Yenilebilir Çiçek Nedir ve Çeşitleri Nelerdir?

meyve-sepeti-muhiku

Daha önce sevdiklerinize yenilebilir çiçek almış mıydınız? Belki de bu hediye seçeneğini ilk defa duymuşsunuzdur. Şöyle anlatalım. Günümüzde çok tercih edilen hediye alternatiflerinden biri de yenilebilir çiçektir.

Hem mideye hem de göze hitap eden bu hediye seçeneği, mutluluğu garanti ediyor. Eğer sizde yenilebilir çiçek nedir ve çeşitleri nelerdir diye merak ediyorsanız bu içeriğimizi mutlaka okumanız gerektiğini söylemeliyiz.

Bildiğiniz gibi sevdiklerinizin kalbine giden yol midesinden geçiyor. Bu sebeple günümüzde sıradanlaşan saat, gömlek gibi hediyeler yerini çok daha farklı seçeneklere bırakıyor.

Bu içeriğimizde öncelikle yenilebilir çiçek nedir konusuna değineceğiz. Böylece bu lezzeti daha önce duymayanlar ve tatmayanlara kısa bir bilgilendirme yapmış olacağız. Öyleyse lafı fazla uzatmadan içeriğimize geçelim. Keyifli okumalar dileriz.

Geleneksel hediyelerden sıyrılmanızı sağlayan Muhiku’nun lezzet dolu alternatiflerini denediniz mi? Çikolata ile meyvenin eşsiz buluşmasına kimse hayır diyemez elbette.

Muhiku’nun Tatlı Meyve iş birliği ile satışa sunduğu lezzet kutuları, sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek tatlar ile dolu. Sevdiklerinize yollayabileceğiniz bu harika lezzetler ile onların damaklarında iz bırakabilirsiniz.

Yenilebilir Çiçek Nedir?

meyve-sepeti-kahve

Günümüzde adeta bir lezzet şöleni yaşamanızı sağlayan yenilebilir çiçek türlerini; en taze meyvelerin çikolata ile birleşiminden ortaya çıkan harika lezzetler olarak tanımlayabiliriz. Hayatın bazı dönemlerinde bir hediyeye ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz.

Yeni terfi almış bir arkadaşınız, sağlık sorunu yaşayan anneniz, özlediğiniz sevgiliniz veya yeni işe başlayan kardeşinize ne hediye alsam diye düşünüp duruyorsanız size harika bir tavsiyemiz var: Muhiku’nun Tatlı Meyve iş birliği ile satışa sunduğu lezzet dolu yenilebilir çiçek seçenekleri.

Yenilebilir çiçeğin ne olduğundan bahsetmiştik. Günümüzde hemen hemen herkes tarafından çok tercih edilen bu hediye seçeneği, sevdiklerinin ağzını tatlandırmak isteyenlerin imdadına yetişir. Üstelik en taze meyveler ve enfes çikolatalarla özel hazırlanan yenilebilir çiçek fiyat açısından da sizi memnun eder.

Günümüzde piyasada satışa sunulan meyve sepeti seçeneklerinin uçuk fiyat aralığı oldukça can sıkıcı. Fakat üzülmenize hiç gerek yok.

Çünkü Muhiku, her kesime hitap eden fiyat aralığı ile sevdiklerini yenilebilir çiçek türleri ile sevindirmek isteyenleri de düşünüyor. Şimdi sizde Muhiku’nun meyve sepeti kategorisi içerisinden sevdiklerinizin damak zevkine göre seçimler yapabilirsiniz.

Hediyelerin En Lezzetlisi: Yenilebilir Çiçek

Bir diğer adı meyve sepeti olarak bilinen lezzetli çiçeklerin farklı birçok seçeneği vardır. Sevdiklerinizin doğum günü yaklaşıyorsa veya ona içinizden geldiği için bir hediye göndermek istiyorsanız Muhiku’nun sunduğu lezzetli ve hesaplı meyve sepeti seçeneklerini değerlendirmenin tam zamanı.

meyve-sepeti-yenilebilir-cicek

Peki özel günler için değerlendirebileceğim alternatifler nelerdir diyenler için işte içi lezzet dolu kutu seçenekleri.

Mix Truff Kutusu

Muhiku’nun uygun bir fiyata satışa sunduğu ilk alternatiflerden biri de Mix Truff Kutusu’dur. İçinde farklı lezzetler ve eşsiz tatların olduğu kocaman bir kutu düşünün. Üstelik bu kutu, sandığınız gibi cep yakacak bir fiyat aralığında da değil.

Muhiku’nun Tatlı Meyve iş birliği ile satışa sunduğu Mix Truuff Kutusu içerisinde;

  • 19 adet renkli çikolatalı truff
  • 3 adet çikolatalı fındıklı truff
  • 3 adet antep fıstıklı çikolatalı truff yer alır.

Eğer anneniz, eşiniz, sevgiliniz veya arkadaşınız bir çikolata delisiyse bu lezzet dolu kutu, onun vazgeçilmezi olacak.

Çikolatalı Çilek Kutusu

Gelelim ikinci önerimize. Çikolatayı veya çileği sevmeyen yoktur. Peki daha önce bu iki lezzeti birlikte denediniz mi? Eğer denemediyseniz çok şey kaçırmışsınız demektir. Çikolata ve çileğin benzersiz uyumu ile hazırlanan Çikolatalı Çilek Kutusu, çilek severlerin ilk tercihidir.

Muhiku’nun Tatlı Meyve iş birliği ile satışa sunduğu Çikolatalı Çilek Kutusu içerisinde;

  • 8 adet beyaz çikolatalı çilek
  • 6 adet bitter çikolatalı çilek
  • 6 adet sütlü çikolatalı çilek yer alır.

Sütlü, bitter, beyaz gibi birçok farklı lezzetle hazırlanan bu özel kutu, sizin ve sevdiklerinizin ağzını tatlandıracak en lezzetli alternatiflerin başında gelir.

Mixed Happiness Box

Kişiye mutluluk yaşatan alternatiflerden bir diğeri ise Muhiku’nun Tatlı Meyve iş birliği ile satışa sunduğu Mixed Happiness Box. Eminiz ki zaman zaman yiyeceğiniz bir çikolatanın sizi mutlu edeceğini düşünüyorsunuz. Aslında haklısınız da. Tek bir kutu içerisinde özenle hazırlanan birbirinden farklı lezzetler, sevdiklerinizi mutlu etme garantisi sunar.

Muhiku’nun Tatlı Meyve iş birliği ile satışa sunduğu Mixed Happiness Box içerisinde

  • 5 adet çikolatalı çilek,
  • 5 adet çikolatalı truffi
  • 5 adet (antep fıstığı-hindistan cevizi-fındıklı) çikolatalı truff,
  • 2 adet çikolatalı kurabiye,
  • 3 adet browni gül kek yer alır.

Özel günlerde sevdiklerinizin kapısını çalacak olan bu lezzetler ile onlara unutamayacakları bir sürpriz yapabilirsiniz. Ne de olsa sevdiklerinizi en iyi siz tanırsınız. Bu sebeple Muhiku’nun meyve sepeti kategorisi içerisinden onların severek tüketebileceği meyve sepeti seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Kek ve çikolatanın birleşmesi ile ortaya çıkan Cake & Cookie Mix Kutu, eşsiz görünümüyle gözünüze lezzeti ile ise damaklarınıza hitap eder. Sevdiklerinize hediye olarak da sunabileceğiniz bu özel lezzet, oldukça uygun bir fiyat aralığına sahiptir. Kısacası sevdiklerinizin ağzını tatlandırmak için yüksek fiyatlar ödemek zorunda değilsiniz.

Muhiku’nun Tatlı Meyve iş birliği ile satışa sunduğu Cake & Cookie Mix Kutu içerisinde;

  • 4 adet brownie gül kek,
  • 5 adet kırmızı gül kek,
  • 7 adet çikolatalı kurabiye yer alır.

Şimdi sizde Muhiku’nun meyve sepeti kategorisini inceleyebilirsiniz. Böylece özenle hazırlanan alternatifler içerisinden ideal bir seçim yapabilirsiniz. Eğer meyve sepeti yanında sevdiklerinize birde anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız Muhiku’nun hediye kutusu kategorisine göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

nisan-hediyesi-ne-alinir
Daha Fazla

Nişan Hediyesi Ne Alınır?

İçindekiler Gizle Kıza Nişan Hediyesi Ne Alınır?Türk Kahvesi KutusuSoya MumBitkiKolyeTabloErkeğe Nişan Hediyesi Ne Alınır ?Erkeğe Tebrik Hediye KutusuSaatCüzdanKemerSöz…
hemsireye-ne-hediye-alinir-muhiku-blog
Daha Fazla

Bir Hemşireye Ne Hediye Alınır?

İçindekiler Gizle Hemşire Arkadaşa Hediye FikirleriHemşireye Hediye KutusuSağlık Çalışanına Tebrik Hediye KutusuHemşire Sevgiliye Hediye FikirleriSağlık Çalışanına Renkli Hediye…