Sevgiliye Alınabilecek Ucuz Hediyeler

sevgiliye-alinabilecek-ucuz-hediyeler

Sevgiliye romantik ve şık bir hediye armağan etmek için tonlarca para harcamanız gerekmiyor. Sevgiliye alınabilecek ucuz hediyeler sayesinde sevgilinize hayalini kurduğunuz o tatlı sürprizi yapabilirsiniz.

Bazı mutluluklara ve duygulara paha biçilemez. Aşk da paha biçilemeyen duygulardan biri değil midir? Dolayısıyla sevgiliye armağan edeceğimiz hediyenin de maddi boyutundan ziyade sevgilide uyandıracağı hislere önem vermeliyiz. Her şeyden önce sevgiliye armağan edeceğimiz hediye ona kendine değerli hissettirmeli.

Hem erkek hem de kadın için seçtiğimiz uygun fiyatlı hediye önerileri ile sevgilinize hayalini kurduğumuz o sürprizi yapabilirsiniz. Bu hediye önerileri ile dilerseniz 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, dilerseniz yılbaşında, dilerseniz de yıl dönümüzde sevgilinize en güzel sürprizi hazırlayabilirsiniz.

İşte, sevgiliye alınabilecek ucuz hediyeler!

Erkek Sevgiliye Ucuz Hediye Fikirleri

erkege-hediye-kutusu-siyah
Erkeğe Hediye Kutusu

Erkek sevgiliye hediye seçmekte zorlananlar için müthiş hediye önerileri ile geldik. Her özel gün için tercih edebileceğiniz bu hediye önerileri ile hem bütçenizi zorlamayacak hem de sevgilinize hoş bir hediye armağan edebileceksiniz.

Erkeğe Hediye Kutusu

Erkek hediyeleri arasında yer alan Erkeğe Hediye Kutusu, erkek sevgiliye alınabilecek ucuz hediyeler içerisinde en özel hediye seçeneklerinden biri. Bu kutunun içerisinde bir erkeğin günlük hayatta kullandığı pek çok şey yer alıyor. Bu hediye kutusu ile sevgilinize, yüreğine dokunacak bir hediye armağan edebilirsiniz.

Erkeğe Hediye Kutusu içinde;

  • Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeği olan Arabica kahve çekirdeklerinden elde edilen Brezilya kahvesi,
  • Kapağını açar açmaz büyüleyici kahve kokusunun kendini hissettirdiği Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Tıraş rutinlerine keyif katacak ferahlatıcı Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası,
  • Özel kutusunda siyah kalem,
  • Sizin seçeceğiniz bir kitap,
  • Siyah seramik kupa,
  • Kahve bilgi kartı,
  • Son olarak ise hediye notu yer alıyor.

Uygun fiyatlı olmasına rağmen oldukça işlevsel ve dopdolu olan Erkeğe Hediye Kutusu ile sevgilinize anlamlı bir hediye armağan edebilirsiniz.

Tatlı Bir Anı Hediye Kutusu

Ucuz Sevgililer Günü hediyesi arayışında olanlar için bir diğer önerimiz ise Tatlı Bir Mola Hediye Kutusu. Muhiku’nun en uygun fiyatlı kutularından biri olan Tatlı Bir Anı Kutusu ile sevgilinize keyif dolu bir kahve deneyimi armağan edebilirsiniz. Sevgiliniz çalışıyorsa öğle molalarında, öğrenciyse ders aralarında aromatik bir kahve ve lezzetli bir çikolata eşliğinde keyifle mola verebilir.

Tatlı Bir Anı Hediye Kutusu içerisinde;

  • Brezilya kahvesi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Godiva sütlü çikolatalı Napoliten Cello Naps,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Sevgiliye ucuz ama anlamlı hediyeler vermek istiyorsanız yukarıdaki iki hediye önerimizden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz bu hediye kutularına love temalı hediyeler de ekleyebilirsiniz. Örneğin, Cos Chocolate’ın kalp şeklindeki çikolataları her iki kutuya da çok yakışacaktır.

Erkeğe Hediye Kutusu’na ve uygun fiyatlı diğer hediye kutusu seçeneklerine sevgiliye hediye sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Space Jam Kupa

space-jam-kupa-mabbels-muhiku

Eğer erkek arkadaşınız basketbol seviyorsa Space Jam kupa çeşitleri arasından da seçim yapabilirsiniz. Erkek sevgiliye hediye ucuz ama kaliteli olsun diyorsanız hiç düşünmeden bir Space Jam kupası alın deriz. Çünkü Muhiku’nun Mabbels özel koleksiyonu içinde yer alan bu kupa çeşitleri Warner Bros lisanslı orijinal Looney Tunes ürünleridir.

Deneyim Kiti

Yoğun iş ya da okul temposu sebebiyle bazen kendimize vakit ayıramayabiliriz. Farklı hobiler edinmeyi isteriz. Fakat bir türlü ilk adımı atamayız. Dolayısıyla sevgiliye armağan edeceğiniz kendin yap deneyim kiti ile ona hep hayalini kurduğu hobiye başlaması için cesaret ve fırsat verebilirsiniz. Hatta bu deneyim kitlerinden bir tane de kendinize alarak ortaya yepyeni bir ürün çıkarmanın zevkini birlikte tadabilirsiniz.

Ahşap boyama, sabun yapımı, parafin jel mum yapımı, fesleğen yetiştirme ve daha pek çok deneyim kiti ile sevgilinize incelikle hazırlanan bir hediye armağan edebilirsiniz. Ayrıca birlikte kaliteli vakit geçirebilirsiniz.

De Marke Futbol Quiz

de-marke-quiz-mabbels-muhiku

Erkeğe alınabilecek ucuz hediyeler arasında yer alan diğer bir alternatif ise De Marke Futbol Quiz. Eğer sevgiliniz futbol konusunda iddialı ise bu hediyeye bayılacak. Ünlü futbolculardan teknik adamlara, tarihe geçen gollerden kupalara kadar futbola dair her şeyin yer aldığı bu oyun sayesinde keyifle vakit geçirebilecek. Unuttuklarını tekrar hatırlayacak, bilmediklerini öğrencek.

Bayan Sevgiliye Alınacak Ucuz Hediyeler

anlatmadan sevgini goster hediye kutusu

 

Kadınların pek çoğu hediyenin maddi boyutundan ziyade manevi boyutuna odaklanır. Dolayısıyla kadına hediye seçerken pahalı hediyelere yönelmenize gerek yok. İnce bir düşünceyle hazırlanmış her hediye, bir kadının kalbini yumuşacık yapmaya fazlasıyla yetecektir.

Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu

Muhiku’nun Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu, en romantik aşıklar için tasarlandı. Ayrıca kadın sevgiliye alınabilecek ucuz hediyeler içerisindeki en romantik hediyelerden bir tanesi. Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu ile sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi söylemeniz için kelimelere ihtiyacınız olmayacak.

Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu içinde;

  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Kalp desenli kupa,
  • Cos Chocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Kalpli dekoratif mum,
  • Pomellos kolonya,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu’na ve kadınların yüreğine dokunabilecek diğer hediye kutusu seçeneklerine Sevgililer Günü hediyeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiliye Mini Hediye Kutusu

mini-love-kutusu

Sevgilinize oldukça özel bir hediye vermek istiyorsanız ve bütçeniz kısıtlıysa Sevgiliye mini hediye kutusu tam size göre. Sevgiliye ucuz hediye seçenekleri içinde yer alan bu kutu sayesinde bütçeniz hiç sarsılmadan en kullanışlı, en romantik ve en özel sürprizlerden birini hazırlayabilirsiniz.

Sevgiliye mini hediye kutusu içerisinde;

  • Lover tasarım beyaz kupa,
  • Kar tanesi şeklinde keçe bardak altlığı,
  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Bitki çayı,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Muhiku’nun sevgiliye mini hediye kutusuna ve bitçe dostu diğer romantik hediyelere mini hediye koleksiyonundan ulaşabilirsiniz.

Sukulent

sukulent

Sevgilinize uygun fiyatlı alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri de sukulent. Eğer sevgilinize bir çiçek almak istiyorsanız kesinlikle solup giden çiçekler yerine bakımı kolay olan sukulenti tercih edebilirsiniz.

Sukulent çeşitleri, çalışma masasına ya da yaşam alanına renk katacak. Ayrıca bu güzel hediyeyle sevgilinize solup gitmeyecek bir hediye armağan edebilirsiniz.

Sevgiliniz için alacağınız sukulente tatlı bir not ekleyerek hediyenize anlam katabilirsiniz. Eğer hediye notu yazma konusunda yardıma ihtiyaç duyarsanız “Sevgiliye Hediye Notu Nasıl Yazılır?” başlıklı blog yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Sevgiliye Özel Takvim

Sevgiliniz romantik sürprizlerden hoşlanıyorsa size özel bir takvim hazırlayabilirsiniz. Bu takvimi yaptırmak için profesyonel kişilerden yardım alabileceğiniz gibi kendi emeğinizle de bir takvim hazırlayabilirsiniz.

Önemli olan takvimin her aya ayrılmış özel sayfasında size ait bir anıya yer vermek. Hatta takvimde size özel tarihleri işaretleyerek de takvim yapraklarını süsleyebilirsiniz.

Sevgiliye Alınabilecek Ucuz ve Güzel Hediyeler

sevgiliye-love-kupa

Sevgiliye alacağınız hediyenin ucuz ve dikkat çekici olmasını mı istiyorsunuz? O halde sizin için harika bir hediye önerimiz var. Romantik şık kupalar, sevgiliye alınabilecek ucuz hediyeler içerisinde tüm dikkatleri üzerine topluyor.

Love Desenli Kupa

Minimal çizgilerle tasarlanan love desenli kupalar ile sevgilinize her daim elinin altında olacak bir hediye armağan edebilirsiniz. Kahve molalarında, çay keyiflerinde ya da kendi ile baş başa kalıp derin düşüncelere daldığı o zamanlarda sizin armağan ettiğiniz şık tasarımlı love desenli kupa ona eşlik edecek. Siz yanında olmasanız dahi ona, özel tasarım love desenli kupa ile daima varlığınızı ve sevginizi hissettirebilirsiniz.

Kuru Çiçek

Sevgiliye alınacak ucuz ama güzel hediyeler arasında kuru çiçek buketleri de yer alıyor. Rengarenk çiçeklerle hazırlanan kuru çiçek buketleri hem estetik hem de dayanıklılar. Bu sebeple son dönemlerde çok fazla tercih ediliyorlar. Ayrıca diğer çiçek buketleri kadar da pahalı değiller.

Dolayısıyla sevgiliye ucuz hediye fikirlerinden biri olan bu alternatife listenizin ilk sıralarında yer verebilirsiniz. Böylece ucuz ama güzel bir yıl dönümü ya da 14 Şubat sürprizi hazırlayabilirsiniz.

Brownie

brownies-by-limburgia

Gelelim sevgiliye ucuz güzel hediyeler içindeki son önerimize. Brownie, en ucuz sevgili hediyeleri arasında yer alıyor. Ayrıca son derece şık hem de son derece lezzetli. Birbirinden lezzetli brownie çeşitleriyle hazırlanan lezzet dolu kutular en özel sürprizlerine anlam katacak.

Brownie çeşitleri 12’li ve 6’lı olmak üzere iki farklı şekilde sunuluyor. Bu lezzetli brownie kutuları arasından bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir