Sevgiliyle Yapılacaklar Listesi – İlişkinize Değer Katacak 10 Aktivite

sevgiliyle-yapilacaklar-listesi

Sevgilisiyle keyifli ve aynı zamanda verimli vakit geçirmeyi kim istemez ki? Brilikteliğinize değer katmak ve sevgilinizle daha önce deneyimlemediğiniz bir aktivite gerçekleştirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sevgiliyle yapılacaklar listesi içinde yer alan aktiviteler sayesinde uzun zamandır eğlenmediğiniz kadar eğlenebilirsiniz.

Diğer taraftan bu aktiviteler sayesinde birlikteliğinize yeni yaşanmışlıklar kazandırabilirsiniz. Böylelikle partnerinizle aranızdaki bağı daha da kuvvetlendirebilirsiniz.

Eğer “Birlikteliğimde yeni bir heyecana ve deneyime ihtiyacım var.” diyorsanız listemizi incelemenizi tavsiye ederiz. Çünkü bu listede hem romantik, hem eğlenceli, hem de huzur veren 10 farklı aktiviteye yer verdik.

Muhiku’nun yeni açılan deneyim ve aktivite hediyeleri kategorisinden seçtiğimiz deneyimlerle siz de birlikteliğinizi bambaşka bir noktaya taşıyacaksınız. Hiç olmadığı kadar eğleneceksiniz. Hatta belki de hiç tatmadığınız o duyguları bir kez daha biricik partnerinizle tadacaksınız.

İşte, sevgiliyle yapılacaklar listesi.

1. Eğlenirken dinlenmek isteyenler için: SPA Tatili

spa-ve-masaj

Tatil denildiği zaman pek çok kişinin aklına deniz-kum-güneş üçlüsü geliyor. Ancak bizim bahsedeceğimiz tatil bu anlayıştan biraz farklı. Sevgilinizle hem eğlenmek hem de şehrin kalabalığından uzaklaşıp biraz dinlemek istiyorsanız bu aktivite tam da size göre.

Muhiku’nun sevgiliyle yapılacak aktiviteler sayfasında bulabileceğiniz ve birlikteliğiniz için rezerve edebileceğiniz bu huzur dolu tatil size bambaşka duyguların kapılarını aralıyor. Hafta sonu kaçamağı olarak değerlenlendirebileceğiniz SPA tatili sayesinde işten, koşuşturmadan ve günlük hayatın sıkıcı görevlerinden uzaklaşacaksınız.

Böylece biricik aşkınızla zihninizi ve bedeninizi dinlendirerek adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Sevgilinize küçük bir sürpriz yapmak ve huzur dolu atmosferin tadını biricik aşkınızla çıkarmak için tıklayın!

2. Denizin tatlı esintisine kapılmak isteyenler için: Romantik Yat Gezisi

romantik-yat-gezisi

Yelkenli bir teknede sevgilinizle eşsiz manzaranın tadını çıkarma fikri bile sizi fazlasıyla heyecanlandırıyorsa bu aktivite size göre! Sadece size özel bir teknede baş başa geçireceğiniz birkaç saat eminiz ki paha biçilemez olacak.

Başlangıç noktasının Kalamış Marina olarak belirlendiği bu yat turunda sevgilinizle; Fenerbahçe, Moda ve Adalar istikametinde yol alacaksınız. Böylece İstanbul’un o büyüleyici güzelliğine yakından tanıklık edebileceksiniz.

Partnerinizle yapacağınız bu tekne turunda yalnızca müthiş manzaranın tadını çıkarmakla da kalmayacaksınız. Verilen lezzetli ikramlarla da keyifle vakit geçirebileceksiniz.

Eğer daha öncekilerden farklı bir aktivite gerçekleştirmek ve İstanbul’un tadını çıkaranlar arasında yer almak istiyorsanız romantik yat gezisi aktivitesini vakit kaybetmeden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

3. Kumsalda özgürce koşturmak isteyenler için: Kumsalda At Gezisi

kumsalda-at-gezisi

At binmek son zamanların en popüler aktivitelerinden biri. Siz de uzun zamandır at binmeyi deneyimlemek istiyor fakat bir türlü fırsat bulamıyor musunuz? O halde ertelemeyi bırakın ve bu heyecan verici aktiviteyi sevgiliniz ve kendiniz için rezerve edin.

Gümüşdere plajının açık ve geniş kumsalında birlikte at binmenin verdiği o özgürlük hissini tadabilirsiniz. Ancak at binişi için rahat kıyafetler giymeyi unutmayın.

Eğer daha önce at binmediyseniz ve bu fikir sizi korkutuyorsa da hiç çekinmenize gerek yok. Çünkü bu deneyimde asıl biniş turunun öncesinde küçük biniş sahasında özel eğitmenler eşliğinde alıştırmalar yapılıyor.

Bu alıştırmalar sayesinde;

  • Atı yakından tanıyacak,
  • Doğru ve dengeli oturma pozisyonlarını öğreneceksiniz,
  • Hangi durumlarda nasıl hareket etmeniz gerektiğinizi bileceksiniz,
  • Son olarak ise korkunuzu bertaraf edeceksiniz.

Sevgilinizle at binmek ve uçsuz bucaksız sahilde özgürce koşturmak için tıklayın!

4. Akşam yemeğini nefes kesici bir manzara eşliğinde yemek isteyenler için: 360° Manzaralı Akşam Yemeği

romantik-aksam-yemegi

Sevgiliyle yapılacaklar listesi içinde dördüncü ve en romantik maddelerimizden birine geldik. Dışarda yemek yemek pek çok çiftin ihmal ettiği aktivitelerden biri. Burada kastettiğimiz yemek elbette ki romantik bir akşam yemeği.

Bunun yerine birçok çift evde yemek yemeyi ve vakit geçirmeyi tercih ediyorlar. Bunun çok daha konforlu olduğunu düşünüyorlar. Nitekim bu düşüncelerinde de haklılar.

Ancak bunun birlikteliklerini monotonluğa sürükleyeceği ihtimalini göz ardı ediyorlar. Bu da çiftlerin sıkılamalarına ve ilişkinin heyecanını yitirmesine sebep oluyor.

“Evet uzun zamandır farklı bir şey yapmıyoruz ve sıkıldığımızı hissediyorum.” diyorsanız İstanbul’un eşsiz manzarasına karşı romantik bir yemek yemeye ne dersiniz? Lezzetli yemeklerin ve güzel İstanbul manzarasının tadını sevgilinizle çıkarmak için bu romantik deneyimi şimdi inceleyebilirsiniz.

İstanbul’un en güzel restoranlarından birinde yerinizi ayırtmak ve birikteliğinize heyecan katmak için tıklayın!

5. Müziğin keyfini bambaşka bir ortamda tatmak isteyenler için: Jazz & Yelken

jazz-muzik

Müzik siz ve sevgiliniz için büyük bir tutku mu? Özellikle jazz müzik dinlemeyi seviyorsanız bu aktiviteye bayılacaksınız.

Kalamış’tan kalkacak yelkenli bir tekne turunda İstanbul’un manzarası eşliğinde müziğin ritminde kendinizi kaybedeceksiniz. Müthiş bir dinleti ve manzara keyfi sunacak olan bu aktivite sayesinde yapılacaklar listesinde bir maddenin daha üstünü çizeceksiniz.

Peki, bu dinleti keyfi size başka neler sunuyor? Öncelikle partnerinizle size sıra dışı bir deneyim yaşatacağı bir gerçek. Bunun dışında sizinle aynı zevklere sahip farklı insanlarla bir arada olmak da sosyalleşmenizi sağlayacak.

Lezzetli ikramlıklar eşliğinde jazz müziği dinletisine katılmak, İstanbul’un keyfini sürmek ve partnerinizle daha da yakınlaşmak için bu deneyimi rezerve edebilirsiniz.

Yelkenli teknede jazz müziği dinletisi satın almak için tıklayın!

6. Mutfağın sırlarını keşfetmek isteyenler için: Yemek Workshopları

yemek-workshop

Sevgiliyle yapılacaklar listesi içinde yemek yapmayı da en az yemek yemek kadar seven çiftler için de bir öneride bulunmamak olmaz. Eğer sevgilinizle mutfakta vakit geçirmeyi seviyorsanız ve yemek yapmak sizin için bir tutkuysa bu aktivitenin tam da size göre olduğunu söyleyebiliriz.

Yemek workshopları arasında; İtalyan tatlılarından makarnalarına, et yemeklerinden ekmek yapımına, çikolatadan macarona kadar pek çok lezzetin yapımına dair püf noktaları ustalarından öğrenebilirsiniz.

Bu keyif dolu workshoplar sayesinde hünerlerinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca kendi mutfağınızda farklı lezzetler yapmaya cesaret edebilirsiniz. Sevgilinizle bambaşka bir deneyim yaşamak ve mutfağın sırlarına vakıf olmak için şimdi yemek workshopları arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

7. Yeteneklerini keşfetmeyi sevenler için: Sanat Atölyesi

sanat-atolyesi

Sınırlarınızı zorlamak ve kendinizi yeniden keşfetmek istiyorsanız bu aktiviteyi değerlendirebilirsiniz. Özellikle sevgilinizle katılacağınız sanatsal atölyelerden birinde daha önce hiç görmediğiniz yanlarınızı görebilirsiniz. Belki de yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Sanatsal atölyeler arasında; resim, heykel ve çömlek gibi pek çok sanat dalını deneyimleyebilirsiniz. İstanbul’da yapacak kaliteli bir aktivite arayışındaysanız kesinlikle bu deneyime bir şans vermelisiniz.

Sanatsal yönünüzü geliştirecek ve ufkunuzu açacak bu deneyimler arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. O halde vakit kaybetmeden sanat atölyelerini inceleyebilirsiniz. Böylelikle yerinizi ayırtabilirsiniz.

Sanat atölyelerini keşfetmek için tıklayın!

8. Uçmak için kanatlara ihtiyacı olmayanlara: Uçuş Deneyimi

ucus-simulasyonu

Uçmak sizin için bir tutku mu? Uçsuz bucaksız gökyüzünde süzülmek ve bu heyecanı tatmak için pek çok şansınız var. Dilerseniz simülasyon, dilerseniz de gerçek bir uçuş deneyimi sayesinde bu benzersiz tecrübeyi edinebilirsiniz.

Sevgilinizle yapabileceğiniz uçuş deneyimleri arasında; akrobasi uçağı turundan jet turuna kadar birçok seçenek var. Bunların yanı sıra adeta gerçekten havalarda süzülüyormuş hissini tadabileceğiniz simülasyon turları da yer alıyor.

Sevgilinize daha önce yapmadığınız bir aktivite arayışındaysanız bu seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Uçuş deneyimlerini incelemek ve yerinizi ayırtmak için tıklayın!

9. Gamer çiftler için: VR Sanal Gerçeklik Oyunu

vr-sanal-gerceklik-oyunu

Oyun oynamak en büyük tutkunuz mu ya da sevgiliniz tam bir gamer ve ona özel bir sürpriz mi yapmak istiyorsunuz? O halde VR sanal gerçeklik oyunları aradığınız aktivite diyebiliriz.

Partner haline katılabileceğiniz VR sanal gerçeklik oyununda farklı türden oyunlar arasından seçim yapabilirsiniz. Hatta dilediğiniz sayıda oyunu size verilen süre içinde oynayabilirsiniz.

Oyun keyfini bir adım öteye taşımak ve eğlenceli bir aktivite deneyimlemek için VR sanal gerçeklik oyunu aktivitesini satın alabilirsiniz.

10. Adrenalini doruklarda yaşamak isteyenler için: Paraşüt Uçuşu Deneyimi

parasut-deneyimi

Sevgiliyle yapılacaklar listesi içindeki son ve en heyecanlı aktiviteye geldik. Gökyüzünde süzülürken heyecanı doruklarda yaşamanıza yardımcı olacak paraşüt deneyimi size daha önce tatmadığınız duyguları yaşatacak.

Heyacanın, mutluluğun ve korkunun tavan yaptığı bu adrenalin deneyimi belki de hiç olmadığınız kadar özgür hissetmenizi sağlayacak. Sıradan aktivitelerden sıkıldıysanız ve birlikteliğinize somut bir heyecan kazandırmak istiyorsanız paraşüt deneyimini vakit kaybetmeden deneyimleyebilirsiniz.

Bu deneyim esnasında anınızı ölümsüz kılmak için video ve fotoğraf çekimi de yapabilirsiniz. Benzersiz bir deneyim yaşamak ve partnerinizle unutamayacağınız bir anı kazanmak için paraşüt deneyimini şimdi inceleyebilirsiniz.

Partnerinizle yapabileceğiniz en eğlenceli ve popüler deneyimleri sıraladık. Sıradan aktivitelerin dışında yeni bir deneyim yaşamak için listemizi değerlendirebilirsiniz. Ayrıca bu deneyimler içinden sevgiliye hediye de seçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

anneanneler-gunu-ne-zaman
Daha Fazla

Anneanneler Günü Ne Zaman?

İçindekiler Gizle Anneanneler Günü Var mı, Anneanneler Günü Ne Zaman?Birbirinden Özel Anneanneye Hediye FikirleriSiyah Türk Kahvesi Hediye KutusuSandal…