Ucuz Yılbaşı Hediyeleri Nelerdir? Uygun Fiyatlı Hediyeler

yilbasi-hediyeleri

Ucuz yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinin yüzünde sıcacık bir gülümseme oluşturmak isteyen okurlarımız için en özel ve en güzel yılbaşı hediyesi önerilerini bir araya getirdik. Unutmayın ki, sevdiklerimize armağan edeceğimiz hediyelerin maddi boyutu değil onlarda meydana getirdiği hisler önemlidir.

Biz de güzel olan şeylerin her zaman pahalı olması gerekmez dedik ve yılbaşında alınacak ucuz hediyeler nelerdir sizin için araştırdık.

Yılbaşında Alınabilecek Ucuz Hediyeler

Yılbaşı, özel günlerde hediye alma alışkanlığı olmayan kişilerin bile çeşitli sebeplerle hediye aradığı bir dönem. Kimi bunu severek ve isteyerek yapıyor olsa da bazıları yapılan çekilişlerden dolayı hediye arayışına giriyor.

Her iki taraf da; hediye almayı seven ve isteyenler çok çevresindeki çok sayıda insanı mutlu etmek istediği için çekiliş sonucu alışveriş yapması gerekenler de çok fazla para harcamamak istediği için ucuz hediyelere yönelebilirler.

Bu yazımızda kadınlara, erkeklere ve arkadaşlarınıza alabileceğiniz ucuz yılbaşı hediyelerini listeledik.

Yılbaşında Arkadaşa Alınabilecek Ucuz Hediyeler

ev-2024-yilbasi-kupasi

En güzel yılbaşı hediyeleri ucuz hediye seçenekleri arasından da seçilebilir. Dolayısıyla arkadaşa yılbaşı hediyesi ucuz ve aynı zamanda güzel olabilir. Sonuçta hediyenin manevi değeri her zaman daha değerlidir. Bu yüzden de siz değerli okurlarımız için en güzel uygun fiyatlı hediye önerileriyle geldik.

İşte arkadaşa yılbaşı hediyesi fikirleri.

Mini Yılbaşı Hediyesi Seti

yeni-yila-yeni-surprizler-hediye-kutusu-2024

Yeni yıla girmeye çok az bir zaman kala hediye arama telaşına düştüyseniz yılbaşı hediyesi seti sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediye olacaktır. Çünkü yılbaşı hediyesi seti, en güzel ucuz yılbaşı hediyeleri içerisinde önerebileceğimiz en benzersiz hediyelerden bir tanesidir.

Yılbaşı hediyesi seti; yeni yıl temalı ürünlerin tek bir kutu içerisinde birleştirilmesiyle hazırlanır. Yılbaşı hediyesi setleriyle size birden fazla seçenek sunulur. Her bir set belli bir konsepte göre hazırlanır. Bu da kutu ve set fikrinin en güzel ucuz yılbaşı hediyeleri içerisinde yer almasına fazlasıyla yetiyor!

Mini yılbaşı hediyesi seti içerisinde pek çok çeşit bulabilirsiniz. Dünyanın en lezzetli aromasına sahip kahve ve çay çeşitleri, yılbaşı temalı çorap, mum, yılbaşı çam ağacı, çikolata, yılbaşı kurabiyesi ve sayamadığımız daha pek çok ürün yılbaşı kutuları içerisinde yer alır.

Mini yılbaşı hediye kutuları 550 TL altında olduğu için bütçenizi zorlamadan sevdiklerinize sürpriz yapabilirsiniz. Üstelik 349 TL ve üzeri alışverişlerde gönderim ücreti alınmadığı için ekstra kargo parası da vermezsiniz.

Dünya Kahveleri Kutusu

yilbasina-ozel-dunya-kahveleri-kutusu

Bu yıl sevdiklerinizin benzersiz dünya lezzetleri ile bir lezzet turuna çıkmasına ne dersiniz? Dünya Kahveleri Kutusu sevdiklerinize armağan edebileceğiniz yılbaşı için ucuz hediyeler arasında yerini aldı bile!

Dünya Kahveleri Kutusu içerisinde 5 farklı ülkeye ait 5 farklı filtre kahve çeşidi bulunmaktadır. Bu 3. dalga kahve tadım kutusu ile sevdiklerinize benzersiz aromaya ve kokuya sahip kahveler armağan etmiş olacaksınız.

Bu kahveleri teker teker almaya kalksanız size oldukça pahalıya patlayacaktır. Üstelik yılbaşı kampanyası kapsamında gerçekleşen indirimlerle bu hediye kutusunu çok daha ucuza alabilirsiniz!

Bayanlar için Ucuz Yılbaşı Hediyeleri

Hayatınızdaki değerli kadınlara yılbaşında tatlı bir sürpriz yapmak istiyorsunuz ama bütçeniz kısıtlı mı? Fiyatı oldukça uygun yılbaşı hediyeleri ile onlara çok özel bir yılbaşı sürprizi yapabilirsiniz.

🎄 Önerilerimizi detaylıca incelemek ve farklı fikirleri keşfetmek için kadına yılbaşı hediyeleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

Yılbaşına Tatlı Bir Merhaba Hediye Kutusu

yilbasina-tatli-bir-merhaba-hediye-kutusu-2024

Her bir detayında yılbaşının o tatlı heyecanını barındıran bu özel kutu hem bütçenizi aşmayacak hem de değer verdiklerinizi mutlu edecek. Oldukça renkli ve kullanışlı bir set olan Yılbaşına Tatlı Bir Merhaba Hediye Kutusu içinde;

  • Çam ağacı desenli Happy New Year kupa,
  • Coschocolate süslü kalpli çikolata,
  • Yade yılbaşı özel çam & tarçın el yapımı sabun,
  • Renkli yeni yıl temalı mini planlayıcı,
  • Yeni yıl motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

İçine ekleyeceğiniz not hediyenizi daha özel hale getirecek. Bu sebeple son aşamada notu eklemeyi unutmayın deriz.

Kupa

cam-agacli-yilbasi-kupasi-2024

150 TL altı yılbaşı hediyeleri mi bakıyorsunuz? O halde şık tasarımlı kupalar arasında kaybolmaya hazır olun. Erkek arkadaşınızın en lezzetli içeceklerini keyifle yudumlayabileceği şık tasarımlı kupa, yaz kış ona eşlik eden en şık detay olacaktır. Üstelik yanına bir paket kahve eklediğinizde bile 150 TL’yi aşmamış olacaksınız!

Erkeklere Ucuz Yılbaşı Hediyesi

Erkeklere yönelik hediyeler -özellikle de kullanışlı ve kaliteli ise- yüksek fiyatlarla karşımıza çıkar. Yazımızın bu bölümünde erkeklere hediye alırken bütçesini zorlamak istemeyen takipçilerimizi dikkate aldık ve hem kaliteli hem de uygun fiyatlı önerileri sıraladık.

Erkekler için kullanışlı ve minimal bir yılbaşı hediyesi alabilirsiniz. Onlara alacağınız hediyelerde işlevselliği ön planda tutarsanız daha isabetli seçimler yapabilirsiniz. Bu yüzden biz de erkeklerin günlük hayatında kullanabilecekleri ürünlere yer verdik.

Yeni Yıl Hatırası Hediye Kutusu

yeni-yil-hatirasi-hediye-kutusu-2024

Erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi ucuz ve şık olsun istiyorsanız erkek arkadaşınıza alabileceğiniz en ideal hediye Yeni Yıl Hatırası Hediye Kutusu olacaktır. Bu kutu; hem erkeklere özel olarak tasarlanmış olmasıyla erkek hediyesi konusunda oldukça kısıtlı seçenekler bulunduran hediye dünyasında benzersiz bir hediye seçeneğidir hem de oldukça makul bir fiyata sahip bir hediye kutusudur.

Yeni Yıl Hatırası Hediye Kutusu içerisinde;

  • Seramik kupa,
  • Siyah Happy New Year bardak altlığı,
  • Patiswiss x Muhiku çikolata,
  • Yade kolonya,
  • New Year New Hopes defter,
  • Büyük keçe süslemeli sukulent,
  • Yeni yıl motto kartı
  • Son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Dilerseniz bu hediye kutusu içerisine alt kısımda yer alan farklı yılbaşı hediyelikleri içerisinden en beğendiğiniz ürünleri ilave edebilirsiniz.

Defter

cam-agacli-defter-2024

“Söz uçar, yazı kalır” atasözünden ilham aldık ve kelime olarak sıradan görünmesine rağmen bir o kadar da benzersiz bir hediye seçeneği ile geldik: Defter.

Yaşanacak en güzel anıların yazılabileceği bir defter ile sevdiklerinize en tatlı yılbaşı hediyesini armağan edebilirsiniz. Dolayısıyla sevdiklerinize armağan edebileceğiniz şık tasarımlı bir defter ile onların zamana meydan okumasını sağlayabilirsiniz.

Defterin yanı sıra ajanda ve planlayıcıları da tercih edebilirsiniz. Hedeflerine ulaşmak isteyen sevdiklerinize desteğinizi bu şekilde gösterebilirsiniz.

Daha fazla fikir için erkeğe yılbaşı hediyesi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ucuz ve Güzel Yılbaşı Hediyeleri

Sevdiklerimiz için hazırlayacağımız yılbaşı hediye kutularının işlevselliğine de önem veririz. Kimse aldığı hediyenin bir köşede unutulmasını istemez. Hatta bu hediyelerin kullanıldığını gördükçe mutlu olur.

mutlu-hissettiren-yilbasi-hediye-kutusu-2024
Mutlu Hissettiren Yılbaşı Hediye Kutusu

Dolayısıyla yılbaşı hediyeleri ucuz olmasının yanı sıra işlevsel de olmalıdır. Yani sevdiklerimizin kullanabileceği hediyeler olmalıdır. Sizin için bu başlık altında topladığımız tüm yılbaşı hediye fikirleri ucuz olmasının yanı sıra oldukça işlevseller. Öyleyse siz değerli okurlarımızı daha fazla bekletmeden hediye önerilerimize geçelim.

Mutlu Hissettiren Yılbaşı Hediye Kutusu

Ucuz yılbaşı hediye fikirleri içerisinde yer alan bir diğer hediye önerimiz Mutlu Hissettiren Yılbaşı Hediye Kutusu olacaktır. Bu kutu çok ucuz sayılmasa da içeriğine göre pahalı görünen ucuz hediyeler arasında gösterebiliriz. Sevdiklerinize bütçenizi sarsmadan lüks hediye vermek için tercih edebilirsiniz.

Bu kutunun içerisinde;

  • Kenya AA kahvesi,
  • Çam ağacı desenli Happy New Year kupa,
  • CHOCCO’M el yapımı portakal & badem bitter çikolata,
  • Büyük keçe süslemeli sukulent,
  • Muhiku tombala,
  • Yeni yıl motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Yılbaşı kapsamında gerçekleşen kampanyalarla bu kutuyu uygun fiyata alabilirsiniz. Dilerseniz yeni yıl hediyelikleri içerisinden en beğendiğiniz ürünleri de ekleyebilirsiniz. Diğer taraftan bütçeniz kısıtlıysa bu kutudan ilham alarak daha küçük bir set hazırlayabilirsiniz.

Bütçene uygun yılbaşı hediye kutusunu kendin yap!

French Press

Küçük ucuz yılbaşı hediyeleri içerisinde en keyifli hediyelerden bir tanesi de french press. Sevdiklerinizin en lezzetli çay ve kahve çeşitlerini demleyebilecekleri bu pratik alet ile onlara zaman kazandırmış olacaksınız. Diğer taraftan onlara keyifle geçirecekleri saatler de armağan etmiş olacaksınız.

Deneyim Kitleri

Yılbaşında alınacak hediyeler ucuz ama sıra dışı olsun derseniz size benzersiz bir hediye önerisinde bulunacağız.

Sevdiklerinizin yeni yılda yeni ilgi alanları ile kendilerini keşfetmesini ister misiniz? Eğer bu fikir size sıcak geldiyse deneyim kitleri harika bir hediye seçeneği olacaktır. Ahşap kutu boyama deneyiminden parafin jel mum deneyimine kadar çeşit çeşit deneyim kiti ile sevdiklerinize  uygun fiyatlı bir sürpriz yapabilirsiniz. Üstelik oldukça da sıra dışı bir hediye armağan etmiş olacaksınız.

Bonus: 50 TL Altı Yılbaşı Hediyeleri

mini-kozalakli-yilbasi-cikolata-2024

Yılbaşında hediye alacağınız kişi sayısı fazla ise bu bütçenizi yorabilir. Muhiku’nun kendi kutunu yap hizmetiyle 50 TL altı yılbaşı hediyeleri ile dolu dolu bir kutu hazırlayabilirsiniz. Tek bir kutuda tüm sevdikleriniz için beğendiğiniz hediyeleri toplayabilirsiniz. Böylece ucuz toplu yılbaşı hediyeleri satın alabilirsiniz.

Peki, kutunun içine koyabileceğiniz 50 TL altı yılbaşı hediyeleri neler?

Yılbaşı Süslemeli Çikolata

Coscholate’ın yılbaşına özel hazırladığı özel süslemeli kalp şeklinde çikolataları 50 TL altına alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri. Tek bir kutuya birden fazla bu çikolatan koyabilirsiniz. Böylece yılbaşı gecesi tüm sevdiklerinize lezzetli bir başlangıç sunabilirsiniz.

Yılbaşı Rozeti

Sevdiklerinize alabileceğiniz 50 TL altı yılbaşı hediyelerinden bir diğeri ise yeni yıl konseptli rozetler. Bu renkli ve küçük hediyeler sevdiklerinizin çantalarına ya da ceketlerine renk katacak. Yeni yılın neşesini de tüm yıl devam ettirecekler.

Magnet

Toptan ucuz yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız tek bir kutuda yılbaşı magnetleri de satın alabilirsiniz. Tüm sevdikleriniz için satın alacabileceğiniz bu hediyeyle tek seferde birçok kişiyi düşük maliyetle mutlu edebilirsiniz.

Umarız önerilerimiz bütçeniz doğrultusunda uygun fiyatlı bir hediye seçmenize yardımcı olur.

Tüm okurlarımıza şimdiden mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl dileriz. 🎄

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

pahali-gorunen-ucuz-hediyeler-nelerdir
Daha Fazla

Pahalı Görünen Ucuz Hediyeler Nelerdir?

İçindekiler Gizle Kadınlara Pahalı Görünen Ucuz HediyelerÇiçek Bahçesi Hediye KutusuÖzel Tasarım DefterErkeklere Pahalı Görünen Ucuz HediyelerErkeğe Hediye KutusuKitapSevgiliye…