Yeni Evlilere Hediye Ne Alınır? – Evli Çifte Hediye Önerileri

yeni-evlilere-hediye-ne-alinir-evli-cifte-hediye-onerileri

Yeni evlilere hediye seçerken pek çok kişiye akıl danışırız. Fakat gelen cevapların genel olarak birbirinin aynısı olduğunu görürüz.

Dolayısıyla bu cevaplar neticesinde bir hediye seçerseniz birden fazla kişiyle aynı hediyeyi alma ihtimaliniz yüksek olacaktır. Kimsenin bu durumla karşılaşmak isteyeceğini sanmıyoruz.

Sizin için hazırladığımız yeni evlilere hediye önerilerinden faydalandığınız takdirde hiç kimseyle hediye konusunda pişti olmayacaksanız. Sevdiklerinizin mutluluğunu ve birlikteliğini tebrik etmek için alacağınız yenilikçi hediyelerle farkınızı ortaya koyacaksınız!

Yeni Evlilere Ev Hediyesi Ne Alınır?

cicek-buketi-sukulent-arajnmani-kibrit-mumÇevrenizde yeni evlenen bir çift varsa ve henüz ne alacağınıza karar vermediyseniz özenle hazırladığımız fikirlerden faydalanabilirsiniz. İşte, yeni evli çifte hediye edebileceğiniz en güzel hediyelikler şu şekilde:

  • Şık saksı bitkileri
  • Kahve demleme ekipmanı
  • El yapımı fincan
  • Aromaterapi mum
  • Tütsü ve tütsülük
  • Şık bardak seti
  • Manyetik kum saati
  • Fotoğraflı çerçeve
  • Biblo
  • Çay seti
  • Kahve seti

Yukarıdaki fikirlerden faydalanırken çiftin ilgi alanlarına odaklanmayı unutmayın. Çünkü ilgi alanlarına göre alınan bir hediye çok daha etkili ve kalıcı olacaktır.

Yaratıcı Ev Hediyeleri

Yeni evlenen bir çifte sıkıcı bir hediye almaktan endişe mi duyuyorsunuz? Öyleyse birbirinden yaratıcı yeni evli hediyesi fikirleri size ilham olacak. Hediye alırken işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracak olan bu seçenekler hediyeleşmeyi de çok daha eğlenceli kılacak.

24-kasim-icin-10-ogretmenler-gunu-hediye-kutusuPeki ama yaratıcı ev hediyeleri nelerdir? Eğer bu soruya yanıt almak istiyorsanız önce aklınızdaki tüm sıkıcı hediye fikirleri unutmalısınız.

Sıkıcı fikirleri ardımızda bıraktığımıza göre yenilikçi fikirlere yönelmenin zamanı geldi. Modern hediye fikirleri içinde oldukça popüler olan hediye kutuları yeni evli bir çifte verebileceğiniz en güzel hediyelerden.

Çünkü bu kutular içinde birden fazla hediyeliğe yer veriyor. Dış tasarımından içinde bulunan hediyeliklere kadar oldukça cezbedici.

Ayrıca birden fazla hediyelik barındırdığı için tek bir seçenekle de sınırlı kalmak zorunda değilsiniz. Değer verdiğiniz bir çifti kutlarken onlara yaşam alanlarında keyifle kullanabilecekleri birçok hediyeyi bir arada sunabilirsiniz.

Yaratıcı ev hediyesi fikirleri için özenle hazırlanan koleksiyonu inceleyebilirsiniz.

Düğün Hediyesi Olarak Ne Alınır?

Düğünler, sevgi dolu bir birlikteliğin resmi olarak başladığı ve yeni bir yaşamın başlangıcının simgenlediği özel günlerdir. Bir çiftin hayatlarını birleştirdiği bu anlamlı günlerinde onlara bir hediye sunmak, sevginizi ve desteklerinizi ifade etmenin güzel bir yolu.

romantik-yat-gezisiAncak, doğru düğün hediyesini seçmek bazen zorlayıcı olabilir. Çiftin tarzını, ihtiyaçlarını ve ilgi alanlarını düşünerek, özenle seçilmiş bir hediye, unutulmaz bir iz bırakabilir. Bu başlık altında, düğün hediyesi olarak düşünebileceğiniz çeşitli önerileri sunarak size ilham vereceğiz.

Yeni Evlilere Düğün Hediyesi Fikirleri

İster ev eşyaları setiyle pratik bir hediye sunun, ister çiftin birlikte keyifli vakit geçirebileceği bir deneyim hediyesi sunun, isterseniz de onların özel anılarını ölümsüzleştirecek bir fotoğraf albümü hazırlayın.

Her çiftin özel ve benzersiz olduğunu unutmayarak, sizin için en uygun hediye seçeneğini belirleyebilirsiniz.

Deneyim Hediyesi

Birlikte güzel anılar biriktirebilecekleri bir deneyim hediyesi sunabilirsiniz. Örneğin, bir tekne turu, spa günü, yemek kursu veya sanat atölyesi gibi deneyimler çiftin birlikte keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak. Bu deneyim ve aktivite hediyeleri onları fazlasıyla mutlu edecek.

Ev Aletleri

Pratik ve kullanışlı ev aletleri, çiftin yeni evlerinde işlerini kolaylaştıracak bir hediye seçeneği olabilir. Örneğin, kahve demleme ekipmanı gibi ürünler düğün hediyesi olarak düşünülebilir.

Özel Bir Fotoğraf Albümü veya Çerçeve

Çiftin düğün günü ve birlikte geçirdikleri diğer özel anıları içeren bir fotoğraf albümü veya özel bir fotoğraf çerçevesi hazırlayabilirsiniz. Fotoğraf baskı ile bu unutulmaz anıları ölümsüzleştirmek için güzel bir yol olacaktır.

Kişiye Özel Hediyeler

Çiftin fotoğrafını içeren kişiye özel hediyeler düşünebilirsiniz. Örneğin, birlikte kullanabilecekleri özel tasarımlı bir kupa veya kanvas duvar tablosu gibi özel ve anlamlı hediyeler seçebilirsiniz.

Yeni Evlilere Hediye Fikirleri

Sevdiğiniz çiftin birlikteliğini tebrik etmek adına hediye arayışı içerisine girdiniz. Fakat bir türlü ne alacağınızı bilmiyor musunuz?

Sizin için egzotik lezzetlerden oluşan hediye önerilerimizle onlara daha önce hiç tatmadıkları lezzetleri tatma fırsatı vereceksiniz.

İşte, yeni evlilere hediye edilebilecek egzotik ve sıra dışı lezzetler!

Dünya Çayları Kutusu

dunya-caylari-hediye-seti

Yeni evlenenlere hediye olarak armağan edilebilecek en sıra dışı hediye önerilerinden ilki Dünya Çayları Kutusu olacaktır.

Dünyanın farklı yerlerinden özel olarak seçilen eşsiz aromalara ve kokulara sahip bitki çaylarından oluşan bu hediye kutusu ile onlara yeni evlerinde yeni lezzetler deneyimleme fırsatı sunabilirsiniz.

Dünya Çayları Kutusu içerisinde;

  • Çin’den blossom tea jasmine rose çayı,
  • Güney Afrika’dan rooibos çayı,
  • İngiltere’den Lady Grey çayı,
  • Fas’tan Moroccan mint çayı,
  • Çin’den jasmine pearls çayı,
  • İran’dan hibiskus çayı,
  • Son olarak da çaylarla ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer alıyor.

Bu faydalı ve lezzetli çay çeşitleriyle sevdiklerinize keyif dolu çay saatleri armağan edebilirsiniz.

Dilerseniz hediye kutusunun içerisine; siyah French press, siyah seramik kupa, çay süzgeci ya da en çok tercik edilen hediyeler arasından da ürün ekleyebilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kutusu

3 nesil dunya kahveleri kutusu

Kahve tutkunu bir çifte Dünya Kahveleri Kutusu‘ndan daha güzel bir ev hediye olabilir mi? Her biri farklı aromalara ve notalara sahip 3. nesil filtre kahve çeşitleriyle yeni bir yuvanın sıcaklığına kahvenin eşsiz kokusu da eşlik edecek.

Sevdiğiniz yeni evli çiftlere armağan edebileceğiniz Dünya Kahveler Kutusu içerisinde bulunan ürünler:

  • Ethiopia Kochere kahvesi,
  • Burundi Afric kahvesi,
  • Brazil Bella Giana kahvesi,
  • Colombia Huila kahvesi,
  • Guatemala Huehuetenango kahvesi,
  • Kahvelerle ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı.

Dünyanın önde gelen kahve üreticilerinin en özel ürünleri içerisinden seçilen kahve çekirdeklerinin özenle kavrulması ve yine aynı özenle çekilmesiyle elde edilen bu kahve çeşitleri tüm kahve tutkunlarının damak tadına hitap edecek şekilde özenle seçiliyor.

Dilerseniz bu hediye kutusunun da içerisine; French press, siyah seramik kupa ve en çok tercih edilen en yeni hediyeler arasından da ürün ilave edebilirsiniz. Böylelikle hediyeniz daha zengin bir hale gelecektir.

Mithra Kutusu

Birlikteliğini tebrik edeceğiniz yeni evli çift hem kahve hem de çay tutkunuysa ya da bir taraf çay severken diğer taraf kahvesiz yapamıyorsa Mithra Kutusu tam da onlara göre bir hediye.

İçerisinde hem dünyanın en lezzetli çay çeşitlerinin hem de kahve çeşitlerinin bulunduğu bu hediye kutusu ile sevdiklerinizin damak tadında unutulmaz izler bırakabilirsiniz.

Mithra Kutusu’nda bulunan ürünler:

  • Brazil Bella Giana kahvesi,
  • Burundi Afric kahvesi,
  • Jasmine green tea,
  • Rooibos çayı,
  • Hibiskus çayı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Her iki damak tadına da hitap edebileceğiniz bu hediye kutusunun içerisine dilerseniz; siyah French press, siyah seramik kupa, çay süzgeci ve en çok tercih edilen hediyeler arasından da ürün ilave edebilisiniz.

Yeni Evlilere Anlamlı Hediye

Yeni evlilere hediye olarak tabak çanaktan ziyade anlamlı bir hediye mi armağan etmek istiyorsunuz? O halde bu başlık altında yer alan dopdolu ve anlam yüklü hediye kutusu önerilerinden faydalanabilirsiniz.

Siyah Türk Kahvesi Hediye Kutusu

siyah-turk-kahvesi-hediye-kutusuAtalarımız “Bir kahvenin 40 yıllık hatırı vardır.”, diye boşuna dememiş. Yeni evlenen dostalarınıza ya da sevdiklerinize armağan edeceğiniz Siyah Türk Kahvesi Hediye Kutusu tam da bu söze yakışan bir hediye.

Üzerinden değil kırk yıl, yetmiş yıl geçse bile unutulmayacak dostluklara vesile olacak bu hediye kutusu ile sevdiğiniz çiftleri tebrik edebilir ve onlarla olan dostluğunuzu ya da ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Siyah Türk Kahvesi Hediye Kutusu içerisinde bulunan ürünler:

  • Geleneksel Mithra Türk kahvesi,
  • İki adet mat siyah seramik fincan takımı,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Cos Chocolate çikolata,
  • Son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Dünyanın en tatlı çiftine hediye edeceğiniz bu hediye kutusunun içerisinde yer alacak hediye notuna en samimi hislerinizi yansıttığınız en güzel dilekleri de eklemeyi unutmayın!

Kahve Keyfi Hediye Kutusu

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni

Yeni evlenen çiftlerle oturup sohbet ettiğinizde hemen hemen hepsinin yorgunluktan şikayetçi olduklarını duyarsınız. Heyecanı kadar stresinin de bol olduğu bir süreçten çıkan bu tatlı çiftin artık ayaklarını uzatıp keyif yapma vakti geldi de geçiyor bile!

Yeni evlenen sevdiklerinize ya da dostlarınıza armağan edebileceğiniz Kahve Keyfi Hediye Kutusu ile onlara keyif dolu saatler armağan edebilirsiniz.

Bu kutuda;

  • El Salvador Veracruz kahvesi,
  • Ethiopia Kochere kahvesi,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • 4 adet tütsü ve ahşap tütsü kayığı,
  • Yade portakal ve tarçın sabunu yer alıyor.

Kutudaki aromaterapi mumun ve tütsülerin rahatlatıcı kokuları eşliğinde kahvelerini yudumlayacaklar. Diğer tarftan da uzun süredir hayalini kurdukları o keyif dolu saatlerin tadını çıkaracaklar.

Ayrıca Muhiku’nun Yeni Ev Hediyesi kategorisi içerisinden ideal seçimler yapabilirsiniz. Bütçenize ve hediyeyi almak istediğiniz çiftin zevklerine göre dilediğiniz hediyeyi tercih edebilirsiniz.

Son olarak biz de Muhiku ekibi olarak yeni evli çifte mutlu bir hayat diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir