Üretim Yapan Şirketler, Fabrikalar İçin Kurumsal Hediye Seçenekleri

ticari-pazarlama-kurumsal-hediyeler

Çalışan Memnuniyeti Sağlayarak Daha Kârlı İşler Yapın! ?

Mutlu çalışanlar en çok üretim alanında kârı arttıyor. LSE’nin yaptığı araştırmaya göre işini severek yapan çalışanlar, şirketlerindeki verimliliği %20 arttırırken bu şirketler, rakiplerinden %37 daha fazla kazanıyor.

Çalışanlarınızın mutluluğunu nasıl arttırabilirsiniz?

Şirketinize Özel Kurumsal Hediyeler

hos-geldin-kare

Hoş Geldin Hediyeleri

Ekibinize katılacak yeni kişilere yapacağınız sıcak bir hoş geldin sürprizi, işle arasında sağlam bir bağ kurulmasına zemin hazırlar. Bu da olası bir istifa sürecinde şirketinizin uğrayacağı kayıpları önlemiş olur.

⚠️ İstatistiklere göre çalışanların %20’si, ilk 45 günde işten ayrılıyor.

Harika Bir Karşılama Tasarlayın

 

 

Özel Gün ve Etkinlik Hediyeleri

Üretim sektöründe kazançlı işler yapmanın yolu çalışanların verimliliğinden geçer. Siz de çalışanlarınızın sosyalleşebileceği etkinlikler düzenlediğinizde veya özel günlerinde yenilikçi hediyelerle onları unutmadığınızı göstererek motivasyonu arttırabilirsiniz.

Ekibinizi Özel Günlerde Mutlu Edin

 

Performans Hediyeleri

İnsanlar, çabaları takdir gördüğünde kendilerini geliştirmeye devam ederler. Performansından memnun olduğunuz çalışanlarınıza emekleri için sürpriz kurumsal hediyeler vermek, yaptıkları işten duydukları tatmini arttırarak her zaman daha iyisi için çalışmalarını sağlayacaktır.

Yetenekli Çalışanlarınızı Ödüllendirin

 

Size ne faydalar sunuyoruz?

Mutlu Çalışanlarınızla Kârınızı Yükseltin

Çalışanlarınızın şirketle arasındaki bağı güçlendirmek, uzun vadede kârınızı arttırır. SHRM’in raporuna göre açık bir pozisyonu doldurmak ortalama 42 gün sürüyor ve maliyeti 4129$‘u buluyor.
Ekibe yeni katılan çalışanlarınızın bağlılığını ilk günden itibaren koruyarak olası kayıpların önüne geçersiniz.

Personel Sirkülasyonunu Düşürerek Tasarruf Edin

 

Yenilikçi Hediyelerle Ekibinizin Performansını Arttırın

Çalışanlarınız üretimin tüm süreçlerine dahil olduğu için motivasyonları ne kadar yüksek olursa işiniz de o kadar verimli olur. Çalışanlarınızın performansını arttıracak yenilikçi hediyelerle şirketinizde mutlu bir ortam oluşturabilirsiniz.

Verimliliği Arttırın

 

Vakitten ve Nakitten Kazanın

Çalışanlarınızı mutlu edecek jestler yapmak verimi arttırıyor fakat yine de hediye seçiminde dikkatli olmakta fayda var. Zira yapılan bir araştırmaya göre, hediye alan kişilerin yarısından fazlası 1 sene geçtiğinde bu hediyeleri hatırlamıyor bile.
Siz işlerinizi hallederken, şirketiniz için en iyi hediye alternatiflerini buluyor ve yüksek kaliteyi uygun fiyatlara sunuyoruz
.
Şirket Kaynaklarını Koruyun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

sik-ofis-aksesuarlari
Daha Fazla

En Şık Hediyelik Ofis Aksesuarları

İçindekiler Gizle Masa Üstünü Güzelleştirecek Ofis Hediyesi ÖnerileriHediye KutusuMasa İsimliğiMumYerküreBüyüteçOda KokusuAtıştırmalık SetiSaksı BitkileriPlanlayıcıÇay-Kahve SetiOrganizer Modern hayatta çoğumuz vaktimizin…
kurumsal-kimlige-uygun-anneler-gunu-mesajlari
Daha Fazla

Şirketler için 25 Anneler Günü Mesajı

İçindekiler Gizle Kurumsal Anneler Günü Kutlama/Tebrik MesajlarıAnneler ile İlgili Söylenmiş Güzel SözlerAnneler Günü Mesajları: Resimli, DuygusalKısa Anneler Günü…