Sevgiliye El Emeği Hediye Fikirleri

sevgiliye-el-emegi-hediye-fikirleri

Sevgiliye verilecek en özel hediyeler, hayal gücümüzü kullanarak hazırlayacağımız el emeği hediyeler olacaktır. Sevgiliye el emeği hediye fikirlerinden ilham alarak partnerimiz için en özel Sevgililer Günü sürprizini ya da doğum günü sürprizini hazırlayabiliriz.

Sevgilimize ihtiyaçları ya da ilgi alanları doğrultusunda hediyeler seçebiliriz. Fakat zaman zaman onun için kendi ellerimizle bir hediye hazırlamak isteriz. Bu bazen küçücük bir hediye olabileceği gibi bazen de günlerce emek sarf etmemiz gereken bir hediye olabilir.

Sevgiliye el emeği hediye denilince aklınıza gelen ilk şey onun için atkı ve bere takımı örmek olabilir. Elbette onun için atkı ve bere takımı da örebilirsiniz. Fakat biz bu içeriğimiz de biraz daha farklı hediye seçeneklerine yer vereceğiz. Dilerseniz söz çok da uzatmadan sizin için seçtiğimiz sevgiliye el emeği hediye fikirlerimize geçelim.

? Sevgiliye el emeği hediye hazırlamanın en kolay yolu Muhiku’da! El emeği hediyeliklerle tasarlanan Sevgililer Günü hediyeleri ile bu 14 Şubat’ta sevgilinize en özel hediyeyi verebilirsiniz. Sevgilinize el emeği Sevgililer Günü hediyesi vermek için Muhiku’yu ziyaret edebilirsiniz.

Sevgiliye Özel El Emeği Hediye Kutusu Tasarlayın!

sevgiliye-hazirlanacak-hediyeler

Sevgilinize dopdolu bir hediye hazırlamak istiyorsanız ona hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Üstelik bu hediye kutusunu şık tasarım sahip bir hediye kutusunu sandığınızdan çok daha uygun bir fiyata hazırlayabilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap

Kendi Kutunu Yap ile sevgilinize en özel hediye kutusunu tasarlayabilirsiniz. Sevgilinizin ilgi alanlarına, zevklerine ve yaşam şekline hitap eden parçalar arasından seçim yapabilir ve ona özel bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap ile sevgilinize özel hazırlayacağınız hediye kutusu Sevgililer Günü hediyesi olacaksa 14 Şubat konseptine uygun parçalar seçebilirsiniz. En lezzetli kahve çeşitlerine, çikolatalara, mumlara, kişisel bakım ürünlerine, aksesuarlara ve dekorasyon ürünlerinin yanına en güzel Sevgililer Günü hediyeliklerini ekleyerek sıra dışı bir Sevgililer Günü hediyesi hazırlayabilirsiniz. Eğer doğum günü hediyesi tasarlıyorsanız da doğum gününe özel tasarlanan hediyelikler arasından da seçim yapabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde sevgilinize armağan edebileceğiniz şık ve özenli tasarıma sahip konsept hediye kutularını ise Sevgililer Günü hediyeleri sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Erkek Sevgiliye El Emeği Hediye Fikirleri

erkege premium tebrik hediye kutusu
Erkeğe Premium Hediye Kutusu

El emeği hediyeler erkek için özel olmalı. Ancak ne yazık ki erkeklere el emeği hediyeler denilince aklımıza ilk gelen seçenekler atkı ve bere. Ancak kalıpların biraz dışına çıkmaya ve denenmemiş el emeği erkek hediyeleri ile de farklı ve özel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Diğer taraftan rrkekler için el yapımı hediye seçeneklerine baktığınız zaman çoğunlukla kalpli, çiçekli böcekli hediye seçenekleri ile karşılaşabilirsiniz. Fakat ne yazık ki bu hediye seçeneklerinden erkekler çok fazla hoşlanmıyorlar.

Dolayısıyla “erkek arkadaşıma el emeği hediye ne alabilirim?” sorusuna cevap arayanlar için daha farklı alternatifleri sıralayacağız. Diğer bir ifadeyle onlar için hediye hazırlarken bu tarz ayrıntılara olabildiğince az yer vermelisiniz.

Erkeğe Premium Hediye Kutusu

Erkek arkadaşa el emeği hediyeler vermek istiyorsunuz ama hazırlamak için yeterli vaktiniz yok mu? Öyleyse içinde el yapımı hediyeliklere yer veren kutuları tercih edebilirsiniz.

Muhiku’nun Erkeğe Premium Hediye Kutusu bunun için güzel bir örnek. İçinde el yapımı hediyeliğin yanı sıra kullanışlı ürünlere yer veren bu kutu Sevgililer Günü, doğum günü ve yıl dönümü gibi zamanlarda sevgilinize verebileceğiniz çok özel hediye kutularından biri.

Erkeğe Premium Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Şık siyah seramik kupa,
  • Yade’nin el yapımı kahveli aromaterapi mumu,
  • Pomellos kolonya,
  • Siyah ajanda,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Kutunun içine ekleyeceğiniz notla hediyenizi tüm özel günlere uygun hale getirebilirsiniz. Örneğin, Sevgililer Günü’nde vereceğiniz Sevgililer Günü hediye notu; doğum gününde verecekseniz doğum günü hediyesi notu yazabilirsiniz. El yapımı hediyeler ile hazırlanan diğer hediye setleri için erkeğe hediye sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Başucu Lambası

Başucu lambası sevgiliye el emeği hediye seçenekleri içerisinde yapılması en kolay ve en uygun fiyatlı hediyelerden bir tanesi. Bu hediyeyi hazırlarken iki malzemeye ihtiyacınız var.

Bunlardan birincisi pilli led ışık, ikincisi ise kavanoz ya da fener şeklinde mumluk. “Kavanoz mu yoksa fener şeklinde mumluk mu tercih etmeliyim?” diye soracak olursanız, fener şeklinde şeklindeki mumlukları tercih etmenizi öneririz.

Çünkü fener şeklindeki mumluklar yandan açılabilen bir kapağa sahiptir. Bu da ledin rahatlıkla açılıp kapanmasına imkan verir.

Başucu lambasını hazırlamak için yapmanız gereken tek şey pilli led ışığı yavaşça kavanozun ya da fenerin içerisine yerleştirmek ve kavanozun ya da fener şeklindeki mumluğun kapağını kapatmak. İşte, başucu lambası hazır bile.

? Hediyenizi özenle paketlemeyi ve içerisine hediye notu eklemeyi de unutmayın! Sevgiliye gönderilebilecek en güzel aşk mesajları yazımız bu konuda size yardımcı olabilir.

Anı Defteri

Daha önce de sizlere anı defteri önerisinde bulunmuştuk. Fakat bu anı defteri daha öncekilerden farklı. Bu defa fotoğraflardan faydalanmayacağız.

Sevgilinizle geçmişe dönüp baktığınız zaman yaşadığınız ufak tefek komik anılar ve size özel paylaşımlar olabilir. Hazırlayacağınız anı defterinde bu tatlı anıların ve paylaşımların gücünden faydalanarak sevgilinize tatlı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Anı defteri oluşturmak için ihtiyacınız olan malzemeler; sevgilinizin zevkine göre seçilmiş bir defter, renkli kalemler ve farklı stickerlar. Anı defterini oluştururken her bir anıya bir takma ad koyabilirsiniz. Dilerseniz anılarınızı sayılarla da numaralandırabilirsiniz. Sevgilinize o anıyı anımsatacak resimlerden de faydalanabilirsiniz.

Örneğin ilişkinizin ilk zamanlarında bir tiyatro oyununa bilet almışsınız diyelim. Fakat o gün yağan yağmur nedeniyle o oyunu kaçırmışsınız ve küçük salaş bir kahvecide kahve içip sohbet etmişsiniz. Tabii yol boyunca yaşadığınız küçük aksilikler ve komiklikler de hem yer yer gülmenize hem de sinirlenmenize sebep olmuş.

O güne “yağmur” lakabını verebilir ve o güne dair tatlı anlarınızı hatırlatacak cümleleri farklı yazı stilleri ve renkli kalemler kullanmak sayfayı süsleyebilirsiniz. Burada ne tarz stickerlar, fotoğraflar, renkler ve yazı stilleri kullanacağınız tamamen sizin hayal dünyanıza kalmış.

Bayan Sevgili için El Emeği Hediyeler

kucuk bir mutluluk hediye kutusu
Küçük Bir Mutluluk Hediye Kutusu

Eğer bir kadın için kendi emeğinizle bir Sevgililer Günü hediyesi, yıl dönümü hediyesi ya da doğum günü hediyesi hazırlamak istiyorsanız doğru yoldasınız. Çünkü kadınlar kendileri için özel olarak hazırlanan hediyelere bayılırlar. Sizin gösterdiğiniz çaba ve emek ona kendini değerli hissettirecektir.

? Sevgiliniz için güzel bir hediye hazırlamak istiyorsunuz fakat yeterli vaktiniz yok mu? Özenle hazırlanmış en güzel hediye seçenekleri en az el emeği hediyeler kadar heyecan uyandıracak. Özel günlerde sevgilinize armağan edebileceğiniz en güzel hediye seçeneklerini sevgiliye hediye sayfamız üzerinden inceleyebilirsiniz.

Küçük Bir Mutluluk Hediye Kutusu

Muhiku’nun kadınlar için özenle tasarladığı setlerden biri olan Küçük Bir Mutluluk Hediye Kutusu, kısıtlı zamana sahip beylerin seçebileceği en güzel hediyelerden. Eğer doğum günü, yıl dönümü ya da Sevgililer Günü el emeği hediyeler ile kutlanmalı diye düşünüyorsanız bu sete öncelik verebilirsiniz.

Şık detayların, kullanışlı parçaların ve el emeği sevgiliye hediye seçenekleriyle hazırlanan Küçük Bir Mutluluk Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kolombiya kahvesi,
  • Etiyopya kahvesi,
  • Frida Kahlo tasarımlı kupa
  • El yapımı Patiswiss çikolata,
  • Yade’nin el yapımı sandal kokulu aromaterapi mumu
  • Pomellos kolonya,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

El emeği hediyeler sevgiliye kendini özel hissettirir. Dolayısıyla bu hediye kutusu da sevgilinize kendini çok özel hissettirecek. Tabii ki içine ekleyeceğiniz romantik bir notla hediyeniz çok daha özel olacak. El yapımı hediyelerle hazırlanan diğer setler için kadına hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Her Aya Özel Bir Mektup

Sevgilinize 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ya da doğum gününde vereceğiniz hediyenin bir yıl boyunca etkisini devam ettirmesini istiyorsanız ona her ay açıp okuyacağı mektuplar yazabilirsiniz. Çünkü sevgiliye yapılacak el emeği hediyeler arasında duygularınızı açıkça dile getirebileceğiniz mektuplar da yer alıyor.

Onun için 12 tane mektup yazabilirsiniz. Yazdığınız bu mektupları şık bir kutunun içerisine yerleştirerek özenle paketleyebilirsiniz.

Böylece sevgiliniz her ayın 14’ünde ya da doğum günü ayın 8’indeyse her ayın 8’inde onun için özenle yazdığınız mektuplardan birini okuyabilir. Böylece etkisi uzun süren hediyeniz ile ona her ay bir sürpriz yapabilirsiniz.

Minik Ahşap Tablo

Sevgiliye el emeği hediye fikirlerinden biri de minik ahşap tablo. Minik ahşap tablolar sevgilinizin masasında, kitaplığında hoş bir anı olarak yerini alacak.  Ayrıca sevgiliniz bu minik tabloyu bardak altlığı olarak da kullanabilir. Böylece çay ve kahve keyiflerine şık ve romantik bir hava katabilirsiniz.

Peki, minik ahşap tablolar nasıl hazırlanır? Minik ahşap tabloları hazırlamak için ihtiyacınız olan malzemeler; dekupaj tutkalı, fırça , 10×10 boyutlarında ve 1 cam kalınlığında akşam kare parçalar ve 10×10 boyutunda üç adet fotoğraf.

Minik ahşap tabloları hazırlamak için ahşapın bir yüzüne dekupaj tutkalını eşit miktarda sürün ve üzerinde fotoğraflardan birini yapıştırın. Fotoğrafın altında baloncuklar oluşmaması için ortadan kenara doğru düz bir parça ile fotoğrafın üzerinden birkaç defa geçin.

Daha sonra fotoğrafın üzerine de dekupaj tutkalından sürün. Dekupaj tutkalı vernik görevini görecek ve fotoğrafın yıpranmasına engel olacak. Bu işlemi diğer iki parçaya da uygulayın. Fotoğrafların iyice kuruduğundan emin olduktan sonra bir kutu içerisine koyup güzelce paketleyin. Hediyenizin içerisine minik bir not da eklemeyi unutmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir