Sevgililer Gününde En Çok Alınan Hediyeler

sevgililer-gununde-en-cok-alinan-hediyeler-muhiku-blog

Sevgililer Gününde en çok alınan hediyeler neler diye merak edenler burada mı? 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hediye konusunda ne yapacağını bilemeyenler için harika hediyelerle dolu bir içerik hazırladık. İçeriğimizde Sevgililer Günü’nün en çok tercih edilen hediyelerinin en farklı tasarımlarını seçtik. O zaman sizler daha fazla bekletmeden başlayalım, keyifli okumalar dileriz.

Bu sene de 14 Şubat’ın yaklaşmasıyla beraber sevgililerin en çok düşünmeye başladıkları konu Sevgililer Günü için sevgiliye alacağı hediye oluyor. Normal zamanlarda ve doğum günlerinde de sevgiliye hediye alınıyor ama Sevgililer Günü’nde bu hediyenin daha özel olması isteniyor. Dolayısıyla sevgililerin hediye arayışı günler öncesinden başlıyor.

? Sevgililer Günü’nün en sevilen hediyeleri yenilikçi tasarımlarıyla Muhiku’da! Geleneksel hediye anlayışından vazgeçemeyen ama bir taraftan da modernliği yakalamak isteyenlerin bu hediyeleri çok seveceklerini düşünüyoruz. 14 Şubat’ta en sevilen hediyelerle harika bir sürpriz hazırlamak için Sevgililer Günü hediyeleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Şimdi gelin hep beraber Sevgililer Günü hediyesi olarak bugüne kadar en çok tercih edilen seçeneklere göz atalım.

Sevgililer Gününde En Çok Alınan Hediye Kutuları

Sevgililer Gününde en çok alınan hediyeleri birkaç farklı tema altında sıraladık. Yemek konseptli, ev aksesuarları, kişisel hediyeler ve hediye kutuları olarak seçtiğimiz alternatifleri bu 14 Şubat’ta değerlendirebilirsiniz.

en-guzel-anilarim-hediye-kutusu-2024
En Güzel Anılarım Hediye Kutusu

Sizin için seçtiğimiz Sevgililer Günü hediye kutularında partnerinizle birlikte yudumlayabileceğiniz kahveler ve çaylar, romantik kokulu mumlar, fotoğrafınızı ömür boyu tutacak çerçeveler, çikolatalar, minik ayıcıklar ve daha pek çok hediyelik yer alıyor.

❤️ Partnerinize unutamayacağı bir sürpriz hazırlamak için sevgiliye hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

En Güzel Anılarım Hediye Kutusu

14 Şubat’ı aşkla geçirmek isteyenler burada mı? Aşkın evrensel bir kimliğe büründüğü bu özel günde sevgilinize onu ne kadar sevdiğiniz kendisi küçük ama etkisi büyük bir hediyeyle bir kez daha söyleyebilirsiniz. Aşka atfedilen bu özel günde sevginize eşlik edecek En Güzel Anılarım Hediye Kutusu ile 14 Şubat’a ölümsüz bir anı bırakabilirsiniz.

Muhiku’nun En Güzel Anılarım Hediye Kutusu içinde;

  • Lucky To Have You kupa,
  • Brownies By Limburgia 4’lü mixbox,
  • Lucky To Have You beton bardak altlığı,
  • You Light Up My Life mum,
  • 12 adet pola kart,
  • Always Love You motto kartı,
  • Ve hediye notunuz yer alıyor.

Bu hediye kutusu sevgilinize romantik bir kahve keyfi vadediyor. Ayrıca içindeki diğer hediyeliklerle de hayatın akışına tatlı bir dokunuş yapacak. Ayrıca ona sizin için ne kadar değerli olduğunu bir kez daha kanıtlayacak.

Bizce bu özel kutuyu gördükten sonra Sevgililer Gününde en güzel hediye nedir diye düşünmenize gerek bile yok.

Forever Love Hediye Kutusu

forever-love-hediye-kutusu-2024

Sevgililer Gününde alınan hediyeler ile tasarlanan bir diğer kutu ise Forever Love Hediye Kutusu’dur. Aşkınızı sonsuz kılmak ve 14 Şubat’a ölümsüz bir anı bırakmak için Forever Love Hediye Kutusu ile sevgilinize kucak dolusu bir mutluluk verin!

Muhiku’nun Forever Love Hediye Kutusu içinde;

  • You Won My Heart kupa,
  • Brownies By Limburgia 6’lı mixbox,
  • You Light Up My Life mum,
  • Sending All of My Love To You motto kartı,
  • Ve hediye notunuz yer alıyor.

Sevgiliniz yasemin kokusunun etrafa yaydığı huzur verici koku eşliğinde kahvesini yudumlarken sizi ve sıcacık sevginizi anımsayacak. En güzeli de kahvenin ve yaseminin kokusu her defasında ona sizi anımsatacak.

True Love Hediye Kutusu

true-love-hediye-kutusu-2024

14 Şubat Sevgililer Gününde alınacak hediyeler bayan için olacaksa tercih edebileceğiniz bir diğer kutu ise True Love Hediye Kutusu. Zamana meydan okuyan hediyeliklerin en modern tasarımlarıyla süslenen bu kutu birlikteliğinize tatlı bir anı bırakacak. Çifte kavrulmuş kahve eşliğinde aşkla ve keyifle vakit geçirmek için True Love Hediye Kutusu’nu incelemenizi tavsiye ederiz.

Muhiku’nun True Love Hediye Kutusu içinde;

  • You Won My Heart kupa,
  • Love bardak altlığı,
  • CHOCCO’M sütlü çikolata,
  • Pastel çiçek desenli defter,
  • Kadın figürlü tasarım fular,
  • I Love You With My Hearth motto kartı,
  • Ve hediye notunuz yer alıyor.

💌 Sevgililer Günü için hediye kutunuzun içine aşkınızı ifade eden romantik bir not yazmayı unutmayın. Sevgiliye romantik aşk şiirleri yazımızdan ilham alabilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap

Bütçeniz kısıtlıysa ve sevgilinize anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız kendi hediye kutunuzu yapabilirsiniz. Muhiku’nun kendi kutunu yap seçeneğiyle sevgilinizin ilgi alanlarına göre çay, kahve, çikolata, kitap, hobi, aksesuar ve kişisel bakım gibi farklı alanlarda onu besleyecek içerikleri bir araya getirebilirsiniz.

Bu sayede oldukça uygun fiyata şahane bir Sevgililer Günü hediyesi oluşturabilirsiniz. Dilerseniz Muhiku’nun uygun fiyatlı mini hediye kutuları içinden de sevgiliniz için anlamlı bir hediye seçebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Gününde Alınan Hediyeler

kendi-hediye-kutunu-tasarla

Sevgililer Gününde alınan bir hediye romantik olmalı. Ancak aynı zamanda hayata dokunan bir tarafı da olmalı. İşte biz de bu başlık altında bu tarz hediyeliklere yer verdik.

Sevgililer Günü Çikolatası

Sevgilinize kalpli şık bir kutu içerisinde minik çikolatalar yaptırabilirsiniz. Kutunuzun dışına bir de romantik sözler ve mesajlar ekleyebilirsiniz. Böylece 14 Şubat’ta kız arkadaşa hediye faslını gayet şık bir şekilde kapatmış olursunuz.

Özellikle yeni sevgiliye hediye arayışındaki erkekler bu tarz sevimli ve romantik çikolataları değerlendirebilirler. Eğer ilişkiniz daha uzun süredir devam ediyorsa bu seçenek biraz basit kaçacaktır.

Yine de en lezzetli çikolatalarla bu özel günde ağzınız tatla, kalbiniz aşkla dolsun!

Puzzle

Puzzle yapmaktan zevk alan bir sevgiliniz varsa bu Sevgililer Gününde ona puzzle alabilirsiniz. Sevgilinize alacağınız puzzle’ı birlikte yaparken ne kadar eğlendiğinizi hayal ederseniz bu fikri değerlendirebilirsiniz. Puzzle tamamlandıktan sonra ortaya çıkan görseli duvarınızda ömür boyu sergileyebilecek olmak da cabası!

Fotoğraflı Mesaj Kartı

Sevgilinize bu özel günde, kendi ellerinizle özel olarak tasarlayacağınız, aşk dolu cümlelerin yer aldığı romantik kartlar hazırlayabilirsiniz. Böylece sevginizi karşı  tarafa yazılı olarak da ifade edebileceksiniz. Bunun yanı sıra ona uzun yıllar boyu saklanabilecek bir anı bırakmış olacaksınız. Romantik aşk kartları da hem kadın hem erkekler için uygun.

Kupa Bardak

ask-tasarim-kupa

Kışın soğuk günlerine denk gelen Sevgililer Günü için yine çokça tercih edilen hediyelerden biri olan kupa bardak almak da iyi bir fikir olabilir. Love tasarımlı kupa bardaklar sevgilinize verebileceğiniz en romantik hediyelerden biri. Hatta Sevgililer Gününde alınan hediyeler arasında en popüler seçeneklerden biri. Dolayısıyla siz de bu seçeneğe alternatifleriniz arasında yer verebilirsiniz.

Çayınızı, kahvenizi sevgilinizle birlikte keyifle içeceğiniz çok zamanlarınız olsun!

Takı

Özellikle kadınların en sevdiği şeylerdendir takı ve aksesuarlar. 14 Şubat Sevgililer Gününde alınabilecek hediyeler kadın için olacaksa şık bir gümüş kolye seçebilirsiniz. Gümüş kolye hem şık hem de hesaplı bir seçim olacak. Takı konusunda önemli olan pahada değil sevgide ağır olması. Ayrıca onun zevkine hitap eden bir hediye vermiş olmanız!

Aşkla kalın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

babayaya-hediye-mesaj
Daha Fazla

Babaya Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır ?

İçindekiler Gizle Babaya Anlamlı Doğum Günü HediyesiErkeğe Premium Hediye KutusuPlakFotoğrafBabaya El Yapımı HediyelerKendi Kutunu YapKurabiyeDeniz Taşlarından ÇerçeveDondurma Çubuklarından…