Öğrenciye Hediye Olarak Ne Alınır ?

ogrenciye-hediye-ne-alinir

Öğrenciye hediye denildiği zaman aklınıza pek çok hediye seçeneği geliyor olabilir. Fakat bu içeriğimizde sizin için en güzel ve en özel hediye seçeneklerini bir araya getirdik.

Günümüzde çeşitli sebeplerle birbirimize hediyeler sunarız. Bazen özel günlerde hayatımızdaki özel kişilere hediyeler sunabiliriz. Bazen de içimizden geldiği için bu eylemi gerçekleştirebiliriz.

Hediyeleşme eylemi içerisinde sanırım en çok ihmal edilen kesim öğrenciler. Özellikle son zamanlarda, COVİD-19 salgın hastalığı sebebiyle yaşadığımız sıkıntılı süreç en çok öğrencileri etkiledi. Uzun bir süre okuldan uzak kalmaları ve sokağa çıkma yasağı sebebiyle eve hapsolmuş olmaları onların psikolojisinde olumsuz bir etkiye sebep oldu.

Öğrenciler psikolojik olarak bizden daha hassas ve savunma mekanizmaları bize göre daha zayıf. Bu sebeple yaşadığımız sürecin geçici olduğunu onlara sık sık hatırlatmak ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek onların psikolojisi açısından son derece önemlidir.

Bu onların daha güvende hissetmesini sağlamanın yanı sıra bu süreci en az hasarla geçirmelerini de sağlayacaktır. Yaşadığımız bu zorlu günlerde onları küçük sürprizlerle mutlu edebilirsiniz. Onlara sunacağımız ufacık bir hediye bile onların yüreklerini ısıtmaya yetecektir. Bu onlara önemsendiklerini gösterecek ve belki de kendilerine olan inançlarının artmasını da sağlayacaktır.

Yaşadığımız zaman dilimi öğrencilere hediye olarak alınabilecek pek çok seçeneği karşımıza çıkarmaktadır. Bu hediye seçenekleri içerisinde öğrencileriniz için farklı hediye seçenekleri ile de karşılaşabilirsiniz.

Eğer öğrencinizin ilgi alanlarına göre ona özel bir hediye sunmak isterseniz Muhiku’nun size sunmuş olduğu Kendi Kutunu Yap seçeneği sizin ve öğrenciniz için ideal bir seçim olacaktır. Kutunun içerisindeki hediyelere tamamen sizin karar veriyorsunuz. Böylece öğrenciniz için en ideal parçaları seçerek onu en çok yansıtan kutuyu tasarlayabilirsiniz.

Okulu bitiren bir öğrenci yakınınıza mezuniyet hediyesi vermek istiyorsanız yine aşağıdaki önerilerimizden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz mezuniyet hediyesi sayfamızı ziyaret ederek farklı hediye alternatifleri tek bir sayfa üzerinden inceleyebilirsiniz.

Erkek Öğrenciye Hediye

yeni iyi ki dogdun hediye kutusu
İYİ Kİ DOĞDUN HEDİYE KUTUSU

Erkek öğrencilere hediye almak deyince sanırım birçoğumuzun aklına video oyunları, oyuncak arabalar gibi pek çok seçenek gelecektir. Bunların hepsi sıradan ve bilindik seçenekler. Ayrıca son zamanlarda erkek öğrencilerin zaten çokça haşır neşir olduğu şeylerdir. Onlar için bu tarz hediyelerden ziyade farklı hediyeler düşünmek sizin için de onun için de daha iyi bir seçim olacaktır.

Aşağıdaki hediye fikirlerimizden ilham alarak öğrenciye yılbaşı hediyesi, doğum günü hediyesi, mezuniyet hediyesi ya da karne hediyesi verebilirsiniz.

İyi ki Doğdun Hediye Kutusu

Ona sunacağınız hediye ile ona yeni deneyimler de hediye edebilirsiniz. Bilgisayara, tablete veya telefona çok fazla maruz kaldıkları bu süreçte onlar için yeni ilgi alanları oluşturabilecek hediyeler hazırlamamız onların faydasına olacaktır. Bunun için en ideal hediyeler arasında Muhiku’nun her bir parçasını özenle seçerek hazırladığı İyi ki Doğdun Hediye Kutusu olacaktır.

Kutunun içerisinde bulunan özel tasarım çorap onun tarzını renklendirecektir. Bunun dışında kutudaki diğer önemli bir ayrıntı ise özel kutusundaki mum yapma deneyimidir. Öğrenciniz bu mum deneyimi sayesinde yeni bir deneyim yaşamış olacak ve evde olduğu süreç içerisinde farklı uğraşlarla ilgilenmiş olacaktır. Yaşanılan bu zorlu süreç içerisinde bu deneyimler biraz olsun onların kaygıdan ve stresten uzaklaşmalarını sağlayacaktır.

Siyah Sever Hediye Kutusu

siyah-sever-hediye-kutusu

Erkek öğrenciye hediye edebileceğiniz diğer bir hediye seçeneği ise Siyah Sever Hediye Kutusu. İçindeki şık ve kullanışlı parçalar onun günlük yaşantısına hava katarcak. Diğer taraftan lezzetli atıştırmalıklar da molalarına lezzet katacak.

Kahve molalarında yepyeni bir aroma keşfedebileceği yöresel filtre kahve çeşidini şık siyah kupasında yudumlayacak. Ayrıca kutunun içindeki sağladığı ferahlıkla ve hijyenle daima elinin altında bulunacak. Siyah kılıflı cam matara ise su içmeyi keyifli hale getirecek.

Erkek öğrencinize hediye edebileceğiniz önerilerimizi ve diğer hediye seçeneklerini detaylıca incelemek için Muhiku’nun erkeğe hediye sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Eminiz ki Muhiku hediyeleri içinden onlar için en doğru hediyeyi bulacaksınız.

Kız Öğrenciye Hediye

atlas-hediye-kutusu
ATLAS HEDİYE KUTUSU

Kız öğrencilere hediye almak istediğimizde pek çok hediye seçeneği ile karşılaşabiliriz. Kızlar erkeklere nazaran daha detaycı olabilirler. Bu nedenle onlara alacağımız hediyeyi daha detaylı düşünmemiz bizim yararımıza olacaktır. Yine kız öğrenciler de bu süreç içerisinde evde oldukça sıkıldılar. Dolayısıyla onlara da yeni bir deneyim fırsatı sunmak güzel olacaktır.

Atlas Hediye Kutusu

Onlar için Muhiku’nun özenle hazırladığı ve tasarladığı Atlas Hediye Kutusu zevkli bir seçim olacaktır. İçerisinde bulunan farklı kültürden kahvesi onlar için yeni bir lezzet deneyimi olacaktır. Kutunun içerisindeki diğer bir ayrıntı olan sabun yapma deneyimi. Bu keyifli ayrıntı onlara sıra dışı bir deneyim yaşama fırsatı sunacak. Bu zorlu süreç içerisinde iyice bunalmış olan öğrenciler için bu kutular harika bir seçim olacaktır.

Cool Kid Hediye Kutusu

cool kid hediye kutusu

Kız öğrencinin tarzına ve hayatına renk getirmeye var mısınız? Birbirinden renkli detaylarla süslenen Cool Kid Hediye Kutusu ile kız öğrencilerin sıkıcı rutinlerine keyif katabilirsiniz. Ayrıca onların hayatını renklendirebilirsiniz.

İçeriğindeki vanilya kokulu aromatik mum onları hem zihinsel hem de fiziksel anlamda rahatlatacak. Moroccan mint çayı ise sağlıklı bir rutin oluşturmalarında onlara yardımcı olacak. Tabii bu lezzetli çaya eşlik edecek Patiswiss çikolata ve el yapımı kaktüs figürlü cam bardak eşliğinde.

Kutunun içinde yer alan donut desenli çorap en basit kombinlerine bile şıklık katarken;Yade Hindistan cevizli ve yaseminli sabun ise günlük bakım rutinlerine keyif katacak. Tabii içine ekleyeceğiniz hediye notuyla hediyenizin etki gücü artacak.

Yukarıda bahsettiğimiz hediye önerilerini detaylıca incelemek ve diğer hediye seçeneklerini keşfetmek için Muhiku’nun kıza hediye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir