Sevdiklerinize Yapabileceğiniz Doğum Günü Sürprizleri

sevdiklerinize-yapabileceginiz-dogum-gunu-surprizleri

Doğum günü sürprizi ile kimi zaman aile bireylerimizi, kimi zaman dostlarımızı, kimi zaman da sevgilimizi şaşırtabiliriz. Güzel bir hediye ve doğum günü organizasyonuyla onlara hayatlarının en güzel anlarından birini yaşatmanız mümkün.

Biz insanlar, doğum diye adlandırdığımız mucizevi bir olay ile dünyaya gözlerimizi açarız. Doğadaki bütün canlılara bahşedilen bu doğuş hikayesi her canlıda farklı şekillerde teşekkül eder. Dolayısıyla bir bitkinin filizlenerek baş vermesi de onun türüne ait bir doğuşu sembolize eder.

Doğum hiç kuşkusuz her canlı hayatı için mutlak bir başlangıçtır. Doğum ile birlikte hayat denilen kocaman tiyatro sahnesinde herkes kendi rolünü alır.

Her birimiz için önem arz eden bu özel günü sevdiklerimizle ve mutluluk içinde geçirmek de en büyük arzularımız arasındadır. Sevdiklerimiz tarafından yapılan doğum günü sürprizi bizi dünyanın en mutlu insanı yapmaya yeter.

O gün için belki de dünyadaki en önemli insanmışız gibi hissedebiliriz. Çünkü doğum günümüzde tüm dikkatler ve ilgiler bizim üzerimizdedir. Tüm objektiflerin bize çevrildiği bu özel günü her defasında farklı bir heyecanla kutlamak isteriz.

? Doğum Günü Hediyelerini Keşfet! ?

Sevdiklerinizi daha önce benzerini yapmadığınız bir doğum günü ile şaşırtmak mı istiyorsunuz ? Öyleyse sizin için hazırladığımız doğum günü sürprizi fikirlerinden ilham alarak sevdikleriniz için en özel doğum gününü organize edebilirsiniz.

Sevgiliye Romantik Doğum Günü Sürprizi

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi

Hayalinizde sevgiliniz için romantik bir doğum günü hazırlama fikri mi var? O zaman bu başlık altında yazan her şeyi büyük bir dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

Öncelikle sizi biraz rahatlatalım. Romantik bir doğum günü sürprizi hazırlamak sanıldığı kadar zor değil. Fakat bir sürpriz için olmazsa olmaz olan ilk şeylerden bir tanesi elbette hediyedir.

Onun için Muhiku’nun Sevgini Paylaş Hediye Kutusu çok özel bir hediye olacaktır. Bu hediye ile ona aşkınızın en saf halini sunabilirsiniz.

Kutunun içerisinde;

  • İki paket %100 Arabica filtre kahve,
  • 2 adet seramik kupa,
  • Kalpli kutuda kırmızı mum,
  • İki adet Antep fıstıklı kalpli çikolata,
  • Son olarak da hediye notunuz yer alıyor.

Hediyeyi hallettiğimize göre şimdi sıra hoş bir organizasyonda. Bir nehir ya da göl kenarında, saat gece yarısına geldiğinde onu üzeri mumlarla kaplı bir pasta ile şaşırtabilirsiniz.

Bütün gece yıldızları seyredebilir ve onunla bu güzel anın tadını çıkarabilirsiniz. Sevgiliniz yapacağınız bu doğum günü sürprizini uzun süre aklından çıkaramayacaktır.

Arkadaşa Doğum Günü Sürprizi

cool kid hediye kutusu

Arkadaşlarınız için efsane bir doğum günü sürprizi hazırlamak için yapacağınız şey oldukça basit. Önce arkadaşınızın zevklerine hitap eden hoş bir hediye seçmelisiniz.

Ona içi birbirinden güzel parçalarla dolu bir hediye kutusu vermeye ne dersiniz? Eğer cevabınız evetse aradığınız hediye Muhiku’da mevcut.

Muhiku ekibi tarafından sizleri mutlu etmek için özenle hazırlanmış olan Cool Kid Hediye Kutusu ile arkadaşınızı mutlu etmeniz oldukça kolay. Böyle bir hediye kutusu ile arkadaşınıza en güzel sürprizlerden birini yapabilirsiniz.

Kutunun içerisinde;

  • Moroccan mint çayı,
  • Kaktüs figürlü cam bardak,
  • Patiswiss çilekli beyaz çikolata,
  • Yade vanilyalı aromaterapik mum,
  • Yade Hindistan cevizli ve yaseminli sabun,
  • Donut desenli çorap,
  • Ve son olarak da hediye notunuz yer alıyor.

Arkadaşınızın zevkine uygun hazırlanmış bu hediye kutusunun yanı sıra onun için hoş bir organizasyon hazırlayabilirsiniz ya da en sevdiği gösteri için iki bilet alabilirsiniz. Böylelikle keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Arkadaşınız belki de hiçbir doğum gününde bu kadar eğlenmeyecek.

Arkadaşa hediye seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Erkeğe Doğum Günü Sürprizi

erkege-dogum-gunu-surprizi

Doğum günü sürprizi hazırlarken söz konusu erkekler olunca insanlar biraz çekinebiliyor. Çünkü erkeklerin bu konularda daha seçici olduğunu ya da her şeyi beğenmediklerini düşünüyoruz.

Aslıda bir erkeğe doğum günü sürprizi hazırlama fikri sanıldığının aksine oldukça kolay bir iş. Bunun için yapmanız gereken ilk şey ona en uygun hediyeyi seçmek.

Erkeğe en uygun hediyeyi nasıl seçeceğim, sorusunu işitir gibiyim. Bu konuda da Muhiku imdadınıza yetişiyor. Erkekler için özenle hazırlanmış Erkeğe Hediye Kutusu sürpriz yapacağınız erkek için harika bir hediye seçimi olacaktır.

Bu kutunun içinde;

  • Brasil Bella Giana filtre kahve,
  • Yade kahveli aromaterapi mumu,
  • Seramik kupa,
  • Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası,
  • Siyah roller kalem,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Kahve bilgi kartı,
  • Son olarak da hediye notunuz yer alıyor.

Böyle bir hediyenin yanında yapılabilecek diğer bir sürpriz ise onunla maça gitmek olacaktır. Sevdiği takımın maçını canlı canlı izleme fikri tüm erkeklerin yüreklerini hoplatır. Doğum gününde onunla birlikte maça giderek bir erkeğe en güzel doğum gününü yaşatabilirsiniz.

Erkeğe hediye kutularına göz atabilirsiniz.

Herkese Özel Sürprizler Muhiku’da!

muhiku-erkege-hediye-kutusu

Sürpriz yapmak istediğiniz kişi ister 9 yaşında olsun isterse de 90 ona en uygun hediyeyi Muhiku’da bulabilirsiniz.

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeneği ile onlar için en güzel sürprizi hazırlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken hediye seçeceğiniz kişinin zevklerini ve ilgi alanlarını analiz etmek.

Böylelikle ona en uygun parçaları tek bir kutu içerisinde birleştirebilirsiniz. Tamamen sizin ve hediye seçeceğiniz kişinin zevklerine uygun tasarlanan ve hazırlanan bu kutuyla artık sevdiklerinizi mutlu etmeniz daha kolay!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

en-guzel-5-hatiralik-hediye-fikri
Daha Fazla

En Güzel 5 Hatıralık Hediye Fikri

İçindekiler Gizle Anılarla Dolu Hatıralık Hediye KutusuDünya Kahveleri KutusuDünya Çayları KutusuKendine Vakit Ayır Hediye KutusuAtlas Kutusu Hatıra, zamanı…