Erkek Arkadaşa Alınabilecek 5 Özel Hediye

erkek-icin-hediye

Sevdiklerimizi hep mutlu görmek isteriz. Bazı zamanlarda ise bu mutluluğu kendimiz yaratmak ister, onlara küçük sürprizler yaparız. Değer verdiğimiz insanlara hediye alırken hep fazla düşünür karar veremeyiz. Bu durum bir erkeğe hediye alırken daha da zorlaşır. Erkek için hediye seçenekleri -öyle olmasa da- bize sanki daha kısıtlı gibi gelir.

Söz konusu biricik arkadaşlarımız olduğu zaman öyle alelade bir şeyler almak istemeyiz. Nitelikli, kullanışlı ve güzel bir hediye seçmek isteriz. Kadınlara hediye almak erkeklere hediye almaktan kolaydır. Fakat bu erkek için hediye seçenekleri çok azdır anlamına gelmez.

Bu yazımızda sizlere erkekler için birbirinden güzel hediye seçenekleri sunacağız. İçeriğimizi okuduğunuz zaman alacağınız hediyeye karar vermiş olacağınıza söz verebiliriz. Hadi, lafı uzatmadan seçeneklerimize bakalım.

Erkek için Hediye Kutuları

erkege-hediye-kutusu-siyah
ERKEĞE HEDİYE KUTUSU

Muhiku özel günlerde imdadınıza koşup hediye seçeneklerine yenilikçi çözümler getiriyor. Erkekler için tasarladığı şık ve karizmatik hediye çeşitleriyle işinizi büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Bugüne kadar hediye için tercih ettiğiniz seçenekleri bir kenara bırakabilirsiniz. Değer verdiğiniz erkekler için en karizmatik ve en kullanışlı hediyeler erkeğe hediye sayfasında!

Erkeğe Hediye Kutusu

Eğer alışılagelmiş hediyelerden sıkıldıysanız ve farklı bir şeyler tercih etmek istiyorsanız Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu tam sizlik demektir. Muhiku, tamamen erkeklere özel son derece şık bir kutu tasarladı.

İçerisinde dünyanın en özel yerlerinden seçilen Arabica çekirdeklerle hazırlanan filtre kahvesi, şık siyah bir kupa, Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası, Yade kahve aromalı mum, seçeceğiniz bir kitap ve kalem yer alıyor.

Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu‘nu buradan inceleyebilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kutusu

3 nesil dunya kahveleri kutusu

Filtre kahve son birkaç yıl içerisinde hayatımıza ışık hızı ile girerken granül kahveler ise aynı hızla hayatımızdan çıkarmıştır. Sağlıksız, suda çözünen kahveler yerine oldukça lezzetli bir seçenek olduğunu da inkar edemeyiz. Ayrıca son derece pratik ve ulaşılabilir olan filtre kahve çeşitliliği de göz dolduruyor.

Hediye alacağınız erkek bir kahvesever ise Dünya Kahveleri Kutusu tam sizlik. İçerisinde 5 farklı ülkeye ait kahveler ve bu kahvelerin özelliklerini anlatan bir kitapçık bulunuyor. Yeni lezzetler deneyimlemenin ve hangi notalardan keyif aldığını öğrenmenin en güzel yolu bu kutunun içerisinde onu bekliyor olabilir.

Deneyimlemek dediysek kahveleri tek kullanımlık olarak düşünmeyin, her paketten ortalama 5 fincan kahve çıkıyor bu da minimum 25 fincan kahve içebileceğiniz anlamına geliyor. Kutuya uyumlu French press ve seramik kupa da ekleyerek kutunuzu zenginleştirebilirsiniz.

Erkek için Diğer Hediye Seçenekleri

stanley-termos

Hediye kutularının dışında erkekler için ne hediye alınacağını merak ediyorsanız sizin için üç farklı hediye önerimiz daha var. Bu hediye önerilerinden biriyle de değer verdiğiniz bir erkeğe hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Termos Mug

Kahvelerden söz etmişken termos mug seçeneğini es geçemezdik. İşe, okula giderken erken kalkıp yolda bir süre vakit geçiririz. Yolda geçirdiğimiz vakit kısa da olsa uzun da olsa varacağımız yere kadar kendimize gelmiş uykumuzu açmış olmamız gerekir.

Yatak ve yastığımızdan ayrılmak ise yıllarca erken kalksak bile bize zor gelir. Zamanında kalkmak bile zorken erken kalkıp çay/kahve içmeyi düşünemeyiz bile! Bu sebeple arkadaşınıza alacağınız termos mug ile evden çıkıp yolda geçireceği zamanı daha lezzetli hale getirebilirsiniz.

İster yaz olsun ister kış çay ve kahveden vazgeçemediğimiz bir gerçek. Yolda geçireceğimiz zamanı neden daha keyifli hale getirmeyelim değil mi?

Kulaklıkteknolojik-ürünler

Müzik ruhun gıdasıdır klişesini yapmak istemezdim ama doğru söze ne denir! Müzik sevmem diyeni ben henüz görmedim; umarım siz de görmezsiniz çünkü ruh halimiz ne olursa olsun müziğin bizi bir yerden alıp bam başka dünyalara götürdüğü bir gerçek.

Çok sevdiğim çizgi dizi Regular Show’da da geçtiği gibi “Sen müziğe dokunamazsın fakat o sana dokunabilir.“. Erkek için hediye seçenekleri düşünüyorsanız kulaklık en güzel alternatiflerden biri.

Mağazalarda her fiyat ve kalitede kulaklıklar olsa da çok ucuz olanlardan kaçınıp bilindik markalardan şaşmamanızda fayda var. Bir şarkıyı dinlerken kulaklığın kalitesi ve sesi oldukça fazla etkiliyor, birkaç model deneyince anlayacaksınız. Sadece cep telefonları ile müzik dinlemek için değil eğer hediye alacağınız arkadaşınız online oyunlarla fazla vakit geçiriyor ise bilgisayar kulaklığı da tercih edebilirsiniz.

Kartlık Cüzdan

Günümüzde cüzdanlarımızdaki kağıt paralar yerlerini bankaların plastik kartlarına bıraktı. Hoş bırakmasa da içerisinde bulunduğumuz ekonomik durumda cüzdanımızda ne kadar kağıt paramız olurdu bilemiyoruz. İç karartmadan hediye seçeneğimizden bahsetmeye devam edeyim.

Kartlarımız ya ceplerimizde ya çantalarımızda dağınık ya da gereksiz büyüklükte bir cüzdan üzerimizde yer kaplıyor. Zarif tasarımlı kullanışlı bir kartlık cüzdan ise erkek arkadaşa güzel bir hediye tercihi olacaktır. Taşıması pratik aynı zamanda çirkin kaba bir görüntüsü olmayan güzel bir model seçebilirsiniz.

Kartlıkların günümüzde kullanımı yaygınlaşmış olup modelleri ve ulaşılabilirliği de kolaylaşmıştır. Arkadaşınıza uygun bir modeli istediğiniz fiyat aralığında bulabileceğinize eminiz.

Muhiku erkek aksesuarları ile sevdiklerinize özel hediyeler vermenize aracı oluyor. Erkeklerin en çok kullandığı aksesuar modelleri ile sevdiklerinize günlük hayatta kullanabilecekleri hediyeler verebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kocaya-hediye-ne-alinabilir
Daha Fazla

Kocaya Hediye Ne Alınabilir?

İçindekiler Gizle Kocaya Anlamlı Hediye ÖnerileriEşime Doğum Günü Hediyesi Ne Alabilirim?Kocama Evlilik Yıldönümü Hediyesi Ne Alabilirim?Kocaya Sevgililer Günü…
ogrenciye-hediye-ne-alinir
Daha Fazla

Öğrenciye Hediye Olarak Ne Alınır ?

İçindekiler Gizle Erkek Öğrenciye Hediyeİyi ki Doğdun Hediye KutusuSiyah Sever Hediye KutusuKız Öğrenciye HediyeAtlas Hediye KutusuCool Kid Hediye…