Sevdiklerinize Alabileceğiniz En Güzel Doğum Günü Hediyeleri

sevdiklerinize-alabileceginiz-dogum-gunu-hediyeleri

Sevdiklerinize bir ömür unutamayacakları bir doğum günü sürprizi yapmak istiyorsanız sizin için harika tavsiyelerimiz var. En güzel doğum günü hediyeleri arasından seçtiğimiz hediyeler size ilham verecek!

Her anımızda yanımızda olan, kimi zaman başımızı yasladığımız bir omuz kimi zaman da kahkahalarımızın en vazgeçilmez ortağı olan sevdiklerimize doğum günü hediyeleri seçmek her zaman kolay olmaz. Çünkü onlara en az onlar kadar özel ve kıymetli bir doğum günü hediyesi armağan etmek isteriz. Bu sebeple de ince eleyip sık dokuruz. Bu durumda onlar için en uygun hediyeyi bulana kadar kesin bir seçim yapamayız.

Arkadaşa doğum günü hediyesi, sevgiliye doğum günü hediyesi derken yılda en az iki defa hediye alma ihtiyacımız doğabiliyor. Tam da bu noktada size ilaç gibi gelecek fikirleri tek başlık altında topladık.

Bu fikirler hediye seçiminde sizi tekrara düşmekten ve yanlış seçimler yapmaktan kurtaracak. Böylelikle sevdiklerinize her seferinde daha özel bir doğum günü sürprizi hazırlayabileceksiniz.

İşte, sizler için seçtiğimiz en güzel doğum günü hediyeleri!

Anlamlı Doğum Günü Hediyeleri

yasemin-esintisi-hediye-kutusu-muhiku
YASEMİN ESİNTİSİ HEDİYE KUTUSU

Özel günlerde hediye almak bir sanattır. Hediye alacağınız kişiyi iyi tanıyıp neyden hoşlanıp hoşlanmayacağını bilmeniz gerekir. Onları mutlu edeceğine inandığınız hediyeler seçerek özel günlerini unutulmaz kılabilirsiniz.

İşte, değer verdiğiniz herkes için tercih edebileceğiniz en güzel doğum günü hediyeleri!

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu kullanışlı ve şık içeriğiyle sevdiklerinize bambaşka bir doğum günü hediyesi armağan etmenizi sağlayacak. İçerisindeki hayata dair parçalar gerek günlük hayatlarında, gerek ise iş/okul yaşantılarında onlara büyük bir kolaylık sağlayacak.

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu içerisinde;

  • Yaseminli aromaterapi mum,
  • Paşabahçe yasemin kolonyası,
  • Godiva Napoliten çikolata,
  • Best Age Ever baskılı yaldızlı kupa,
  • Yıldız tasarımlı not defteri,
  • Ve son olarak da sukulent yer alıyor.

Dilerseniz hediye kutusunun içerisine 4 farklı tütsü & tütsü kayığı, fesleğen yetiştirme kiti, lavanta sabunu ya da en çok tercih edilen hediyelikler arasından da ürün ilave edebilirsiniz. Her hediye kutusunda olduğu gibi bu kutuya da ücretsiz olarak not ekleyebilirsiniz.

Best Age Ever Hediye Kutusu

best-age-ever-hediye-kutusu

Best Age Ever Hediye Kutusu, sevdiklerinize armağan edeceğiniz yenilikçi bir doğum günü hediyesi. Yaşam alanına hoş bir koku katmak, çay ve kahve keyiflerini ise daha kaliteli hale getirmek adına tasarlanan bu hediye kutusunun içerisinde altı parça ürün yer alıyor.

Best Age Ever Hediye Kutusunun içerisinde;

  • Kenya AA kahvesi,
  • French press,
  • Kahveli aromaterapi mum,
  • Best Age Ever yazılı kupa,
  • Son olarak da Paşabahçe’nin orman kokusu yer almaktadır.

Dilerseniz bu hediye kutusunu da farklı hediyeliklerle de zenginleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bu kutuyu erkeğe hediye olarak da tercih edebilirsiniz.

Fotoğraf Çerçevesi

Sevdiklerinize alabileceğiniz en anlamlı doğum günü hediye fikirlerinden biri de fotoğraf çerçevesidir. Piyasada birçok çeşidi bulunan fotoğraf çerçevesini arkadaşınızın veya aile üyenizin tarzına göre seçebilirsiniz.

Bize soracak olursanız vintage tasarım çerçeveler duruş bakımından harika olduğu kadar sade ve şıklığın tam ortasında kalan dekorasyon ürünlerinden biridir. Birlikte geçirdiğiniz en mutlu güne ait bir resimle bu çerçeveyi daha da anlamlı kılabilirisniz.

Planlayıcı

Özellikle her haftasını hatta gününü planlayan arkadaşlarınız için seçebileceğiniz en güzel doğum günü hediye fikirlerinden biri de planlayıcılardır.

Kulağa belki basit geliyor fakat piyasada bulunan hoş baskılı ve kaliteli ürünlerden birini tercih edebilirsiniz. Hediyeniz şık olduğu kadar anlamlı da olacaktır. Kırtasiye ve ofis sayfamızı ziyaret ederek planlayıcı modellerini inceleyebilirsiniz.

Sevdikleriniz için hangi doğum günü hediyesini seçecek olursanız olun hediyenin içerisine küçük bir not eklemeyi unutmayın! Burçlara özel hazırladığımız doğum günü mesajları, en az hediyeniz kadar anlamlı ve özel hediye notunu yazmanızda size yardımcı olacak.

Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi
SEVGİNİ PAYLAŞ HEDİYE KUTUSU

Sevgiliye doğum günü hediyesi seçerken biraz daha romantik detaylardan faydalanmak isteriz. Çünkü hediyemize yansıyan romantik detaylar sevgiliye olan hislerimizin de bir yansıması olacaktır. Dolayısıyla hem onun yaş gününü kutlamak, hem varlığımızı hissettirmek, hem de duygularımızı yansıtmak için daha özel doğum günü hediyesi seçmeliyiz.

İşte sevgiliye armağan edebileceğiniz romantik ve en güzel doğum günü hediyeleri!

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Sevgilinize tüm zamanların en özel doğum günü hediyesini armağan etmek istiyorsanız Sevgini Paylaş Hediye Kutusu sizin için mükemmel bir seçim olacaktır.

İçerisinde şık, romantik ve işlevsel hediyeliklere yer veren bu hediye kutusuyla sevgilinizin hayatınının pek çok alanına dokunabilirsiniz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu’nda;

  • Kolombiya filtre kahvesi,
  • Kenya AA filtre kahvesi,
  • Kırmızı kalpli mum,
  • İki adet kalpli çikolata,
  • Ve iki adet siyah seramik kupa yer alıyor.

Birlikte dünyanın en lezzetli kahvelerini keşfetme şansı yakalayacağınız bu hediye kutusu ile aynı zamanda romantik saatler de geçirebileceksiniz.

All We Need is Love Hediye Kutusu

all-we-need-is-love-hediye-kutusu

Muhiku’nun All We Need is Love Hediye Kutusu sevgiliye armağan edilebilecek en özel doğum günü hediyesi çeşitlerinden biri. İçerisinde yer alan romantik detaylar, şık görüntüleriyle de dikkat çekiyorlar.

Yedi ayrı parçanın bir araya gelmesiyle tasarlanan bu hediye kutusunun içerisinde yakalanan uyum gözlerden kaçmıyor.

All We Need is Love Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • Kenya AA kahvesi,
  • Lady Grey çayı,
  • Sandal ağacı aromaterapi mum,
  • İki adet kalpli çikolata,
  • Love tasarımlı kupa,
  • Kalem kolonya yer almaktadır.

Bu kutu ile partnerinize unutulmaz bir mutluluk armağan edebilirsiniz. Ödeme adımına geçmeden önce notunuzu da eklemeyi unutmayın!

Sevgiliniz için daha fazla doğum günü hediyesi seçeceğine göz atmak istiyorsanız sevgiliye hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

En İlginç Doğum Günü Hediyeleri Artık Tek Kutuda!

yenilenen-iyi-ki-dogdun-hediye-kutusu
İYİ Kİ DOĞDUN HEDİYE KUTUSU

Sevdiklerinize doğum günü hediyesi fikirlerini yukarıda sıraladık. Araştırmalar gösteriyor ki tekrar eden hediyeler hatırlanmanın aksine üzerine düşünülmemiş veya vakit harcanmamış izlenimi bırakıyor. Böylesine özel bir günde sevdiklerinizde böyle bir izlenim yaratmak istemezsiniz.

Muhiku olarak doğum günü ve diğer özel günlerde imdadınıza koşup yenilikçi hediye çözümleri getiriyoruz. Bugüne kadar hediye için tercih ettiğiniz seçeneklerden sıyrılarak sevdikleriniz için hazırladığımız kutuları inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kurumsal-yilbasi-hediyeleri
Daha Fazla

Kurumsal Yılbaşı Hediyeleri

İçindekiler Gizle Yılbaşı Hediyesi TavsiyeleriKurumsal Yılbaşı Hediye KutusuMithra Hediye KutusuSukulentAlternatif Kurumsal Yeni Yıl HediyeleriSoya MumuMataraSabunUcuz Kurumsal Yılbaşı Hediye…