Erkeğe Hediye Kutusu Ne Alınabilir? – Hediye Kutusu Önerileri

erkege-hediye-kutusu-ne-alinabilir

Hediyeleşmek, yüzyıllardır hislerimizi karşımızdaki kişiye anlatmak için kullandığımız samimi jestlerdir. Erkeğe hediye almak ise zaman zaman sandığınızdan daha eğlenceli olabilmektedir. Hediye seçimi yılbaşı, yıl dönümü, doğum günü, 14 Şubat Sevgililer Günü, Babalar Günü vb sebeplerle yapılabilir. Hediyenin hangi özel güne göre alınacağı hediyenizi seçerken belirleyici olacaksa da sizler için her duruma uygun olarak tercih edebileceğiniz erkeğe hediye kutusu tavsiyeleri vermeye çalışacağız.

Muhiku erkeğe hediye koleksiyonuyla yaşadığımız zorluğa bir son veriyor. Çünkü hediye koleksiyonunu tamamen erkeklerin kişisel ihtiyaçlarına ve ilgi alanlarına göre oluşturuyor. Hal böyle olunca da önümüzde geniş bir ürün çeşitliliği yer alıyor.

Siz de özel günlerde Muhiku’nun erkeğe hediye koleksiyonunda yer alan hediye kutularıyla benzersiz bir sürpriz yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Babanıza, eşinize, sevgilinize, arkadaşınıza, kardeşinize ya da değer verdiğiniz tüm erkeklere hem anlamlı hem de işlevsel bir hediye armağan edebilirsiniz.

Neden Erkeğe Hediye Kutusu Tercih Etmelisiniz?

erkege-hediye-kutusu-almak

Her şeyden önce kabul etmeliyiz ki bir kadına hediye alırken daha çok çeşitlilik var. Erkeğe hediye almak zordur demiyoruz tabii ki; gömlek, kravat, parfüm gibi sıkıcı tercihleri elersek son derece güzel hediye değerlendirmelerinde bulunabiliriz.

Hediye kutularında ise birbiri ile uyumlu, görsel olarak şık ve nitelikli hediye seçmemiz mümkün oluyor. Geleneksel hediyelerde seçenekleriniz sizi sınırlıyorken hediye kutularında birçok güzel ürünü bir kutuda birleştirebiliyorsunuz.

Bütçenize ve hediye alacağınız kişiye göre bir hediye kutusu tercih etmeniz yeterli olacaktır. Ona hediye kutusu armağan ettiğinizde hediyenizin tüketim süresi uzun olacak; anlık değil uzun süreli mutluluk sağlayacak.

Geleneksel hediyelere başvurduğunuz zaman aldığınız hediye ön plandayken hediye kutusu tercihlerinde hediyenizin manevi değeri daha baskın olacaktır. Hediye kutusu içeriğindeki ürünler karşınızdaki kişinin sevdiği ya da seveceği şekilde olmalıdır.

Hediyenize güzel bir hediye notu eklemeniz de değerini kat be kat arttıracaktır. Şahsi gözlemime göre kadınlar hediyenin ne olduğuna erkeklerden daha çok dikkat ediyor. Erkekler düşünülmüş olmayı daha önemsiyor.

Hazırsanız erkeğe tercih edebileceğiniz hediye kutularından örnekler vermek isteriz.

Erkeğe Hediye Kutusu Ne Alınabilir?

erkege premium tebrik hediye kutusu
ERKEĞE PREMIUM HEDİYE KUTUSU

Size fikir vermesi adına Muhiku’nun erkeğe hediye koleksiyonunda bulunan birkaç hediye kutusuna yer vermek istedik. Böylece Muhiku hediyeleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Erkeğe Premium Hediye Kutusu

Mutlu hissettiren insanlar erkek için hediye seçerken yaşanan zorlukları göz önüne alarak tamamen erkeklere yönelik, son derece şık bir kutu tasarladılar. Erkeğe Premium Hediye Kutusu, siyah ve gri tonların ağırlıkta olduğu, son derece klas bir erkeğe hediye kutusu.

İçeriğinde yöresel filtre kahve çeşidi ve kahve için siyah seramik kupa bulunuyor. Kahve içilirken güzel bir de mum yakılmasın mı? Böyle düşünenler için içinde bir de kahve kokulu aromatik mum yer alıyor.

Ayrıca Pomellos’un Keep in Touch kolonyası, siyah ajanda ve siyah kalem güzel uyumuyla kutuyu tamamlanıyor. Değer verdiğiniz erkeğe ise bu hediyesiyle keyifli saatler yaşamak kalıyor.

Erkeğe Hediye Kutusu

erkege-hediye-kutusu-siyah

Muhiku’nun Erkeğe Hediye Kutusu, yukarıdaki önerimizin biraz daha uygun fiyatlısı olarak ele alabilirsiniz. Kutu içerisinde yöresel filtre kahve çeşidi yer alıyor. Çay ve kahve için siyah seramik kupa bulunurken yine kahveli aromaterapi mumu bu keyfe benzersiz bir dokunuşta bulunuyor.

Aynı zamanda kutunun içerisine sizin seçeceğiniz bir kitap da yer alıyor. Diğer taraftan kitabını okurken önemli bulduğu yerlerin altını çizmesini sağlayacak özel kutulu siyah roller kalem ve Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası da kutunun diğer parçaları.

Dünya Kahveleri Kutusu

dunya-kahveleri

Deneyim ve lezzet kelimelerini yan yana kullandıktan sonra Dünya Kahveleri Kutusu’ndan bahsetmesek olmaz. Kahvenin, özellikle son yıllarda yaygınlaşan 3. nesil kahvelerin hayatımızda kapladığı büyük yeri göz önünde bulundurduğumuzda kahve sever bir erkek için hediye alacaksaniz bu kutu tam sizlik!

Dünya Kahveleri Kutusu‘nda basitçe 50 gramlık paketler halinde 5 ülkeye ait kahve bulunmaktadır. Kutuyu birbirinden güzel ürünlerle de zenginleştirebilmektesiniz. Hediye alacağınız kişi özellikle sağlıksız, suda çözünen granül kahve tüketiyor ise bu hediyeyi hem güzel bir seçenek olduğu için hem de hediye alacağınız arkadaşınızın sağlığı için tercih edebilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni

Gelelim hediye önerilerimiz içerisinde yer alan en uygun fiyatlı sete. Kahve Keyfi Hediye Kutusu, uygun fiyatlı olmasının yanında yukarıdaki alternatifler gibi birçok güzel ürüne sahip.

İçerisinde iki çeşit dünya kahvesi, dört farklı tütsü ve tütsü kayığı, portakal-tarçın sabunu, kahve aromalı mum bulunan bu kutuyu erkek arkadaşa hediye edebilirsiniz. Fiyatı oldukça uygun olduğu için French press, anahtarlık ve çorap gibi yine erkeklerin keyifle kullanabileceği başka ürünleri de bu kutuya ekleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

calisan-mutlulugu-faydalari
Daha Fazla

Çalışan Mutluluğu Şirketinize Ne Katar?

İçindekiler Gizle Çalışan Mutluluğu Nasıl Sağlanır?Takdir Edin ve ÖdüllendirinEğitimleri Şirket Kültürünün Bir Parçası Haline GetirinÇalışanlarınızı Desteklediğinizi HissettirinYükselecekleri Bir…