Yılbaşı Filmleri – Yılbaşında İzlenecek Keyifli Film Önerileri

yilbasi-filmleri-yilbasinda-izlenecek-filmler

Yılbaşı gecesi aileyle ya da dostlarımızla yapacağımız en tatlı aktivitelerden biri de yılbaşı filmleri izlemek. Yeni yıla sakin bir atmosferde ya da bol kahkahayla girmek isteyenler için en iyi yılbaşı filmeri önerisiyle karşınızdayız. Siz de önerdiğimiz yılbaşı konulu eğlenceli filmler ile yeni yıla keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Yılbaşı yemeği yedikten sonra mısır patlatırız. Sonrasında ise ailecek televizyonun ya da bilgisayarın karşısına geçeriz. Daha sonra en güzel yılbaşı konulu filmleri seçeriz. Seçilen filmler arasından da son bir eleme yaparız. En nihayetinde ise yılbaşı gecesi filmini seçeriz.

Yılbaşı geceniz film aramakla geçmesin diye, biz sizin için yılbaşında izlenmesi gereken filmler neler olabilir diye bir araştırmaya giriştik. Ardından yılbaşı için film önerileri içeriğimizi hazırladık. Umarız yılbaşına özel filmler listemizdeki en iyi yılbaşı filmleri hoşunuza gider.

Şimdiden keyifli seyirler ve tabii ki mutlu yıllar dileriz!

🎅🏻 Sevdiklerinize Christmas filmleri kadar sıcak ve samimi yılbaşı hediyeleri almak ister misiniz? Öyleyse Muhiku’nun özenle hazırladığı, birbirinden güzel yılbaşı hediye seçeneklerine göz atabilirsiniz.

O zaman yılbaşı gecenize keyif katacak en iyi Noel filmleri nelermiş hep birlikte keşfedelim.

Netflix Yılbaşı Filmleri 2024

netflix-yilbasi-filmleri

Netflix hem dünyada hem de Türkiye’de en çok kullanılan film ve dizi izleme platformlarından bir tanesi. Hal böyle olunca da yılbaşına özel içerikleri oluşturmaları kaçınılmaz bir durum oluyor. Hazırladıkları keyifli ve eğlenceli yılbaşı ile ilgili filmler ile bize keyifli saatler sunuyor.

Netflix, yılbaşı filmleri 2024 özelinde içerikler oluşturmasının yanı sıra geçmiş yıllara ait film çeşitliliğine de sahip. İşte, Netflix’e özel en güzel yılbaşı eğlencesi olabilecek film önerileri!

Love Hard

Uygulama üzerinden tanıştığı “o çok yakışıklı adam”la buluşmaya giden Natalie, Photoshop ustası biriyle karşılaşır. Sahte bir profil fotoğrafıyla kandırılan Los Angeleslı genç yazar, bu kısa tatilde yine de hayallerinin aşkını bulacaktır. 2021 yapımı bu filmin başrollerinde Nina Dobrev, Jimmy O. Yang ve Darren Barnet var.

The Princess Switch 3: Romancing the Star

The Princess Switch serisinin üçüncü ve son filmi 18 Kasım’da Netflix’de yayınlanacak. Serinin ilk iki filmini izlemediyseniz kısa bir özet geçelim: Hikaye, Şikagolu bir fırıncı ve prensesin birbirlerine ne kadar benzediklerini fark edip yer değiştirmesiyle başlıyor.

İkinci filmde ise olaya prensesin yine kendisine çok benzeyen kuzeni de olaylara dahil oluyor. Son filmde de çalınan bir Noel yadigarını bulmak için birbirine benzeyen bu üç kadın işin peşine düşüyor. Yılbaşı dönemi 3 filmi de çocuklarınızla izleyebilirsiniz.

A Boy Called Christmas

Netflix’te Nikolas adıyla bulabileceğiniz 2021 yapımı filmde; 11 yaşındaki Nikolas, yaşadığı yere umut götürebilmek için elf diyarı Elfhem’ı keşfe çıkar. Nikolas, bir ren geyiği ve Miika adlı fareyle çıktığı bu macera dolu yolculukta kendisini beklenmedik durumların içinde bulur. Özel efektleri ve atmosferiyle çocukların ilgisini çekebilecek keyifli bir film olduğunu söyleyebiliriz.

A Castle for Christmas

Türkçeye Benim Güzel Noel Şatom olarak çevrilen 2021 yapımı filmin başrolünde Brooke Shields var. Kitapları çok satan bir yazarı canlandıran Brooke Shields, filmde içine düştüğü bir skandaldan uzaklaşmak için İskoçya’ya yolculuk eder. Burada çok beğendiği bir şatoyu satın almak ister. Fakat şatonun sahibi huysuz ihtiyar, bu fikre pek sıcak bakmaz.

Disney Yılbaşı Filmleri

disney-yilbasi-filmleri

Türkiye’ye yeni gelen dizi & film platformlarından biri olan Disney Plus’ta yılbaşına özel filmleri izleyebilirsiniz. Ancak bu platformda yeni yapımların oldukça az olduğunu söyleyebiliriz. Bizi 1990’lı yılların soğuk kış günlerine götüren filmler, nostaljik yılbaşı ruhunu derinden hissettiriyor.

Eski Yılbaşı Filmleri

Yılbaşını evde battaniyenin altında karşılarken nostaljik bir yolculuğa çıkmaya hazır olun! Eski yılbaşı filmleri ile yeni yıla dingin ve huzurlu gireceksiniz. Soğuk yılbaşı gecesinin tadını çıkarırken size Disney yılbaşı filmleri ve sıcak çikolatanız eşlik edecek.

Noel Baba

1994 yılında çıkan Noel Baba filmi; fantastik komedi türünde ailecek izleyeceğiniz bir yapım. Yönetmen koltuğunda John Pasquin’in oturduğu bu eğlenceli film ailenizle, arkadaşlarınızla, eşinizle ya da sevgilinizle kahkahalarla dolu bir gece geçirmenizi sağlayacak.

Dul baba Scott Calvin ve oğlu, Noel Baba’nın çatıdan düşüşünü keşfederler. Noel Baba’nın kızağının başına geçen Scott, Noel Baba’nın tüm görevlerini kabul eder ve tüm dünyaya onun gerçekliğini kanıtlamaya çalışır.

3 ayrı filmden oluşan bu seriye tüm gecenizi ayırabilirsiniz. Eğer ard arda film bulmakla uğraşmak istemiyorsanız Noel Baba serisine bir şans vermelisiniz. Ayrıca fantastik yılbaşı filmleri arayışındaysanız kesinlikle bu filme bakmalısınız.

Güzel ve Çirkin – Sihirli Yeni Yıl

Yılbaşı gecesini bir Disney klasiğiyle kutlamaya ne dersiniz. Çocukluk masallarımızın başkahramanı olan Güzel ve Çirkin bu defa bizi yılbaşı macerasıyla ekrana kitliyor.

Güzel ve Çirkin’in masalsı aşkına tanık olacağımız bu film sayesinde yılbaşının o eğlenceli atmosferini ve kışın masalsı manzarasını ruhumuzun derinliklerinde hissedeceğiz.

Yılbaşında İzlenecek Filmler

yilbasinda-izlenecek-filmler

Yılbaşı gecesini ailenizle, çocuklarınızla, arkadaşlarınızla ya da eşinizle geçirecek olabilirsiniz. Biz de bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak sizler için animasyon, aile, komedi ve romantik yılbaşı filmlerini tek bir başlık altında topladık.

Yılbaşı Animasyon Filmleri

Yılbaşı filmleri animasyon tarzı hazırlanan içerikler büyük küçük herkesin keyifle izleyebileceği filmler. Bunun yanı sıra animasyon filmlerini yılbaşı çocuk filmleri kategorisinde de değerlendirebiliriz. Çocuklarınızla keyifle izleyebileceğiniz bu yılbaşı çizgi filmleri yılbaşı gecenizin huzur ve mutluluk içinde geçmesini sağlayacak!

Hediye Operasyonu

Yılbaşı gecesinde izlenebilecek en eğlenceli yılbaşı temalı animasyon filmlerinden biri Hediye Operasyonu. Filmin konusuna gelecek olursak; Noel Baba’nın herkesten sakladığı oyuncak yapım tesisinde Noel Baba, oğlu Arthur’u çok ama çok önemli Noel görevini gerçekleştirmesi için görevlendirir. Bu gizli görevin ne olduğunu merak ediyorsanız sizi filmi izlemeye davet ediyoruz, keyifli seyirler!

The Polar Express (Kutup Ekspresi)

Sevgi dolu yılbaşı filmlerinden biri olan Kutup Ekspresi, ailecek izleyebileceğiniz ve içinizde sıcacık bir sevgi seli oluşmasını sağlayacak filmlerden biri. Bu sevgi dolu hikayede; genç bir çocuk Noel arifesinde trenle Kuzey Kutbu’nun yolunu tutar ve bayram ruhuna olan inancı tazelenir.

Klaus

2019 yapımı bu filmin IMDB puanı 8,2. Hem çocuklar hem de yetişkinler için anlamlı mesajlar içeren bu film; Christmas ve Noel Baba hikayesinin çıkışını anlatıyor. Kapkaranlık ve düşmanlık dolu bir kasabaya Noel Baba’yla kasabaya yeni yerleşen bir postacı sayesinde mutluluk ve renk geliyor.

İçinizi ısıtacak bir yılbaşı filmi arıyorsanız Klaus’u izleyebilirsiniz. Filmin görselliği de oldukça başarılı.

Yılbaşı Aile Filmleri

yilbasi-aile-filmleri

Yılbaşında sinema filmleri yerine ailecek evde keyifle izleyebileceğiniz birbirinden güzel filmler arıyorsanız bu başlık size göre. Bu yılbaşı film seçenekleri ile yılbaşı gecesini hiç olmadığı kadar mutlu geçireceksiniz.

The Knight Before Christmas

The Knight Before Christmas, 2019 yapımı yılbaşı temalı filmlerden bir tanesi. Netflix yapımı olan bu film, Netflix kullanıcıları tarafından en sevilen yılbaşı temalı filmler arasında. Filmin konusundan kısaca bahsetmek gerekirse; Orta Çağ’dan kalma bir büyü, 14. yüzyılda yaşayan bir şövalyeyi günümüz Ohiosu’na gönderir. Ardından şövalye ile kalbi kırılmış bir lise fen bilgisi öğretmeni arasında aşk başlar.

Joyeux Noel (Ateşkes)

Yılbaşı gecesinde ailenizle içinizi ısıtacak dokunaklı bir yılbaşı temalı film izlemeye var mısınız? Christian Carion imzalı bu film, gerçek bir hikayeden esinlenerek hazırlanmıştır.

Diğer yılbaşı filmlerinden oldukça farklı olan bu filmde; Birinci Dünya Savaşı’nda Almanlar ile Fransızlar ve İskoçlar birbirlerine karşı savaş içindedirler. Fakat yılbaşı gecesi her iki taraf da bir ateşkes imzalar ve keyifli bir yılbaşı gecesi geçirirler.

Komik Yılbaşı Filmleri

Yılbaşı gecesini bol kahkahayla geçirmeyi hepimiz fazlasıyla hak ediyoruz. Çoğunlukla yorucu, bazen de eğlenceli geçen bir yılın sonunda biraz gülmek isteriz. Komik yılbaşı filmleri de bize eğlenceli bir yılbaşı gecesi vadediyor.

A Christmas Story

Bir Yılbaşı Hikayesi filmi, IMDB puanı en yüksek olan yılbaşı filmlerinden bir tanesi. Soğuk bir kış gecesinin sımsıcak öyküsü olan bu yılbaşı filmi sizi çocukluğunuza götürecek ve size tatlı bir nostalji yaşatacak.

Bu filmle 8 yaşındaki hayalperest bir çocuğun gözünden yılbaşı güzelliklerini tekrar keşfedeceksiniz.

Romantik Yılbaşı Filmleri

Sevgiliyle ya da eşle geçirilecek romantik bir yılbaşı gecesine eşlik edecek en güzel şeylerden biri de romantik bir yılbaşı filmidir. Sizin için önerdiğimiz romantik yılbaşı filmi fikirleri ile sevgilinizle ya da eşinizle romantizmin doruklarına çıkabilirsiniz.

Last Christmas  (Bir Şans Daha)

Yönetmenliğini Paul Feig’in yaptığı bu aşk dolu yılbaşı temalı filmin başrolünü pek de yabancı olmadığımız bir sima oynuyor. Emilia Clarke’ın usta oyunculuğunu sergilediği bu romantik film karşısında duygularınız tazelenecek. Romantik komedi tadındaki bu filmde yer yer kahkahalara boğulacaksınız. Yer yer de aşkın büyülü atmosferinde kendinizi kaybedeceksiniz.

Bonus: Yılbaşı Temalı Zamansız Filmler

yilbasi-temali-filmler

Yılbaşında izlenebilecek en iyi filmler elbette yılbaşı temalı filmler. Fakat tabii ki yılbaşı temalı filmler izlemek zorunda da değilsiniz. Eğlenceli bir gece geçirmek istiyorsanız karlı yılbaşı filmleri sayesinde arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli bir gece geçirebilirsiniz.

Evde Tek Başına Serisi

Yılbaşı temalı filmlerden bahsedip de Evde Tek Başına Serisi’nden bahsetmemek olur mu? Büyük küçük herkesin keyifle izlediği bu film yılbaşı gecelerinin yıldızı! Hepimizin en az iki kez izlediği Evde Tek Başına Serisi; ailecek izlenecek en keyifli yılbaşı filmleri arasında.

Evde Tek Başına Serisi, ailecek çıkılan her Noel tatilinde evde unutulan küçük erkek çocuğunun başından geçen maceraları anlatıyor. Yer Yer büyük tehlikelerle karşılaşan bu afacan çocuk her tehlikeden ustalıkla sıyrılıyor. Oldukça komik işlenen bu tema her seferinde bizi kahkahalara boğar.

Modern bir dokunuş arayanlar için Home Sweet Home Alone’u da önerebiliriz. Home Alone serisinin orijinaline sadık kalınarak çekilen bu filmi 12 Kasım itibarıyla Disney+’da bulabilirsiniz.

En keyifli filmleri listelediğimiz bu yazı umarız 2024 öncesi size neşe verir. Şimdiden mutlu yıllar!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

tum-ozel-gunlere-uygun-anlamli-hediyeler
Daha Fazla

Tüm Özel Günlere Uygun Anlamlı Hediyeler

İçindekiler Gizle Erkeğe Anlamlı HediyeErkeğe Hediye KutusuKendine Vakit Ayır Hediye KutusuKol SaatiZippoKadına Anlamlı HediyeKeyifli Saatler Hediye KutusuÇiçek Doğallığı…