Nişanlıya Hediye Ne Alınır? Nişanlıya Alınacak Hediyeler

nisanliya-hediye-ne-alinir-nisanliya-alinacak-hediyeler

Nişanlıya hediye ne alınır, nişanlıma ne hediye alırsam mutlu olur?”, diyenler burada mı? Birbirinden keyifli, eğlenceli, şık ve gösterişli hediyeleri sizler için derledik. Sizin için seçtiğimiz hediyeler içerisinden eminiz ki biri nişanlınızın zevkine uyacak. Öyleyse sizi çok bekletmeden hemen yazımıza geçelim!

Nişan, evlilik yolunda atılan bir adım olmakla birlikte yeni bir hayat kurmadan önce verilen bir sözdür. Kimi zaman küçük bir merasimle gerçekleşir, kimi zaman ise şaşaalı bir davetle. Fakat her ne şekilde olursa olsun hem gelin hem de damat bu süreç içerisinde fazlasıyla yorulur. Yaşanan stres, hazırlık, koşuşturma derken o heyecanlı gün gelir çatar ve yüzükler takılır.

Nişanın ardından hem yakın çevredekiler hem de arkadaşlar bu birlikteliği kutlamak adına çeşitli hediyeler alırlar. Peki, siz bu önemli adımı ve birlikteliğinizi kutlamak adına nişanlınıza ne hediye almayı planlıyorsunuz? Bize sorarsanız nişanlınız için yorgunluğunu ve stresini unutmasını sağlayacak bir hediye hazırlayabilirsiniz. Zaten teknolojik aletler, kıyafetler ve aksesuarlar bu süreç içerisinde fazlasıyla alındı ve evliliğe yaklaşırken alınacak da. En iyisi ona nişan yorgunluğunu unutturacak ve anın tadını çıkarabileceği bir hediye almak.

“İyi de ne alabilirim ki?” diye soracak olursanız sizin için hazırladığımız nişanlıya hediye fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Hayata değer katan, deneyim odaklı hediye seçenekleri içerisinden nişanlınız için en uygun hediyeyi seçerek ona küçük bir kutlama sürprizi ya da özel gün sürprizi yapabilirsiniz.

Hediyenizin içerisine birlikteliğinize dair bir hatıra ya da romantik bir hediye notu iliştirirseniz hediyeniz nişanlınıza kendisini çok daha değerli ve özel hissettirecektir. Nişanlıya hediye notu yazarken yardıma ihtiyaç duyarsanız romantik aşk sözlerine yer verdiğimiz içeriğimiz size yardımcı olacaktır.

Erkek Nişanlıya Hediye Ne Alınır?

muhiku-erkege-hediye-kutusu

Yapılan araştırmalar erkeklerin daha çok işlevsel hediyelerden hoşlandığını gösteriyor. Dolayısıyla nişanlınıza hediye seçerken unutulup gidecek hediyeler arasında dolaşarak kıymetli vaktinizi harcamayın deriz. Onun için günlük hayatında kullanabileceği, işine yarayacak fakat tüm bunlarla birlikte de hediyelik değeri olan hediyeler arasından bir seçim yapabilirsiniz.

Biz sizin için erkek nişanlıya hediye edilebilecek iki farklı hediye önerisinde bulunduk. Dilerseniz bu hediyelerden faydalabilirsiniz, dilerseniz de Muhiku’nun erkek hediyeleri sayfası üzerinden daha fazla hediye seçeceğine göz atabilirsiniz.

Erkeğe Premium Hediye Kutusu

Erkeğe Premium Hediye Kutusu en sevilen ve beğenilen erkek hediyelerinden biri. Bir erkeğin beğenebileceği pek çok detaya yer veren bu hediye kutusunun asil görünüşü daha ilk bakışta nişanlınızı cezbedecek. Erkeğe Premium Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  • Colombia Huila filtre kahve,
  • Siyah termoderi ajanda,
  • Özel kutusunda siyah tükenmez kalem,
  • Siyah seramik kupa,
  • Pomellos Keep in Touch kolonya,
  • Yade kahveli aromaterapi mum yer almaktadır.

Her bir detayı kullanışlı parçalardan oluşan bu hediye kutusu bir fincan kahve keyfinin eşliğinde nişanlınıza günlük hayatını planlamasında yardımcı olurken kahveli aromaterapi mum da onu zihnen ve bedenen rahatlatacak. Hediye kutusunun içerisine iliştireceğiniz sevgi dolu hediye notu ise hediyenize değer katacak.

Erkeğe Hediye Kutusu

Erkeğe Hediye Kutusu içerisinde yer alan keyifli detaylarla nişanlınıza keyif dolu bir kahve saati vadediyor. Birlikteliğinizi kutlamak adına ona armağan edeceğiniz bu hediye kutusunu diğer özel zamanlar için de tercih edebilirsiniz. Kahvenin büyülü lezzetinin ve kokusunun dahil olduğu hediye kutusunun içerisinde;

  • %100 Arabica Brezilya kahvesi,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası,
  • Özel kutulu siyah tükenmez kalem,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Siyah Seramik Kupa,
  • Kahve bilgi kartı yer almaktadır.

Nişanlınız bu hediye kutusunda yer alan siyah seramik kupa ile Brezilya kahvesinin keyfini çıkarırken bir taraftan da uzun zamandır koşuşturmadan dolayı okuyamadığı kitaplara gömülecek ve sizin ona armağan ettiğiniz kitabı da keyifle okuyacak. Hediye kutusunun içerisinde yer alan Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası da sıkıcı tıraş rutinlerine keyif ve ferahlık katacak.

Bayan Nişanlıya Hediye Fikirleri

kadina-hediye-seti-hazirlama

Kadınlar erkeklere nazaran deneyim odaklı hediyelerden, aksesuarlardan ve dekorasyon ürünlerinden hoşlanırlar. Yeni şeyler keşfetmek ve keşfederken de kendilerini geliştirmek isterler. Dolayısıyla bir kadına armağan edeceğiniz hediye her şeyden önce ona bir şey katmalıdır. Muhiku’nun kadınlara için özel olarak tasarladığı hediye seçenekleri ise kadınların beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

Sizin için kadın nişanlıya armağan edebileceğiniz iki hediye önerisinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz de Muhiku’nun kadına hediye sayfasını ziyaret ederek daha fazla hediye seçeneğine göz atabilirsiniz.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu

Devam eden ev hazırlıkları, çeyiz düzme, nişan alışverişi, nişan hazırlıkları derken nişanlınız da siz de fazlasıyla yoruldunuz. Fakat bu stresli ve yorucu dönem tüm heyecanıyla geride kaldı. Sıra bu birlikteliği güzel bir hediyeyle taçlandırmakta.

Hediye seçerken takı ve kıyafet gibi hediyelerden ziyade nişanlınızın nişan yorgunluğunu üzerinden atabileceği keyif dolu bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz. Muhiku’nun Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu nişanlınıza yeni lezzetler deneyimleme fırsatı verirken bir taraftan da o tatlı yorgunluğu üzerinden atmasına yardımcı olacak. Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu’nun içerisinde;

  1. El Salvador Veracruz kahvesi,
  2. Hibiskus çayı,
  3. Lady Grey çayı,
  4. Yade kahve aromalı mum,
  5. Çay süzgeci yer almaktadır.

İçerisine iliştireceğiniz romantik bir hediye notu ile daha da anlamlanacak bu hediye kutusu ile nişanlınıza ince düşünülmüş bir nişan hediyesi armağan edebilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap

Nişanlınıza doğanın güzellikleriyle harmanlayacağınız özel bir hediye kutusu armağan etmeye ne dersiniz? Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeneği ile tasarlayacağınız hediye kutusunun içerisinde istediğiniz hediyeyi özgürce yerleştirebilirsiniz. Bize sorarsanız kişisel bakım ürünlerinden ve aromaterepi özellikli hediyeliklerden oluşan bir hediye kutusu oluşturarak nişanlınıza keyif dolu rahatlatıcı bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz.

Öncelikle hediye kutusunun içerisine eklemeniz gereken olmazsa olmaz ürün Yade’nin yeni çıkan doğal sabunları. Farklı özelliklerdeki Yade sabun çeşitleri içerisinden nişanlınızın ihtiyaçlarına yönelik bir sabun çeşitlerini ekleyebilirsiniz. Ayrıca bu sabunlar hediye kutunuzda hoş bir ambiyans yaratacaktır.

Kendi Kutunu Yap ile tasarlayacağınız hediye kutusunun içerisine ekleyeceğiniz diğer ürünler arasında doğal vücut lifi ve ahşap tarak olmalı. Güzellik & bakım kategorisinde bulabileceğiniz bu iki ürün hediye kutunuzda doğal bir hava yartırken sağladıkları faydalar ile de nişanlınızın gönlünü fethedecekler.

Hediye kutusunun içerisine ekleyeceğiniz diğer bakım ürünleri ise maske ve nemlendirici olmalı. Nişanlınızın ihtiyacına yönelik seçeceğiniz maske ve nemlendirici losyon bakım rutininin tamamlayıcı parçaları olacaklar. Yine bu iki ürünü de güzellik & bakım kategorisinde bulabilirsiniz.

Hediye kutusunun içerisine eklemeniz gereken diğer ürünler ise aromaterapi özellikli bir mum, tütsü ve rahatlatıcı bitki çayı olmalı. Tüm bunları tamamladığınız zaman ortaya benzeri görülmemiş bir hediye kutusu çıkacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir