Ticari Pazarlama İçin Kurumsal Hediye Seçenekleri

ticari-pazarlama-kurumsal-hediyeler

Müşterilerinizin ve Satış Ekibinizin Memnuniyetiyle Cironuzu Yükseltin!

Satış kanallarınızla aranızdaki ilişkiler iyiyse ve yaptığı işten keyif alan bir ekibiniz varsa, ticari pazarlama alanında hiçbir güç sizi hedeflerinize ulaşmaktan alıkoyamaz. ?

Memnuniyeti nasıl sağlayabilirsiniz?

Marka Bilinirliğini Arttıracak Kurumsal Hediyeler

hos-geldin-kare

Hoş Geldin ve Performans Hediyeleri

Şirketlerde, yeni çalışanların 4’te 1’i bir sene içerisinde işten ayrılıyor. Vereceğiniz hoş geldin hediyeleriyle çalışanlarınızın şirkete bağlılığını sağlayarak bu oranı düşürebilirsiniz.

İşinizin kârlılığını arttırmak için ekibinizin iyi şartlarda çalıştığına ve kendilerini sürekli geliştirerek gerekli donanıma sahip olduğuna emin olmanız gerekiyor. Çalışanlarınızı en iyi şekilde karşıladıktan sonra çabalarını takdir ettiğinizi gösterecek jestlerle işe olan bağlılıklarını arttırabilirsiniz.

Ekibinizi Büyütürken Kaliteniz Artsın

 

dogum-gunu

Özel Gün ve Etkinlik Hediyeleri

Özel günlerinde onları unutmadığınızı gösterecek yenilikçi hediyelerle hem ekip arkadaşlarınızın hem de müşterilerinizin kendilerini değerli hissetmesini sağlayabilirsiniz.
Birlikte çalıştığınız insanlara kendilerini özel hissettirmeniz, aranızdaki ilişkileri güçlendirerek sadakati arttıracaktır.

Aidiyet Duygusu Yaratın

 

vip-hediyeler

VIP Hediyeler

Önemli müşterilerinizle aranızdaki ilişkiyi geliştirerek daha uzun soluklu çalışamalar yapabilir, size önem vermelerini ve birlikte çalışmaktan vazgeçmemelerini sağlayabilirsiniz.

Özellikle yeni pazarlara açılmak isteyen şirketlerin, artan rekabette seçilebilir olmak için farklılık yaratması gerekiyor. Yenilikçi hediyelerle müşterilerinizin aklında kalabilir ve şirketinizin imajını üst seviyelere taşıyabilirsiniz.

İş Ortaklarınız İçin Vazgeçilmez Olun

 

Size ne gibi faydalar sunuyoruz?

Marka İmajınızı Güçlendirin

İletişime geçtiğiniz insanların gözünde prestijli bir imaj oluşturarak sizinle iş yapmak istemelerini sağlayabilirsiniz.
Karşı tarafa vereceğiniz hediyelerle güvenilirliğinizi arttırabilir ve iyi niyetinizi göstererek güçlü bir algı oluşturabilirsiniz.

Güvenilirlik Sağlayarak Kârınızı Arttırın

 

Tasarruf Edin

Yenilikçi hediyeler bulmak ve sunuma hazırlamak için uzun mesailer yapmanıza gerek yok. Siz işlerinizi yürütürken biz tüm yorucu süreçleri üstleniyor ve iletmek istediğiniz mesajı en iyi şekilde iletecek kaliteli hediyeleri uygun fiyata sunuyoruz.

Şirket Kaynaklarını Koruyarak İşinizi Büyütün

 

 

Ekibinizin Performansını Yükseltin

Araştırmaya göre işini severek yapan insanlar %20’ye kadar daha verimli çalışıyorlar, bu da şirket kazancını doğrudan etkiliyor.
Ekibinizin kaliteli işler yapmasını desteklemek için şirket ortamında mutlu olmalarını ve yaptıkları işin değerli olduğunu hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

Performansları Bugün Ödüllendirin

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir