Bayanlar için Sıradışı Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri

bayanlar-icin-sevgililer-gunu-hediyesi

Hey, Sevgililer Günü geldi çattı ve senin hediyen hala hazır değil mi? Hiç merak etme bayanlar için Sevgililer Günü hediyesi önerilerimizden ilham alarak hediyeni en kısa sürede hazırlayabilirsin.

Sevgililer Günü yaklaşırken herkeste tatlı bir telaş oluyor. Sevgililer Günü’nde insanlar en çok hediye alma konusunda düşünüyor ve kadınlar erkeklere göre hediye konusunda daha çok beklenti içinde oluyor. Hem sevdiğine hediye alma hem de sevdiğinden hediye bekleme durumunda kadınlar çok daha heyecanlı oluyorlar.

Bu durumdan dolayı kadınlara hediye düşkünü gibi muamele edilse de aslında durum öyle değil. Kadınlar için asıl önemli olan, Sevgililer Günü gibi özel günlerde hatırlanmaktır. Bir çiçekle, küçük bir hediye ile sevgilinizi önemsediğinizi gösterebilmektir buradaki mesele.

Ancak erkekler, kadınlara hediye seçme konusunda biraz zorlanabiliyor. Biz de bu sebeple bayanlar için Sevgililer Günü hediyesi seçmekte zorlananlar için bu yazıyı derledik.

Kadınlar, erkeklere göre hediye seçme işinde daha uzman sayılırlar. Erkekler ise ne yazık ki bu konuda kadınlar kadar iyi değiller. O zaman 14 Şubat’ta ne alacağına karar veremeyen erkeklere bayanlar için Sevgililer Günü hediyesi fikirleri neler olabilir incelemeye başlayalım.

❤️ Kadınlar için sıra dışı Sevgililer Günü hediyeleri Muhiku’da! Muhiku, Sevgililer Günü hediyeleri koleksiyonunda bir kadının ayaklarını yerden kesecek en romantik ve en farklı hediye alternatiflerine yer veriyor. Eğer sıra dışı bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız önerilerimize geçmeden önce Sevgililer Günü hediyeleri koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.

Bayan Sevgiliye Sıradışı Hediye Kutuları

sevgini-paylas-hediye-kutusu-2024
Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Kadına Sevgililer Günü hediyesi olarak ne mi alabilirsiniz? Mesela sizin için seçtiğimiz hediye önerilerinden birini seçerek sevgilinize romantik bir Sevgililer Günü hediyesi ve tarifsiz bir mutluluk armağan edebilirsiniz.

İşte, bir kadının ayaklarını yerden kesmeye fazlasıyla yetecek en özel Sevgililer Günü hediyeleri! Aşağıdaki hediyeleri detaylıca incelemek ve farklı hediyeleri keşfetmek için Muhiku’nun kadına hediye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu, Muhiku’nun hediye kutularından olup bir kadının seveceği, beğeneceği birçok ürünü içinde barındırıyor. Sevgilisine sıra dışı Sevgililer Günü hediyesi arayan beyler için kadınları mutlu edecek Sevgini Paylaş Hediye Kutusu’na sahip olmak oldukça kolay.

Muhiku’nun Sevgini Paylaş Hediye Kutusu içerisinde;

  • Okkalı Mithra Türk kahvesi,
  • Bordo fırça darbesi desenli porselen fincan takımı,
  • Coschocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Sending All of My Love To You motto kartı,
  • Ve ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Kolombiya  ve Brezilya kahveleri sevgilinizin kahve keyiflerine nefis aromalar katacaklar. Kutunun içerisinde yer alan 2 adet siyah seramik kupa ise bu kahve keyiflerinin tadını birlikte çıkarmanız için küçük bir mesaj içeriyor.

Kırmızı kalpli mumun 14 Şubat’a istediğiniz romantik havayı katacağını da atlamamak lazım. Ayrıca 3. nesil kahve bilgi kartı ile de birlikte yen, bilgiler öğrenebilirsiniz.

Forever Love Hediye Kutusu

forever-love-hediye-kutusu-2024

14 Şubat’ta bayan sevgiliye alınacak hediyeler arasında yer verdiğimiz ikinci önerimiz ise Forever Love Hediye Kutusu. Aşkın evrensel tonlarıyla hazırlanan bu hediye, bir kadını mutlu edecek ve şaşırtacak en özel hediyeler arasında yer alıyorlar.

En küçük ayrıntısına kadar büyük bir özenle hazırlanan bu kutu alışılmışın bir dışında sürpriz hazırlarken tercih edebileceğiniz en güzel armağanlardan biri.

Muhiku’nun Forever Love Hediye Kutusu içerisinde;

  • You Won My Heart kupa,
  • Brownies By Limburgia 6’lı mixbox,
  • You Light Up My Life mum,
  • Sending All of My Love To You motto kartı,
  • Ve ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Sevgililer Günü hediyesi bayan için daha da özel ve anlamlı olsun istiyorsanız hediyenizi romantik bir notla taçlandırmayı unutmayın! Romantik ve etkileyici sözler başlıklı blog yazımızdaki fikirlerden ilham alarak hediye notunuzu oluşturabilirsiniz.

Bayan Sevgiliye Alınacak Hediyeler

brownies-by-limburgia

Sıra dışı Sevgililer Günü hediyesi fikirleri arayanlar, Muhiku hediyelerinde aradıkları farklılıkları bulabilirler. Kadınlar özellikle sıra dışı hediyeler bekliyorken siz de sevgilinize yenilikçi hediyeler almayı düşünüyorsanız Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu sizin için doğru adres.

Brownie

Kadınlar için serotonin artması demek mutluluğun artması demektir. Serotonin kaynağı çikolata da Sevgililer Günü’nde güzel bir hediye tercihi olabilir.

Tek başına çikolata hediyesi alacaksanız sıradan paket çikolatalar yerine çikolatalı brownie çeşitlerinin olduğu kutuyu değerlendirebilirsiniz. Bir kadının çikolata karşısında mutlu olmaması imkansızken sevimli görünüşü ve zengin içeriğiyle böyle bir buket karşınızdaki kadını çok sevindirecektir.

Kuru Çiçek Aranjmanı

yade-kuru-cicek

Çiçekler hemen hemen her kadını mutlu eder. Tabii ki akla ilk gelen kırmızı güller Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi diye düşünülür. Ancak daha farklı çiçek aranjmanları tercih edebilirsiniz. Örneğin kuru çiçeklerden oluşan, yıllarca saklanan, hatırası kalan bir kuru çiçek aranjmanını hediye olarak düşünebilirsiniz.

Taze çiçekler ve sevdiği saksı bitkileri de kadınları mutlu edecektir. Tabii bu hediyeyi tercih etmek için sevgilinizin herhangi bir çiçek alerjisine sahip olmadığına emin olmalısınız.

Takı

Kadınlar takı ve aksesuarlara oldukça düşkündürler. Sevgililer Günü’nde sevgilinize kolye, bileklik, küpe ya da yüzük alarak sevgilinizi hoşnut edebilirsiniz. Bunun için takı seçimi yaparken illa altın kadar yüksek bütçeli ürünleri tercih etmeyebilirsiniz. Muhiku’nun gümüş takı modelleri arasından da seçim yapabilirsiniz.

Defter ve Kalem Seti

frida-defter

Defter ve kalem seti denilince aklımıza okul malzemeleri gelir. Ancak bazı kadınlar için defter kalem tutkusu başkadır. Kadınlar iç dünyalarında çok şey biriktirir ve bunları kaleme almaktan hoşnut olurlar.

Bu özel zevke sahip kadınlara defter de kalem de hiçbir zaman yetmez. Sizin de bu şekilde yazmaktan hoşlanan bir sevgiliniz varsa ona kalem ve defter seti hediye edebilirsiniz. Defterin ilk sayfasına içinizden geçen birkaç sevgi dolu cümle yazabilirsiniz. Bu onu hem çok iyi tanıdığınızı hem de çok sevdiğinizi hissettirecektir.

Fular

Sevgililer Günü kış ayına denk geldiği için bolca “soğuktan koruma temalı” hediye fikirlerine denk gelebiliyoruz. Bu açıdan da değerlendirecek olursak sevgiliniz için fular onu düşündüğünüzün somut halidir. Aynı şekilde bir fular hele ki özel tasarım olursa sevgiliniz için çok hoş bir aksesuar tamamlayıcısı olur.

Sevgiliniz için renkli ve eğenceli bir hediye mi arıyorsunuz? O halde kız arkadaşa hediye sayfamızda yer alan hediye fikirlerini de incelemenizi tavsiye ederiz. Eminiz aradığınız hediyeyi bu sayfada bulacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir