Yazı Yazmayı Seven Birine Hediye Ne Alınır?

yazi-yazmayi-seven-birine-hediye

Yazı yazmayı seven birine hediye almak isteyenler için birbirinden keyifli hediyelikleri bir araya getirdik. Küçük hobilerine keyif katacak hediyelikler sayesinde tutkularına eşlik edebilirsiniz. Ayrıca kalem ve kağıtla buluştukları her anı daha da özel kılabilirsiniz.

İçerik:

Yazmak; üstü kapatılmış tüm durumların ve kelimelere dökülemeyen tüm duyguların dışa vurulduğu yegane eylem. Bir o kadar da rahatlatıcı. Dolaysıyla insanın belki de en büyük sırdaşı.

Kalemin ucundan dökülen her bir kelimeyle omuzlarımızdaki yükler bir bir kalkar. Esiri olduğumuz duyguların içimizden dışarı akmasıyla özgürleşiriz.

Yazmak yalnızca bir rahatlama biçimi de değildir. Kimi zaman bir yetenektir. Şiirler, romanlar, hikayeler, denemeler hayal gücünün ve bilgi birikiminin somutlaşmış halidir.

Çevremizdeki illaki kalemi kuvvetli kişiler vardır. Dolayısıyla onlara hediye alırken yazma tutkularından beslenebiliriz. Diğer taraftan yazarken onlara eşlik edecek hediyeliklerle onları yazmaya daha da teşvik edebiliriz. Böylece heveslerinin kırıldığı bir anda tekrar kalemi ellerine almalarına yardımcı oluruz.

Yazı Yazmayı Sevenler için Hediye Kutusu

Yazmayı sevenler için önereceğimiz ilk hediye fikrinin diğer hediyelerden biraz farklı olmasını istedik. Bu sebeple alışık olduğumuz hediye kalıbının dışındaki hediye fikirlerine bir göz attık. Bu hediyeler içinde onlara hitap edecek farklı tasarımlardaki hediyeleri keşfettik!

turuncu esinti hediye kutusu
TURUNCU ESİNTİSİ HEDİYE KUTUSU

Muhiku’nun yenilikçi hediye anlayışı alışılagelmiş hediyelere meydan okuyor. Farklı hediyeliklerin bir araya gelmesiyle tasarlanan hediye kutuları ortaya konsept hediye kutularının çıkmasını sağlıyor. Böylece özel zamanlar daha da özel olurken sevdiklerimiz de kendilerini daha kıymetli hissediyorlar.

Yazı yamayı seven birine hediye edilecek alternatifleri sizin için aşağıda sıraladık. Fakat siz daha fazla hediye seçeceğine göz atmak isterseniz diğer hediye kutusu alternatiflerine de bakabilirsiniz.

Turuncu Esinti Hediye Kutusu

Yazı yazmayı seven yakınlarınıza mis gibi kahve kokusunun verdiği ilhamla kelimeleri kağıda dökebileceği bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Şık fincanı eşliğinde kahvesini yudumlarken en güzel cümleleri kaleme alabileceği bu kutuyla ona en güzel hediyeyi armağan edebilirsiniz.

Muhiku’nun Turuncu Esinti Hediye Kutusu içinde;

  • İkili turuncu Toledo porselen fincan takımı,
  • Patiswiss karamelli çikolata,
  • Yade kahve aromalı %100 doğal büyük soya mumu,
  • Ananas tasarımlı noktalı defter,
  • Son olarak da hediye notunuz yer almaktadır.

Yeni Heyecanlar Hediye Kutusu

yeni heyecanlar tebrik hediye kutusu

Muhiku’nun en güzel kutularından biri de Yeni Heyecanlar Hediye Kutusu. Üstelik içinde yazı yazmayı seven birine hediye edilecek şık bir defter ve kalem de bulunuyor.

Muhiku’nun Yeni Heyecanlar Hediye Kutusu içinde;

  • İran’ın hibiskus çayı,
  • Seçiminize göre özel baskılı kupa,
  • Godiva sütlü çikolatalı Napoliten Cello Naps,
  • Yade kahveli aromaterapi mumu,
  • Yıldız tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Çay süzgeci
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Yazı Yazmayı Seven Birine Hediye Edilecek Defterler

Muhiku’nun farklı tasarımlara sahip birbirinden özel defterleriyle yazı yazmayı seven yakınlarınıza en tatlı sürprizi hazırlayabilirsiniz. Baktığınız zaman size onları anımsatan defter, onlar için yapacağınız en doğru seçim olacaktır.

Çizgili, çizgisiz ya da noktalı defterler arasından yaptığınız seçimle onların duygularını ya da hayal gücünü somutlaştırmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Aşağıdaki defter çeşitlerini ve diğer alternatifleri incelemek için kırtasiye kategorisine göz atabilirsiniz. Aşağıda önerdiğimiz defterleri tamamlamak için yanlarına şık bir kalem ekleyebilirsiniz.

Çizgili Defter

yildiz-tasarimli-defter

Hepimizin sevdiği bir defter stili vardır. Kimimiz çizgili defter kullanmaktan hoşlanmazken kimimiz de çizgili defter kullanmayı çok sever. Hatta defterin dışı hoşumuza gitmesine rağmen yaprakları istediğimiz şekilde değilse elimizden bırakırız. Elbette bu herkes için geçerli değil.

Çizgili defterlerden hoşlananlar için dış kapağı oldukça hoş olan ve kaliteli yapraklardan oluşan defter fikirlerimiz var. İşte, size fikir vermesi için seçtiğimiz birkaç defter modeli.

Yıldız Tasarımlı Yaldızlı Defter

Sade ve bir o kadar da şık bir tasarıma sahip olan yıldız tasarımlı yaldızlı defter kadın erkek fark etmeksizin herkese armağan edebileceğiniz bir defter. Boyutları 13x21cm şeklinde olan defter yazı yazma tutkularına her yerde eşlik edecek.

Belki bir vapur sefasında martıları izlerken gelen ilhamla aklından geçen dizeleri kaydedecek. Belki de hiç kimseye söyleyemediği sırrını armağan ettiğiniz büyük sırdaşıyla paylaşacak.

Blossom Serisi – Spring Defter

spring-cizgili-defter

Oldukça havalı bir tasarıma sahip olan Spring defter yazı yazmayı seven birin hediye edilecek en güzel armağanlardan. Kaliteli sayfalarıyla ve boyutuyla her yerde onlara eşlik edecek. Özellikle kadınların bayılarak kullanacağını söyleyebiliriz.

80 yapraktan oluşan bu defter belki bir öykünün girişine, belki bir şiirin dizesine ve belki de platonik bir aşka şahitlik edecek.

Garden Defter

Hem kadına hem de erkeğe hitap edecek diğer bir önerimiz ise Garden defter. Doğadan ilham alınarak tasarlanan bu defter, hediye ettiğiniz kişinin ruhunu dinlendirecek. Tıpkı yazdığı her bir satır gibi.

Bu defteri özel kılan diğer bir detay ise göz yormayan ivory kağıttan üretilmiş olması.

Çizgisiz Defter

fil-tasarimli-defter

Yazmayı seven birine hediye edebileceğiniz defter önerilerimizden biri de çizgisizler. Bu defter kullanım açısından diğer defterlere göre çok daha rahat. Çünkü defter her tarzda kullanılabiliyor. Hatta sevdikleriniz bu deftere yazdığı yazıları çizimlerle de destekleyebilirler.

Fil Tasarımlı Defter

Kültürümüzde filin şans ve bereket getireceğine inanılıyor. Hatta çoğu evde minik fil biblolarının olduğuna şahit oluruz. Eğer yazı yazmayı seven birine hediye edeceğiniz armağanın ona şans getirmesini istiyorsanız fil tasarımlı defteri tavsiye edebiliriz. Yaratıcılığını kelimelere dökebileceği ya da duygularını paylaşabileceği bu defter eminiz ki ona şans getirecek.

Muz Tasarımlı Defter

Diğer biz çizgisiz defter önerimiz ise muz tasarımlı defter. Muzun adeta kübizm akımıyla resmedildiği muz tasarımlı defter özellikle özellikle sanatsal yazılar yazan yakınlarınızın beğenisini kazanacak.

Yazara Hediye Önerileri

1 Kasım Yazarlar Günü’nde yazmayı seven ve yazdıklarını toplumla buluşturan ya da buluşturmayan tüm yakınlarınızı mutlu edebilirsiniz. Toplumun değişiminin ve gelişiminin ardındaki gizli yardımcılar olan yazarlara unutulmadıklarını bir kez daha gösterebilirsiniz. Sanata ve bilime katkı sağlayan bu kıymetli insanlara verebileceğiniz güzel bir hediye önerimiz var.

good-vibes-only-hediye-kutusu
GOOD VIBES ONLY HEDİYE KUTUSU

1 Kasım Yazarlar Günü için en güzel sürpriz yine bir hediye kutusu olsa gerek. Keyifle kahvesini yudumlarken yeni bir esere başlama ya da olay örgüsüne yön verme şevki verecek hediye ile onun hem bu özel gününü kutlayabilir hem de ilhamın olmadığı zamanlarda dahi çalışması için teşvik edebilirsiniz.

Good Vibes Only Hediye Kutusu

Muhiku’nun Good Vibes Only Hediye Kutusu yazar yakınlarınıza armağan edebileceğiniz en güzel kutu. İster bilimsel eserler, ister şiir, isterse de roman yazıyor olsun hiç fark etmez. Bu kutu tüm yazarların yüreğine dokunacak cinsten bir hediye. Good Vibes Only Hediye Kutusu’nun içinde;

  • “Good Vibes Only” baskılı yaldızlı porselen kupa,
  • Godiva sütlü çikolatalı Napoliten Cello Naps,
  • Yade jasmine aromaterapi mum,
  • Paşabahçe kolonya,
  • Notes tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,
  • Özel kutulu siyah roller kalem,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Hediye notunda birkaç güzel söze yer verebileceğiniz bu kutuyla yazar dostlarınıza anlamlı bir armağan verebilirsiniz. Dilerseniz Kendi Kutunu Yap seçeneğiyle onlara için seçtiğiniz hediyeliklerle kendi kutunuzu da oluşturabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kadin-doktora-hediye-onerileri
Daha Fazla

Kadın Doktora Hediye Önerileri

İçindekiler Gizle Bayan Doktora Hediye Kutusu ÖnerileriGüneş Işıltısı Hediye KutusuGirl Power Hediye KutusuKadın Doktora Teşekkür Hediyesiİçten Teşekkür Hediye…
babayaya-hediye-mesaj
Daha Fazla

Babaya Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır ?

İçindekiler Gizle Babaya Anlamlı Doğum Günü HediyesiErkeğe Premium Hediye KutusuPlakFotoğrafBabaya El Yapımı HediyelerKendi Kutunu YapKurabiyeDeniz Taşlarından ÇerçeveDondurma Çubuklarından…