Turizm için Kurumsal Hediye Seçenekleri

turizm-sirketleri-icin-kurumsal-hediyeler

Turizmde Artan Rekabet Ortamında Yenilikçi Hediyeler ile Akılda Kalın

Turizmde müşteri sadakatinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bain & Co.’ya göre, müşteri sadakat oranındaki %5 artış, bir kurumun karını %25-%95 oranları arasında arttırabiliyor.

Müşterilerinizde ve iş ortaklarınızda sadakati nasıl artırabilirsiniz?

Turizme Özel Yenilikçi Hediye Çözümleri

Turizm Haftası ve Özel Gün Hediyeleri

Turizmin gelişmesiyle; otel, pansiyon, misafirhane vb. konaklama biçimlerini içeren ticari konaklama sektörü giderek büyüyor.

Bu büyüme ile doğru orantılı bir şekilde tedarikçileri ve iş birlikçileri de artan otel ve pansiyonların sektördeki en önemli iş ortakları bir nevi pazarlama görevini üstlenen iş seyahat acentaları ve tur operatörleridir.

Turizm haftasında birlikte çalıştığınız iş ortaklarınıza ve tur operatörlerine iyi dileklerinizi iletebileceğiniz hediyeler verebilirsiniz.

İş Ortaklarınızı Mutlu Edin

 

hos-geldin-kare

Hoş Geldin Hediyeleri

Oryantasyon, bir çalışanın kuruma bağlılığına etki eden en güçlü dönem. HBR’a göre, çalışanların %20’si, ilk 45 günde çalıştıkları kurumdan istifa ediyorlar.

Ekibinizin oryantasyon sürecinde yer edecek, kurumsal kimliğiniz ve İK stratejinize uygun yenilikçi hediyeler ile oryantasyon sürecinde ekibinize daha iyi bir deneyim oluşturabilirsiniz.

Nitekim, University of Warwick’e göre mutlu çalışanların %12 daha üretken olduğu gözlemlenmiştir.

Ekibinizin Performansını Arttırın

vip-hediyeler

VIP Hediyeler

Satışlarınızın büyük bir kısmını karşılayan anahtar müşterileriniz (key account), sizin için stratejik bir önem taşıyor.

Anahtar müşterilerinize özel oluşturacağınız VIP Hediyeler ile o müşterilerinizdeki algınızı güçlendirebilir, pazarlama ve satış süreçlerindeki aktivitelerinizin etkilerini artırabilirsiniz.

Şirket Algınızı Yükseltin

 

 

Size ne faydalar sunuyoruz?

Müşteri Memnuniyeti ve Sadakati Oluşturma

Bir kurum için, müşterilerinin sadakati oldukça önemli. Bain & Co.’ya göre, müşteri sadakat oranındaki %5 artış, bir kurumun karını %25-%95 oranları arasında artırabiliyor. Bununla beraber sadakat oranındaki düşüş, kurumun finansal açıdan zorlu bir döneme girmesini sağlayabiliyor.

Bir müşterinin yeniden bir hizmet satın alma olasılığı, ilk seferde yaşadığı tatmin ve hoşnutluk derecesine bağlıdır.

Eğer aldığı ilk hizmetten memnun olmamış ya da kayıtsız kalmışsa bu müşterinin firma ile olan ilişkisini sürdürme ihtimali azalacaktır.

Technical Assistance Research Program tarafından yapılan bir araştırma, hizmetten tatmin olmayan bir kişinin bunu ortalama olarak 9-10 kişiye, %13’ünün ise bu haberi 20’den fazla kişiye aktardığını göstermektedir.

Müşteri Sadakatini Arttırın

 

Rekabette Ön Plana Çıkma

Artan rekabet ortamında turizm işletmelerinin; esneklik, çabuk tepki verme ve değişen koşullara hızla uyum sağlamaları gerekmektedir. Günümüzde, rekabet gücünü elde etmek ve sürdürmek için; mal ve hizmetlerin sayısı, kalitesinden ziyade sunulan hizmetin çeşitliliği de önem arz eder.

Dolayısıyla rekabet ortamından ayrışarak ön plana çıkmak isteyen turizm şirketleri, yenilikçi hediyeler ile alıcılarını buluşturarak rakiplerinden farklı olarak daha akılda kalıcı bir marka olabilirler.

Marka İmajını Yükseltin

 

 

satın-alma

Satın Alım Süreçlerinde Vakit ve Nakit Tasarrufu

İş ortaklarınız, anahtar müşterileriniz ve ekip arkadaşlarınızı mutlu etmek için kurumunuza en uygun ürünleri keşfetmek, onları düşük fiyata bulmak, tedarik etmek ve güzel bir sunumla alıcılarına ulaştırmak oldukça zaman isteyen ve zahmetli bir iş.

Muhiku, yüzlerce şirketle gerçekleştirdiği iş birliği tecrübesi ve 200’den fazla tedarikçisi ile size anahtar teslim sorunsuz bir süreç sunar.

Bugün Tasarruf Edin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir