Taraftar Hediyeleri Nelerdir? 7 Taraftar Hediyesi Fikri

taraftar-hediyeleri-nelerdir-5-taraftar-hediyesi-fikri

Taraftar hediyeleri içerisinden seçtiğimiz en özel fikirlerle hazırladığımız bu içeriğimizden ilham alarak fanatik sevdiklerinize küçük ama değerli bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Onlara tarifsiz bir mutluluk yaşatacak hediyelikler arasından onların tuttukları takımlar ve en çok kullandıkları eşyalar doğrultusunda en isabetli hediyeyi seçebilirsiniz.

Kimi zaman bir müziğe, kimi zaman bir hobiye, kimi zaman bir kitaba, kimi zaman da bir spor dalına tutku ile bağlanırız. Tutkularımız içimizdeki sevginin en güçlü yansımalardır. Tutkularımızın büyüklüğünce yaşam enerjisi bulur ve gelişiriz. Bu sebeple koyu bir futbol taraftarı ya da basketbol taraftarı sevdiklerinizin tutkularını anlamalı ve böylesine güçlü bir sevgi duydukları için onları takdir etmeliyiz.

Eşinize, sevgilinize ya da en yakın arkadaşınıza bir doğum günü sürprizi hazırlamak istiyorsanız onların tutkularından beslenin. Hayatlarında büyük bir yer kaplayan, hiçbir maçını kaçırmadıkları takımın ürünleri ile sevdiklerinize özel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Taraftar hediyeleri arasında yer verdiğimiz hediye önerileri halihazırda sevdiklerinizde bulunuyorsa onlar için daha farklı bir sürpriz düşünebilirsiniz. Modern hediye dünyasının önde gelen ismi olan Muhiku hediye kutuları ile onlara hiç beklemedikleri bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Dopdolu içerikleri ile göz kamaştıran hediye kutusu seçenekleri arasından erkeğe, kadına, sevgiliye, arkadaşa ya da başka bir yakınınıza en özel günü için sıra dışı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Eğer sevdiklerinizin ilgi alanlarına ve tutkularına hitap eden bir hediye kutusu hazırlamak istiyorsanız da Muhiku’nun kişiye özel hediye seçeceğinden faydalanabilirsiniz. Kişiye özel hediye seçeneğiyle sevdiklerinize özel hediye kutusu tasarlayabilirsiniz. Onların ilgi alanlarına ve tutkularına hitap eden hediyelikler arasından en şık ve en güzel parçaları seçerek sıra dışı bir hediye kutusu oluşturabilirsiniz.

Taraftar hediyelerinden başka hediye seçeneklerini de keşfetmenize yardımcı olduğumuza göre en güzel taraftar hediyeliklerine göz atabiliriz. İşte, fanatiklerin ayaklarını yerden kesecek taraftar hediyeleri!

Taraftar Kupa Bardak

taraftar-takim-kupa-bardak

Eğer ucuz hediye arayışındaysanız ya da daha minik bir sürpriz yapmayı hedefliyorsanız taraftar kupaları kurtarıcınız olacaktır. Tuttuğu takımın logosuna sahip bir kupa hem evde hem de ofiste sevdiklerinizin masasını süsleyecektir.

Dilerseniz kupa baskısı olarak takımın logosunu yükleyebilir ve böylelikle taraftar temalı konsept hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Kutunun içine bir bardak altlığı, bir french press ve bir de filtre kahve eklerseniz tüm özel günlerde tercih edebileceğiniz minimal ama içeriği kaliteli bir sürpriz yapabilirsiniz.

Passolig

Passolig, futbol fanatiği yakınlarınıza armağan edebileceğiniz en güzel taraftar hediyelikleri içerisinde yer alıyor. Sevdiklerinize armağan edebileceğiniz bu özel kart ile taraftarı oldukları takımın maçına heyecanla dahil olabilirler ve tribün havasını soluyabilirler.

İçinde bulunduğumuz zorlu şartlar futbol maçlarının seyircisiz izlenmesini zorunlu kılsa da bu zorlu süreç geçtiğinde ve sahalar yeniden taraftarlarına kavuştuğunda sevdiklerinize bu hediye ile çok özledikleri heyecanı yeniden yaşatabilirsiniz.

Tutkunu oldukları takımın oyuncuları ile aynı havayı soluma şansı yakalayacak olan sevdikleriniz ona verdiğiniz bu hediyeyi asla unutmayacaklar. Yasakların ne zaman biteceği konusunda hiçbirimiz bir fikir sahibi değiliz ama yine de böyle bir hediyenin varlığı bile bir taraftarı heyecanlandırmaya fazlasıyla yetecektir.

Hoodie – Sweatshirt – Tshirt

kadin-taraftara-hediye-sweatshirt

Özellikle kadın taraftara hediye seçerken her zaman giyebileceği rahatlıkta bir üst tercih edebilirsiniz. Mevsime göre kısa kollu, uzun kollu ya da kapüşonlu üstler oldukça kullanışlı olacaktır. Eğer hediyeyi alacağınız kişinin bedeninden emin olamıyorsanız tahmin ettiğinizden bir beden büyük almanızı öneririz. Forma giymek için maç ya da etkinlik beklemek gerekse de bu tarz bir üst her zaman giyilebilecektir.

Atkı

Taraftar atkıları bir fanatiğin olmazsa olmazlarında biri. Günlük hayatta çok sık kullanmasalar bile tuttukları takımın maçı olduğu zamanlarda bu atkı daima boyunlarında yer alır. Gönüllerindeki futbol sevgisini temsil eden taraftar atkıları tıpkı şapka ve bere gibi onların heyecanlarına ve tutkularına ortak olacaktır.

Dilerseniz atkı ve şapka takımı hazırlayarak sevdiklerinize özel bir taraftar hediyesi paketi oluşturabilirsiniz. Derbi gecelerinin ruhuna ayak uyduracak bu hediyelikler değil dolapta daima odanın baş köşesinde yer alacaklar.

Eğer hediyenizin manevi değerini arttırmak istiyorsanız atkıyı kendiniz de örebilirsiniz. Çok basit örgü örme tekniklerini kullanarak ve onların tuttukları takımın iplerini kullanarak kendi taraftar hediyenizi hazırlayabilirsiniz. Eğer bulabilirseniz atkının üzerine bir de takım amblemi dikebilirsiniz. Böylece hazırladığınız hediye sıradan bir taraftar hediyesinden çok daha fazlasını ifade edecektir.

Şapka & Bere

sapka-ve-bere

Bazı taraftarlar var ki maçı kendi evinin salonunda izlese dahi tribün atmosferini evinde yaşatır. Sizin sevdikleriniz de böyle tutkulu bir taraftar ise şapka veya bere onlara armağan edeceğiniz güzel taraftar hediyeliklerinden biri olacak.

Tuttukları takımın amblemi ile süslenen şapka veya bere günlük hayatlarında onlara eşlik ederken derbi akşamlarında da takımın ruhunu hissetmelerine yardımcı olacak. Dillerde marş, ard arda atılan goller, heyecanlı dakikalar yaşanırken sizin ona armağan ettiğiniz şapka veya bere daima ona eşlik edecek.

Forma

taraftar-hediyeleri-forma

Futbol tutkunu sevdikleriniz tribünden yeterince uzak kaldılar fakat bu onların futbol sevdasını azalttı mı, asla! Taraftar hediyelikleri arasında önemli bir yere sahip olan takım formaları bir fanatiğe armağan edilebilecek en güzel hediye seçeneklerinden biri.

Taraftarların son çıkan formalara karşı her zaman bir ilgisi olmuştur. Dolayısıyla taraftar yakınlarınıza tuttukları takımın son çıkan formasını armağan edebilirsiniz. Eğer içinde bulunduğumuz şartlar uygun olsaydı bu formaları imzalatmanızı da önerirdik. Fakat maçlar bile seyircisiz oynanırken bu durum sizi biraz zorlayabilir. Fakat “ben zoru severim, bir yolunu bulur hallederim” diyorsanız, hazırlayacağınız hediyenin şimdiye kadar bir taraftara armağan edilecek en güzel hediye olduğunu da belirtmekte fayda var.

Çanta

Taraftar hediyeleri içerisinden seçebileceğiniz bir başka hediye alternatifi ise taraftar çantaları. Tuttukları takıma tutkuyla sarılan taraftar sevdiklerinize seyahatlerinde, okul veya iş hayatında eşlik edecek taraftar çantalarıyla hem anlamlı hem de işlevsel bir hediye seçimi yapabilirsiniz.

Galatasaray taraftar hediyelikleri, Trabzonspor taraftar hediyelikleri ve pek çok takımın taraftar hediyelikleri arasında yer alan bu çantalar arasından güzel bir seçim yaparak bir doğum günü hediyesi, yıldönümü hediyesi ya da Sevgililer Günü hediyesi hazırlayabilirsiniz.

Taraftarlar için hediye önerilerimiz bu şekildeydi. Umarız aradığınız fikri bulabilmişsinizdir. Eğer bulamadıysanız ilginç hediyeler sayfamızı ziyaret ederek yakınlarınızı mutlu edecek sıra dışı konsept kutuları inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir