Uzaktaki Sevgiliye Hediye Fikirleri – 5 Romantik Hediye Önerisi

uzaltaki-sevgiliye-hediye-fikirleri-5-romantik-hediye-onerisi

Uzaktaki sevgiliye hediye göndermek araya giren kilometrelere inat aşkınızın ilk günkü heyecanını ve canlılığını korumanıza yardımcı olur. Mesafeler, birbirine aşkla bağlı iki yüreğin arasında hiçbir engel teşkil edemez. Dolayısıyla uzak mesafe sevgiliye hediye edilecek küçük bir armağanla ya da bir çift güzel sözle ortadan kalkabilir.

Keyifle hazırladığımız bu içeriğimizde mesafeye rağmen aralarındaki sevgiden hiçbir şey kaybetmemiş, aksine birbirine daha da bağlanmış çiftler için hediye önerilerinde bulunacağız.

Aşk, yeryüzündeki en kutsal ve en büyüleyici duygulardan biridir. Kimi zaman ilk görüşte, kimi zaman tanıdıkça, kimi zaman da Sabahattin Ali’nin yarattığı ölümsüz kahraman Raif Efendi’nin aşkı gibi bir tablo veya fotoğraf karesiyle insanın yüreğinde teşekkül eder.

hediyelere-goz-at

Aşkta; kişiler, zaman, yer ve mekan değişse bile hissedilen duygular ortaktır. Karnımızda durmamakçasına kanat çırpan kelebekler, onu görünce sanki bir yangın yerindeymişçesine tarifsiz bir sıcaklığın vücudumuzu sarması, ellerimizde engel olamadığımız titreme, sanki göğün kilometrelerce üstündeymişçesine ayaklarımızın yerden kesilmesi… Bunlar aşkın insana hissettirdiği tarifsiz ve yaşanmadan da anlaşılmayacak hisler.

Yaşadığımız hayat boyunca bu duyguyu kaç kez tadabileceğimizi bilemeyiz. Dolayısıyla birine karşı bu duyguları hissediyorsanız o kişiye sıkıca sarılmanızı ve hayat şartlarından dolayı araya giren kilometrelerin aşkınızı yıpratmasına ve onu yitirmeye asla izin vermeyin.

Uzak mesafedeki sevgiliye hediye göndermek ise aşkın canlılığını korumasına yardımcı olan yegane şeylerden biri. Beklenmedik anda yapılan minik sürprizler aşkınızı canlı kılar. Ayrıca aranızdaki bağlılığı arttırır. Tabii şimdi zihinlerde tek bir soru var: Uzaktaki sevgiliye ne hediye alınır?

Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonunun her bir ayrıntısı aşkla tasarlandı. Aşkın somutlaştığı Muhiku hediye kutuları ile aşkınız mesafeleri aşarak sevgilinize ulaşacak.

Sizler için Muhiku’nun sevgiliye hediye seçenekleri arasından 5 romantik hediye seçtik. Bu hediye önerileriyle sevgilinize hiç beklemediği bir anda sürpriz yapabilirsiniz. Ayrıca en özel anında, yanında olmasanız dahi ona varlığınızı hissettirebilirsiniz.

O halde uzaktan sevgiliye hediye edebileceğiniz önerilerimize geçelim. İşte, uzaktaki sevgiliye hediye fikirleri.

Uzaktaki Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri

muhiku-erkege-hediye-kutusu

İçeriğimizin başında uzak mesafe ilişkisi sevgiliye hediye edilecek küçük bir armağanla canlılığını koruyabilir demiştik. Hatta uzaktaki sevgiliye yapılabilecek sürprizler arasında hediye en başta yer alıyor. Çünkü yarattığı heyecan da mutluluk da bir başka oluyor.

Uzaktaki sevgiliye hediye erkek için olunca pek çok kişinin aklına kıyafet eşyalar ya da erkeğe özel aksesuarlar geliyor. Fakat Muhiku’nun yenilikçi hediye kutuları ile artık erkeğe hediye dünyası daha zengin.

Çünkü Muhiku’nun dopdolu hediye kutuları bir erkeğin sevebileceği pek çok ayrıntıyı içerisinde barındırıyor. Ayrıca onlara sıra dışı bir sürpriz hazırlamanın kapılarını da aralıyor. Bu sebeple uzaktaki erkek arkadaşa hediye vermek isteyenlerin ilk tercihi Muhiku oluyor.

Muhiku’nun erkekler için hazırladığı seçenekleri arasından biz sizler için iki hediye kutusu seçtik. Dilerseniz bu hediye kutularını detaylıca incelemek ve daha fazla seçeneğe göz gezdirmek için erkeğe hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

O zaman uzaktaki sevgiliye anlamlı hediye vermek isteyen okurlarımız için seçtiğimiz romantik hediyeler nedir bir göz atalım.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Uzaktaki sevgiliye gönderilecek hediye onun hayatına dokunmalı. Yanında olmadığınız zamanlarda ona sizi hatırlatmalı. Dolayısıyla Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu, uzaktaki erkek sevgiliye hediye edebileceğiniz ilk önerimiz. Her ayrıntısı hayata değer katacak hediyeliklerle tasarlanan bir hediye kutusu. Ayrıca her bir ayrıntısıyla sevgilinizi daha da mutlu edecek ve aranızdaki bağı güçlendirecek bir hediye. Dolayısıyla uzaktaki sevgiliye armağan edilebilecek en güzel hediye alternatiflerinden biri.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu’nun göz kamaştırıcı içeriğinde:

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Lady Grey çayı,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Fesleğen yetiştirme kiti,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Çay, kahve ve deneyim bilgi kartı,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Hediye kutunuzun içerisine romantik bir hediye notu eklemeyi unutmayın! Biraz ilhama ihtiyacınız olursa Sevgiliye hediye notu nasıl yazılır? başlıklı blog yazımıza göz atabilirsiniz.

Erkeğe Hediye Kutusu

erkege-hediye-kutusu-siyah

Muhiku’nun Erkeğe Hediye Kutusu da her bir ayrıntısıyla göz dolduruyor. Hediye kutusundaki her bir detay hem şık hem de kullanışlı. Kısacası bu hediye kutusu ile sevgiliye hiç beklemediği bir anda sürpriz yapabilirsiniz.  Ayrıca mesafelere rağmen yanındaymışsınız gibi hissettirebilirsiniz.

Eğer uzaktaki sevgiliye kitap, kahve, mum, kupa ve kişisel bakım ürünü içeren bir kutu hazırlamak isterseniz bu kutuyu tercih edebilirsiniz. Uzaktaki ya da uzaktan gelen sevgiliye hediye edebileceğiniz Erkeğe Hediye Kutusu’nun içeriğinde:

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Seramik kupa,
  • Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası,
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Kahve bilgi kartı,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Hediye kutunuzun içerisin romantik bir hediye notu ekleyerek hediyenizin etkisini arttırabilirsiniz.

Uzaktaki Kadın Sevgiliye Hediye Fikirleri

sevgiliye-hazirlanacak-hediyeler

Kadınları mutlu etmek çok kolay! Yeter ki ona karşı hislerinizi göstermekten ve içtenlikle sunmaktan çekinmeyin. Özellikle sevgiliniz sizden uzaktaysa ona karşı olan duygularınızı her defasında dile getirmenizi öneririz. Bu ilişkinizin canlılığını korumasını sağlayacak temel şeylerden biri.

Kadınlar sözcüklerden ziyade davranışlara da çok önem verir. Dolayısıyla ona küçük sürprizler yaparak onu ne kadar sevdiğinizi ya da özlediğinizi gösterebilirsiniz. Muhiku’nun kadınlar için özel olarak tasarladığı hediye kutularından birini seçerek ona tarifsiz bir mutluluk yaşatabilirsiniz.

Muhiku’nun kadınlar için tasarladığı hediye seçenekleri içerisinden de iki hediye kutusu seçtik. Dilerseniz bu hediyeleri detaylıca incelemek ve daha fazla seçeceğe göz gezdirmek için kadına hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

All We Need is Love Hediye Kutusu

Mesafelerin aşkınıza engel olmadığına yürekten inanıyorsanız ve ihtiyacınız olan tek şey aşk ise bu kutu tam da sizin hislerinizi anlatıyor. Uzaktaki kadın sevgiliye hediye edebileceğiniz All We Need is Love Hediye Kutusu aşk ile besleniyor.

All We Need is Love Hediye Kutusu’nun her bir detayı aşkı anımsatıyor. Bu hediye kutusunun içeriğinde:

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Lady Grey çayı,
  • Love tasarımlı porselen kupa,
  • İki adet Melodi kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Yade sandal aromaterapi mum,
  • Paşabahçe’nin kalem kolonyası,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

All We Need is Love Hediye Kutusu ile aşkınız sadece lafta kalmasın. Bu hediye kutusu ile sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi ve özlediğinizi gösterebilirsiniz.

? Uzaktaki Sevgiliye Sevgililer Günü hediyesi vermek istiyorsanız All We Need is Love Kutusu ve benzer hediye seçeneklerini Sevgililer Günü hediyeleri sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu

anlatmadan sevgini goster hediye kutusu

Uzaktaki sevgiliye hediye edilebilecek dördüncü hediye önerimiz ise Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu. İçeriğinde bir kadının ayaklarını yerden kesecek pek çok detaya yer veriyor. Ayrıca bu hediye kutusuyla yüreğinizden dökülen sözcükleri kilometrelerce uzağa taşıyabilirsiniz.

Uzaktaki sevgiliye manevi hediye vermek isteyenlerin tercih edebileceği Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu’nun içeriğinde:

  • İki adet yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Kalp desenli kupa,
  • Godiva kalp metal tutu içinde 12 adet Godiva Napoliten çikolata,
  • Kalpli dekoratif mum,
  • Pomellos’un Jamaika gülü kolonyası,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Günlük hayatında kullanacağı pek çok detayın yer aldığı bu hediye kutusu ile her yeni günde ona yanındaymışsınız gibi hissettirebilirsiniz.

Uzaktaki Sevgiliye Hediye Hazırlama

kisiye-ozel-hediye-kutusu-muhiku

Uzaktaki sevgiliye hediye edilebilecek en özel armağanlardan biri de ona özel bir kutu hazırlamak. Çünkü kutunun içeriğinde en romantik ve en şık parçalara yer verebilirsiniz. Diğer taraftan sevgilinizin ilgi alalarına, uğraşlarına ve zevklerine göre de tasarlayabilirsiniz. Böylece ona olan sevginizin yanı sıra onu ne kadar iyi tanıdığınızı da gösterebilirsiniz.

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeneği ile uzaktaki sevgiliye kutu hazırlama oldukça kolay. Hediye kutunuzu Muhiku ile tasarlamak size evde hazırlayacağınız hediye kutusundan çok daha ucuza mal olacak. Ayrıca sizi uzaktaki sevgiliye hediye nasıl gönderilir, diye kara kara düşünmekten de kurtaracak. Kısacası hem kutunuz emin ellerde hazırlanmış olacak hem de kargo kargo gezmekten kurtulacaksınız.

Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeneği ile uzaktaki sevgiliniz için hazırlayacağınız hediye kutusunun içerisinde lezzetli çikolatalar, egzotik çay & kahve çeşitleri, love desenli kupalar, birbirinden şık çay & kahve demleme ekipmanları, aksesuarlar, dekorasyon ürünleri, ofis & kırtasiye ürünleri, deneyim kitleri ve daha pek çok ürün arasından hediyelik ekleyebilirsiniz.

Eğer uzaktaki sevgiliye el yapımı hediye vermek istiyorsanız Muhiku’nun el emeği hediyelerini de kutunuza ekleyebilirsiniz. Her biri özenle hazırlanan el emeği göz nuru hediyeler için el yapımı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Tabii bunların yanına bir de hediye notu eklemeyi unutmayın deriz. Uzaktaki sevgiliye hediye notu yazarken size faydası dokunacak ve özlem sözleri yazımızdan ilham alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

dayiya-hediye
Daha Fazla

Dayılar Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Dünya Dayılar Günü Ne Zaman?Yenilikçi ve Anlamlı Dayıya Hediye SeçenekleriErkeğe Hediye KutusuCool Man Hediye KutusuSiyah Türk…
mezuniyet-hediyesi-onerileri
Daha Fazla

7 Harika Mezuniyet Hediyesi Önerisi

İçindekiler Gizle Erkeğe Mezuniyet Hediyesi Ne Alınır?Erkeğe Hediye KutusuSaatCüzdanKadına Mezuniyet Hediyesi Ne Alınır?Girl Power Hediye KutusuKolyeBileklikKişiye Özel Mezuniyet…