7 Harika Mezuniyet Hediyesi Önerisi

mezuniyet-hediyesi-onerileri

7 harika mezuniyet hediyesi önerisi arasından sevdikleriniz için en uygun hediyeyi seçebilirsiniz. Böylelikle bu özel günde onların heyecanlarına ortak olabilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

Okul, aileden bağımsız bir şekilde sosyalleştiğimiz ilk alandır. Burada ailemizin desteğiyle deneyimlediğimiz ilk deneyimler dışında yeni deneyimler yaşarız. İlk sıra arkadaşı ve ilk öğretmenden sonra diğer kademelerde de birçok sıra arkadaşı ve öğretmen ediniriz. Bu açıdan bakıldığında okul sadece akademik bir kariyer ve iyi bir meslek için gidilen bir kurum olmaktan çıkar.

Okul birçok dostluğu, kahkahaları, üzüntüleri, birlikte yaşanılan ilk deneyimleri barındıran ikinci bir yuva halini alır. Küçük yaşlardan itibaren başladığımız okul serüvenimiz hayatımızın belli bir dönemine kadar devam eder. Çeşitli kademelere ayrılan okul hayatımızda kimi zaman orta okul mezuniyeti heyecanı, kimi zaman lise mezuniyeti heyecanı, kimi zaman da üniversite mezuniyeti heyecanı yaşarız.

Bu özel gün, ardımızda bıraktığımız kapıyı kapatırken önümüzde duran yeni başlangıçların kapısını bize aralar. Dolayısıyla mezuniyet sadece belirli bir okul kademesini başarılı bir şekilde tamamlayıp yeni bir kademeye geçiş değildir. Bu özel gün aynı zamanda bize yeni dostlukların, yeni tecrübelerin, yeni heyecanların, yaşanacak başka ilklerin de kapısını aralar.

Hayatımızın çeşitli evrelerinde yaşadığımız bu heyecanlı günde sevdiklerimizi yanımızda görmek isteriz. Onlardan alacağımız bir buket çiçek ya da küçük bir hediye ile mutluluğumuz daha da artar.

erkege-mezuniyet-hediyesi

Sizler de sevdiklerinizi bu mutlu günlerinde daha da mutlu etmek istiyorsanız sizin için hazırladığımız 7 harika mezuniyet hediyesi önerisi arasından sevdikleriniz için en uygun olanı seçebilirsiniz. İşte liseden veya üniversiteden mezun olan yakınlarınıza armağan edebileceğiniz birbirinden güzel 7 mezuniyet hediyesi!

Erkeğe Mezuniyet Hediyesi Ne Alınır?

Mutluluk ve sevgi paylaştıkça artarmış. Sizler de sevdiklerinizin mezuniyetlerinde yaşadıkları sevince ve mutluluğa ortak olmak istiyorsanız onları küçük bir hediye ile mutlu edebilirsiniz. Mezuniyet için her iki cinse uygun hediyeler olsa bile biz erkekler için alabileceğiniz mezuniyet hediyelerini bir araya getirdik.

Erkek hediyeleri konusunda daha fazla seçenek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Erkeğe Hediye Kutusu

erkege-hediye-kutusu-siyah

Erkeğe Hediye Kutusu ile sevdiklerinizin mezuniyetini kutlayabilir ve onlara kendilerini özel hissettirebilirsiniz. Kutunun içerisinde bulunan siyah şık kupa ile %100 Arabica Brezilya kahvesi deneyimini yaşayabilir. Bu hediye ile sevdiklerinize bu özel gününde bir tane hediye yerine birden fazla hediye verebilirsiniz.

Kutunun içerisinden çıkan her bir hediye ile sevdiklerinizin mutluluğu daha da artabilirsiniz. Muhiku ekibi tarafından erkekler için özel olarak tasarlanan bu hediye kutusu ile onu mutlu edebilirsiniz.

Saat

Saat birçok erkek için vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer almaktadır. Birçok kıyafetlerini saat ile tamamlarlar. Eğer sevdiğiniz bir erkek arkadaşınızın, kardeşinizin, oğlunuzun ya da sevgilinizin mezuniyetine gidecekseniz onlar için şık bir saat alabilirsiniz. Onun için alacağınız şık saat giydiği takım elbise ile uyum sağlayacak ve kombinini daha da şık hale getirecektir.

Cüzdan

Biz kadınlar için çanta ne kadar vazgeçilmezse cüzdan da erkekler için o kadar vazgeçilmezdir. Hatta bir yerde onların çantası gibidir. Eğer bir erkek için mezuniyet hediyesi bakıyorsanız onun tarzına uygun alacağınız şık ya da spor bir cüzdan onu çok mutlu edecektir. Bu cüzdanı hem çok uzun bir süre kullanabilecek hem de her baktığında onun için çok özel olan mezuniyetini hatırlatacaktır.

Kadına Mezuniyet Hediyesi Ne Alınır?

girl-power-hediye-kutusu
GIRL POWER TEBRİK HEDİYE KUTUSU

Sevdikleriniz için alacağınız küçük bir hediye ile onları mutlu edebilir ve yüreklerini ısıtabilirsiniz. Mezuniyet de hepimiz için özel bir gün olduğu için böyle bir günde hediye almak hepimizi mutlu edecektir. Siz de sevdiklerinize güzel bir hediye alarak onların mezuniyetlerini kutlayabilirsiniz.

Kadınlar için daha fazla hediye seçeneğine göz atmak için Muhiku’nun kadına hediye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Girl Power Hediye Kutusu

Girl Power Hediye Kutusu ile sevdiklerinizi mezuniyetlerinde en güzel şekilde tebrik edebilirsiniz. Diğer taraftan bu hediye ile onların yanında olduğunuzu hissettirebilir ve heyecanlarına ortak olabilirsiniz.

Kutunun içerisinde bulunan bambu French press ile demleyeceği blossom çayı ona enfes bir lezzet şöleni yaşatırken lezzetli çikolata çayına eşlik edecektir. Bunun yanı sıra kutuda bulunan siyah haftalık planlayıcı ile zamanını daha planlı ve düzenli yönetebilir,  ona her defasında ne kadar güçlü olduğunu hatırlatacak kupayla da içeceklerini tüketebilir.

Okula giderken çantasına pratik bir şekilde atabileceği nemlendirici krem sayesinde bakımını tamamlayabilir. Sevdikleriniz için alacağınız bu sürpriz kutu onu, ona alacağınız sıradan hediyelerden daha fazla mutlu edecektir.

Kolye

Kolye her ne kadar kulağa klişe bir hediye gibi gelse de ideal bir mezuniyet hediyesi olabilir. Nasıl ki erkeklerin vazgeçilmez aksesuarları arasında saat yer alıyorsa bir kadının vazgeçilmez aksesuarları arasında kolye yer alabilir. En şık kombinden en spor kombine kadar kullanılan kolyeler, bir kadın için kıyafeti gösteren unsurlardan bir tanesidir. Tarza uygun alınacak bir kolye bir kadın için en ideal mezuniyet hediyesi olacak ve ömür boyu onunla birlikte olacaktır.

Bileklik

Bileklik her ne kadar kolyenin gölgesinde kalsa da kadın için bir kolye kadar zarif ve hoş bir aksesuardır. Sevdiğiniz kişi alacağınız şık bir bileklik onun giydiği mezuniyet elbisesiyle mükemmel bir uyum sağlayacaktır. Bu bilekliğe her baktığında hayatındaki bu özel günü ve sizi hatırlayacaktır. Mezuniyet hediyesi olarak dört yapraklı yonca figürlü bir bileklik tercih ederek eğitim hayatı boyunca şansın onun yanında olmasını dilediğinizi gösterebilirsiniz.

Kişiye Özel Mezuniyet Hediye Fikirleri

kendi-kutunu-yap-hediye-kutusu

Mezuniyet için hediye fikirleri arasında özel bir yere sahip olan kişisel hediyeleri hazırlamak her zaman daha zor olmuştur fakat Muhiku’nun sizler için hazırlamış olduğu Kendi Kutunu Yap seçeneği ile sevdikleriniz için en güzel ve en uygun hediyeyi kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Kutunun içerisine sevdiğiniz kişiyi en çok yansıttığını düşündüğünüz ürünleri koyabilir ve bu heyecanlı gününde onu mutlu edebilirsiniz. Böylelikle kişiye özel bir mezuniyet hediyesi hazırlayabilirsiniz.

Mezuniyet için kadına kutu hazırlaken kitap, baskılı kupa, sukulent, nemlendirici, fesleğen yetiştirme kiti gibi ürünlere yer verebilirsiniz. Fiyat skalasını da bütçenize göre ayarlayabileceğiniz için pahalı ya da ucuz hediye seçenekleri arasından dilediklerinizi seçebilirsiniz. Erkek için hediye kutusu tasarlarken ise tıraş kolonyası, filtre kahve, defter ve kalem gibi alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca Kendi Kutunu Yap seçeneği ile üniversite mezuniyet hediyesi hazırlayabileceğiniz gibi yüksek lisans hediyesi de hazırlayabilirsiniz. Akademiz yaşantısına kaldığı yerden devam edecek yakınlarınız için hazırlayacağınız bu hediye kutusu ikisi bir arada olan dopdolu bir kutlama hediyesi olacaktır.

Eğer sevgiliye mezuniyet hediyesi arayışındaysanız benzersiz seçenekler için sevgiliye hediye sayfamıza göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir