Yemek Yapmayı Sevenlere Hediye Önerileri

yemek-yapmayi-sevenlere-hediye

Yemek yapmayı sevenlere hediye alternatifleri oldukça fazla. Fakat bu alternatiflerden pek çoğu oldukça klişe. Dolayısıyla karşınıza çıkan seçenekler arasından seçim yaparken son derece dikkatli olmalısınız.

Biz bu içeriğimizi size rehber olacak şekilde hazırladık. Seçtiğimiz hediyelerden ilham alabilirsiniz. Böylece yemek yapmayı seven yakınlarınıza harika bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Yemek yapmayı seven çoğu kişi mutfağın onları mental anlamda rahatlattığını söyler. Bedenen yorulsalar da yeni tarifler hazırlamak ve bu tarifleri test etmek onları rahatlatır. Hatta yaptıkları her tarifi sevdiklerine denetmek için sabırsızlanırlar.

Bu defa onlara yeni şeyler keşfetme fırsatını siz sunmaya ne dersiniz? Gelin sıradan hediyelerden sıyrılın. Mutfak önlüğü, aşçı şapkası ya da mutfak gereçleri gibi hediyeleri rafa kaldırın. Yemek yapmayı sevenlere hediye olarak keşiflerle ve havalı detaylarla dolu sıra dışı bir hediye armağan edin.

Öyleyse yemek yapmayı sevenlere hediye edebileceğiniz sıra dışı ve şık hediye önerilerine bakalım.

Yemek Yapmayı Seven Erkeğe Hediye

black-and-classy-hediye-kutusu
BLACK & CLASSY HEDİYE KUTUSU

Toplumumuzda genellikle kadınlar mutfaktadır. Dolayısıyla bize en yakın erkek olan babamızdan yola çıkarak erkeklerin yemekle arasının iyi olmadığını düşünebiliriz. Fakat pek çok erkek mutfağa girmeyi ve değişik lezzetler hazırlamayı seviyor.

Eğer sizin de çevrenizde mutfakla haşır neşir olmayı seven erkekler varsa önerilerimizden ilham alabilirsiniz.

Black & Classy Hediye Kutusu

Muhiku’nun en havalı kutuları arasında yer alan Black & Classy Hediye Kutusu hem erkeklerin hem de kadınların gözdesi. İçeriğinde yer alan şık detayların harika bir uyum yakaladığı bu hediye kutusu sıradan erkek hediyelerinden oldukça farklı.

Black & Classy Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • Selamlique Geleneksel Türk kahvesi,
  • İkili yaldızlı mat siyah porselen fincan takımı,
  • Patiswiss Dark Chocolate Orange Slice,
  • Siyah desenli beton saksı,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Black & Classy Hediye Kutusu içindeki Patiswiss Dark Chocolate Orange Slice yeni lezzetler hazırlamayı ve keşfetmeyi seven her erkeğin beğenisini kazanıyor. Belki bir tarife belki de Selamlique’nin Türk kahvesinin yanına eşlik edecek bu lezzet ağızlarda unutulmayacak bir tat bırakıyor.

Ayrıca siyah mat kahve fincanları ve siyah beton saksı mutfağa ayrı bir hava katacaktır. Muhiku’nun maskülen ve karizmatik detaylara sahip daha fazla hediye seçeneği için erkeğe hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yemek Yapmayı Seven Kadına Hediye

cicek bahcesi hediye kutusu
ÇİÇEK BAHÇESİ HEDİYE KUTUSU

Bir kadının mutfakla arasının iyi olması kadar doğal olan başka ne olabilir? Doğduğumuz andan itibaren üzerimize giydirilen kıyafetlerden biri de mutfak becerisi.

Kimimiz bunu bir zorunluluk gibi görürüz. Fakat kimimiz bu işten fazlasıyla zevk alırız. İşte bu önerilerimiz de yemek yapmayı seven kadınlara göre.

Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu

Muhiku’nun adeta ilkbahar havası yaşatan Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu çok özel bir hediye. Çünkü içeriğinde dünyanın en popüler kokularına ve farklı lezzetlere yer veriyor. Bu hediye kutusu yemek yapmayı seven kadınların mutfağında bahar havası estirecek.

Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • İngilizlerin meşhur lezzeti Lady Grey çayı, 
  • İran sınırlarını aşan mayhoş lezzet hibiskus çayı,
  • Eyüp Sabri Tuncer Memories kolonyası,
  • El yapımı Mi’CAO çikolata,
  • Eyüp Sabri Tuncer Japon kiraz çiçeği kokulu kolonyası,
  • Eyüp Sabri Tuncer lavanta kokulu kolonyası,
  • Venüs kuru çiçek,
  • Ve son olarak da hediye notunuz yer almaktadır.

Yemek yapmayı seven bir kadına armağan edebileceğiniz Çiçek Bahçesi Hediye Kutusu sevdiklerinize değişik lezzetler hazırlarken bir taratan da farklı aromalar keşfetme fırsatı veriyor.

Ayrıca yaşadığımız şu zor günlerde de ellerini der daim temiz tutabileceği mis kokulu kolonyalara da yer veriyor. El yapımı çikolata ona yeni tariflerinde yardımcı olurken Venüs kuru çiçek de hazırladığı yemeklerin sunumuna hava katacak.

Muhiku’nun kadınlara özel tasarlanan hediye kutularına kadına hediye sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Böylece çevrenizde yemek yapmayı seven kadınları mutlu edecek birçok hediye seçeneğini keşfedebilirsiniz.

Yemek Yapmayı Seven Arkadaşa Hediye

yeni canim arkadasim hediye kutusu
CANIM ARKADAŞIM HEDİYE KUTUSU

Mutfakta zaman geçirmekten ve yeni lezzetler keşfetmekten hoşlanan dostlarınız için daha önceki sürprizlerinizden farklı bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız size harika önerilerimiz var. Piyasanın klişelerden kan ağladığı şu dönemde sizin için harika hediyeler seçtik.

Canım Arkadaşım Hediye Kutusu

Muhiku arkadaşlarınız için harika bir hediye tasarladı. Rengarenk detaylara sahip Canım Arkadaşım Hediye Kutusu işlevsel, şık ve lezzetli ürünler içeriyor. Arkadaşınıza da bu hediye kutusunun keyfini sürmek kalıyor.

Canım Arkadaşım Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • İran’a özgü lezzet olan hibiskus çayı,
  • Seçiminize göre özel baskılı kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Yade yaseminli aromaterapi mumu,
  • Pomellos’un Jamaika gülü & beyaz frangipani kokulu kolonyası,
  • Sukulent,
  • Son olarak da hediye notunuz yer almaktadır.

Sizin seçtiğiniz özel baskılı bir kupada İran’a özgü bir lezzet olan hibiskus çayının tadı arkadaşınıza çok daha lezzetli gelecek. Belki yemek tarifi bloglarında, belki bir yemek dergisinde/kitabında ya da sosyal medyada gezinirken keşfettiği tarifi yaseminli aromatik mum eşliğinde yapacak. İşte o zaman onun için yemek yapmak gerçek bir terapi seansına dönüşecek.

Yemek yapmayı seven arkadaşınıza hediye edebileceğiniz diğer hediye seçenekleri arkadaşa hediye sayfamızda. Siz de arkadaşa hediye sayfamızı ziyaret ederek farklı hediye çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

Gurme Lezzetler Hediye Kutusu

gurme-lezzetler-hediye-kutusu
GURME LEZZETLER HEDİYE KUTUSU

Geldik son önerimize. Gurme Lezzetler Hediye Kutusu‘nu, yemek yapmayı ve yemeyi sevenlere özel olarak seçtik. Kutunun içerisinde;

  • Selamlique Türk kahvesi,
  • Yaldızlı mat siyah fincan takımı,
  • Mi’CAO pirinç patlaklı, Türk kahveli ve karamelli çikolata,
  • Riccolivo sızma zeytinyağı,
  • Ve son olarak da hediye kartınız yer alıyor.

Bu kutuyla gurme sevdiklerinize harika bir sürpriz yapabilirsiniz.

Bonus: Harry Potter Yemek Kitabı

gayriresmi-harry-potter-yemek-kitabi

Yemek yapmayı sevenlere daha önce hiç tatmadıkları tariflerle dolu bir hediye kitabı vermeye ne dersiniz? Özellikle Harry Potter hayranlarını bu kitaba bayılacak! Harry Potter serisinin mutfağından fırlayan tariflerle hazırlanan Gayriresmi Harry Potter Yemek Kitabı ile yemek yapmayı sevenlere sıra dışı bir sürpriz yapabilirsiniz. Alışık oldukları tüm hediyelerden farklı olan bu hediye onlara fantastik dünyanın büyülü mutfağının kapılarını açacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir