Sporcu Hediyeleri Nelerdir? Sporcuya Hediye Rehberi

sporcu-hediyeleri-nelerdir-sporcuya-hediye-fikirleri

Siz değerli okurlarımız için hazırladığımız sporcu hediyeleri ile sporu meslek edinmiş ya da en büyük uğraşı spor olan sevdikleriniz için unutulmaz bir hediye hazırlayabilirsiniz. Onların beğenilerine uygun olacak hediye önerilerimiz onlara spor yaşantılarında kullanabilecekleri bir hediye de armağan etmiş olacaksınız.

Sevdiklerimizin beğenilerine ve ilgi alanlarına hitap eden hediyeler onların hayatında her zaman daha kalıcı bir yere sahip olurlar. Dolayısıyla sevdiklerimize hediye seçerken onların ilgi alanlarından ve uğraşlarından ilham almalıyız. Böylece onlara uzun süre hafızalarında yer edinecek bir hediye armağan etmiş oluruz.

Sporcu hediyeleri önerimizle sporcu sevdikleriniz için benzeri görülmemiş bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz sizin için hazırladığımız bu önerilerden ilham alarak onlara en özel hediyeyi armağan edebilirsiniz.

Sporcu Sevgiliye Hediye

erkege premium tebrik hediye kutusu
Erkeğe Premium Hediye Kutusu

Erkeklere ve kadınlara özel hazırlanan hediye önerilerimiz ile sporcu sevgiliniz için en doğru hediye seçimini yapabilirsiniz. İşte, sporcu sevgilinize alabileceğiniz en güzel hediyeler!

Erkeğe Hediye

Erkeğe Premium Hediye Kutusu sporcu sevgilinize armağan edebileceğiniz en işlevsel ve en özel hediye kutularından bir tanesi. İçerisindeki her bir detay ile her erkeğe hitap edecek bu hediye kutusu onların hem günlük hayatlarında hem de spor hayatlarında kullanabilecekleri parçalarla dolu.

Erkeğe Premium Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kolombiya Huila filtre kahve,
  • Seramik kupa,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Pomellos Keep in Touch kolonya,
  • Siyah termoderi ajanda
  • Özel kutusunda siyah roller kalem,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Erkeğe Premium Hediye Kutumuzu erkek hediyeleri sayfamızdan detaylıca inleyebilir ve dilerseniz içerisine ürün ilavesi yapabilirsiniz.

Kadına Hediye

mor esinti hediye kutusu
Mor Esinti Hediye Kutusu

Mor Esinti Hediye Kutusu tüm kadınlara hitap eden hediye kutularından bir tanesi. Sporcu sevgilinize de gönül rahatlığıyla armağan edebileceğiniz bu hediye kutusu bir kadının ayaklarını yerden kesebilecek bir hediye.

Mor Esinti Hediye Kutusu içerisinde;

  • Patiswiss çikolata,
  • Yade lavanta & mavi haşhaş el yapımı sabun,
  • Bahar Esintisi kuru çiçek buketi,
  • Deniz yıldızı motifli tasarım fular,
  • Eyüp Sabri Tuncer el kremi,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Mor Esintisi Hediye Kutusu’nun sevgilinize hitap ettiğini düşünüyorsanız kadına hediye sayfamız üzerinden hediye kutumuzu detaylıca inceleyebilirsiniz.

Sporculara Özel Hediyeler

3 nesil dunya kahveleri kutusu
Dünya Kahveleri Kutusu

Sporcuların hayatlarının büyük bir bölümü spor salonlarında geçer. Bu sebeple onlar için hediye seçerken bu unsuru da göz önünde bulundurmak gerekir. Sporculara armağan edebileceğiniz en güzel hediyeleri sizin için seçtik.

Dünya Kahveleri Kutusu

Sporcuların spor öncesi ve spor sonrası tüketilen lezzetlerden bir tanesi de kahve. Kahve, yağ yakıcı, enerji verici ve kasları güçlendirici etkisi ile sporcuların hayatlarında önemli bir yere sahiptir.

Sporculara alabileceğiniz Dünya Kahveleri Kutusu 5 farklı ülkenin en kaliteli kahve çeşitlerinin bir araya gelmesiyle hazırlanmıştır. Dünya Kahveleri Kutusu’nu 3. nesil kahve dalgası tadım kutusu olarak adlandırmak pek de yanlış olmayacaktır. Sporcular spor rutinlerinden önce ve sonra bu lezzetli kahvelerle kaliteli kahvenin tadına varabilir ve arzu ettikleri enerjiye sahip olabilirler.

Dünya Kahveleri Kutusu içerisinde;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Guatemala Huehuetenango kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Burundi Afric kahvesi,
  • Son olarak ise kahvelerle ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer alıyor.

Dilerseniz bu hediye kutusunun içerisine kahve demleme ekipmanı ve sağlıklı atıştırmalıklar da ekleyebilirsiniz. Dünya Kahveleri Kutusu’nu hediye kutusu sayfamız üzerinden detaylıca inleyebilirsiniz.

Dünya Çayları Kutusu

Sporcuların hayatlarında spor kadar vazgeçilmez olan bir şey daha var ki o da sağlıklı beslenme. Beslenme düzenlerinde doğal olmayan hiçbir şeye yer vermeyen sporcular için bitki çayları tüketimi de oldukça önemlidir.

Dolayısıyla Dünya Çayları Kutusu sporcu hediyeleri içerisinde sayılabilecek hediyelerden bir tanesi. Sporculara armağan edeceğiniz bu hediye kutusu ile onlara farklı ülkelerin en egzotik lezzetlerini tatma fırsatı verebilir ve sağlıklı yaşamlarına destek olabilirsiniz.

Dünya Çayları Kutusu içerisinde;

  • Blossom tea jasmine rose,
  • Rooibos çayı,
  • Lady Grey çayı,
  • Moroccan mint çayı,
  • Hibiskus çayı,
  • Son olarak ise çaylarla ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer alıyor.

Dilerseniz Dünya Çayları Kutusu içerisine de çay demleme ekipmanı ve sağlıklı atıştırmalıklardan da ekleyebilirsiniz. Dünya Çayları Kutusu’nu hediye kutusu sayfamız üzerinden detaylıca inleyebilirsiniz.

Spor Yapan Birine Ne Hediye Alınır?

space-jam-kupa-mabbels-muhiku

Sporcu hediyeleri içerisinde sevdiklerinize armağan edebileceğiniz diğer hediye çeşitleri de onların spor hayatlarında kullanabilecekleri ve işlerini kolaylaştıracak hediyelerden oluşmaktadır. Bu hediyeler ile antremanlarda da rahatlıkla hareket etmelerine yardımcı olabilirsiniz.

İşte, spor yapan birine alabileceğiniz hediyeler!

Space Jam Ürünleri

Spor yapmayı sevenleri efsanevi basketbol oyuncularıyla mutlu etmeye hazır mısınız? Lebron James’in animasyon karakteriyle tasarlanan hediyeliklerle spor tutkunlarına harika bir hediye verebilirsiniz.

Onlara armağan edeceğiniz Space Jam kupa ile spor öncesi kahvelerini keyifle ve inanılmaz bir motivasyonla yudumlayacaklar. Ayrıca spor ve beslenme rutinlerini de vereceğiniz Space Jam deftere keyfile not edecekler.

Muhiku’nun lisanslı orijinal Space Jam hediyeleri arasında daha fazla seçeceğe ulaşabilir, spor sevenlere harika bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

De Marke Quiz

de-marke-quiz-mabbels-muhiku

Sevdiklerinize spor sonrası hem keyifle dinlenebilecekleri hem de eğlenebilecekleri bir hediye vermeye ne dersiniz? De Marke Futbol Quiz ile kıyasıya bir rekabetin içine girecekler. Ayrıca zamanın nasıl geçtiğini de anlamayacaklar.

Ünlü futbolcular, teknik adamlar, goller ve tarihe geçen anlar De Marke Futbol Quiz’de. Özellikle futbol fanatiklerini bu harika oyunla sınayabilirsiniz. Ayrıca eğleceli bir sürprize imza atabilirsiniz.

Matara

Antreman esnasında vücut yoğun bir şekilde su kaybeder. Dolayısıyla sporcular yanlarında daima su bulundurmak zorundalar.

Sporcu sevdikleriniz için alabileceğiniz şık matara ile su içmek onlar için artık daha eğlenceli olacak. Bu şık matarayı yanlarından ayıramayacaklar. Ancak matara seçimi yaparken tercihinizi özellikle cam mataralardan yana yapmanızı tavsiye ederiz.

Kamp yapmaya meraklı bir arkadaşınızsa ona Stanley termos da alabilirsiniz.

Kendi kutunu yap sayfamız üzerinden siz de içerisinde sağlıklı atıştırmalıklar, çay ve kahve çeşitleri, matara bulunan bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz.

Sporcu Kulaklığı

Spor esnasında motive olmak ve sporu daha eğlenceli hale getirmek için müziğin gücünden faydalanırız. Fakat bazen spor yaparken müzik dinlemek işkenceye dönüşebiliyor.

Sporcular için özel olarak üretilen sporcu kulaklıkları, sporcu sevdiklerinize armağan edebileceğiniz en şık ve kullanışlı hediyelerden bir tanesi. Onlara armağan edeceğiniz bu hediyelerle antreman esnasında müzik dinlemek daha keyifli ve daha rahat olacak.

Sporcu birine ya da spor yapmayı seven birine hediye alırken onun günlük rutinlerine keyif katacak ürünleri seçmeniz daha yerinde olacaktır. Dolayısıyla biz de verdiğimiz fikirlerde bunu göz önünde bulundurduk. Umarız bu öneriler işinize yarar ve karşınızdaki kişi tarafından çok beğenilirler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir