Tekstil Sektörü İçin Kurumsal Hediye Seçenekleri

yenilikci-kurumsal-hediyeler

Marka Bilinirliğini Arttırarak İşinizi Büyütün!

Türkiye’deki imalatın dörtte birini oluşturan tekstil sektöründe, isminizi daha geniş kitlelere duyurabilmek ve algı yaratabilmek için ekibinizi, müşterilerinizi ve iş ortaklarınızı mutlu etmeniz gerekiyor.

Markanızın imajını nasıl geliştirebilirsiniz?

Sektörde Ön Plana Çıkmanızı Sağlayacak Kurumsal Hediyeler

vip-hediyeler

İş Ortaklarına Özel Hediyeler

İş ortaklarınıza vereceğiniz yenilikçi kurumsal hediyelerle, reklam yapmanıza gerek kalmadan; çok daha düşük bir bütçeyle ve daha etkili bir şekilde sadakati ve güveni sağlayabilirsiniz.

İmajınızın güçlenmesinde oldukça fayda sağlayacak kullanışlı hediyelerin üzerine markanızın logosunu ya da ismini de bastırarak daha etkili bir mesaj verebilir, bu hediyeleri kullandıklarında markanızı hatırlamalarını sağlayabilirsiniz.

Ortaklarınızda İz Bırakın

 

 

Özel Gün ve Etkinlik Hediyeleri

Birlikte çalıştığınız insanlara özel günlerinde onları unutmadığınızı ve değer verdiğinizi göstermek aranızdaki ilişkiyi güçlendirirken bir yandan da bu tatlı jestten etraflarına da bahsetmelerini sağlar. Bu şekilde markanız geniş kitlelere ulaşma şansı bulur.

Stratejik gördüğünüz iş ortaklarınıza ya da potansiyel müşterilerinize vereceğiniz butik hediyeler, sizinle iş yapmaktan keyif almalarını sağlar.

Değer Verdiğinizi Gösterin

 

performans-hediyeleri

Performans Hediyeleri

Türkiye, tekstil alanında Avrupa’nın en büyük 3. üreticisi konumunda ve seri üretimin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi, şirketteki ekibin mutlu ve uyumlu olmasına bağlı.

Şirketteki çalışanların motivasyonunu maksimize etmek için performans hediyeleri vererek, %20’ye kadar daha verimli çalışmalarını ve işlerini daha çok sevmelerini sağlayabilirsiniz.

Verimliliği Arttırın

 

Size hangi faydaları sunuyoruz?

yogun-gundem

Vakit ve Nakit Tasarrufu

Çalışma arkadaşlarınızı ve iş ortaklarınızı mutlu etmek için en uygun ürünleri keşfetmek, onları yüksek kalitede fakat düşük fiyata bulmak, tedarik etmek ve güzel bir sunumla alıcılarına ulaştırmak oldukça zaman isteyen, zahmetli bir iş.

Yüzlerce şirketle çalışmamızın getirmiş olduğu tecrübeyle sizi bu yorucu süreçlerin tamamından kurtarıyoruz ve siz yeni stratejilerinize odaklanırken şirketinizin verimini arttırmanızı sağlıyoruz.

Bugün Tasarruf Edin

 

Ekibinizin Performansını Arttırır

Tekstil sektöründe ekibinizin uyumu arttırmak, pozitif bir atmosfer yaratmak üretim hızının artmasında oldukça önemli bir rol oynuyor. Ekibinizle çalışmaktan memnun olduğunuzu göstermek ve onları ödüllendirmek, işlerini severek yapmalarını sağlayacaktır.

Üretimde Verimliliği Arttırın

 

 

İş Ortaklıklarınızı Geliştirir

Yenilikçi hediyelerle çözüm ortaklarınızın aklında olumlu bir imaj oluşturarak sizinle çalışmaya devam etmelerini sağlayabilirsiniz. Karşılıksız hediyeler vermek, şirketinizin iyi niyetini ve vizyonunu ortaya koyarak hem ortaklarınız tarafından takdir edilmenizi hem de çevrelerine markanızdan bahsetmelerini sağlayacaktır.

Yeni Referanslar Edinin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir