Sevgiliye Küçük Hediye Fikirleri

sevgiliye-kucuk-hediye-fikirleri

Sevgilinizin gösterişli ve abartılı hediyelerden hoşlanmadığını düşünüyorsanız sevgiliye küçük hediye önerilerine yer verdiğimiz bu blog yazımızdan yararlanabilirsiniz. Oldukça mütevazi ve hesaplı seçenekler arasından seçtiğimiz hediyeler ile Sevgililer Günü’nde, doğum gününde, yıl dönümlerinde ya da diğer özel günlerde sevgilinize küçük bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Doğru ve yerinde yapılan küçük sürprizler pahalı ve gösterişli hediyelerden çok daha büyük bir mutluluk yaşatabilir. Önemli olan hediyenin partnerinizin ilgi alanlarına, zevklerine hitap etmesi ve özenle hazırlanmış olması. Emin olun özenle hazırladığınız küçük bir hediye pahalı bir kolyenin ya da marka bir ürünün verdiği mutluluktan çok daha fazlasını hissettirecektir.

Dolayısıyla hediye seçerken illa ki pahalı seçeneklere göz atmanıza gerek yok. Eğer yeterli bir bütçeye sahip değilseniz küçücük hediyelerle de kocaman sevinçler armağan edebilirsiniz.

? Sevgililer Günü hediyeleri sayfamız üzerinden de mütevazi hediye kutularına ulaşabilirsiniz. Her bütçeye hitap eden hazır hediye kutuları içerisiden kendi bütçenize ve sevgilinizin ilgi alanlarına en çok uyan hediye kutusunu seçebilirsiniz.

İşte, sevgiliye küçük hediye önerilerimiz!

Bayan Sevgiliye Küçük Hediye Fikirleri

anlatmadan sevgini goster hediye kutusu

Sevgiliye hediye edeceğiniz küçük hediyeleri hayatın içinden seçeceğiniz parçalar olmasına özen gösterin. Yani günlük hayatında ona eşlik edecek hediyeler olmalı. Böylelikle o hediyeye her baktığında ya her kullandığında yaşadığı mutluluğu tekrar yaşayacak ve sizi hatırlayacaktır.

Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu

Bazen hiçbir kelime içimizdeki duyguları ifade etmeye yetmez. İşte burada bir bakış ve bir tavır devreye girer. İşte böyle zamanlarda sevgiliye alınabilecek küçük hediyeler arasında Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu yer alıyor. İçindeki hediyeliklerle ve romantik tasarımıyla aşkınızı, özleminizi ve en güzel duygularınızı sizin yerinize ifade ediyor.

Muhiku’nun Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu içerisinde;

  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Kalp desenli kupa,
  • Cos Chocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Kalpli dekoratif mum,
  • Pomellos kolonya,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Sevgiliyi mutlu edecek küçük hediyeler içerisindeki en özel hediyeliklerin bir araya geldiği bu kutuya romantik bir not yazarak daha da anlamlı kılabilirsiniz. En güzel anlarda, en güzel duygularınıza eşlik edecek bu kutuyla sevgilinizin ayaklarını yerden kesebilirsiniz.

Sevgiliye Mini Hediye Kutusu

mini-love-kutusu

Özel günlerde sevgiliye küçük anlamlı hediyeler arasından bütçe dostu bir seçim yapmaya ihtiyacınız varsa bu kutu tam sizlik. Hem romantik hem de kullanışlı hediyeliklerin yer aldığı sevgiliye mini hediye kutusu, ana romantik bir dokunuş yaparken duygularınıza tercüman olacak.

Muhiku’nun sevgiliye mini hediye kutusu içerisinde;

  • Lover tasarım beyaz kupa,
  • Kar tanesi şeklinde keçe bardak altlığı,
  • Etiyopya kahvesi,
  • Bitki çayı,
  • Çay ve kahve bilgi kartları,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Kahve keyfine romantik bir hava katacak olan bu mini hediye aynı zamanda küçük Sevgililer Günü hediyeleri arasında da yer alıyor. Yani en özel zamanlar için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Erkek Sevgiliye Küçük Hediyeler

siyah sever arkadasa hediye kutusu yeni
Siyah Sever Hediye Kutusu

Gelelim erkek sevgiliye alınacak küçük hediyeler bölümüne. Biliyoruz ki erkeğe hediye seçerken zorlanıyorsunuz. Ancak zorlanmanızın asıl sebebi kendinizi sınırlandırmanız. Özellikle hemen hemen pek çok şeyin unisex kullanıma uygun olduğu bir dönemde özel günleri bir kalıba sığdırmanıza gerek yok.

Dolayısıyla daha geniş düşünmelisiniz. Sevgiliye alınacak küçük hediyeler erkek için özel bir detay barındıracak diye bir kaide yok. Yani hayatın akışından küçük seçimler de yapabilirsiniz. Ama illa ki erkeğe özel detaylar da olsun istiyorsanız Muhiku’nun erkeğe hediye koleksiyonunu ziyaret edebilirsiniz.

Siyah Sever Hediye Kutusu

Erkek sevgiliyi mutlu edecek küçük hediyeler içinde ilk önerimiz Siyah Sever Hediye Kutusu. Şık ve kullanışlı hediyeliklerle hazırlanan bu hediye kutusu, hayatın akışında partnerinize eşlik edecek. Sıradan bir kahve keyfine bile ayrı bir hava katacak. Kısacası ona unutulmayacak anlar yaşatacak.

Muhiku’nun Siyah Sever Hediye Kutusu içerisinde;

  • Guatemala Huehuetenango kahvesi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Godiva sütlü çikolatalı Napoliten Cello Naps,
  • Pomellos Keep in Touch kolonya,
  • Siyah kılıflı cam matara,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Küçük bir notla daha da anlamlı kılacağınız bu hediyeyi dilediğiniz tüm özel günlerde tercih edebilirsiniz.

Kahve Molası Hediye Kutusu

Sevgiliye küçük ama anlamlı hediyeler arasında yer vereceğimiz diğer bir hediye ise Kahve Molası Hediye Kutusu. Bu kutu, sade ve uyumlu tasarımı ile mütevazı hediyelerden hoşlanan herkesin hoşuna gidebilecek bir hediye kutusu. Lezzetin ve kahve kokusunun harmanlanmasıyla hazırlanan Kahve Molası Hediye Kutusu ile sevgilinize keyif verici bir hediye armağan edebilirsiniz.

☕ Kahve Molası Hediye Kutusu’nu ve sevgiliye hediye edebileceğiniz küçük ama etkili hediye seçeneklerini sevgiliye hediye sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Muhiku’nun Kahve Molası Hediye Kutusu içerisinde;

  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Seçeceğiniz bir kupa,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Kaliteli kahve deneyimini sevgilinizin evine taşıyabileceğiniz bu hediye kutusu, kahve keyfine farklı bir hava katacaktır.

Sevgiliye Verilecek Küçük Hediyeler

ask-tasarim-kupa

Yıl dönümü ya da Sevgililer Günü için küçük hediyeler mi arıyorsunuz? O halde aşağıda yer verdiğimiz küçük sevgili hediyeleri tam sizlik diyebiliriz.

Kupa & Bardak Altlığı

Sevgiliye armağan edebileceğiniz küçük hediyelerden biri de love desenli kupa ve bardak altlıkları. Farklı desenlerdeki love desenli bardaklar arasından sevgilinizin en çok beğeneceği modeli seçebilir ve yanına küçük bir bardak altlığı da ekleyebilirsiniz.

Love desenli kupalar içerisinde bizim favorimiz ise minimal çizgilerle tasarlanmış olan. Eğer sevgiliniz sade ve minimal tasarımlardan hoşlanıyorsa eminiz ki bu hediyeye bayılacak!

Koleksiyon Ürünleri

harry-potter-mabbels-kupa-ve-defter

Sevgiliniz inanılmaz bir Harry Potter, Lord of The Rings, Batman ya da La Casa De Papel hayranı mı? O zaman size harika bir haberimiz var. Batman’den Superman’a, Harry Potter’dan Lord of The Rings’e, Friends’den How I Met Your Mother’a varıncaya pek çok lisanslı ürün Muhiku’da!

Bu küçük hediyeler sevgiliye vereceğiniz en özel hediyeler arasında yer alıyorlar. Neden mi? Çünkü onların tutkularına, hayranlıklarına, kahkahalarına ve hayallerine hitap ediyorlar. Sevgilinize oldukça özel bir sürpriz hazırlamak için Muhiku’nun koleksiyon ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Puzzle

Yıl dönümü ya da Sevgililer Günü küçük hediyeler ile de anlamlı olabilir diye düşünüyorsanız bu hediye tam sizlik! Sevgilinize armağan edeceğiniz eğlenceli bir puzzle ile tüm günü birlikte keyifle geçirebilirsiniz. Parçaları bulamadığınız zamanlarda birbirinize yardım edebilir ve doyasıya vakit geçirebilirsiniz.

Sevgiliye Küçük Hediye Yapımı

Daha önce de söylediğimiz gibi küçük hediyeler de kocaman sevinçlere ve mutluluklara sebep olabiliyorlar. Yalnızca sevgilinizin ilgi alanlarına, zevklerine hitap etmeli ve özenle hazırlanmış olmalı. Dolayısıyla ona özel küçük bir hediye kutusu tasarlayarak da sevgilinize mutluluk dolu 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi, yıl dönümü hediyesi ya da doğum günü hediyesi armağan edebilirsiniz.

Bunu nasıl mı yapacaksınız, işte cevabı!

Sevgiliye Özel Hediye Kutusu Tasarlahediye-kutusu-hazirlama-manevi-hediyeler

Sevgilinizin ilgi alanlarına ve zevklerine az çok hakimseniz ona hitap eden bir hediye kutusu da hazırlamanız oldukça basit. Partnerinizin hoşuna gidecek birkaç hediyelik parça seçerek ve bunu özenle tasarlanmış bir hediye kutusu içerisine yerleştirerek ona benzersiz bir hediye deneyimi yaşatabilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap, sevgiliye özel hediye kutusu tasarlamanızda işinizi bir hayli kolaylaştırıyor. Tek yapmanız gereken hediyelik seçenekleri içerisinden sevgilinizin ilgi alanlarına ve zevklerine hitap eden hediyelikleri seçmek.

Daha sonra ise özenle hediye kutusunun içerisine eklemek. Kendiniz hazırlamaya kalksanız çok daha yüksek fiyatlara mal olacak hediye kutusunu Kendi Kutunu Yap ile çok daha uygun fiyatlara hazırlayabilirsiniz.

Sevgiliniz için tasarlayacağınız hediye kutusunun içerisine pek çok kategori içerisinden seçeceğiniz hediyelikleri ekleyebilirsiniz. Böylelikle onun için tasarladığınız hediye kutusu ile onun hayatının pek çok alanına dokunabilirsiniz.

Sevgiliniz için tasarlayacağınız hediye kutusunun içerisine;

  • Love desenli kupa,
  • Kaliteli kahve çekirdekleriyle hazırlanan filtre kahve,
  • Evde kolaylıkla kahve demlemesini sağlayacak French press,
  • Kalp şeklinde çikolata,
  • Yine kalp şeklinde mum,
  • Son olarak ise deneyim kiti ekleyebilirsiniz.

Böylece ona küçük ama dopdolu bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz.

Sevgiliniz için hazırlayacağınız hediye kutusunun içerisine küçük bir not da eklemenizi tavsiye ederiz. Sevgiliye küçük hediye notu yazarak hediyenize bambaşka bir anlam yükleyebilirsiniz. Eğer hediye notu yazarken zorlanıyorsanız “Sevgiliye Hediye Notu Nasıl Yazılır?” başlıklı blog yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir