Uzay Seven Birine Hediye Önerileri – Uzay Temalı Hediyeler

uzay-seven-birine-hediye-uzay-temali-hediyeler

Uzay seven birine hediye almadan önce küçük bir tavsiyeye ne dersiniz? Çünkü uzaya ve uzayın bilinmezliğine hayranlık duyanlara hitap eden birbirinden güzel hediyelikleri bu içeriğimizde topladık. Umarız bu hediyeler onlar için en güzel sürprizi hazırlamanıza yardımcı olurlar, keyifli okumalar dileriz.

Uzay, diğer bir ifadeyle ise feza; gezegenimizin ötesinde ve gök isimlerinin arasında var olan bir genişliktir. Bu genişliğin sonsuz olduğu düşünülse de henüz bu konu hakkında kesin bir yargıya varılamamıştır.

Ardındaki bu bilinmezli, gökyüzüne yansıyan ışıltılı görüntü ve yapılan bilimsel araştırmalar bizleri uzaya hayran bırakmıştır. Fakat kimileri bu sonsuz boşluğa karşı daha büyük bir hayranlık duymaktadır.

İşte, biz de uzaya karşı bitmek tükenmek bilmeyen bir merak duyan sevdikleriniz için birkaç hediye önerisinde bulunmak istedik. Öyleyse sözü daha fazla uzatmadan hediye önerilerimize geçelim.

Uzay Seven Birine Hediye Kutusu

yenilenen-yeni-heyecanlar-hediye-kutusu
Yeni Heyecanlar Hediye Kutusu

Samanyolunun yeryüzüne vuran ışığı ve güzelliği karşısında mest olanları en az gökyüzü kadar hayran bırakacak hediye tavsiyelerimiz var. Onların hem ilgi alanlarına hitap eden hediye kutuları içinden yaptığımız seçimler kullanışlı olmaları yönüyle de oldukça dikkat çekiciler.

Uzay seven birine hediye edebileceğiniz bu kutuları detaylıca incelemek ve diğer alternatifleri keşfetmek için Muhiku’nun hediye dünyasını ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Heyecanlar Hediye Kutusu

Adeta samanyolundan kopup gelen Yeni Heyecanlar Hediye Kutusu uzay seven birine verebileceğiniz en özel armağanlardan biri. Onun gökyüzü sevdasını dile getirecek bu kutuyla sevdiklerinizin yeni işinde ilk gününü, doğum gününü ya da onlar için önemli olan herhangi bir günü kutlayabilirsiniz.

Yeni Heyecanlar Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Kolombiya Hulia kahvesi,
  • Seçiminize göre baskılı kupa,
  • Büyük boy sukulent,
  • Pastel renkli mini planlayıcı,
  • Özel kutusunda roller kalem,
  • Yaldızlı tebrikler motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Bu kutuyla beraber ona armağan edeceğiniz çay süzgeci ile İran’ın eşsiz lezzeti hibiskus çayını kolaylıkla hazırlayacak. Hibiskusun mayhoş aromasını yumuşatacak olan sütlü çikolatayı yerken galaksi üzerine keyifli okumalar yazacak, filmler ve belgeseller izleyecek.

Diğer taraftan ise kutunun içindeki yıldız tasarımlı not defteri ve kalemle uzay hakkında öğrendiği o ilginç bilgileri bir daha unutmamak üzere not alabilecek. Hem de kahvenin o muhteşem kokusu eşliğinde.

Kısacası Yeni Heyecanlar Hediye Kutusu her yönüyle uzay seven birine hediye edebileceğiniz en özel armağanlardan biri olduğunu açıkça gösteriyor.

Canım Arkadaşım Hediye Kutusu

yenilenen-canim-arkadasim-hediye-kutusu

Bu hediye kutusunun ismi sizi yanıltmasın. Canım Arkadaşım Hediye kutusu uzay seven herkese hediye edebileceğiniz bir kutu. Sevgilinize, kardeşinize, kuzeninize ve aklınıza gelen herkese bu hoş kutuyla sürpriz yapabilirsiniz. Canım Arkadaşım Hediye Kutusu’nun içinde;

  • İran’a özgü hibiskus çayı,
  • Seçiminize göre özel baskılı kupa,
  • CHOCCO’M el yapımı çikolata,
  • Yade yasemin kokulu aromaterapi mum,
  • Yade mandalina kokulu kolonya,
  • Büyük boy sukulent,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Bu hediye kutusuda yer alan Pomellos kullanabilecekleri oldukça hoş bir koku. Ayrıca sukulent de yaşam alanlarına ya da çalışma masalarına güzel bir hava katacak.

Yasemin kokulu mumun kokusuyla rahatlarken, galaksi baskılı kupayla ise hibiskus çayını keyifle yudumlayacaklar. Elbette lezzetli mi lezzetli bir çikolata eşliğinde.

Ayrıca bu hediyeleri uçak seven birine hediye vermek istediğiniz zaman da tercih edebilirsiniz. Eğer bir pilot için hediye bakıyorsanız “Pilot için Hediye Önerileri” başlıklı blog yazımızı okuyabilirsiniz.

Uzay Seven Birine Özel Hediyelikler

galaksi-kupa

Eğer sevdiklerinize birçok ürünün bir araya geldiği kutular dışında farklı bir hediye vermek istiyorsanız Muhiku’nun tekil ürünlerinden de faydalanabilirsiniz. Galaksi ve yıldız tasarımlı ürünlerden, uzay seven birine hediye edilecek kitaplara kadar farklı alternatifler mevcut. Öyleyse bu hediyeliklere şöyle kısaca bir bakalım.

Kupa

Yıldız kümelerinin, meteorların, roketlerin ve gezegenlerin sevdiklerinizin kahve ya da çay keyiflerinde onlara eşlik etmesini ister misiniz? Öyleyse galaksi kupa uzay seven birine hediye edebileceğiniz en özel armağan. Kutu haricinde tekil de alabileceğiniz galaksi kupa ile sevdiklerinize küçük ama anlamlı bir hediye verebilirsiniz.

Kitap

zamanin-kisa-tarihi-kitap

Uzay seven birine hediye edebileceğiniz diğer harika bir armağan kitap olsa gerek. Samanyoluna duyduğu merakı giderebileceği bilim kitaplarıyla onlara harika bir sürpriz yapabilirsiniz. Örneğin; Stephen Hawking’in Zamanın Kısa Tarihi: Büyük Patlamadan Kara Deliklere adlı eseri onlar için oldukça yerinde bir seçim olacak.

Defter

Gelelim diğer bir hediye önerimize. Uzay seven yakınlarınıza yıldız tasarımlı not defteri armağan edebilirsiniz. Samanyoluna duydukları hayranlığı iş ya da okul hayatlarına yansıtabilecekleri bu hoş tasarımlı defter, onlar için not tutmayı daha da keyifli hale getirecek.

Bez Çanta

astronot-desenli-bez-canta

Uzay tutkunları için hazırlayacağınız sürprize yakışacak bir diğer hediye önerimiz ise renkli astronot desenli bez çanta. Uzaya olan tutkusuna ve merakına eşlik edecek bu özel çanta, belki de gittikleri uzay konulu konferanslara eşlik edecek. Kitap, defter, kalem, cüzdan ve bilgisayar gibi birçok şeyi bu çanta sayesinde yanlarında kolaylıkla taşıyabilecekler.

Bardak Altlığı

Galaksinin farklı çizimlerle tasarlandığı bardak altlıkları uzay seven birine hediye edebileceğiniz bir diğer armağan. Bu uygun fiyatlı hediyelikle bütçenizi zorlamdan sevdiklerinize için oldukça anlamlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Yukarıda yer verdiğimiz hediyelerin uygun fiyatlı olmasına ve sizi zorlamayacak olmasına dikkat ettik. Eğer uzay seven birine daha pahalı bir hediye vermeyi düşünüyorsanız teleskop gibi büyük hediyelerden yana seçim yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir