Yoga Yapan Birine Hediye Ne Alınır? Yoga Temalı Hediyeler

yoga-yapan-birine-hediye-ne-alinir-yoga-temali-hediyeler

Yoga yapan birine hediye seçmek aslında sandığınızdan çok daha kolay olabilir. Özellikle de yoga severler ve yogaya yeni başlayanlar için seçtiğimiz en güzel hediye önerileri paylaştığımız bu yazıyı okuduktan sonra! Sizin için seçtiğimiz bu hediye önerileri ile yoga yapan birine en güzel hediyeyi armağan edebilirsiniz.

Eğer yoga sever yakınlarınız için hediye arayışı içerisine girdiyseniz öncelikle yoganın onlara ne ifade ettiğini tam olarak kavramalısınız. Böylelikle yogayla ilgilenen yakınlarınız için en doğru hediyeyi seçmeye bir adım yaklaşmış olacaksınız. Fakat yoganın onlar için önemini kavramak için önce yoganın ne olmadığını anlamak gerekir.

Yoga birçok sosyal medya platformunda bize yanlış yansıtılıyor. Sanki bir akrobasi, jimnastik ya da performans merkezli bir spor dalıymış gibi gelebilir. Fakat yoga bu üç alandan oldukça uzak. Dolayısıyla yoga ile ilgilenen yakınlarınız için hediye seçerken bu bilgiyi göz önünde bulundurmalısınız.

Yoga, Sanskritçe’de “birleşmek” anlamına gelmektedir. Yoga günlük hayattaki koşuşturmalarımızla, zihnimizdeki planlarımızla, kendimizi ait hissettiğimiz ya da kendimize yüklediğimiz inanç ve kavramlarla ruhumuzu, yani his dünyamızı birleştirmeye yarayan bir araçtır. Dolayısıyla yoga, kendimizi olduğumuz gibi kabul etmemizi sağlar. Bizi bedensel duyumlarımız ve nefeslerimizle ana odaklayan bir felsefedir.

Peki, yogiye hediye seçerken hangi hediye seçeneklerinden faydalanabiliriz? İşte, sizin için yogacılara özel seçtiğimiz birkaç hediye önerisi!

Yoga Yapana Hediye Önerileri

ada-cayi-tutsu-soya-mum-palo-santo

Yoga yapan birine hediye armağan etmek istiyorsanız; ona yoga seanslarında ilham verecek, ruhunu ve bedenini arındırmasına katkı sağlayacak meditasyon hediyeleri içerisinden seçim yapabilirsiniz. “Meditasyon hediyeleri de neyin nesi?” dediğinizi duyar gibiyim.

Meditasyon hediyeleri; insan zihninin ve bedeninin rahatlamasını sağlar. Böylece kişiyi her türlü kötü duygudan arındırır; duyumlar aracılığıyla ana gelmeyi rahatlatan hediyeliklerdir. Bunlar içinde tütsü, aromaterapi özellikli mumlar bulunmaktadır.

Tütsü

Yoga yapan birine hediye edilebilecek hediyelerden ilki elbette tütsü ve tütsü kayığı. Tütsü yakıldığı ortamdaki negatif enerjiyi alır ve ortamda huzur verici bir atmosfer oluşturur.

Yogi yakınlarınız için alacağınız hoş ve rahatlatıcı kokulara sahip tütsülerle onlara hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Yoga tutkunu sevdiklerinizin seanslarında kullanacakları bu tütsü çeşitlerine ve tütsü kayığına dekorasyon ürünlerinin yer aldığı sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Doğal Ada Çayı Tütsü

Ada çayının rahatlatıcı etkisini bilmeyenimiz yoktur. İçildiğinde içsel bir huzur sağlayan ada çayı, tütsüsüyle de ortamdaki negatif enerjiyi kovuyor. Özellikle geleneğimizde sıkça duyduğumuz “nazar/ göz değmesi” için de kullanılıyor. Eğer huzursuz, kaygılı ya da sinirli hissediyorsanız ada çayı tütsüsünü yakarak bulunduğunuz ortamda ya da bedeniniz üzerinde gezdirebilirsiniz.

Eminiz çevrenizdeki yogiler de ada çayını yoga seansından önce kullanıyorlardır. Yogilere armağan edeceğiniz ada çayı ve gül süslemeli ada çayı tütsüsüyle mental anlamda rahatlayabilirler. Ayrıca meditasyon esnasında çakralarını rahatlıkla açabilirler.

Lavanta Tütsüsü

Rengiyle ve kokusuyla bizi mest eden lavanta, tütsüsüyle de sakinlik ve ferahlık hissi uyandırıyor. Bu etkisiyle ortamdaki sıkıntı, kaygı, öfke, stres gibi negatif enerjilerin yoğunluğunu da azaltıyor. Dolayısıyla yogilere armağan edebileceğiniz diğer bir tütsü çeşidinin de lavanta tütsüsü olduğunu söyleyebiliriz.

Palo Santo Tütsü

Sandal ağacından elde edilen Palo Santo tütsü ise yatıştırıcı, iyileştirici ve arındırıcı etkisiyle dikkat çekiyor. Tam da yogilerin istediği ortamı onlara sağlıyor diyebiliriz. Yanına bir de tütsülük ekleyebilirsiniz. Böylece Palo Santo tütsü ile yogi sevdikleriniz için şık ve rahatlatıcı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Dört Farklı Tütsü ve Tütsü Kayığı

 

Farklı kokulardan hoşlanan yogi sevdiklerinizi mutlu edecek diğer bir tütsü önerimiz ise dört farklı tütsü çeşidinin ve tüsü kayığının bir arada olduğu set. Sandal ağacı tütsüsünü arınmak için, meditasyon tütsüsünü yoga yaparken, leylak ve Hindistan cevizi tütsüsünü ise ortamdaki kötü kokuları ve negatif enerjiyi bastırmak için kullanabilirler.

Bez Çanta

yoga-desenli-bez-canta

Yoga yapmayı seven yakınlarınıza hitap eden bir diğer hediye önerimiz ise bez çanta. Yoga stüdyosuna giderken, dışarı çıkarken, okula ya da işe giderken bu özel tasarım çanta onlara eşlik edecek. Yoga tutkularını yansıtacak bu bez çantadan vazgeçemeyecekler.

Mum

Aromaterapinin ruh ve beden sağlığı üzerindeki olumlu etkilerinden yararlanılarak hazırlanan aromaterapi özellikli mumlar ile yoga tutkunu sevdiklerinizi heyecanlandırabilirsiniz. Yasemin, kahve, okyanus, vanilya ve çileğin ferahlatıcı ve hoş kokulu etkileriyle hazırlanan mum çeşitleri arasından onlara küçük bir hediye armağan edebilirsiniz.

Muhiku’nun soya mumlarını da yogi yakınlarınıza sürpriz hazırlamak için kullanabilirsiniz. Farklı kokularla, farklı etkilere sahip olan soya mumları arasından onların ihtiyaç duydukları enerjiyi yogilere armağan edebilirsiniz.

Aromaterapiye Giriş: Aromaterapi Nedir, Ne İşe Yarar?” başlıklı blog yazımızdan ilham alarak aromaterapi özellikli mum çeşitlerimiz içerisinden sevdiklerinize en iyi gelecek mumu ya da mum setini seçebilirsiniz.

Yoga Severler İçin Hediye Kutusu

kendi-kutunu-yap-hediye-kutusu

Spiritüel bir kişiliğe sahip olan yoga tutkunu sevdiklerinize özel bir hediye kutusu tasarlamak pek de fena bir fikir olmayacaktır. Spiritüel kişiliğe sahip bireyler; ruhunu huzura kavuşturmayı bilen, iç dünyasında kendisi ile barışık olmayı seçen, pozitif kişiler için kullanılan bir sıfattır.

Spiritüel kişiliğe sahip yogiler için hediye kutusu tasarlarken onların bu özelliklerinden ilham almaya ne dersiniz? Spiritüel hediyeler arasında değerlendirilebilecek bir hediye ile onların hayattaki amaçlarına ulaşmalarını sağlayabilirsiniz. Ayrıca kendi iç dünyalarına yaptıkları yolculuklarına yardımcı olabilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

Yoga yapan birine hediye edilebilecek en güzel hediye kutusu Kahve Keyfi Hediye Kutusu olacaktır. Çünkü yogilerin meditasyon yaparken kullanabileceği parçalardan oluşuyor. Ayrıca sıradanlıktan sıkılanlar bu hediye kutusu ile onlara sıra dışı bir sürpriz yapabilirler.

Her bir ayrıntısıyla yogilere hitap eden bu hediye kutusu ile onlara benzeri görülmemiş bir hediye armağan edebilirsiniz. Kahve Keyfi Hediye Kutusu’na ve sıra dışı bir tarzla hazırlanmış diğer hediye seçeneklerine ilginç hediyeler sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Kahve Keyfi Hediye Kutusu içinde:

  • İki paket yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Yade portakal ve tarçın sabunu,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Yoga sever yakınlarınız için erkeğe ya da kadına özel tasarlanmış bir hediye kutusu armağan etmek isterseniz erkeğe hediye veya kadına hediye sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Kişiye Özel Hediye Kutusu

Yoga yapan birine hediye etmek için daha kişisel hediyeler arayışındaysanız size harika bir önerimiz var. Kendi Kutunu Yap seçeneği ile yoga tutkunu yakınlarınız için kişiye özel hediye kutusu tasarlayabilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap ile yoga yapan birine hediye edeceğiniz kutunun içerisine; meditasyon hediyeleri ya da spiritüel hediyeler olarak nitelendirebileceğimiz hediyelikler arasından ekleme yapabilirsiniz. Hediye kutusunun içerisine özellikle onların sevdiği kokulardan oluşan soya mumlarından ekleyebilirsiniz. Böylece hediye kutusu tam anlamıyla onları yansıtacaktır.

Ayrıca hediye kutunuzun içerisine; tütsü, bitki çayı, dekorasyon ürünleri, kişisel bakım ürünleri, deneyim kitleri ve kitap da ekleyebilirsiniz. Özellikle yoga tutkunu sevdikleriniz için oluşturacağınız hediye kutusunun içerisine Francesc Miralles ve Hector Garcia tarafından kaleme alınan “IKIGAI Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam Sırrı”adlı kitabını ekleyebilirsiniz.

Bir yogiye vereceğiniz hediyede notunuz da oldukça önemli. Aşağıda paylaşacağımız, huzur veren sözler sayesinde ona ilham verebilirsiniz:

“Yolun kendisi bir yere varmaktan daha güzeldir.” – Buda

“Yoga, gerçekte kim olduğumuzu öğrenmek için mükemmel bir fırsat” – Jason Crandell

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir