Şirketler için Yeni Yıl Mesajları 2024

sirketler-icin-yeni-yil-mesajlari

Zorlu geçen 2023 yılında sona yaklaşırken her yerde tatlı bir yılbaşı telaşı başlamış durumda. Şirketiniz var, hediye bütçeniz hazır. Fakat hediye kutularınızın içine koyacağınız notlar için biraz ilham mı gerekiyor? O halde şirketler için yeni yıl mesajları paylaşacağımız bu yazıda eminiz ki şirket kültürünüzü yansıtacak yılbaşı mesajlarını bulacaksınız.

Şirketler için yeni yıl mesajları dediğimizde tabii ki sevgiliye ya da arkadaşa göndereceğimizden biraz daha farklı; daha oturaklı bir içerik düşünmek gerekiyor. Kısacası seviyeyi iyi ayarlamalısınız.

Kurumsal firmaların yeni yıl kutlama mesajları örneklerinden ilham alarak biz de şirketiniz için farklı mesajlar yazdık. Ayrıca aşağıda vereceğimiz örnekleri şirketinize uygun hâle nasıl getirebileceğiniz hakkında ipuçlarını da yazımızda bulacaksınız.

🎄 Eğer kurum olarak kullanışlı ve kaliteli kurumsal hediye yılbaşı hediyeleri arıyorsanız iletişim formumuzu doldurun; ekibimiz en kısa sürede sizi arasın. Diğer taraftan sevdiklerinize yılbaşı hediyeleri almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kurumsal Yeni Yıl Mesajları

yilbasi-hediyelerini-kesfedin-2024

Kurumsal yeni yıl mesajları ile çalışanlarınıza değer verdiğinizi göstererek 2024 yılı için çalışma motivasyonlarını arttırabilirsiniz. Yılbaşı kutlama mesajları aynı zamanda çalışanlarınızı ve müşterilerinizi unutmadığınızı da gösterecektir.

Motivasyonu yüksek, yaptığı işi seven çalışanlar kurumunuzun hedeflerine ulaşmasında size yardımcı olacaktır. En güzel şirket yeni yıl mesajları için aşağıdaki önerileri şirketinize göre modifiye edebilirsiniz.

  • Yeni yılda her şeyin gönlünüze göre olmasını diliyor, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum. İyi seneler!
  • Hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmıyor demektir. 2024, hatalarından korkmayacağın; onlardan ders alacağın ve başarılarını katlayacağın bir yıl olsun. Mutlu seneler.
  • 2023’te şirketimiz için yaptıklarını asla unutmayacağız. İyi ki ailemizdesin! Yeni yılda da hep birlikte başarılı projelere imza atmamız dileğiyle…
  • Yeni nesil bizim geleceğimiz. Geleceğimizi aydınlattığın için teşekkür ederiz. 2024 yılında da eğitim-öğretim hayatında tüm başarılar seni bulsun, iyi seneler.
  • Yeni bir yıla girerken mutluluk, huzur ve başarı diliyorum. Yapılan her işten keyif alacağımız, ailemizi daha da büyüteceğimiz mutlu yıllarımız olsun.
  • Geçmişte canımızı sıkan her şeyi bir kenara bırakıp yeni yılda tertemiz bir sayfa açalım. 2024 hepimize uğur getirsin.
  • Yeni bir yıl var kapımızda. 2024’e gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesini diliyorum. Hep birlikte mutlu yıllara!
  • Yeni yılda neşe, sağlık, huzur ve mutluluk hep bizimle olsun. Nice güzel yıllara!
  • 2024’ün kurumumuza başarı, sevgi, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. En içten dileklerimle yeni yılınızı kutluyorum.
  • Hayal kurmadan büyük şeyler yapılamaz. 2024 yılında kurduğunuz tüm hayallerin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle… Mutlu seneler!

Göndereceğiniz kurumsal yeni yıl mesajları görsel olsun ister misiniz? Eğer cevabınız evetse İngilizce yılbaşı mesajları başlığımızda yer alan kalem kağıt fotoğrafını düzenleyebilirsiniz. Böylece resimli yılbaşı mesajları elde edebilirsiniz.

Eğer kurumsal yeni yıl tebrik kartları hazırlamak istiyorsanız Muhiku’nun motto kartlarını inceleyebilirsiniz. Dilerseniz şirketiniz için hazırlayacağınız hediyeler için özel bir kart çalışılmasını isteyebilirsiniz.

Eğlenceli ve Komik Yeni Yıl Mesajları

eglenceli-yeni-yil-mesajlari

Şirket kültürünüzün ve kurumsal kimliğinizin el verdiği ölçüde eğlenceli mesajlar yazmanız çalışanlarınızla aranızdaki arkadaşça bağın kuvvetlenmesini sağlayacaktır. Eğlenceli ve komik şirket yılbaşı mesajları ile ofiste kolayca sıcak bir ortam yakalayabileceksiniz.

Sizin için seçtiğimiz bazı kurumsal şirketlerin yeni yıl mesajları fikirlerini aşağıda bulabilirsiniz.

  • 2024’te hayallerindeki home office’in keyifle geçmesini ümit ediyorum. Evde sıkıldığında rahatça gelebileceğin bir ofisinin olduğunu da bilmeni istiyorum. Mutlu ve sağlıklı yıllar!
  • İnternet hızının en azından ofiste yüzünüzü güldüreceği, sabah trafiğinin sizi teğet geçeceği güzel bir yıl diliyorum.
  • Şirketimizdeki üstün başarılarınızdan dolayı 2024’te size daha fazla başarı dilemeye gerek duymuyoruz. Mutlu, huzurlu ve en önemlisi de sağlıklı olacağınız yeni bir yıla girmemiz umuduyla…
  • “Seneye görüşürüz” esprisinin yapılmadığı nice mutlu yıllar diliyorum. Şirketimiz senin gibi bir çalışana sahip olduğu için çok şanslı. İyi seneler!
  • Her sabah kalktığında aklına ilk gelen şeyin günlük iş akışın olduğu, görevlerini göz açıp kapayıncaya kadar bitirdiğin bir sene olmasını diliyorum. Mutlu yıllar!

Yeni Yıl Mesajları Önemli mi?

Hediyenin ruhu diye bir şey olduğu kesin. Bu yüzden üzerine düşünülmüş; alıcısının mutlulukla kullanabileceği bir hediyenin içinden bir de sıcak, samimi bir not çıktığında o hediyelerin değeri daha da artıyor.

O notla beraber hediye sadece bir cisim olmaktan çıkar. Aksine aranızda bağ kurabildiğiniz; sizi gerçekten düşünen birinden gelen ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayan bir armağana dönüşüyor.

Bu yüzden biz, kurumsal hedeflerinize ulaşmanızda her zaman yanınızda olan çalışanlarınıza kendilerini değerli hissedecekleri, şirketin bir parçası olduklarını hissedebilecekleri bir yeni yıl mesajı yazmanızı öneririz.

Kendini şirkette değerli gören ve çabalarının takdir edildiğini hisseden kişiler işlerine çok daha bağlı oluyor. Diğer taraftan bu durum verimliliklerine de yansıyor. Kurumsal hediyeler ile çalışanlarınız ve müşterileriniz üzerinde nasıl bir etki oluşturabileceğinizi anlatan yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Dolayısıyla şirket çalışanlarına yeni yıl mesajı yazmayı ihmal etmemenizi öneririz.

Performansından çok memnun olduğunuz çalışanlarınıza yazacağınız şirket yeni yıl mesajları, hediye ettiğiniz ürünlere de ekstra değer katıyor. Uzun ya da kısa orası size kalmış. Ama bize kalırsa biraz kişiselleştirdiğiniz, biraz da şirketinizi yansıttığınız mesajlar çalışanlarınız ve müşterileriniz tarafından oldukça sempatik bulunacaktır.

İngilizce Yeni Yıl Mesajları

yeni-yil-mesajlari

Globalleşmenin giderek arttığı bu yıllarda yurt dışıyla iş yapan birçok şirket var. Bu yüzden yazımızda onları unutsak olmazdı.

Eğer uluslarası alanda iş yapıyorsanız ve müşterilerinize ya da çalışanlarınıza göndereceğiniz yeni yıl mesajlarının İngilizce olmasını istiyorsanız aşağıdaki örnekleri değerlendirebilirsiniz. Buradaki İngilizce yılbaşı mesajları kişiselleştirebilirsiniz. Aynı şekilde anlam bütünlüğü içerisinde birleştirebilirsiniz.

  • Failure doesn’t affect your inner resilience, and failing means that you’ve found another false way to move your life forward — advantage from it.
  • A new year is like a clear book, and the pen is your hand. It’s your opportunity to write a fascinating story for yourself. I wish you a happy new year!
  • No one can go back in time to change what has happened, so work on your present to build yourself a fantastic future.
  • Happy new year, and good luck for 2024! You’ll need it for your daily tasks!
  • Companies are like fudge, mostly sweet with a few nuts. Happy new year!
  • It has been great working with you and your venerated organization. We hope that our collaboration continues and brings more mutually beneficial business. Happy New Year.

Şirketler için uygun olabilecek yeni yıl mesajları ile umuyoruz yeni yılda bol kazanç ve çokça başarı elde edebilirsiniz. Yılbaşı mesajları yeni yil 2024 resimli olsun isterseniz yukarıdaki görselin içerisine 2024 yılbaşı mesajları yazarak paylaşıma hazır hale getirebilirsiniz.

Muhiku ailesi olarak hepinizin yeni yılını kutluyoruz. Son olarak da hepinize mutlu bir 2024 diliyoruz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

hemsireye-ne-hediye-alinir-muhiku-blog
Daha Fazla

Bir Hemşireye Ne Hediye Alınır?

İçindekiler Gizle Hemşire Arkadaşa Hediye FikirleriHemşireye Hediye KutusuSağlık Çalışanına Tebrik Hediye KutusuHemşire Sevgiliye Hediye FikirleriSağlık Çalışanına Renkli Hediye…