Babalar Günü için Kolay Hediye Yapımı – Pratik Hediyeler

babalar-gunu-icin-kolay-hediye-yapimi-pratik-hediyeler

Babalar Günü için kolay hediye arayışında olanlara harika fikirlerle dolu bir içerik hazırladık! Hediye fikirlerimiz genç yaşlı fark etmeden tüm babaların gönlünde taht kuracak. Size de bu keyif dolu sürprizin ortaya çıkardığı mutluluğun tadını çıkarmak kalacak.

Hediyeyi değerli kılan en önemli şeylerden biri o hediyeyi hazırlarken ne kadar özendiğinizdir. Yani Babalar Günü’nde babanızı bir gömlekten ziyade özenerek hazırladığınız hediye daha çok mutlu edecektir.

Üstelik bunun için bütçenizi zorlamanıza da gerek yok. Dilerseniz Babalar Günü için kolay hediye yapımı fikirlerimiz ile ortaya harika işler çıkarabilirsiniz.

Babalar Günü’nde babanıza vereceğiniz hediyenin yanında kuracağınız ya da yazacağınız sözlerin de tesiri büyük olacaktır. Ağzınızdan ya da kaleminizden dökülen her güzel sözcük nakış gibi babanızın yüreğine işleyecektir.

Eğer bu özel günde babanızın kalbine dokunmak istiyorsanız “En Güzel Babalar Günü Sözleri” başlıklı içeriğimizde yer alan duygusal ve bir o kadar da anlamlı sözlerden fikir alabilirisiniz.

Babalar Günü için Kolay Hediye Kutusu Yapımı

erkege-hediye-kutusu-hazirlamak

Sizin için bu başlık altında üç harika hediye kutusu önerisine yer verdik. Eminiz ki bu hediye kutusu fikirleri bu yıl Babalar Günü’nde işinizi bir hayli kolaylaştıracaklar. Her biri özel ve değerli olan bu hediye kutusu fikirleri babanıza verdiğiniz değeri ve duyduğunuz sevgiyi gözler önüne serecekler.

Muhiku’nun Babalar Günü hediyeleri koleksiyonu içinden iki fikir seçtik. Bunun yanında bir de kendi hediyenizi tasarlayacağınız hediye kutusu fikri verdik. Böylelikle babanıza benzeri görülmemiş bir sürpriz hazırlayabileceksiniz.

Ayrıca el yapımı Babalar Günü hediyeleri sayfasında yer alan fikirleri de inceleyebilirsiniz.

Sözü daha fazla uzatmadan Babalar Günü için kolay hediye kutusu yapımı fikirlerine geçelim.

Kendi Kutunu Yap

Evde hediye kutusu hazırlamanın ne kadar maliyetli ve yorucu bir iş olduğunu biliyoruz. Hatta pek çok kişi giriştikleri bu eylem sonucunda pes ediyorlar. Aslında bu kişilerin istedikleri tek bir şey var, o da kendi hediyelerini tasarlamak.

Muhiku Kendi Kutunu Yap seçeneğiyle sizlere hiç yorulmadan ve bütçenize uygun bir hediye tasarlamanıza yardımcı oluyor. Eminiz ki sizin için hiçbir hediyenin yapımı Kendi Kutunu Yap seçeneği ile hazırlayacağınız hediye kadar kolay olmayacak.

Öncelikle hediye kutunuzun içine yerleştireceğiniz ürünleri siz seçeceğiniz için ortaya çıkabilecek fiyat da tamamen sizin seçimlerinize bağlı. Diğer taraftan kutu içindeki ürünleri tamamen babanızın zevkine göre seçebilirsiniz. Böylelikle babanız için en ideal hediyeyi tasarlayabilirsiniz.

Son olarak ise hediyeniz işi yapan uzman bir grup tarafından hazırlanır. Bu da ortaya mükemmel bir hediye kutusunun çıkmasını sağlar. Kısacası Kendi Kutunu Yap, Babalar Günü için sizin hazırlayabileceğiniz en pratik hediye.

Dilerseniz bu sayfa üzerinden deneyim kitlerini de inceleyebilirsiniz. Babanıza özel mum, sabun ya da magnet tasarlayabilirsiniz.

Eğer yoğun bir hayatınız varsa ve hediye seçimi için yeterli vaktiniz yoksa sizin için iki harika önerimizden faydalanabilirsiniz. Babaya hediye sayfasında da filtrelenmiş şekilde benzer hediye kutularını göreceğiniz için daha fazla hediyeyi kısa sürede inceleyebilirsiniz.

Babalar için Hediye Kutusu

Muhiku’nun babalara özel tasarladığı hediye önerilerimizden ilki Babalar için Hediye Kutusu. Babanız için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu hediyenin her bir ayrıntısı şık ve karizmatik. Ayrıca özenli tasarımıyla Babalar Günü’ne ne kadar değer verdiğinizi de açık açık gösterecek.

yeni-babalar-icin-hediye-kutusuBabalar için Hediye Kutusu‘nun içinde;

Burundi’nin en kaliteli kahve çekirdekleriyle hazırlanan Afric kahvesi ve bu lezzete eşlik edecek şık özel tasarım kupa yer alıyor. Ayrıca kutuda kahve keyfine eşlik edecek bardak altlığı ve çikolata da yer alıyor. Şık siyah defter ise babanıza iş hayatında eşlik edecek.

Her ayrıntısıyla Babalar Günü’ne özel hazırlanan bu kutuyu anlamlı bir notla da tamamlayabilirsiniz. Kısacası bu hediye kutusu Babalar Günü’nü harika kılacak ayrıntılarla dolu.

Babaya Şık Hediye Kutusu

yeni-babaya-sk-hediye-kutusuGelelim hazır hediye kutularından son önerimize. Muhiku’nun en çok tercih edilen hediyelerinden biri de Babaya Şık Hediye Kutusu. Çünkü bu hediye her özel güne uyum sağlamakla birlikte oldukça şık bir görünüme de sahip.

Babaya Şık Hediye Kutusu‘nun içinde mükemmel bir aromaya sahip Etiyopya Kochere kahvesi ve şık bardak bulunuyor. Ayrıca Yade’nin kahveli aromaterapi mumu ve çikolata yer alıyor.

Elbette kutu içeriği bunlarla sınırlı değil. Kutuda son olarak soğuk kahve keyifleri için buz küpleri ve yazacağınız hediye notu var.

Babaya Şık Hediye Kutusu sizin için zamanın ötesinde bir seçim olacak. Bu hediye kutusu babanızın hafızasında tatlı bir iz bırakacak. Ayrıca şimdiye kadar yaptığınız en iyi sürpriz de olabilir.

Babalar Günü için Evde Yapılabilecek Kolay Hediyeler

fotograf-albumu

Babalar Günü’nde daha çok evde hazırlayabileceğiniz fikirleri merak ediyorsanız yine harika önerilerimiz var. Üstelik bu hediyeler size oldukça ucuza gelecek. Öyleyse evde hazırlayabileceğiniz kolay hediye fikirlerine bir bakalım.

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü klişe görünmesine rağmen en etkili ve manevi değeri en yüksek hediyelerden biri. Adeta bir anılar geçidi olan bu hediye babanızı zamanda kısa bir yolculuğa çıkaracak.

En tatlı anılarınıza yapacağınız küçük ziyarette birazcık duygusallaşabilirsiniz. Muhiku’nun  fotoğraf baskı kategorisini inceleyerek kendinize en uygun olan fotoğraflı hediyeyi seçebilirsiniz.

Kurabiye

Babalar Günü’nde babanıza harika bir lezzet ikram etmeye ne dersiniz? Kendi ellerinizle hazırladığınız muhteşem kurabiyeler kahvenin ve çayın yanında harika gidecek.

Üstelik şeker hamuru gibi süsleme malzemeleriyle Babalar Günü konseptinde de hazırlayabilirsiniz.

Babalar Günü için hediye hazırlamaya vaktiniz ve hediye alacak kadar da bütçeniz yok mu? Öyleyse Muhiku’nun Babalar Günü hediyesi ucuz fikirlerine bir bakmalısınız. Çünkü hem bütçe dostu hem de el emeği hediyeleri burada bulabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

en-guzel-5-hatiralik-hediye-fikri
Daha Fazla

En Güzel 5 Hatıralık Hediye Fikri

İçindekiler Gizle Anılarla Dolu Hatıralık Hediye KutusuDünya Kahveleri KutusuDünya Çayları KutusuKendine Vakit Ayır Hediye KutusuAtlas Kutusu Hatıra, zamanı…
anneanneler-gunu-ne-zaman
Daha Fazla

Anneanneler Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Anneanneler Günü Var mı, Anneanneler Günü Ne Zaman?Birbirinden Özel Anneanneye Hediye FikirleriSiyah Türk Kahvesi Hediye KutusuSandal…