Yenidoğan Bebek Hediye Kutusu – Yenidoğan Bebek Hediyeleri

bebek-albumu-hazirlama-fikirleri

Yeni doğan bebek için ne hediye alınır diyorsanız doğru yerdesiniz. Yenidoğan bebek hediye kutusu, hediye almak isteyen kişi için de hediye alınan aile için de oldukça güzeldir. Hediye kutusu içerisinde tek başına aldığınızda sönük kalacak ama kullanışlı bir çok şeyi birleştirebilirsiniz. Böylelikle hem görsel olarak hem de işlevsel olarak mükellef bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Tabii hediye kutuları hazırlanırken sıkça yapılan hatalar vardır ki bunlardan ışık hızı ile kaçınmalısınız. Hediye kutularının bizi çeken en güzel yanı; birçok küçük şeyi bir arada toplama özelliği aslında en dikkat etmemiz gereken unsurdur.

Bebeklerin küçük şeyleri biz yetişkinlere çok ilgi çekici ve tatlı gelir. Bu sebeple gördüğümüz her şeyi hediye almak isteriz. Bu kötü bir fikirdir. Yeni doğan bebeğe hediye paketi bomboş da olmamalıdır, bir milyoncu gibi her bulunan hoş ürünle de doldurulmamalıdır. İstediğiniz etkiyi yaratacak şık ve faydalı bir hediye kutusu hazırlamak istiyorsanız çok doğru yerdesiniz.

Muhiku olarak gerek yeni yenidoğan bebek hediyesi gerekse diğer özel günlerde imdadınıza koşup hediye seçeneklerine yenilikçi çözümler getiriyoruz. Bugüne kadar hediye için tercih ettiğiniz seçeneklerden sıyrılarak sevdikleriniz için hazırladığımız yenidoğan bebek hediye kutularını inceleyebilirsiniz.

Yenidoğan Bebek Hediye Kutusu Yapımı

muhiku el yapimi amigurumi

Dünyaya gözlerini açan boncuk gözler için güzel bir hediye arayışında mısınız? O halde onlar için dopdolu bir hediye kutusu hazırlamaya ne dersiniz? Hazırlayacağınız yeni doğan erkek bebek hediye kutusu yorucu bir süreci geride bırakan ve uykusuz kalacak anneler için güzel bir jest olacak.

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeneğiyle mağaza mağaza gezmeden ya da zahmete girmeden harika bir yenidoğan bebek hediye kutusu tasarlayabilirsiniz. Bunun için Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap sayfasında yer alan hediyelikler arasından anne ve bebek için en uygun hediyelikleri seçebilirsiniz. Böylece tamamen kendi seçimlerinizle kullanışlı ve özel hediyelerle dolu bir hoşgeldin bebek hediye seti hazırlayabilirsiniz.

Biz sizin için bir kutu tasarladık. Siz de bu kutudan ilham alarak kendi kutunuzu tasarlayabilirsiniz.

Kendi Kutunu Yap

muhiku ve yenilikci hediyeler hakkinda

Aşağıda yer verdiğimiz ürünler tamamen size ilham vermesi içindir. Yenilikten hoşlananlar ve sıradan hediyelerden sıkılanlar için farklı bir tasarım oluşturmak istedik. İşte, kendi hediye kutunuzun içine ekleyebileceğiniz hediyelikler.

? Sevdiklerinizi tebrik edebileceğiniz en güzel hediye alternatifleri Muhiku’da sizi bekliyor! Bebek hediyeleri sayfasını ziyaret ederek sevdiklerinizin heyecanına ortak olabileceğiniz o hediyeyi kolaylıkla seçebilirsiniz.

  • Amigurumi Bebek

Yenidoğan hediyeleri hatta bir bebeğe (ki bizce yetişkinlere dahi) hediye düşünüyorsanız amigurumi olmadan asla diyoruz. Amigurumiler bebeğe uygun steril edilebiliyor.(Kıyafetleri ile yıkayabilirsiniz.)

Plastik olmadığı için bebeğe kimyasal olarak yahut kendine vurması, üzerine düşmesi gibi durumlarda zarar vermeyeceklerdir. Bu el emeği göz nuru oyuncaklar özellikle son yılların en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Yenidoğan hediye kutunuza şirin mi şirin bir amigurumi eklemeyi unutmamalısınız.

  • Bambu French Press

Annelerin zaten işi başından aşkın, dedik ve bir de pratik çay demleme ekipmanı ekleyelim dedik. Şık bambu French press onları lezzetle en kısa sürede buluştururken çay keyiflerine de şıklık katacak.

  • Yade Yaseminli Soya Mum

Yeni doğum yapan annelerin pek çoğu stresle baş etmeye çalışıyor. Bu sebeple biraz rahatlamaları onlar için de bebek için de faydalı olacaktır. Çünkü annenin ruh hali bebeğe yansır ve bebeğin huzursuz olmasına sebep olur.

Bu sebeple hediye kutusunun içine bir de yaseminli soya mumu ekledik. Çünkü yasemin kokusunun hem zihni hem de bedeni rahatlatıcı bir etkisi var. Bu etki soya mumu ile birleşince ortaya harika bir kombinasyon çıkıyor. Çünkü soya mumu %100 doğal ve sağlığımız üzerinde hiçbir tehlike arz etmiyor.

Biz yenidoğan bebek hediye kutuları içerisinde bunlara yer verdik. Bunlar dışında başka neler olabilir diye merak edenler için farklı alternatiflere aşağıda yer verdik.

Yenidoğan bebek tebrik mesajları ile hediyenizi çok daha etkili kılabilirsiniz. Ayrıca Muhiku’nun hayırlı olsun hediyeleri kategorisi içerisinden güzel bir seçim yapabilirsiniz. Böylece çiçeği burnunda anne ve baba olan sevdiklerinizin mutluluğunu paylaşabilirsiniz.

Yenidoğan Hediye Kutusunun İçinde Başka Neler Olabilir?

yenidogan-bebek-hediye-kutusu

Yukarıda kısaca neler yapmamanız gerektiğinden bahsettik, tekrar etmek gerekirse boş bir kutu hazırlamayacağız. Hediye kutumuz boş kalmasın diye de elimize gelen her bebek ürününü almayacağız. Bu yazımızla birlikte yeni doğan bebek hediye paketi oluştururken tercih edebileceğiniz ürünleri listeleyeceğiz. İçeriği zevkinize göre seçmek size kalmış.

Tulum

Tulumlar kız yahut erkek bebek fark etmeksizin bebekleri çok şirin gösteren ve son derece şirin kıyafetlerdir. Bebeğe müthiş bir konfor sağlamasının yanında tek parça olması ile aileye adeta zulüm olan kıyafet giydirme seanslarında da oldukça pratiktir. Hediye kutunuzun içeriğinde en az bir adet tulum bulundurmanızı biz şiddetle tavsiye ederiz. Zira bebeğin sahip olduğu her bir tuluma ihtiyacı olacak.

Bebek Çorabı

Bebek çorapları gerçekten çok şirin değil midir? Minicik ve yumuşacık olurlar, renk renk bebek çoraplarından bir iki çift olarak hediye kutunuzda bulundurabilirsiniz.

Çünkü günümüzde çok sevimli bebek çoraplarına kolaylıkla erişebilmekteyiz ve bebeğin minik ayakları üşüsün hiç istemeyiz. Bebeklerin anne sıcaklığından sonra oda sıcaklığına bir anda adapte olmaları mümkün değildir bu süre zarfında ise üşüyüp hasta olmamalarını sağlamamız gerekir.

Bebek Bezi

Hediye için bebek bezi de alınır mıymış? Demeyin, dememelisiniz, özellikle yenidoğan bebeklerin altları günde 12-15 kez değişmektedir. Hazırladığınız kutuya bir paket bebek bezi (bebeğe uygun boyutta) bulundurmanız hem kutu ürünlerinin kullanışlılığını arttıracak hem de sizin almış olmak için hediye almadığınızı bebeği ne kadar düşündüğünüzü ifade edecektir.

Bebek Mendili

Bebek mendilleri hem ıslak mendil hem de bez mendil olarak son derece önemlidir. Islak mendiller malum alt değiştirirken olmazsa olmazınız olacak, öyle ki herhangi bir ıslak mendil tercih edemezsiniz. Bebeğin cildine uygun ph derecesi olan bebeklere özel üretilmiş ıslak mendillerden almalısınız.

Bez mendillerde ise yumuşak olan üzerinde baskı bulunmayan bezlerden seçmenizde fayda vardır. Yeni doğan bebeklerde kusma, ağız akıntısı gibi durumlar çok olacağı için bez mendiller de oldukça önemlidir. Düz renkli, yani baskısız olan modelleri tercih etmenizdeki sebep ise baskılarda kullanılan boya ve yapışkan maddelerin bir şekilde bebeğe temas etmesini istemediğimiz ve yıkanıp sterilizasyon için ütülenir iken bezin bozulmamasıdır.

Pişik Kremi ve Bebek Yağları

Pişik tüm ebeveynlerin korkulu rüyasıdır. Maalesef bir çok bebek pişik ile karşılaşıyor, günümüz tıp mucizesi sayesinde pişik kremleri bebeklerin acı çekmesine anında çözüm oluyor. Bu sebeple yenidoğan bebeğin olduğu evde her ihtimale karşın bir hatta yedek olarak ikinci bir pişik kreminin bulunması gerekiyor.

Bebek yağları ise pişik kremi gibi bebeği rahatlatması içindir. Bebeğin kaliteli rahat bir uyku çekmesi için banyo çok önemlidir, aynı şekilde hareket özgürlüğü olmayan bebeğinize gün içerisinde eklemleri için egzersiz yaptırmalısınız. Banyo sonrası ise bebek yağı ile masaj cildine masaj yaptığınız bebeğinizin hem cildi nemli kalacak hem de rahatlayarak çok güzel bir uyku çekecektir. Biliyorsunuz uyku bebek için gıda kadar önemlidir.

Çerçeve

Yenidoğan bebek kutusuna bebeğin dünyaya gözlerini açtığı günden bir fotoğraf konup hatıra olarak saklanması için güzel bir fotoğraf çerçevesi de ekleyebilirsiniz. Hatta kutunuzda bu ürün bizce mutlaka bulunmalıdır. Fotoğraflar “an”ı yakaladığımız muazzam şeyler ve dünyaya gelişimizden daha önemli hatıramız ne olabilir ki?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir
diyet-yapan-birine-hediye
Daha Fazla
Diyet Yapan Birine Hediye Ne Alınır?
İçindekiler Gizle Diyet Yapan Birine Verilecek Hediyeler  Nasıl Olmalı?Diyet Yapan Birine Hediye ÖnerileriAromaterapi Hediye KutusuDünya Çayları KutusuSağlıklı AtıştırmalıkGranolaMatara…