Şirket Yıl Dönümü Kutlama Mesajları – Kurumsal Mesajlar

sirket-yil-donumu-kutlama-mesajlari-kurumsal-mesajlar

Şirket yıl dönümü kutlama mesajları arasından sizler için şirketinizin kuruluş yıl dönümünü kutlayabileceğiniz en etkili örnekleri seçtik. Böylelikle şirketinizin kuruluş yıl dönümü sevincini çalışanlarınızla, ortaklarınızla ya da müşterilerinizle paylaşabilirsiniz.

Şirketinizin kuruluş yıl dönümünü elbette anlamlı bir mesajla kutlayabilirsiniz. Fakat mesajın yanı sıra şirketinizi yansıtan bir yıl dönümü hediyesi hazırlatarak çalışanlarınıza ve partnerlerinize küçük bir sürpriz yapabilirsiniz.

Böylelikle çalışanlarınıza ve ortaklarınıza şirket için ne kadar kıymetli olduklarını, başarıya birlikte ulaştığınızı gösterebilirsiniz. Bu da çalışanlarınızın ve ortaklarınızın motivasyonunun yükselmesini sağlayacaktır. Emin olun böyle küçük ama anlamlı jestler sayesinde şirketiniz kısa zaman içinde çok daha başarılı işlere imza atabilir.

? Muhiku’nun kurumsal hediye sayfasını ziyaret ederek iletişim formunu doldurabilirsiniz. Böylelikle ekip arkadaşlarımız en kısa sürede sizinle iletişime geçerek hediyeleşme süreci hakkında bilgilendirecektir.

Şirket Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajları

sirket-kurulus-yildonumu-mesajlari

 

  • “Şirketimizin … kuruluş yıl dönümü kutlu olsun! Şirketimize kattıklarınız ve bu yolda bizimle yürüdüğünüz için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız, iyi ki hep birlikte varız!”
  • “Her yıl daha da büyüyerek sektörün öncü firmalarından biri olmamızı sizin başarılarınıza borçluyuz. Şirketimizin … yıl dönümü sevincini siz değerli ekip arkadaşlarımızla/ortaklarımızla kutlamak isteriz. Birlikte başarı dolu nice yıllara!”
  • “Birlikte başarıyla yürüdüğümüz bu yolda yanımızda yürüdüğünüz için teşekkür ederiz. Şirketimizin … yıl dönümü kutlu olsun!”
  • “Her başarı güçlü bir ekip çalışmasının sonucudur. Bizimle bir ekip olduğunuz ve şirketimizin sektörün öncü firmalarından biri olmasındaki katkılarınız için teşekkür ederiz. Birlikte başarı merdivenlerini tırmandığımız nice yıl dönümlerine!”
  • “Her mükemmel sonuç, iyi yapılmış bir ekip çalışmasının sonucudur. Şirketimizin bu konuma yükselmesine yardım eden herkese teşekkürler!”
  • “Şirketimizdeki varlığınız büyük bir fark yaratıyor. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınız için teşekkür ederiz. Şirketimizin … yıl dönümü sevincini siz değerli ekip arkadaşlarımızla/ortaklarımızla da kutlamak isteriz, iyi ki varsınız!”
  • “En büyük hedeflere birlikte ulaşıyoruz. Çünkü biz her zaman en iyisini yapmaya çalışan güçlü bir ekibiz. Şirketimizin … yıl dönümünü kutlamamızı sağlayan ana etken de bu. Birlikte el ele çalıştığımız ve başarıdan başarıya koştuğumuz daha nice yıl dönümlerine!”
  • “Böylesine yetenekli ve kendini işine adamış profesyonellerle çalışmanın verdiği gururu tarif bile edemeyiz. Yetkinlik ve bağlılık belki de her birinizi tanımlayan en iyi kelimelerdir. Bağlığımızın daha da güçlendiği ve yaratıcılığımızın geliştiği bir yıl olsun, şirketimizin … yıl dönümü kutlu olsun!”
  • “Bizimle ortak bir hayale sahip ve bunu gerçekleştirmemize yardımcı olan profesyonellerden oluşan bir ekibe sahip olmak şirketimizin gurur kaynağı. Şirketimizin var olan hedeflerine ulaşması için gösterdiğiniz çaba ve özveriden dolayı teşekkür ederiz. Bağlılığınız için minnettarız, iyi ki varsınız! Şirketimizin … yıl dönümü kutlu olsun!”

Şirket Yıl Dönümü Kutlama Hediyeleri

keyifli-bir-mola-hediye-kutusu
KEYİFLİ BİR MOLA HEDİYE KUTUSU

Şirket yıl dönümü kutlama mesajları için size fikir verdiğimize göre bir de hediye önerisinde bulunmak isteriz. Sizin için seçtiğimiz kurumsal yıl dönümü hediyelerinden ilham alarak çalışanlarınız ve ortaklarınız için motivasyon yükseltici ve bir o kadar da anlamlı hediyeler hazırlayabilirsiniz.

Muhiku farklı sektörlerde hizmet veren 500’den fazla şirketle iş birliği gerçekleştirdi. Bu iş birliğindeki ana amaç şirketlerin talepleri doğrultusunda çalışanlarına, ortaklarına ve müşterilerine kendilerini değerli hissettirmekti.

Muhiku, kurumsal hediye hizmetiyle şirketlerin üzerinden büyük bir yük kaldırıyor. Şirketlerin hem nakitten hem de zamandan tasarruf etmelerini sağlayarak onlara pürüzsüz bir hediye deneyimi yaşatıyor. Böylece siz işlerinize odaklanırken hediye işiyle vakit kaybetmemiş oluyorsunuz.

Yılbaşı, bayramlar ve diğer özel tarihlerde çalışanlarınıza ve iş ortaklarınıza küçük bir sürpriz yapabileceğiniz gibi şirketiniz için önemli olan zamanlarda da sevincinizi paylaşabilirsiniz.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu gerek çalışma hayatına gerek gündelik yaşantıya en çok yakışacak hediyelerden biri. Dolayısıyla çalışanlarınızın ya da iş ortaklarınızın iş hayatına ve günlük yaşantısına lezzetiyle eşlik edecek ve güne lezzet katacaktır. Üstelik oldukça uygun fiyatlı bir kutu olduğu için bütçenize uyacaktır.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu’nun içeriğinde;

  • El Salvador Veracruz filtre kahve,
  • İran hibiskus çayı,
  • İngiltere Lady Grey çayı,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Çay süzgeci,
  • Hediye notunuz yer almaktadır.

Sizin için seçtiğimiz şirket yıl dönümü kutlama mesajlarından ilham alarak kendi şirketinizi yansıtan bir hediye notu yazabilirsiniz.

Morocco Sabahı Hediye Kutusu

Kurumsal yıl dönümü hediyesi olarak tercih edebileceğiniz diğer bir hediye ise Morocco Sabahı Hediye Kutusu. Fas’ın büyüleyici kültüründen ilham alarak tasarlanan bu hediye kutusu rahatlatıcı bir etkiye sahip.

Şirketinizin kuruluş yıl dönümü sevincini paylaşmanıza yardımcı olacak olan Morocco Sabahı Hediye Kutusu içeriğinde;

  • İran hibiskus çayı,
  • Fas Moroccan mint çayı,
  • Bambu French press,
  • Mi’CAO portakal & fıstık bitter çikolata tablet,
  • Yade yasemin kokulu aromaterapi mum,
  • Ve hediye notunuz yer almaktadır.

Morocco Sabahı Hediye Kutusu’nun içine sizin için önerdiğimiz mesaj örneklerinden ilham alarak harika bir hediye notu ekleyebilirsiniz.  bu yazıda bahsettiğimiz kutuları dilediğiniz gibi değiştirebilir, ekleme yapabilirsiniz.

Kurumsal yıl dönümü kutlamanız için seçtiğimiz hediyeler tamamen size ilham vermek için. Dilerseniz bu hediye kutularını şirketinizin logosunu taşıyan ürünlerle zenginleştirerek şirket kültürünüzü yansıtan bir hediye oluşturabilirsiniz. Hatta bu hediyelerden ilham alarak bambaşka bir hediye tasarlayabilirsiniz.

Son olarak biz de Muhiku ekibi olarak şirket yıl dönümünüzü kutlarız!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir