Sevgiliye Verilebilecek Hediye Çeşitleri

sevgiliye-verilebilecek-hediye-cesitleri

Sevgiliniz için aradığınız hediyeyi henüz bulamadıysanız doğru yerdesiniz. Sevgiliye verilebilecek hediye çeşitleri içerisinden seçtiğimiz her zevke ve ilgi alanına hitap edecek hediye önerilerimizle bu 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de sevgilinizin ayaklarını yerden kesebileceksiniz.

Sevgiliye hediye seçerken pek çok hediye seçeneğiyle ya da önerisiyle karşılaşmış olabilirsiniz. Muhtemelen karşınıza çıkan ya da size önerilen hediyeler bir demet gül, kolye, kravat, isim baskılı kupa ya da sevgiliye hediye konseptiyle hazırlanan basmakalıp hediyeler.

Bu hediye seçeneklerini görmekten fazlasıyla sıkıldığınızın farkındayız. Bu sebeple sizin için sevgiliye verilebilecek hediye çeşitleri içinden özgün ve yenilikçi hediyeler arasından seçim yapmaya özen gösterdik.

Seçtiğimiz hediye önerilerini duymuş olabilirsiniz. Fakat bu hediye seçenekleri ile daha önce bir Sevgililer Günü sürprizi hazırlamamış olma ihtimalinizin oldukça yüksek olduğunu düşünüyoruz. Gelin, bu Sevgililer Günü’nde bir yenilik yapın! Sizin için seçtiğimiz sevgiliye verilebilecek hediye çeşitleri ile sıra dışı Sevgililer Günü sürprizi planlayın!

? Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu içinde sevgiliye verilecek en güzel ve en anlamlı hediye seçeneklerini bulabilirsiniz. Her biri özenle ve aşkla tasarlanan hediyelerle sevgilinize bir ömür hatırlayabileceği bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

İşte, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne damga vuracak özgün hediye seçenekleri!

14 Şubat’ta Sevgiliye Verilebilecek En Güzel Hediye Önerileri

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi
Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Sevgiliye verilecek en güzel hediyeler elbette onun kullanabileceği ve kullandıkça da ona sizi hatırlatacak hediyeler olacaktır. Günlük hayatında, iş ya da okul yaşantısında onun işini kolaylaştırabilecek, keyifle vakit geçirmesini sağlayacak.

Ayrıca onun keşifçi ruhunu besleyecek hediyeler arasından seçim yapabilirsiniz. Dolayısıyla 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak da sevgiliye günlük hayatta kullanabileceği ve kullandıkça da sizi hatırlayabileceği bir hediye verebilirsiniz.

? Aşktan alınan ilhamla tasarlanan 14 Şubat hediyeleri için Muhiku’nun Sevgililer Günü hediyesi koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu sevgiliye verilebilecek hediye çeşitleri arasında yer alan en özel hediye. Hele ki ilişkinizi bir elmanın iki yarısı ya da tencere kapak diye nitelendiriyorsanız bu hediyeyi kesinlikle tercih edebilirsiniz. Ayrıca en şık kupalar eşliğinde en kaliteli kahve çeşitlerini deneyimleyebileceğiniz bu hediye kutusu ile birlikte yeni lezzetler keşfetmenin tadına varabilirsiniz.

Muhiku’nun Sevgini Paylaş Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • İki adet şık siyah seramik kupa,
  • Cos Chocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Kırmızı kalpli mum,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu şık ve dopdolu içeriği ile sevgilinize armağan edebileceğiniz en güzel hediye.

Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu

anlatmadan sevgini goster hediye kutusu

14 Şubat’ta sevgiliye verilecek hediyeler içinde diğer bir önerimiz ise Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu. Sevgililer Günü hediyeleri içinde oldukça özel bir tasarıma sahip olan bu kutu 14 Şubat’ın romantik atmosferine uyum sağlayacak. Ayrıca sevgilinize şimdiye kadar hazırladığınız en kullanışlı ve en romantik sürpriz olacak.

Muhiku’nun Sevgililer Günü hediyeleri arasında yer alan Anlatmadan Sevgini Göster Hediye Kutusu içerisinde;

  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Kalp desenli kupa,
  • İki adet Cos Chocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Kalpli dekoratif mum,
  • Pomellos kolonya,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

Sevgiliye verilecek en anlamlı hediye çeşitlerinden biri olan bu kutu ile partnerinize kendini özel ve değerli hissettirebilirsiniz. Ayrıca bu kutunun ayrılırken sevgiliye verilecek hediye çeşitlerinden biri olduğuna da değinmeden edemeyeceğiz. Özellikle sevgilinizle aranızda mesafeler varsa ve artık kendi şehrinize dönme vaktiniz geldiyse sevgilinize sizden hatıra olarak bu kutuyu bırakabilirsiniz.

Sevgiliye Verilecek Küçük Hediyeler

14 Şubat Sevgililer Günü’nde daha minimal ve küçük bir hediye arayışındaysanız aşağıda yer vereceğimiz öneriler tam sizlik! Sevgiliye verilecek küçük hediyeler içinden sizin için 14 Şubat’ın ruhunu yansıtan en özel hediyeleri seçtik.

Mini Hediye Kutusu

mini-love-kutusu

Sevgiliye verilecek küçük hediyeler arasında mini hediye kutusuna yer vermemek olmazdı. Birkaç küçük hediyelikle tasarlanan sevgiliye mini hediye kutusu, sevgiliye verilecek anlamlı hediyeler içinde yer alıyor. Partnerinize keyif dolu bir deneyim yaşatabileceğiniz bu kutunun hatırası bir ömür yaşayacak diyebiliriz.

Muhiku’nun sevgiliye mini hediye kutusu içerisinde;

  • Yöresel Arabica çekirdeklerle hazırlanan filtre kahve,
  • Bitki çayı,
  • Lover tasarım kupa,
  • Kar tanesi şeklinde keçe bardak altlığı,
  • Kahve ve çay bitki kartları,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Birkaç romantik cümleyle hediyenizi çok daha özel kılabilirsiniz. Böylece hediyeniz sevgiliye verilecek manevi hediyeler içinde en değerli armağanlardan biri olacak.

Love Kupa

ask-tasarim-kupa

Sevgiliye verileceğiniz küçük hediyeler içinde elbette ki ilk önerimiz kupa. Çünkü kupa günlük hayatta en çok kullanılan eşyalardan biri. Dolayısıyla sevgilinize hediye olarak vereceğiniz zaman da sizi ona en çok hatırlatacak eşyalardan biri. Özellikle seçeceğiniz kupa minimal love tasarımlarına sahipse.

Muhiku’nun aşıklar için tasarladığı love tasarımlı kupalar bu 14 Şubat’a damga vuruyor. Hem hediye kutularında hem de tekil olarak çokça tercih edilen bu minik armağanla sevgilinize küçük ama anlamlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Erkek Sevgiliye Verilecek Hediyeler

kendine vakit ayir hediye kutusu yeni kahve
Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Erkek sevgiliye verileceğiniz hediye çeşitleri arasından da en özel hediyeleri de seçmeyi ihmal etmedik. Her bir detayı ile sevgilinize olan hislerinizi tekrar ifade etme şansı yakalayacağınız bu hediye çeşitleri ile sevgilinize romantik bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Ayrıca onun hayatına dokunan parçalarla tasarlanan önerilerimiz sayesinde sevgilinize bir ömür hatırlayabileceği bir deneyim yaşatabilirsiniz.

Erkek sevgiliye verilecek hediyeler arasından seçtiğimiz şık önerilere ve diğer hediye seçeneklerine erkeğe hediye sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu

Erkekler ne kadar güçlü dursalar da onların da durup dinlenmeye ve kendilerine vakit ayırmaya ihtiyaçları var. Dolayısıyla bir erkeğe verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri ona bu imkanı verecek bir hediye. Diğer bir ifadeyle ise ona kendine vakit ayırması gerektiğini hatırlatacak bir hediye diyebiliriz.

Muhiku’nun Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu içerisinde;

  • Guatemala’nın kaliteli kahve çekirdekleriyle hazırlanan Huehuetenango kahvesi,
  • İngilizlerin meşhur lezzeti Lady Grey çayı,
  • Sizin seçeceğiniz bir kitap,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • Deneyim & Kendin Yap: Fesleğen yetiştirme kiti,
  • Çay, kahve ve deneyim bilgi kartları,
  • Hediye notunuz yer alıyor.

Yepyeni deneyimler ve lezzetler keşfedebileceği bu hediye sevgilinizin keşifçi ruhunu besleyecek. Ayrıca ona unutulmayacak bir deneyim yaşatacak.

Dünya Kahveleri Kutusu

3 nesil dunya kahveleri kutusu

Sevgiliniz tam bir kahve tutkunuysa ya da yeni tatlar keşfetmeyi seviyorsa bu müthiş önerimizi muhakkak değerlendirmelisiniz. Özellikle de kahve zincirlerinin kapalı olduğu şu günlerde kaliteli kahve lezzetini onların ayaklarına götürebileceğiniz ve evlerinin rahatlığında müthiş aromalar tadabilecekleri bir lezzet kutusu ile onlara oldukça farklı bir hediye armağan edebilirsiniz.

Dünya Kahveleri Kutusu içerisinde yer alan kaliteli kahve lezzetleri ile sevgilinize bambaşka yörelerin bambaşka aromalarını tatmalarına imkan veriyor. Dünyanın kahve devlerinden ithal edilen en kaliteli kahve çekirdekleri ile hazırladığı kahve çeşitleri ile ev ortamında adeta coffee shop edası yaratmanıza yardımcı oluyor.

Dünya Kahveleri Kutusu içerisinde;

  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Guatemala Huehuetenango kahvesi,
  • Brezilya Bella Giana kahvesi,
  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Burundi Afric kahvesi,
  • Ayrıca kahvelerle ilgili 12 sayfalık bilgi kitapçığı yer alıyor.

Kutunun içinde bulunan kitapçık her bir kahve çeşidi hakkında bilgi veriyor. Dolayısıyla bu kitapçık ile sevgiliniz yalnızca yeni bir lezzet deneyimlemeyecek. O aynı zamanda kahve çeşitleri hakkında bilgi sahibi de olacak.

Dilerseniz Dünya Kahveleri Kutusu içerisinde love desenli kupa, bardak altlığı French press ya da en çok beğenilen hediyelikler arasından ürün ilavesi de yapabilirsiniz.

Bayan Sevgiliye Verilecek Hediyeler

kucuk bir mutluluk hediye kutusuBayan sevgiliye verilecek hediyeler içinde de birçok kutu mevcut. Bu hediye kutuları bir kadının ihtiyaç duyabileceği ve gönlünü hoş edecek pek çok hediyelik ile tasarlanıyorlar.

? Sizin için seçtiğimiz hediye kutularını ve bayanlar için özel olarak hazırlanan diğer hediye kutusu seçeneklerini kadına hediye sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz.

Küçük Bir Mutluluk Hediye Kutusu

Gelelim kadınlar için seçtiğimiz ilk önerimize. Sizin için Küçük Bir Mutluluk Hediye Kutusu’nu seçtik. İçinde mutluluk verici birden fazla hediyeliğin bulunduğu bu kutu ile eşinize ya da sevgilinize kocaman bir mutluluk armağan edebilirsiniz.

Muhiku’nun Küçük Bir Mutluluk Hediye Kutusu içerisinde;

  • Kolombiya Huila kahvesi,
  • Etiyopya Kochere kahvesi,
  • Frida Kahlo tasarımlı kupa,
  • Patiswiss çikolata,
  • Yade sandal kokulu aromaterapi mum,
  • Pomellos kolonya,
  • Son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Hayatın farklı alanlarına dokunan bu hediye kutusu sevgilinize her zaman sizi anımsatacak. Küçük bir kahve molasında ya da bir mumun ışığında daima sizi ve sevginizi hatırlayacak. İçine ekleyeceğiniz hediye notuyla daha da özelleşecek bu kutu ile sevgilinize her daim hatırda kalacak bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Brownie Molası Hediye Kutusu

brownie molasi hediye kutusu

Özenle tasarlanan el yapımı kuru çiçek buketiyle renklenen Brownie Molası Hediye Kutusu; hayatın koşuşturmasında sevgilinize tatlı bir mola vadediyor. Bu kutu durup dinlenirken ona lezzetli atıştırmalıklarla eşlik edecek. Ayrıca bu hediye kutusu içinde bir yudum kahvenin verdiği keyfi de barındırıyor.

Muhiku’nun Brownie Molası Hediye Kutusu içerisinde;

  • Selamlique geleneksel Türk kahvesi,
  • Turuncu Toledo porselen fincan takımı,
  • Brownies By Limburgia 6’lı mixbox,
  • 4 farklı tütsü ve tütsü kayığı,
  • Bahar Tazeliği kuru çiçek buketi,
  • Son olarak ise hediye notunuz yer alıyor.

Sevgiliniz için önerdiğimiz hediyelerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Ancak hangisini seçecek olursanız olun hediyenizin içine küçük bir not eklemeyi unutmayın.

Eğer hediye notu yazarken zorlanıyorsanız sevgiliye romantik ve etkileyici sözler ile hazırladığımız blog yazımızdan ilham alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

kocaya-hediye-ne-alinabilir
Daha Fazla

Kocaya Hediye Ne Alınabilir?

İçindekiler Gizle Kocaya Anlamlı Hediye ÖnerileriEşime Doğum Günü Hediyesi Ne Alabilirim?Kocama Evlilik Yıldönümü Hediyesi Ne Alabilirim?Kocaya Sevgililer Günü…