Tesettürlü Anneye Hediye Ne Alınır? – Kapalı Anneye Hediye Fikirleri

tesetturlu-anneye-ne-hediye-alinir

Tesettürlü anneye hediye seçmekte zorlanıyor musunuz? Öyleyse sizlerle paylaşacağımız birbirinden anlamlı anneye hediye fikirlerimizle hediye seçme sürecinizi kolaylaştırmaya hazır olun!

Evlatlar, çoğu zaman annelerini bir hediye ile gülümsetmek ister. Sebepli veya sebepsiz. Hiç fark etmez. Eğer siz de tesettürlü anneye hediye almayı düşünüyorsanız bu içeriğimiz size yardımcı olacak.

Öyleyse lafı daha fazla uzatmadan içeriğimizin detaylarına geçelim. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

Kapalı Bir Anneye Ne Hediye Alınır?

Siz de biliyorsunuz ki anneler, hayatta sahip olup olabileceğiniz en özel kişilerdir. Doğduğunuz andan itibaren üzerinize titreyen ve sizi siz yapan kıymetli anneniz, bizce de her şeyin en güzelini hak ediyor.

rose-hediye-kutusu
Rose Hediye Kutusu

Bu nedenle anneye hediye seçerken oldukça zorlanıyor veya büyük bir stres yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle söz konusu tesettürlü anneye hediye almaksa hediye seçme süreciniz biraz daha uzayabilir.

Peki sizce kapalı bir anneye ne hediye alınır? Aslında bu soru pek çok kişinin aklını kurcalıyor. Nasıl bir hediye almalıyım, hangi hediyeyi daha çok beğenir gibi farklı düşünceler muhtemelen sizin de işinizi zorlaştırıyor.

Eğer tesettürlü anneye hediye almayı düşünüyor fakat işin içinden bir türlü çıkamıyorsanız içeriğimizin bu kısmında paylaşacağımız hediye fikirleri bizce tam sizlik.

🎁 Muhiku’nun kadına hediye kategorisinde yer alan bu alternatifler, anneye alınacak hediyeler içerisinde yer alıyor. Gelin tesettürlü anneye alınabilecek hediye fikirleri nelermiş bir bakalım.

Rose Hediye Kutusu

Annelerin yüzünü güldürecek ilk hediye önerimiz Muhiku’nun Rose Hediye Kutusu’dur. Özellikle tesettürlü anneye hediye olarak sunulabilecek bu kutu, annenizin farklı deneyimler yaşamasını sağlayacak.

Muhiku’nun Rose Hediye Kutusu içerisinde;

  • Hibiskus çayı,
  • Kadın figürlü porselen kupa,
  • CHOCCO’M el yapımı sütlü çikolata,
  • Lactone kiraz çiçeği el kremi,
  • Pastel çiçek desenli fular,
  • Yaz rüyası kuru çiçek,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Lezzet ve deneyimi annenize bir arada sunan bu kutu sayesinde anneme hediye olarak ne alayım diye düşünmenize gerek yok.

Kolonya

Annelerin kişisel bakımını ne kadar önemsediğini bilmeyen yoktur. Eğer sizin de kıymetli anneniz güzel kokması çok seviyorsa ona Muhiku’nun eşsiz kokulara sahip kolonya seçeneklerinden dilediğinizi armağan edebilirsiniz. Böylece tesettürlü anneye hediye olarak kullanışlı ve anlamlı bir alternatif sunabilirsiniz.

Çeşitli kolonya seçenekleri içerisinden annenizin beğeneceğini düşündüğünüz kokuyu Muhiku’nun web sitesi üzerinden zahmetsiz bir şekilde satın alabilirsiniz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi

Biricik annenize duyduğunuz büyük sevgiyi içi sevgi dolu bir hediye kutusu ile göstermeye var mısınız? Öyleyse Muhiku’nun Sevgini Paylaş Hediye Kutusu değerlendirebileceğiniz bir diğer seçeneklerden. Kırmızı ve siyahın hakim olduğu bu yenilikçi kutu, tesettürlü anneye hediye fikirleri içerisinde oldukça tercih ediliyor.

Muhiku’nun Sevgini Paylaş Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Coschocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Kırmızı kalpli mum,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Sözlere ve uzun cümlelere gerek kalmadan sevginizi hissettirebileceğiniz bu özel kutuyu hiç düşünmeden tesettürlü anneye hediye olarak değerlendirebilirsiniz.

Tesettürlü Anneye Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

Kapalı bir anneye ne hediye alınır sorusunu sizler için yanıtladık. Şimdi ise tesettürlü anneye Anneler Günü hediyesi fikirlerinden bahsedeceğiz. Malum Anneler Günü’ne çok az bir zaman kaldı.

anneme-sk-hediye-kutusu
Anneme Şık Hediye Kutusu

Bu önemli günü fırsat bilen herkes güzel ve anlamlı bir hediye arayışı içerisinde. Eğer siz de günlerdir hediye arıyor fakat dilediğiniz gibi tesettürlü anneye hediye fikirleri bulamıyorsanız endişelenmeyin.

❤️ İçeriğimizin devamında paylaşacağımız Anneler Günü hediyeleri ile annenizi mutlu etmeme ihtimaliniz yok.

İşte Anneler Günü için kalpleri ısıtacak tesettürlü anneye hediye fikirleri.

Anneme Şık Hediye Kutusu

Özellikle Anneler Günü için kaçırılmayacak hediye önerilerinden biri de Muhiku’nun Anneme Şık Hediye Kutusu’dur. Bu hediye kutusu içerisinde yer alan her bir hediye, annenizin gözüne ve gönlüne hitap ediyor.

Muhiku’nun Anneme Şık Hediye Kutusu içerisinde;

  • Türk kahvesi,
  • Mat siyah seramik fincan takımı,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Manolya desenli tasarım fular,
  • “Best Mom in The World”  motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Kutu içerisinde fular var fakat benim annem tesettürlü diye düşünüyor olabilirsiniz. Fakat Muhiku’nun özel tasarım fularları yalnızca açık kadınlara değil tesettürlü kadınlara da hitap ediyor. Çantaya da bağlanan bu şık fular sayesinde annenizin tarzına tarz katabilirsiniz.

Kupa

Sizce tesettürlü bayana ne hediye alınır? Bu soruya verecek bir cevabınız yoksa sizin yerinize biz yanıtlayalım: Kullanışlı bir kupa. Gün içerisinde sıcak veya soğuk fark etmeksizin çeşitli içecekler tüketen bir anneniz varsa ona işlevsel bir kupa armağan edebilirsiniz.

Muhiku’nun annelere özel olarak tasarladığı çeşitli kupalar, bizce alacağınız en güzel Anneler Günü hediyesi olacaktır.

Tesettürlü Anneye Doğum Günü Hediyesi Fikirleri

Güzel kalpli annenizin doğum günü geldi çattı ve siz ona ne hediye alacağınızı hala daha bilmiyor musunuz? Eğer biricik annenize yeni bir yaşa adım atarken unutamayacağı bir hediye vermek istiyorsanız doğru yerdesiniz.

 

mutlu-dogum-gunu-hediye-kutusu
Mutlu Doğum Günü Hediye Kutusu

Muhiku’nun doğum günü hediyeleri kategorisinde değerlendirebileceğiniz pek çok farklı hediye var. Üstelik bu hediyeler, annelere doğum günü hediyesi olarak oldukça tercih ediliyor.

Gün sonunda eminiz ki alacağınız anneye doğum günü hediyesi alternatifini Muhiku’dan sipariş etmiş olacaksınız.

İşte beklentilerinizi karşılayacak tesettürlü anneye doğum günü hediyesi fikirleri.

Mutlu Doğum Günü Hediye Kutusu

Doğum günü hediyesi demişken Muhiku’nun özenle hazırladığı hediye kutularına değinmeden olmaz. Biricik annenize mutluluğu garanti eden Mutlu Doğum Günü Hediye Kutusu, değerlendirebileceğiniz ilk alternatif. Annenizin yepyeni bir yaşa adım atarken severek kullanacağı pek çok hediye bu kutu içerisinde.

Muhiku’nun Mutlu Doğum Günü Hediye Kutusu içerisinde;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Doğum günü fotoğraflı kupa,
  • Patiswiss çikolata,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • “Be the best version of you” motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Tesettürlü anneye hediye olarak sunabileceğiniz bu kutu içerisine dilerseniz anlamlı da bir not ekleyebilirsiniz. Böylece içi mutluluk dolu olan kutunuzu daha da güzelleştirebilirsiniz.

Tatlı Anılar Hediye Kutusu

tatli-anilar-hediye-kutusu

Kıymetli annenizin kalbine dokunacak bir diğer hediye önerisi de Muhiku’nun Tatlı Anılar Hediye Kutusu’dur. En güzel anılarınızı tek bir yerde birleştiren bu kutuda annenizin sevmeyeceği tek bir hediye dahi yok.

Muhiku’nun Tatlı Anılar Hediye Kutusu içerisinde;

  • Lady Grey çayı,
  • “You Make My Heart Smile” porselen kupa,
  • CHOCCO’M el yapımı Türk kahvesi & fındık beyaz çikolata,
  • “You Make My Heart Smile” beton bardak altlığı
  • 9 adet klasik fotoğraf baskı,
  • “Always love you” motto kartı,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Annenizin doğum gününü en güzel şekilde kutlayabileceğiniz bu kutu beklentilerinizin çok daha ötesinde. Dilerseniz kutu içerisine farklı ürün eklemeleri de yapabilirsiniz. Böylece hediyenizi çeşitlendirebilirsiniz.

Tesettürlü Anneye Hediye: Çiçek

aranjman-cicek-nasil-bakilir-aranjman-cicek-modelleri

Siz de biliyorsunuz ki tüm anneler, çiçeklere bayılır. Eğer annenizin doğum günü yaklaşıyorsa ve siz ona gerçek manada güzel bir hediye vermek istiyorsanız Muhiku’nun çiçek kategorisi tam size göre.

Birbirinden renkli ve eşsiz çiçekleri uygun bir fiyata sizlerle buluşturan Muhiku, annenize tarifsiz mutluluklar yaşatmak için var.

💐 Şimdi siz de Muhiku’nun çiçek kategorisini keşfedebilir ve dilediğiniz çiçeği tesettürlü anneye hediye olarak sunabilirsiniz.

Dilerseniz Anneye Hediye Almanın En Kapsamlı Rehberi blog yazımızı da okuyabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir