Doğayı Seven Birine Hediye Ne Alınır?

dogayi-seven-birine-hediye

Doğayı seven birine hediye alırken yardım ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Bu sebeple doğa tutkunlarını mutlu edebileceğiniz farklı hediye alternatiflerine bu içeriğimizde yer vermek istedik. Önerilerimizden ilham alarak doğayı sevdiklerinizin ayağına taşıyabilirsiniz.

Tabiat anaya sevgiyle sarılan sevdiklerinize alacağınız hediyeler doğadan izler barındırmalı. Diğer bir deyişle baktıkları zaman onlara doğayı hatırlatmalı. İşte, bizim sizin için seçtiğimiz hediyeler tam olarak böyle. Çünkü her biri doğadan ve her biri doğayı yansıtıyor.

Sevdiklerinize aynı zamanda huzuru ve mutluluğu da armağan edeceğiniz hediye önerilerimiz şu şekilde:

Doğayı Seven Birine Hediye Kutusu Fikirleri

en-yeni-keyifli-saatler-hediye-kutusu
Keyifli Saatler Hediye Kutusu

Muhiku’da doğa tutkunlarına armağan edebileceğiniz pek çok hediye kutusu seçeneği mevcut. Doğadan alınan ilhamla tasarlanan hediye kutusu doğa aşığı sevdiklerinizin yaşam alanına tabiat ananın en güzel tonlarını taşıyacak. Sizin için seçtiğimiz hediye kutularını ve diğer alternatifleri hediye kutusu sayfasını ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

Keyifli Saatler Hediye Kutusu

Yeşilin huzur veren tonlarını ve mis gibi yasemin çiçeği kokusunu sevdiklerinize taşıyacak olan Keyifli Saatler Hediye Kutusu ile doğa aşıklarına harika bir sürpriz yapabilirsiniz. Tabiat ananın en güzel kokularından, lezzetlerinden ve tonlarından oluşan bu hediye kutusu ile sevdiklerinize alışılagelmişin dışında bir hediye armağan edebilirsiniz.

Doğaya dair her ayrıntıya tutkuyla bağlı olan sevdikleriniz için seçebileceğiniz Keyifli Saatler Hediye Kutusu içinde;

  • Damla sakızlı Mithra Türk kahvesi,
  • Mermer desenli fincan takımı,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Yade yasemin kokulu kolonya,
  • Yade yaseminli aromaterapi mum,
  • Büyük boy sukulent,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Hediye kutunuza ekleyeceğiniz notta doğaya yazılmış bir methiyenin dizelerine de yer verebilirsiniz. Eminiz bu hediye karşısında sevdikleriniz şaşıracaklar ve mutlulukla boynunuza sarılacaklar.

Huzurlu Anlar Hediye Kutusu

yenilenen-huzurlu-anlar-hediye-kutusu

Sevdiklerinize doğanın huzur veren kokusunu armağan etmek ister misiniz? İşte, Huzurlu Anlar Hediye Kutusu özellikle doğayla huzur bulan sevdiklerinizi mest edecek bir hediye. Çünkü bu özel kutu onlara mis gibi bir fincan çay eşliğinde huzurlu  anlar yaşamayı vadediyor.

Sevdiklerinize her defasında rüzgarın yumuşucacık esintisi hatırlatacak olan Huzurlu Anlar Hediye Kutusu içinde;

  • Jasmine green çayı,
  • Yade ada çayı tütsü,
  • Büyük boy sukulent,
  • Yaldızlı You’re the Best motto kartı,
  • Ve son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Kutunun içindeki sukulent bu hediyenin yalnızca kadına hitap ettiği konusunda sizi yanıltmasın. Artık günümüzdeki pek çok erkek farklı çiçek çeşitleriyle yaşam alanına renk katmayı seviyor. Feminen tasarımına rağmen herkese hitap edecek bu kutu, doğayı seven birine hediye edebileceğiniz en özel armağanlardan biri.

Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu

yeni-lavanta-bahcesi-hediye-kutusu

Belki sevdiklerinizi lavanta bahçelerine götüremeyebilirsiniz. Ama bu kutuyla lavanta bahçesini onların ayaklarına getireceksiniz. Lavantanın huzur veren kokusuyla harmanlanan Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu sevdiklerinizi mutlu edecek ve onların hayatında farklı alanlara dokunacak oldukça özel bir set. Sevdiklerinizin hayatına huzuru taşıyacak olan bu hediye ile onlara ferahlatıcı bir sürpriz yapabilirsiniz. Ayrıca onların ruhunu şehirleşmenin getirdiği esaretten de kurtarabilirsiniz.

Muhiku’nun özenle hazırladığı Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu içinde;

  • Lady Grey çayı,
  • Patiswiss çikolata,
  • Yade lavanta tütsü,
  • Lactone lavanta el kremi,
  • Yade lavanta banyo tuzu,
  • Mor tela kasnak kuru çiçek,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Lavanta Bahçesi Hediye Kutusu’nun içine lavanta sabunu ya da kahve de ekleyebilirsiniz. Dilerseniz hediye kutusuna diğer hediyelikler arasından da ürün ilave edebilirsiniz.

Doğa Hediyeleri

kuzu-figurlu-el-yapimi-saksi

Doğayı seven birine armağan edebileceğiniz farklı hediyelikler de mevcut. Aşağıda yer verdiğimiz diğer hediyeliklerle, doğayı sevdiklerinizin evine taşıyacaksınız. İşte, tabiat ananın bize bahşettiği güzelliklerle ve güzelliklerden ilham alınarak tasarlanan hediyelikler.

Sukulent ve El Yapımı Seramik Saksı

Bakımı oldukça kolay olan ve özel bir ilgi gerektirmeyen sukulent ile sevdiklerinizin sıkıcı apartman dairelerine farklı bir hava katabilirsiniz. Bu küçük ama yemyeşil bitki onların hayata dair umutlarını yeşermekle kalmayacak. Aynı zamanda bunaldıkları şehir hayatında kaçıp sığındıkları bir liman olacak. Hem de evlerinin bir köşesinde.

Sevdiklerinize armağan edeceğiniz sukulenti dilerseniz el yapımı seramiklerle birleştirebilirsiniz. Özellikle baykuş ve kuzu figürlü seramik bir doğa tutkunu için seçebileceğiniz en özel saksılar arasındalar. Muhiku’nun dekorasyon ürünleri arasından sukulent ve saksı çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

Kuru Çiçek Buketi

kuru-cicek-buketleri

Rengarenk çiçeklerle dolu kırları sevdiklerinizin ayağına taşımaya ne dersiniz. Üstelik bu çiçekler üç günlük de değil. Uzun süre canlılığını koruyan bu çiçeklerle sevdiklerinizin yaşam alanında bahar havası yaşatabilirsiniz. Farklı çiçeklerle süslenen kuru çiçek buketleri evin en güzel köşesinde sevdiklerinize baharı müjdeleyecekler.

Epoksi Kitap Ayracı

Masmavi gökyüzünden ve rengarenk kırlardan bir parçayı sevdiklerinize armağan edebileceğiniz epoksi kitap ayraçları ile doğa aşıklarına küçücük ama oldukça anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Özel günleri bu tatlı ayrıntılarla taçlandırabilirsiniz. Dilerseniz anlamlı hediyeyi birkaç hediyelikle de birleştirebilirsiniz.

Kupa

deniz-temali-kupa

Deniz, hayvan, çiçek ya da yaprak figürlü özel tasarım kupa çeşitleri arasından sevdikleriniz için en özel parçayı seçebilirsiniz. Onlara armağan edeceğiniz özel tasarım kupalar ile kahve ve çay keyiflerinde doğaya duydukları hayranlık da onlara eşlik edecek. Hatta bazen bir deniz kenarında, bazen bir kamp alanında, bazen ise bir ağacın altında en sevdikleri aromayı bu tatlı hediyeyle yudumlayacaklar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir