkekler tarafından yapıldığında sürpriz değeri kazanacaktır.

Sevgilinize kendi ellerinizle hazırlayacağınız akşam yemeği ile onu şaşırtabilir ve kendini değerli hissettirebilirsiniz. Onun en sevdiği yemeklerden, tatlılardan ve içeceklerden oluşan bir menü ile sevgilinize romantik bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz. Özenle hazırlanmış yemekler ve yemek masası eminiz ki sevgilinizi fazlasıyla şaşırtacaktır.

Erkek Sevgiliye Değişik Hediyeler

erkege premium tebrik hediye kutusu

Erkekler zevklerine ve ihtiyaçlarına yönelik alınan hediyeler karşısında daha mutlu olurlar. Peluş oyuncaklar, isimlerinizin yazılı olduğu hediyelikler bırakın onları şaşırtmayı, hoşnut dahi etmeyeceklerdir. Erkek sevgiliye alınacak değişik hediyeler ile sıra dışı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Dolayısıyla onlara şaşırtıcı ve değişik bir hediye armağan etmek istiyorsanız içlerindeki küçük çocuğu gün yüzüne çıkartabilirsiniz. Ayrıca işlerine yarayacak parçalardan oluşan dopdolu bir hediye armağan edebilirsiniz.

Erkeğe Premium Hediye Kutusu’nu ve erkeklere özel tasarlanan diğer hediye kutusu seçeneklerini detaylıca incelemek için Sevgililer Günü hediyeleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Eminiz ki sizden aşk kokan hediye beklerken tamamen onlara hitap eden bir hediye almak onları çok şaşırtacaktır!

O halde erkeklere alınacak değişik hediyeler nelermiş bir bakalım.

Erkeğe Premium Hediye Kutusu

Erkeklere alınabilecek değişik hediyeler içindeki ilk önerimiz Erkeğe Premium Hediye Kutusu. Sevgilinize tamamen erkeklerin ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmış bir hediye kutusu armağan ederek onun bir hediyeden beklentisini fazlasıyla karşılayabilirsiniz. Erkekler için özel olarak tasarlanan ve içerisindeki her bir parçayla sevgilinizi daha da şaşırtacak olan Erkeğe Premium Hediye Kutusu ile partnerinize sürprizlerle dolu bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz.

Erkeğe Premium Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kolombiya kahvesi,
  • Seramik kupa,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Pomellos Keep in Touch kolonya,
  • Siyah termoderi ajanda,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Erkek arkadaşınıza hediye edebileceğiniz sürprizlerle dolu Erkeğe Premium Hediye Kutusu’nun içerisine hediye notunuzu da eklemeyi unutmayın!

De Marke Futbol Quiz

de-marke-quiz-mabbels-muhiku

Erkeklerin futbol tutkusuna pek çoğumuz şahit olmuşuzdur. Yaş fark etmeksizin her erkeğin futbola karşı zaafı olduğunu yadsınamaz bir gerçek. Dolayısıyla erkeğe alınacak değişik hediyeler arasında futbol ile ilgili bir hediyeye yer vermemek olmazdı.

De Marke Futbol Quiz erkek arkadaşa değişik hediyeler almak isteyen herkesin mutlaka listenin üst sıralarında yer vermesini önereceğimiz bir oyun. Çünkü bu oyun tarihe geçen gollerden kupalara, ünlü futbolculardan önemli teknik adamlara kadar futbola dair pek çok şeyi içindeki kartlarda saklıyor.

Dolayısıyla sevgilinize alacağınız De Marke Futbol Quiz onun futbol tutkusuna fazlasıyla hitap edecek. Sizden gelen bu hediye karşısında partneriniz heyecanını ve şaşkınlığını gizleyemeyecek.

La Casa De Papel Kaçış Kitabı

la-casa-de-papel-kacis-kitabi

 

Erkek sevgiliye alınabilecek değişik hediye fikirleri yer alan bir diğer önerimiz ise La Casa De Papel Kaçış Kitabı. Eğer sevgiliniz tutkulu bir La Casa De Papel hayranı ise bu hediyeye bayılacak. Neden mi? Çünkü bu kitapla soygunun ardında yatan tüm gerçekleri öğrencek. Eğer Sevgililer Günü için değişik hediyeler bakıyorsanız kesinlikle bu önerimizi değerlendirmelisiniz.

Joker Kupa

batman-ve-joker-kupa

Erkek sevgiliye en değişik hediyeler arasındaki son önerimiz ise Joker kupa. Kötü karakter Joker’e karşı hayranlık beslemeyen erkek yok denecek kadar az. Eminiz sevgiliniz de içten içe ona hayranlık besliyor.

Dolayısıyla değişik Sevgililer Günü hediyesi erkek için kupa olur. Değişik 14 Şubat hediyeleri arasında değerlendirebileceğiniz bu kupa ile onun çay ve kahve keyfine sıra dışı bir hava katabilirsiniz.

Sevgiliniz için küçük ama şaşırtıcı bir sürpriz olacak lisanslı ürün ile ona hiç beklemediği bir sürpriz yapabilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir