Şirket Çalışanlarına Doğum Günü Mesajları

sirket-calisanlarina-dogum-gunu-mesajlari

Özel günlerde çalışanlarınızı hatırlayarak şirkete bağlılıklarını arttırabileceğinizi eminiz ki biliyorsunuz. Çalışanlarınıza doğum günlerinde küçük bir kutlama mesajı ve hediyesi göndererek motivasyonlarını ve işe bağlılıklarını arttırabilirsiniz. Şirket çalışanlarına doğum günü mesajları örneklerimizden ilham alarak şirket kültürünüzü yansıtan bir doğum günü mesajı hazırlayabilirsiniz.

Çalışanlar için yöneticileri tarafından tanınıyor olmak oldukça önemlidir. Bu onların işteki motivasyonunu ve başarısını büyük ölçüde etkiler. Tanınan çalışanlar değer gördüklerini ve ekibin bir parçası olduklarını hissederler. 2017 yılında yayınlanan çalışan bağlılığı raporunda bu konuya açıkça değinilmektedir.

Çalışanlarınızın motivasyonunu yükseltmek ve onlara ekibin bir parçası olduklarını hatırlatmak için yapmanız gereken tek şey özel günlerde onları hatırlamak ve şirket için değerli olduklarını hissettirmek. Bu basit ama etkili yöntem ile şirket çalışanlarınızı mutlu etmenin yanı sıra daha başarılı işlere de imza atabilirsiniz.

Şirket çalışanlarına doğum günü mesajları arasından seçtiğimiz örneklerden ilham alabilirsiniz. Dilerseniz şirket için doğum günü mesajı fikirlerini hediye notuna dönüştürerek çalışanlarınız için hazırlayacağınız doğum günü hediyelerini de anlamlandırabilirsiniz.

Muhiku’nun kurumsal hediye ekibiyle iletişime geçerek çalışanlarınız için bütçenize ve şirketinize uygun bir doğum günü hediyesi hazırlayabilirsiniz. Çalışanlarınıza armağan edeceğiniz hediyeyi mevcut doğum günü hediyeleri içerisinden seçebileceğiniz gibi bu hediyelerden ilham alarak şirket kültürünüzü yansıtan bir hediyenin tasarlanmasını da talep edebilirsiniz.

İşte, sizler için seçtiğimiz şirket çalışanlarına doğum günü mesajları!

Çalışanlara Doğum Günü Mesajı Örnekleri

dogum-gunu-mesajlari

 

  • “Sağlık, huzur ve başarı her daim sizinle olsun. Doğum gününüzü en içten dileklerimizle kutlarız.”
  • “Şirketimiz adına doğum gününüzü kutlarız. Yeni yaşınızın size şans, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle.”
  • “Ekibimizin bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz. Doğum gününüz kutlu olsun; sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir yıl sizin olsun.”
  • “Yeni yaşınızda hayatın size tüm güzelliklerini sunması dileğiyle, doğum gününüz kutlu olsun.”
  • “Yeni yaşınızda ulaşmak istediğiniz tüm hedeflere başarıyla ulaşmanızı, mutluluğun ve sağlığın hayatınızdan eksik olmamasını dileriz. Doğum gününün kutlu olsun.”
  • “Şirketimiz için çok değerli olduğunuzu bu özel gününüzde bir kez daha hatırlatmak istedik. Doğum gününüz kutlu olsun.”
  • “Sizin gibi çalışkan ve başarılı insanlarla çalışmanın bizi ne denli mutlu ettiğini tarif edemeyiz. Yeni yaşınızda daha başarılı ve daha mutlu günlerinizin olması dileğiyle, doğum gününüz kutlu olsun.

Meslektaşlar için Resmi Doğum Günü Mesajları

meslektaslar-icin-resimli-dogum-gunu-mesajlari

  • “Çalışma hayatımız sırasında sadece bir meslektaş değil, aynı zamanda bir arkadaş kazandım. İyi ki doğdun! Umarım bu yeni yaşında başarılarla dolu bir yıl geçirirsin.”
  • “Doğum günün kutlu olsun! Sadece iş arkadaşı değil, aynı zamanda harika bir dost olduğun için şanslıyım. Sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl dilerim.”
  • “Yılın bu özel gününde, sadece işteki başarılarını değil, aynı zamanda harika bir insan olduğunu da kutluyorum. İyi ki varsın! Nice mutlu yıllara.”
  • “Ofisimizi daha iyi bir yer haline getirdiğin için minnettarım. Doğum günün kutlu olsun! Yeni yaşın, yeni başarılar ve fırsatlarla dolu olsun.”
  • “Bugün senin günün! İş dünyasındaki başarıların kadar kişisel hayatındaki mutlulukları da hak ediyorsun. Doğum günün kutlu olsun ve tüm dileklerin gerçekleşsin.”

Meslektaşlar için Komik Doğum Günü Mesajları

meslektas-icin-komik-dogum-gunu-mesajlari

  • “İşte daha fazla yaş, daha fazla kahve molası anlamına gelir. İyi ki doğdun, bu yüzden kahve molası yapmamıza izin ver!”
  • “İyi ki doğdun! Her yaş, işyerinde daha fazla mola hak etmeyi getirir. :)”
  • “Doğum günün kutlu olsun! Artık yaşlanmıyorsun, sadece daha fazla değerli deneyim kazanıyorsun.”
  • “Artık iyice yaşlandığına göre emekliliğe ayrılabilirsin. 🙂 İyi ki doğdun!”
  • “Bu yaşınla, işte daha fazla deneyime sahip olmalısın. Ama hala ofiste bulunuyorsan, iyi ki doğdun!”

Meslektaşınız için Doğum Günün Kutlu Olsun Mesajları

meslektas-icin-dogum-gunun-kutlu-olsun-mesajlari

  • “Doğum gününün, iş hayatında da kişisel hayatta da sana getirdiği en güzel şeyleri kutlamak için harika bir fırsat. Her iki alanda da başarılarla dolu bir yıl dilerim.”
  • “İşte çalışırken geçirdiğimiz zamanlar, her zaman unutulmayacak anılar olarak kalacak. Doğum günün kutlu olsun ve bu yeni yaşın senin için muhteşem fırsatlarla dolu olsun.”
  • “Senin gibi bir meslektaşımla çalışmak her zaman keyif verici. Doğum günün kutlu olsun! Umarım bu yeni yaş, hayatındaki en iyi yıl olur.”
  • “Bugün senin günün, dolayısıyla iş konuşmalarını bir kenara bırakıp sadece kutlamaya odaklanmalıyız! Doğum günün kutlu olsun ve yeni yaşın sana mutluluk, sağlık ve başarı getirsin.”
  • “İşteki yeteneklerin kadar, insan olarak da harikasın. Doğum günün kutlu olsun! Daha nice yıllar birlikte çalışmayı dilerim.”

Bonus: Çalışanlara Doğum Günü Hediyesi Önerileri

best-age-ever-hediye-kutusu

Çalışanlarınız için yazacağınız doğum günü mesajı, özenle hazırlanmış bir doğum günü hediyesiyle daha da anlamlı hale gelecektir. Bu kutlama çalışanınıza kendini değerli hissettirecek ve onun işe bağlılığını arttıracaktır.

Küçük nüfuslu şirketlerin çalışanları için küçük bir doğum günü kutlaması hazırlamak çok kolay. Çalışanınız için küçük bir pasta keserek ve tüm ekip adına ona özenle tasarlanmış bir hediye armağan ederek çalışanınızın motivasyonunu arttırabilir ve ekibin bir parçası olduğunu hissettirebilirsiniz.

Büyük nüfuslu şirketlerin her bir çalışanı için doğum günü hediyesi seçmesi pek de mümkün olmuyor. Dolayısıyla onlar adına süreci yönetecek profesyonel kişilerden destek almalılar. Muhiku’nun kurumsal hediye ekibi alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Muhiku’nun uzman ekibiyle beraber çalışanlarınız için şık bir kutlama hazırlayabilirsiniz.

Şimdi gelelim Muhiku’nun doğum günü hediyeleri koleksiyonu içerisinde yer alan en şık hediye kutusu seçeneklerine!

Best Age Ever Hediye Kutusu

Best Age Ever Hediye Kutusu şık tasarımıyla ve işlevsel parçalarıyla şirket çalışanlarınızın doğum gününü kutlayabileceğiniz oldukça şık bir doğum günü hediyesi. Çalışanlarının gerek iş hayatında gerek ise günlük hayatında kullanabileceği hediyelikler arasında;

  • Kenya AA filtre kahve,
  • Sinbo French press,
  • Özel kutulu Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Best Age Ever yaldızlı kupa,
  • Paşabahçe orman kokulu oda kokusu yer almaktadır.

Çalışanlarınız öğle molalarının tadını bir kupa Kenya AA filtre kahvesi ile çıkarırlarken Best Age Ever tasarımlı kupa şıklığıyla kahve keyiflerine eşlik edecek. Ayrıca Sinbo French press de onları kısa sürede ulaşabilecekleri maksimum lezzete ulaştıracak.

Yade’nin kahveli aromaterapi mumu ve Paşabahçe’nin orman kokulu oda kokusu ise gerek çalışma ortamlarına gerek ise yaşam alanlarına hoş bir hava katacak. Ortamda oluşabilecek kötü kokuları önledikleri gibi ferah ve büyüleyici aromalarıyla çalışanlarınızı mest edecek.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu

Kahve molalarının verdiği o hazzı hangimiz inkar edebiliriz ki? Taze demlenen bir kupa kahvenin ya da çayın kokusu bile rahatlamamıza yeter. O molalarda içilen kahvenin ve çayın ise tadı bir başkadır. Yorgunluğumuzu ve stresimizi alır götürür.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu çalışanlarınızın kahve & çay molalarına lezzet katacak. Birbirinden lezzetli hediyeliklere şık parçaların eşlik ettiği bu doğum günü hediyesinin içerisinde;

  • El Salvador Veracruz filtre kahve,
  • Hibiskus çayı,
  • Lady Grey çayı,
  • Yade kahve aromalı mum,
  • Çay süzgeci yer almaktadır.

El Salvador’un en iyi çiftliklerinden seçilen kahve çekirdekleriyle hazırlanan Veracruz kahvesi kakao ve çiçek notalarıyla çalışanlarını mest ederken cheap inhaler hibiskus ve Lady Grey çayı rahatlatıcı aromalarıyla çalışanlarınızı stresten arındıracaklar. Hediye kutusunun içerisinde yer alan çay süzgeci ise çalışanlarınızın pratik demleme keyiflerine eşlik edecek.

Keyifli Bir Mola Hediye Kutusu’na güzellik katan diğer bir ayrıntı ise kahve aromalı mum. Kahve kokusunun tüm cazibesiyle bir kutuya hapsolduğu bu mumum daha kapağını açar açmaz etrafı taptaze kahve kokusu saracak.

Şirketler için doğum günü mesajı fikirlerimiz ve hediye önerilerimiz umarız hoşunuza gitmiştir. Kurumsal hediyeler hakkında daha fazla bilgi almak için yukarıdaki linkten iletişim formu doldurabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir