Veterinere Hediye – Veteriner Hekime Hediye Ne Alınır?

veterinere-hediye-veteriner-hekime-hediye-ne-alinir

Çevrenizdeki veteriner dostlarınıza ya da veterinerlik okuyan yakınlarınıza armağan edebileceğiniz birbirinden güzel veterinere hediye seçeneklerini sizler için derledik. Veterinerlere özel hazırladığımız hediye önerileriyle doğum günlerinde ya da diğer tüm özel günlerde onlara küçük bir sürpriz yapabilirsiniz.

Dünya Veteriner Hekimleri Birliği, 2000 yılında her nisan ayının son cumartesi gününü Veteriner Hekimler Günü olarak ilan etmiştir. Türkiye ise ilk kez 28 Nisan 2001 tarihinde Türk Veteriner Hekimleri Birliği tarafından düzenlenen organizasyon ile bu özel günü kutlamaya başlamıştır. 2020 yılında 25 Nisan gününe denk gelen Veteriner Hekimler Günü, 2021 yılında ise 24 Nisan tarihine denk gelmektedir.

Veteriner Hekimler Günü’nde hem dünyada hem de Türkiye’de çeşitli organizasyonlar yapılmaktadır. Günümüzde hayvan haklarına dair giderek bilinçlenen dünya, bu özel günde hayvan haklarını korumak ve gündeme getirmek için de çeşitli faaliyetlerde bulunmaktadır.

Sizler de veteriner ve veteriner adayı yakınlarınızın bu özel gününü onlara küçük bir hediye armağan ederek kutlayabilirsiniz. Aşağıdaki hediye önerilerini hayvansever dostlarınız, sevgiliniz ya da aile bireyleri için de düşünebilirsiniz.

Veterinere Alınacak Hediye Önerileri

veterinere-alinacak-hediye-onerileri

Veterinere alınacak hediyeler içerisinde mesleklerine yönelik alabileceğiniz pek çok hediye seçeneği bulunmakta. Fakat meslek hediyelerinden önce onları mutlu edebilecek ve keyiflerini yerine getirecek birkaç hediye önerisinde bulunmak isteriz. Kadınlar ve erkekler için özel olarak hazırlanan hediye kutusu seçenekleri arasından seçtiğimiz hediyelerle veteriner ve veteriner adayı yakınlarınıza kocaman bir mutluluk armağan edebilirsiniz.

Keyifli Saatler Hediye Kutusu

Hediye kutularımız içerisinde yer alan Keyifli Saatler Hediye Kutusu, kadın veterinere ya da veteriner adayına armağan edebileceğiniz incelikle hazırlanmış hediye kutusu. Keyifli Saatler Hediye Kutusu, gün içerisinde verecekleri küçük bir kahve molasında ya da gün sonunda eve döndüklerinde yorgunluklarını atmak ve keyifli saatler geçirebilmek için tüketebilecekleri birbirinden lezzetli tatlar ve bu lezzetlere eşlik edecek en şık parçalarla dolu.

Keyifli Saatler Hediye Kutusu içerisinde; 2’li bambu & seramik fincan takımı, sukulent, Selamlique Istanbul Türk kahvesi, kahveli aromaterapi mum ve ikili ahşap fotoğraf çerçevesi yer almaktadır. Hediye kutunuzun içerisine tatlı bir hediye notu da eklemeyi unutmayın!

Keyifli Saatler Hediye Kutusu’nu ve kadınlara özel hazırlanmış diğer hediye seçeneklerini incelemek için kadına hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Erkeğe Premium Tebrik Hediye Kutusu

Erkekler için özenle tasarlanan hediye kutularımız içerisinde yer alan Erkeğe Premium Tebrik Hediye Kutusu ile erkek veteriner ve veteriner adayı yakınlarınıza karizmatik bir hediye armağan edebilirsiniz.  Her bir ayrıntısıyla erkeğe hitap eden bu hediye kutusu ile onlara hayatlarının pek çok alanına dokunan bir hediye armağan edeceksiniz.

Erkeğe Premium Tebrik Hediye Kutusu içerisinde; Colombia Huila filtre kahve, siyah termoderi ajanda, özel kutusunda siyah tükenmez kalem, siyah seramik kupa, Pomellos Keep in Touch kolonya ve kahveli aromaterapi özellikli mum bulunmaktadır. Bu özel hediye kutusu ile erkek veteriner ve veteriner tanıdıklarınıza şık bir hediye armağan edebileceksiniz.

Erkeğe Premium Tebrik Hediye Kutusu ve erkekler için hazırlanmış diğer hediye seçenekleri için erkeğe hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Veterinere Mezuniyet Hediyesi Ne Alınır?

veterinere-mezuniyet-hediyesi-ne-alinir

Üniversiteden ya da liseden mezun olduğunuz o günü hatırlıyor musunuz? Karmakarışık duygular içerisinde olur insan. Bir taraftan mutlu diğer taraftan ise tatlı bir hüzün. Yalnızca bunlar da değil önümüze açılan yepyeni kapılar karşısında duyduğumuz o tatlı heyecan da yoğun duygular yaşamamıza sebep olur.

Bir bitişin yeni bir başlangıç olduğu bu özel günde artık tam anlamıyla gerçek bir veteriner olan yakınlarınız, küçük bir sürprizi fazlasıyla hak ettiler. Onlara yeni başlangıçlarında ve meslek hayatlarında şans dileyebilmeniz için seçtiğimiz veterinere hediye seçenekleri ile tarifsiz duygularına ortak olabilirsiniz.

İşte, veterinerlik öğrencilerinin meslek hayatlarına başlangıçlarını kutlayabileceğiniz mezuniyet hediyesi fikirleri!

Yeni Bir Başlangıç Hediye Kutusu

Hediye kutularımız arasında yer alan Yeni Bir Başlangıç Hediye Kutusu ile meslek hayatına ilk adımlarını atan veteriner yakınlarınıza hoş bir başlangıç hediyesi armağan edebilirsiniz. Yeni başlangıçlara keyif katacak bu hediye kutusu ile onlara küçük bir şans dileyebilir ve tatlı heyecanlarını paylaşabilirsiniz.

Erkeğe ve kadına hitap eden Yeni Bir Başlangıç Hediye Kutusu içerisinde; rengarenk detaylara sahip özel tasarım çorap, Godiva sütlü fındıklı Belçika çikolatası, siyah kılıflı cam matara, Colombia kahvesi, ananaslı planlayıcı ve tebrik kartı yer almaktadır. Bu tatlı hediyeyle veteriner yakınlarınızın mutluluğunu paylaşın ve onlara destek olun!

Yeni Bir Başlangıç Hediye Kutusu’nu detaylıca incelemek ve daha fazla hediye seçeneğini keşfetmek için arkadaşa hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Crocs

Crocs neredeyse tüm sağlıkçıların meslek hayatlarında kullandıkları özel bir terliktir. Günlük hayatta da kullanımı yaygın olan bu terlik sağladığı konforla bilinir. Bu sebeple uzun saatler ayakta kalan sağlıkçılar tarafından vazgeçilmez bir parça olmuştur.

Veterinerlik fakültesini bitirerek meslek hayatına ilk adımını atan yakınlarınızın zevklerine göre seçeceğiniz Crocs terlik, onlar için hoş bir sürpriz olacaktır. Uzun çalışma saatlerinde onlara konforlu bir çalışma ortamı sağlayacak bu terlik ile ilk tecrübelerinde onlara destek olabilirsiniz.

Bone

Rengarenk, desen desen olan medikal boneler sağlık sektörüne bir hayli uzak olsak da bizlerin dahi hoşumuza gidiyor. Artık gerçek bir veteriner olan yakınlarınızın bu özel günde heyecanını paylaşmak adına onlara tatlı bir bone armağan edebilirsiniz. Piyasada medikal bone adı altında bulabileceğiniz bu ürünleri veteriner yakınlarınızın sevdiği desenlerde ya da renklerde seçebilirsiniz. İlk meslek hayatlarında kullanacakları bu boneler ile desteğinizi her zaman derinden hissedeceklerdir.

Umarız veterinere alınacak hediye önerilerimiz hoşunuza gitmiştir. Farklı meslek hediyeleri için blogumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir