Sevgiliye Kutu Hazırlama Fikirleri

sevgiliye-kutu-hazirlama-fikirleri

Siz değerli okurlarımız için hazırladığımız sevgiliye kutu hazırlama fikirleri ile sevgilinize benzersiz ve sıra dışı bir hediye armağan edebilirsiniz. Yılın en özel zamanlarında ya da içinizden ona olan sevginizi göstermek geldiği herhangi bir anda ona özel bir hediye kutusu tasarlayabilirsiniz.

Aşk, bizlere tarifi olmaz duygular yaşatan yegane hislerden bir tanesidir. Aşk, içimizde bir sevgi seli oluşturan, midemizde minik kelebeklerin dans etmesine sebep olan, ansızın gelen heyecanlanmalarımızın sebebi ve en önemlisi de onunla göz göze geldiğimiz an ruhumuzun bedenimizden çıkacakmış gibi olmasını sağlayan benzersiz bir his.

Aşk; yüzyıllardır romanlara, piyeslere, şiirlere ve tablolara yansımıştır. Yeri geldiğinde sanatçının en büyük ilham kaynağı olan bu büyüleyici olay hiçbir sanatçı tarafından tam olarak tarif edilememiştir. Her bir insanın yüreğine farklı bir şekilde yansımıştır.

Belki size aşkın tarifini yapamayız ama aşkınızı yansıtabileceğiniz en güzel hediyeleri nasıl hazırlayabileceğiniz konusunda size yardımcı olabiliriz. Sevgiliye kutu hazırlama fikirlerimizden alacağınız ilhamla aşkınızı en güzel şekilde yansıtacak hediye kutusunu tasarlayabilirsiniz.

Sevgiliye Kutu Hazırlama Fikirleri – Erkek

sevgiliye-kutu-hazirlama-fikirleri-erkek

Erkekler için hediye seçmenin daha zor olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Fakat bu durum sizi strese sokmasın. Sevgiliye kutu hazırlama yolunda en büyük yardımcınız duygularınız olacak. Onun için hangi konseptte hediye kutusu hazırlayacak olursanız olun aşkınızı hediyenize yansıtmayı unutmayın.

Herkesin kendi hediye kutusunu hazırlamak için yeterli vakti olmayabilir. Ama bu durum sevgiliye özenle hazırlanmış bir hediye kutusu armağan etmenize engel değil. Doğum günlerinde, yılbaşında, Sevgililer Günü’nde ya da diğer tüm özel günlerde sevgiliniz için sevgiliye hediye seçenekleri ve erkek hediyeleri içerisinden özenle tasarlanmış bir hediye kutusunu seçebilirsiniz.

Dilerseniz sizi daha fazla bekletmeden erkek sevgiliye kutu hazırlama fikirlerine geçelim.

Erkek sevgiliye hediye hazırlarken siyahın gücünden faydalanabilirsiniz. Seçeceğiniz siyah parçalar hediyenize şıklık ve asillik katacaktır.

Erkek Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlama

Erkek sevgiliye Kendi Kutunu Yap ile hazırlayacağınız kutunun içerisine;

  • Erkekler için özel olarak tasarlanan kişisel bakım ürünleri içerisinden en beğendiğiniz ürünü ekleyebilirsiniz. Pomellos’un Keep in Touch kolonyası hem şık cam şişesiyle hem de kalıcı ve ferah kokusuyla erkek sevgilinizi mest edecek!
  • Yazmak insanı en çok rahatlatan eylemlerden bir tanesidir. Bu sebeple sevgiliniz için hazırlayacağınız hediye kutusunun içerisine şık siyah bir defter ekleyebilirsiniz. Böylelikle dilerse  en özel anları, dilerse de en önemli notlarını bu deftere kaydedebilir.
  • Sevgiliye hediye etmek için hazırlayacağınız kutunun içerisine defter konulur da kalem konulmaz mı? Hediye kutusunun içerisine bir de siyah şık bir tükenmez kalem ekleyerek defter ile uyum yakalayabilirsiniz.
  • Eğer yenilikçi bir hediye kutusu hazırlamak istiyorsanız içerisinde en egzotik lezzetlere yer vermenizi öneririz. Sevgilinizin damak tadına göre dünya çayları ve dünya kahveleri içerisinden en aromatik lezzetleri seçip hediye kutunuza ekleyebilirsiniz.
  • Sevgilinizin her çay ve kahve keyfinde sizi anımsamasını istiyorsanız hediye kutunuzun içerisine şık bir kupa da ekleyebilirsiniz. Böylelikle çayını ya da kahvesini yudumladığı her an sizi düşünecektir.
  • Sevgiliye hazırlanacak kutu içerisine eklenecek en güzel hediyelerden bir tanesi de deneyim kitleri olacaktır. Ona farklı hobilerin kapılarını aralayabilecek bir deneyim kiti ile tekrar kendimizle baş başa kaldığımız şu zamanlarda onun ruhunun dinlenmesini ve farklı ilgi alanları keşfetmesini sağlayabilirsiniz.
  • Son olarak da hediye kutunuzun içerisine yaşam alanına farklı bir hava katacak olan ve sevgilinizi ruhen de bedenen de rahatlatacak olan aromaterapi özellikli mumlardan birini ekleyebilirsiniz.

Asker sevgiliye hediye kutusu hazırlama düşüncesi olan okurlarımız da bu hediye kutusu fikrimizden faydalanabilir. Böylelikle yan yana olamasanız dahi ona varlığınızı hissettirebilir ve uzaktayken bile sizi yanında hissedebilir.

Sevgiliye Kutu Hazırlama Fikirleri – Kadın

sevgiliye-kutu-hazirlama-fikirleri-kadin

Kadınlar duygularını yansıtmaktan çekinmezler. Aynı şekilde partnerinin de hislerini korkmadan ve çekinmeden ifade etmesini isterler. Bu sebeple bir kadına hediye kutusu hazırlamak istiyorsanız duygularınızı da hediyenize katmalısınız.

Yoğun bir iş ya da okul yaşantınız varsa ve hediye kutusu hazırlamak için yeterli vakti bulamıyorsanız sevgiliye hediye seçenekleri ve kız arkadaşa hediye seçenekleri içerisinden de hızlıca hediye kutusu seçebilirsiniz. Özenle tasarlanan bu hediye kutuları ile sevgilinize olan aşkınızı açıkça ifade edebilirsiniz.

Dilerseniz siz değerli okurlarımızı daha fazla bekletmeden kadın sevgiliye kutu hazırlama fikrine geçelim.

Kız Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlama

Kendi Kutunu Yap ile kadın sevgiliye kutu hazırlarken;

  • Kendi Kutunu Yap ile sevgiliye kutu hazırlama aşamasında öncelikle kadınlara özel ürünlere göz gezdirmelisiniz. Bu ürünler içerisinden hediye kutusunun içerisine Pomellos’un Jamaika Gülü & beyaz Frangipani aromasının hoş bir uyum yakaladığı kolonyayı ekleyebilirsiniz, tıpkı bir parfüm kadar güzel kokuyor!
  • Kadın için zarif bir hediye kutusu oluşturmak istiyorsanız içerisine şık bir fular eklemeyi unutmayın. En basit kıyafetlere bile şıklık katacak bu aksesuarı sevgiliniz boynundan ya da saçından düşürmeyecek.
  • Kadınlar da farklı lezzetleri deneyimlemeyi severler. Onlar için hazırlayacağınız hediye kutusunun içerisine dünyanın farklı yerlerinden seçilen kahve çeşitleri ve çay çeşitleri içerisinden seçeceğiniz lezzetli aromaları ekleyebilirsiniz.
  • Bu lezzetli çay ve kahve çeşitlerine her seferinde aşkınızın da eşlik etmesi için hediye kutunun içerisine Lover beyaz seramik kupa da ekleyebilirsiniz. Aşkın minimal çizgilerle buluştuğu bu kupa ile her çay ve kahve keyfinde aşkınızı anımsatabileceksiniz. Uzaktaki sevgiliye kutu hazırlama düşüncesi olanların da muhakkak bu parçaya hediye kutuları içerisinde yer vermelerini öneririz.
  • Yaseminin eşsiz kokusunun rahatlatıcı etkisiyle hazırlanan aromaterapi özellikli mum da bu hediye kutusuna en güzel şekilde uyum sağlayacaktır. Sevgilinizin hem fiziksel hem de duygusal anlamda rahatlamasını sağlayacak olan yaseminli aromaterapi mumu hediye kutunuzun içerisine eklemeyi unutmayın.

Sizin için hazırladığımız sevgiliye kutu hazırlama fikirleriyle özel günler artık daha anlamlı hale gelecek. Umarız Muhiku’nun şık ve anlamlı hediye kutusu seçenekleri işinizi kolaylaştırır ve kutu hazırlama fikirlerimiz size ideal hediyeyi hazırlamanızda yardımcı olur!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir