Teknoloji Seven Birine Hediye Ne Alınır?

teknoloji-seven-birine-hediye-ne-alinir

Teknoloji seven birine hediye almak isteyenler için son teknoloji hediyelikleri bir araya getirdik. Bütçesi teknolojik hediye almaya yeterli olmayan okurlarımız için ise alternatif hediye seçeneklerine de değindik. Öyleyse teknoloji seven birine hediye edilecek hediye seçeneklerine bir bakalım.

Henüz ışınlanma icat edilmemiş olabilir. Fakat teknolojinin geldiği son nokta bizde hayranlık uyandırmıyor değil. Kablolarından sıyrılan kulaklıklar, bizi başka bir dünyanın içine davet eden gözlükler, kalp ritmimize kadar ölçen saatler ve daha neler neler.

Bizde hayranlık uyandıran ve hayatı kolaylaştıran teknolojik ürünler arasından ilgi alanlarına özel aletleri sıraladık. Siz de bu aletler arasından sevdiklerinizin ilgi alanlarına uyan bir ürünü seçebilirsiniz.

Teknolojiye ve teknolojik gelişmelere hepimiz meraklıyız. Fakat kullandığımız aletlerin çoğunluğu dışarıdan ithal edildiği için oldukça pahalılar. Bu sebeple teknoloji seven birine hediye edebileceğiniz alternatif hediye önerilerine de ihtiyacınız olabileceğini düşündük.

Muhiku’nun yenilikçi anlayışla tasarladığı hediye kutuları, teknoloji seven birine hediye edilebilecek en güzel alternatifler arasında. Çünkü onlara tıpkı teknoloji gibi yeniliği tattırıyor. Benzerine az rastlanan hediyelerle onları buluşturuyor.

Teknoloji Sevenler için Deneyim Hediyeleri

ucus-simulasyonu

Teknoloji tutkunlarına harika bir deneyim armağan etmek ister misiniz? Deneyim ve aktivite hediyeleri arasından son teknolojiyle hazırlanan deneyimlerle onlara unutamayacakları bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Boeing 737 Uçuş Simülatörü

Bu deneyim ile teknoloji meraklılarının ayaklarını gerçek anlamda yerden keseceksiniz. Sevdikleriniz gerçek bir uçak deneyiminin yaratıldığı ortamda gerçekleşen bu deneyimle kendi kanatlarını takıp gökyüzünde özgürce kanat çırpacaklar. İki kişi için sunulan bu deneyimde siz de onlara eşlik edebilirsiniz. Boeing 737 uçuş simülatörü deneyimini şimdi inceleyebilirsiniz.

VR Sanal Gerçeklik Oyunu

Teknoloji ve oyun meraklısı sevdiklerinizle sanal gerçeklik kulübünde farklı oyunları keşfetmeye hazır mısınız? VR sanal gerçeklik oyunları ile oyun oynamayacaksınız, adeta oyunu yaşayacaksınız. Sevdiklerinizle kıyasıya bir rekabete gireceğiniz oyunlarla bambaşka bir deneyim yaşamak için hemen deneyimini inceleyebilirsiniz.

Teknoloji Sevenlere Hediyeler

drone-kamera

Bir insanın teknoloji düşkünü olup olmadığını anlamak aslında oldukça basit. Yapmanız gereken tek şey kullandığı aletlere bakmak. Eğer son çıkan ürünler ilk onlarda oluyorsa bu o insanın teknoloji tutkunu olduğunu açıkça bize gösterir. Peki, teknoloji seven birine hediye ne alınabilir?

Anı Yakalamayı Sevenlere Drone Kamera

Eğer sevdikleriniz gezmeyi ve gezdiği yerlerden görüntüler yakalamayı seviyorsa drone kamera onlara armağan edeceğiniz en güzel hediyelerden biri. Bu kamera sayesinde oturdukları yerden tüm manzarayı kayda alabilirler. Hatta sıra dışı çekimler dahi yapabilirler.

Markete Bile Müziksiz Gidemeyenlere Bluetooth Kulaklık

bluetooth-kulaklik

Müzik hayatın her anında. Yürürken, okurken, izlerken, düşünürken, koşarken, çalışırken en sevdiğimiz parçaların bize eşlik etmesini isteriz. Kendi playlistimizi hazırlar ve bu listeyi tekrar tekrar dinlemekten sıkılmayız.

Dolayısıyla müzik dinlemeyi seven teknoloji meraklılarına armağan edeceğiniz en güzel alternatif kablosuz kulaklı olacak. Bir türlü çözülemeyen, bir yerlere takılıp duran kabloları rafa kaldırmasını sağlayacak bu ürünün son çıkan modelini sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

Bluetooth kulaklığı teknoloji seven erkeğe hediye edebileceğiniz gibi kadına da hediye edebilirsiniz. Daha doğrusu bu başlık altındaki tüm ürünleri kadın erkek herkese hiç tereddüte düşmeden verebilirsiniz.

Bir Saatten Daha Faslasını Bekleyenlere Akıllı Saat

Akıllı saatler son zamanların en popüler teknolojik aletlerinden biri. Gün geçtikte bir üst modelinin piyasaya sürüldüğü bu teknoloji harikası ürünün her bütçeye hitap eden seçenekleri de mevcut. Teknoloji tutkunu yakınınıza armağan edeceğiniz saat ile gelen aramalarını cevaplayabilir, mesajlarına bakabilir, fotoğraf çekebilir ve gün içindeki adım sayısını takip edebilir. Kısacası bu saatler bir telefonun yapabileceği pek çok şeyi yapabiliyor.

Kitap Kurtlarına E-kitap Okuyucu

e-kitap

Teknolojik gelişmelerden okuma dünyası da nasibini aldı. Pek çok kitap kurdu artık sayfa karıştırmaktan ziyade e-kitap rahatlığıya okumalarını yapıyor. En sevdiği kitapları yalnızca küçük tablet boyutundaki bir alet yardımıyla okuyabiliyor. Dolayısıyla sık seyahat eden ya da günün büyük bir kısmını dışarıda geçiren kitap kurtlarının işini büyük ölçüde rahatlatacağını söyleyebiliriz.

Eğer çevrenizdeki kitap kurtlarının bu tarz bir hediyeden hoşlanmayacağını düşünüyorsanız onlara kitap kokulu hediyeler vermeye ne dersiniz. Sayfaları karıştırmaktan ve kitabın kokusunu içine çekmeyi sevenler için en iyi 5 kitaplı hediye seti önerimize göz atabilirsiniz.

Anı Biriktirmeyi Sevenlere Taşınabilir Fotoğraf Yazıcısı

Son zamanların en popüler aletlerinden biri olan ve fotoğraf çekmeyi sevenlerin beğenisini kazanan taşınabilir fotoğraf yazıcısı sayesinde sevdikleriniz çektikleri karelerle birbirinden harika albümler oluşturabilirler. Diğer taraftan çektikleri ölümsüz anıları sevdikleriyle de paylaşabilirler. Tek yapmaları gereken bu aletle telefonlarını eşleştirmek ve tek bir tuşa dokunmak.

Doğa Tutkunu Teknoloji Canavarlarına Güneş Enerjili Powerbank

Kamp yapmayı seven teknoloji tutkunları için oldukça kullanışlı bir hediye önerisiyle geldik. Güneş enerjisi ile çalışan powerbank ile sevdikleriniz kamp tutkularına kesintisiz devam edebilirler. Diğer taraftan gördükleri manzaraları ve yaşadıkları maceraları da anında sizinle paylaşabilirler.

Teknoloji Seven Birine Hediye Kutusu Önerileri

siyah-sever-arkadasa-hediye-kutusu-yeni-tasarim
Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu

Bütçeniz teknolojik hediyelik almaya yetmiyor mu? Aslında bu konuda kendinizi çok da zorlamayın. Size önereceğimiz hediyelerle gelin keyiflerine ortak olun. Nasıl mı? Mesala, e-kitaptan kitap okurken kahve keyiflerine, mini projeksiyon ile film izlerken film keyiflerine ya da kamp keyiflerine eşlik edebilirsiniz. Onlara teknolojik hediye armağan edemeseniz dahi bu hediyeliklerle de mutluluk verebilirsiniz.

Teknoloji Seven Biri için Keyif Dolu Hediye Kutusu

Yukarıda da söylediğimiz gibi teknoloji tutkunu kişilerin asıl tutkularından biri yeniliktir. Dolayısıyla Muhiku’nun yenilikçi bir bakış açısıyla tasarladığı Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu, kadın erkek tüm teknoloji tutkunlarına armağan edebileceğiniz bir kutu.

Bu kutuyla onların yaşam alanında yenilik yapmalarına yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca müzik dinlerken, film izlerken, kitap okurken ya da seyahat ederken yapacakları kahve keyiflerine de eşlik edebilirsiniz.

Siyah Sever Arkadaşa Hediye Kutusu‘nun içinde;

  • Guatemala Huehuetenango kahvesi,
  • Burundi Afric kahvesi,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Siyah çelik bardak termos,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Teknoloji Seven Sevgiliye Hediye Kutusu

kahve-keyfi-hediye-kutusu-yeni-tasarim

Hem kahvesever hem de teknoloji tutkunu bir sevgiliniz varsa Kahve Keyfi Hediye Kutusu harika bir hediye olacak. İçinde dünyanın farklı kahve çeşitlerine yer veren bu hediye kutusu, adeta kahve çiftliğini sevgilinizin ayaklarının altına seriyor.

Birlikte sohbet ederken, film izlerken, teknolojik bir konu üzerine tartışırken ya da yeni bir ürünü denerken Kahve Aşkı Hediye Kutusu lezzetiyle size eşlik edecek. İlişkiniz heyecan katacak ve paylaşımlarınızı çoğaltacak bu hediye kutusunun içinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Guatemala HueHuetenango kahvesi,
  • Siyah seramik kupa,
  • Siyah çizgili beton bardak altlığı,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Kahve aşıkları için tasarlanan bu hediye kutusu ile teknoloji seven sevgiliye özel uygun fiyatlı ve bir o kadar da anlamlı bir sürpriz yapabilirsiniz. Sevgiliniz için diğer hediye alternatiflerini görmek için sevgiliye hediye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Muhiku’nun bu hediye kutularına avantajlı fiyatlarla ve özel teslimat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir