Tiyatro Seven Birine Hediye Ne Alınır?

tiyatro-seven-birine-hediye

Tiyatrocu ya da tiyatro seven birine hediye almak isteyen okurlarımız için farklı hediye alternatiflerini bir araya getirdik. Gerek Dünya Tiyatrolar Günü’nde gerek ise diğer özel günlerde sevdiklerinizin ilgi alanlarına özel seçimler yapabilirsiniz.

İnsana ve insana dair her şeyi sahneye taşıyan tiyatro, en eski sahne sanatlarından biridir. Bugün dahi popülerliğini koruyan bu sanat dalı belki de izleyicisiyle en çok bütünleşen sanat dallarından biri. Dolayısıyla tiyatronun sahnede yaşanan tüm olayları ve duygu durumları doğrudan seyirciye geçirdiğini söyleyebiliriz.

Diğer taraftan tiyatro oyuncusuna da büyük iş düşüyor. Sahne dışında yaşanan herhangi bir olaydan etkilenmemesi ve yaşanan tüm aksilikleri lehine çevirecek kadar usta olması gerekiyor. İşte bu sebeple Uluslararası Tiyatro Enstitüsü, 27 Mart tarihini tüm tiyatroculara ve tiyatroya adamıştır.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde tiyatrocu yakınlarınızın gününü kutlayabileceğiniz gibi tiyatro seven yakınlarınıza da hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Yalnızca 27 Mart’ta da değil diğer tüm özel zamanlarda tiyatroyla ilgilenen sevdiklerinize zarif bir hediyeyle hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Tiyatro Seven Birine Hediye Önerileri

Çevrenizdeki tiyatro sevenleri mutlu etmenin en basit yolu elbette güzel bir oyuna ön sıradan bir bilet. Adeta sahnenin içinde hissedecekleri bu hediyeyi gördükleri zaman heyecandan boynunuza atlayabilirler. Fakat biz söylemesek de bu hediye fikrinin aklınıza geldiğini düşünüyoruz. Bu sebeple sizi daha yenilikçi çözümler sunmak istiyoruz.

Tiyatro Seven Kadına Hediye

yeni-gune-kisa-bir-mola-hediye-kutusu
Güne Kısa Bir Mola Hediye Kutusu

Muhiku’nun modern çizgilerle tasarladığı hediye kutuları birbirinden şık ve kullanışlı parçalardan oluşuyor. Üstelik içindeki hediyelikler herkesin ilgi alanına hitap edebilecek tarzda. Eğer siz de tiyatro seven birine hediye bakıyorsanız Muhiku’nun geliştirdiği yenilikçi çözümlerden faydalanabilirsiniz.

Güne Kısa Bir Mola Hediye Kutusu

Sevdiklerinizin yüreğini sıcacık yapacak olan Güne Kısa Bir Mola Hediye Kutusu, son derece şık parçalarla tasarlanmış bir hediye. İçinde çay keyiflerine eşlik edecek, yaşam alanını ferahlatacak, kokusuyla ve tasarımıyla sevdiklerinizi mest edecek hediyeliklerin yanı sıra şık kuru sukulent de hediyeye ahenk katıyor.

Muhiku’nun Güne Kısa Bir Mola Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Lady Grey çayı
  • Kadın figürlü kupa,
  • Yade yasemin kokulu kolonya,
  • Renkli geometrik desenli mini planlayıcı,
  • Büyük boy sukulent,
  • Deneyim & Kendin Yap: Parafin jel mum,
  • Son olarak hediye notunuz yer alıyor.

İçindeki tüm detaylarla bir kadını fazlasıyla mutlu edecek olan Güne Kısa Bir Mola Hediye Kutusu, tiyatrosever kadınların da kalbini kazanacaktır. Tiyatrosever kadınlara sürpriz yapabileceğiniz diğer alternatifler için kadına hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Tiyatro Seven Erkeğe Hediye

en-yeni-erkege-hediye-kutusu

İlgi alanı ne olursa olsun her erkek düşünülmek ister. Bu sebeple basit sürprizler karşısında yeteri kadar heyecanlanmazlar. Fakat incelikle hazırlanmış bir hediye kutusu karşısında şaşıracaklarını ve çokça sevineceklerini söyleyebiliriz.

Erkeğe Hediye Kutusu, tiyatrosever bir erkeğin gerek ilgi alanına gerek ise hayatına dokunacak bir kutu. Neden mi? Çünkü içinde hayatın pek çok alanına hitap eden farklı hediyelikler var.

Muhiku’nun Erkeğe Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Yöresel filtre kahve çeşidi,
  • Yade’nin okyanus kokulu aromaterapi mumu,
  • Seramik kupa,
  • Yade okyanus kokulu kolonya,
  • French press,
  • Seçeceğiniz bir kitap,
  • Ayrıca hediye notunuz yer almaktadır.

Hediye kutusunun içinde ekleyeceğiniz kült ve tiyatro sahnesine aktarılmış bir eserle hediyeniz onun ilgi alanına hitap edecektir. Yöresel filtre kahve çeşidi bu eseri okurken ona eşlik edecek, kahve kokulu mum ise rahatlatıcı bir atmosfer yaratacaktır.

Tiyatrosever erkeğe sürpriz yapabileceğiniz diğer hediye seçenekleri için erkeğe hediye sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tiyatro Oyuncusuna Ne Hediye Alınır?

Gelelim 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde tiyatrocu yakınlarınıza armağan edebileceğiniz anlamlı hediye alternatiflerine. Şimdiden söylemeliyiz ki bu başlık altında tiyatro maskesi konseptli hediyelikleri bulamayacaksınız. Çünkü, tiyatrocuların meslekleri gereği bu tarz ürünlere fazlasıyla sahip olduğunu düşünüyoruz.

yenilenen-aromaterapi-hediye-kutusu
Aromaterapi Hediye Kutusu

Bu sebeple tiyatro temalı hediyeliklerin dışına çıkarak daha farklı hediye önerilerinde bulunacağız. Muhiku’nun hediye kutuları arasından seçtiğimiz iki farklı hediye kutusu ve iki farklı tekil hediyelik içinden onlara güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Aromaterapi Hediye Kutusu

Bildiğimiz gibi tiyatrocular farklı illere turnelere çıkarlar. Bu turnelerde bir oyunu sıkılmadan ve yorulmadan defalarca sergilerler. Turne esnasında yorulduklarını pek anlamasalar da evlerine döndükleri zaman dinlenme ihtiyacı hissederler. İşte Aromaterapi Hediye Kutusu, tiyatrocu yakınlarınızın hem ruhen hem de bedenen dinlenmesine yardımcı olacak bir hediye.

Muhiku’nun Aromaterapi Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Yöresel filtre kahve,
  • Siyah seramik kupa,
  • Brownies by Limburgia 4’lü mixbox,
  • Yade’nin kahveli aromaterapi mumu,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Yade kibrit,
  • Deneyim & Kendin Yap: Fesleğen yetiştirme kiti,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Aromaterapinin iyileştirici ve dinginleştirici gücüyle hazırlanan hediye kutusunda yer alan kahve, kupa ve çikolata onlara keyif dolu dakikalar sunacak. Üstelik kahveli aromatik mumun ve tütsünün dinlendirici kokusu eşliğinde. Fesleğen yetiştirme kiti sayesinde ise farklı bir uğraşla ilgilenecek ve zihnini boşaltacak.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu

en-yeni-keyifli-bir-mola-hediye-kutusu

Bitmek bilmeyen turnelere ne iyi gider dersiniz? Elbette keyif dolu molalar. Peki molalarda ne iyi gider? Elbette farklı ülkelerden seçilen çay ve kahve çeşitleri. Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu ise hem çay hem de kahve çeşitlerine yer veren lezzet dolu bir hediye kutusu. Dolayısıyla tiyatrocu yakınlarınızın turnelerini daha keyifli geçirmelerine yardımcı olabilecek bir hediye.

Muhiku’nun Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu’nun içinde;

  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Hibiskus çayı,
  • Lady Grey çayı,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • French press,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Kutuda yer alan çay süzgeci pratik demleme keyfi yaşamalarına yardımcı olurken kahveli aromatik mum zihnen rahatlamalarını sağlayacak. Hediye notunuza Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladığınızı ifade eden birkaç cümle eklemeyi unutmayın!

Fular

Tiyatrocu sevdiklerinizin entel kimliğini öne çıkarmak için ona şık bir fular armağan edebilirsiniz. Hem tarzıyla hem de kişiliğiyle uyum yakalayacak fular ona her gittiği yerde eşlik ederken, tarzına da şık bir hava katacak.

Muhiku’nun birbirinden şık fular çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Ajanda veya Planlayıcı

Aynı oyunu birkaç sahnede ve günün farklı saatlerinde sergileyen tiyatrocular için bu yoğun programı takip etmek zor olabilir. Bu sebeple onlara ajanda/planlayıcı armağan edebilirsiniz. Hediyeniz sayesinde programlarını kolaylıkla takip edebilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

pahali-gorunen-ucuz-hediyeler-nelerdir
Daha Fazla

Pahalı Görünen Ucuz Hediyeler Nelerdir?

İçindekiler Gizle Kadınlara Pahalı Görünen Ucuz HediyelerÇiçek Bahçesi Hediye KutusuÖzel Tasarım DefterErkeklere Pahalı Görünen Ucuz HediyelerErkeğe Hediye KutusuKitapSevgiliye…