Atatürklü Hediye Önerileri – Atatürk Temalı Hediyeler

ataturklu-hediyeler

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e duyduğumuz; minneti, saygıyı ve sevgiyi hayatın her alanında göstermek ve hatırlatmak isteriz. Atatürklü hediye de bu minneti, sevgiyi ve saygıyı derinden hisseden sevdiklerimize verebileceğimiz en güzel hediyeler arasında yer alıyorlar.

Dilimizden dökülen her bir sözcük, özgürce dolaştığımız caddeler ve hür bir devlet olabilmek; şüphesiz ki Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı en değerli miras. Atatürk; askeri, siyasi ve fikri hareketleriyle tüm dünyayı kendine hayran bırakmıştır. Dolayısıyla Atamızın ismi her zikredildiğinde duygulanmamak elde değil.

Gelecek neslin de Mustafa Kemal Atatürk’ü bilen ve onun düşünce yapısını anlayabilen bir vatandaş olması son derece hayati bir konu. Bu sebeple Ulu Önder’i hatırlamalı ve onlara hatırlatmalıyız. Dolayısıyla Atatürklü hediye çeşitleriyle yalnızca büyüklere değil, küçüklere de anlamlı ve kıymetli bir hediye verebiliriz.

🎁 Muhiku, yenilikçi hediye dünyasında Atatürk temalı hediyelere de yer veriyor. Böylece sevdiklerinize anlamlı ve kıymetli bir armağan vermenizde yardımcı oluyor. Atatürklü hediyeler arasından sevdikleriniz için hem kullanışlı hem de anlamlı bir hediye seçebilirsiniz. Atatürklü hediye ile sevdiklerinize özel bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz.

Atatürk Temalı Hediyeler

ataturk-defter

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; portresi, imzası ve birbirinden kıymetli sözleri ile tasarlanan hediyeler yalnızca birer hediye değillerdir. Onlar aynı zamanda ölümsüz bir önderi ve fikri hatırlamamıza yardımcı olurlar. Yaşadığımız çağda Atatürk’ün fikirlerini yeniden hatırlamamıza, milli benliğimizi unutmamamıza ve yönümüzü bulmamıza yardımcı olurlar.

Atatürklü hediye çeşitleri içinde yer alan Atatürk defter, kupa, kitap ve nice hediyelik sevdiklerimize günlük hayatın içinde Ulu Önder’in kıymetli fikirlerini yeniden hatırlatacak. Umutsuzluğa kapıldıklarında küllerinden doğan bir milletin nasıl çağdaş milletler seviyesine ulaştığını gözler önüne serecek. Tüm dünyaya örnek olan ve olmaya da devam eden kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünceleri, başarılı kimliği ve başarılı size ve sevdiklerinize ilham verecek.

Defter

Atatürk baskılı hediyeler arasında yer alan siyah Atatürk defter, günlük hayatta en önemli notlarınızı alırken size ya da sevdiklerinize eşlik edecek. Attığınız her adımda Ulun Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öğüt içeren sözlerini hatırlatacak. Okul ya da iş hayatındaki en önemli bilgileri not almak Atamızın küçük portresiyle anlam kazanan bu defter sayesinde çok daha kıymetli olacak.

Kupa

Günde sayısız defa kullandığımız eşyalar içinde kupa baş sıralarda yer alır. Dolayısıyla taşıyacağı anlamlı bir resimle ya da imzayla bize değer verdiklerimizi tekrar ve tekrar hatırlatabilir.

Siz de sevdiklerinize Atatürk baskılı ya da milli değerlerimizi anımsatacak bir tasarımla süslenen kupa çeşitleri ile anlamlı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Sevdiklerinize vereceğiniz bu küçük hediyeyle onlara günlük hayatta milli kimliklerini hatırlamalarında yardımcı olabilirsiniz. Böylece gerek kendi için, gerekse toplum için faydalı birer birey olma yolunda yürüdükleri yolda onlara eşlik edebilirsiniz.

Kitap

Beden dünya denilen bu iki kapılı handan göçüp gider. Ancak fikirler hiçbir zaman ölmez. Bağımsızlık savaşımızın önderi ve devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gerek bize bıraktığı mirasla, dehasıyla, gerek ise düşünceleriyle daima yaşayacak. Bizler de onun düşünce yapısını iyi anlamlı ve onu tekrar tekrar okumalıyız.

Bu sebeple her Türk evladının kütüphanesinde Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’u bulunmalı. Siz de Atamızı hatırlatmak ve yaşatmak için bu kıymetli eser ile sevdiklerinize oldukça kıymetli bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Yaka Rozeti

Atatürklü yaka rozetiyle devlet dairesinde çalışan yakınlarınıza küçük ama anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Atatürk figürlü ya da Atatürk imzalı hediyeler içinde yer alan yaka rozetleri içinden kadın erkek fark etmeksizin her Türk evladının kalbinin üzerinde taşıyabileceği en kıymetli rozeti onlara armağan edebilirsiniz.

Atatürklü Öğretmenler Günü Hediyeleri

ogretmenler-gunu-hediyeleri

Bir öğretmene verilecek en güzel hediye, başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün; imzasını, portesini ya da düşüncelerini taşıyan bir hediye olsa gerek. Gerek bir birey, gerek ise başarılı bir öğretmen olma yolunda kıymetli öğretmenlerimize ilham veren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürklü hediye modelleri içinden kıymetli öğretmenleriniz için en güzel hediyeyi seçebilirsiniz.

Seçtiğiniz Atatürk Öğretmenler Günü hediyesi ile bir öğretmeni mutlu edebilirsiniz. Ayrıca bu hediyeyle öğretmen adaylarını da mutlu edebilirsiniz. Her bir ayrıntısıyla asalet timsali olan bu Atatürklü hediyelikler ile unutulmaz bir sürprizin altına imzanızı atabilirsiniz.

Atatürklü Hediye Seti

Kıymetli öğretmenleriniz için Atatürk hediye seti hazırlamak istiyorsanız, Muhiku’nun kendi kutunu yap seçeneği tam size göre. Kendi kutunu yap ile Atatürk hediyelik eşyalarının yanı sıra modern hediyelikler arasından seçeceğiniz parçaları tek bir kutunun içinde toplayabilirsiniz.

Ayrıca Muhiku’nun kendi kutunu yap kategorisinden seçtiğiniz Atatürk ile ilgili hediyeler tamamen sevdiklerinize özel bir hediye hazırlayabilirsiniz. Örneğin, sevdikleriniz için hazırlayacağınız Atatürk hediye seti içine Atatürk hediyelik eşya çeşitlerinin yanı sıra;

  • Çayseverler için dünyanın farklı yerlerinden seçilen aromatik çay çeşitlerine,
  • Kahveseverler için kahve kuşağından seçilen nitelikli kahve çeşitlerine,
  • Geleneksel lezzetin en şık hali olan Selamlique Türk kahvesi çeşitlerine,
  • Lezzetli şıklıkla buluşturan, çay ve kahve saatlerine farklı bir hava katan fincan ve kupa çeşitlerine,
  • Özel kutusunda yer alan birbirinden şık kalem çeşitlerine,
  • Meslek hayatını bir plan ve program çerçevesinde yürütmelerine yardımcı olacak planlayıcı ve ajanda çeşitlerine,
  • Der aralarında lezzetli bir molayı ayaklarına getirecek şık ve pratik French press modellerine,
  • Yorgun ve güçsüz hissettikleri zamanlarda kaybettikleri enerjiyi yeniden toplamalarına yardımcı olacak; lezzetli, sağlıklı ve tatlı atıştırmalıklara,
  • Yorucu bir günü ya da haftayı geride bırakırken onları zihnen ve bedenen rahatlatacak; mum ve tüsü çeşitleri gibi daha pek çok hediyeliğe hazırlayacağınız kutu içerisinde yer verebilirsiniz.

Eğer tek tek ürün seçmek size zor geliyorsa ve seçerken de kararsızlık yaşıyorsanız hazır Öğretmenler Günü hediyeleri arasından da seçim yapabilirsiniz. Beğendiğiniz setin içine Atatürk defter ekleyebilirsiniz. Böylece seçtiğiniz Öğretmenler Günü hediyesi Atatürklü, diğer bir ifadeyle ise Atatürk temalı olmuş olacak.

Kitap Sever Öğretmene Hediye Kutusu

kitap-sever-ogretmene-hediye-kutusu

Muhiku’nun özenle hazırladığı Öğretmenler Günü hediyeleri içinde Kitap Sever Öğretmene Hediye Kutusu en çok tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor. Siz de yukarıda bahsettiğimiz gibi bu hediye kutusunun içine Atatürk defter çeşidini ilave edebilirsiniz. Kutunun içinde küçük bir ekleme yaparak kıymetli öğretmenleriniz için oldukça asil, kullanışlı ve değerli bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Muhiku’nun Kitap Sever Öğretmene Hediye Kutusu içerisinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Lady Grey çayı,
  • Best Teacher Ever kupa,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Bu kutu ekleyeceğiniz defterle farklı bir hava kazancak. Ayrıca bu kutuyu yazacağınız hediye notuyla daha da anlamlı kılabilirsiniz.

Hediye notunda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en etkileyici sözleri arasından alıntı yapabilirsiniz. Özellikle eğitimin ve öğretmenlerin kıymetiyle ilgili söylediği sözler hediyenize çok yakışacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir