Sevgiliye İlginç Hediyeler – İlginç Sevgililer Günü Hediyesi

romantik-hediye-fikirleri-nelerdir-sevgiliye-hediye

Sevgiliye ilginç hediyeler ile daha önce denenmemiş bir sürprize imza atın! 14 Şubat Sevgililer Günü, yıl dönümü ve doğum günü gibi birlikteliğinize heyecan katan günlerde kutlamayı biraz daha ilginç kılabilirsiniz. İlginç sevgili hediyeleri ile sevgilinizi hiç olmadığı kadar şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz.

Birlikteliğiniz boyunca birçok özel ana şahitlik etmiş olabilirsiniz ya da daha ilişkinizin başında olabilirsiniz. İster aldığınız ilk hediye olsun, isterse de onuncu hediye olsun hiç fark etmez. Sürpriz her daim sürprizdir. Sürprizin amacı ise şaşırtmaktır. Sıradan hediyelerle sevgilinizi şaşırtabileceğinizi düşünmüyoruz.

Dolayısıyla sevgiliye sıra dışı hediyeler vererek hazırlayacağınız sürprizin hakkını verebilirsiniz. İlginç sevgili hediyeleri ile küçük ve anlamlı kutlamanıza renk katabilirsiniz. İşte bu sebeple bu içeriğimizde size sevgiliye alınacak ilginç hediyeler arasından seçtiğimiz fikirleri sunacağız.

❤️ Muhiku, yılın en romantik ve en özel anları için çeşit çeşit hediye koleksiyonları oluşturuyor. Bunlar içinde sevgiliye hediye koleksiyonu da yer alıyor. Sevgiliye hediye koleksiyonunda sıra dışı hediye seçeneklerine ve renkli hediyelere yer veriyor. Sevgilinizi şaşırtmak ve ona sıra dışı bir mutluluk yaşatmak için önerilerimizin öncesinde Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.

Öyleyse sözü çok da uzatmadan sevgiliye ilginç hediyeler nelermiş bakalım. Umarız sizin için seçtiğimiz ilginç sevgili hediyeleri hayalinizdeki sürprizi hazırlarken size yardımcı olur.

Erkek Sevgiliye İlginç Hediyeler

sevgiliyi-gulumseten-hediye-kutusu-2024
Sevgiliyi Gülümseten Hediye Kutusu

Öncelikle hediye seçmekte zorlanan kadınlar için seçtiğimiz erkek sevgiliye ilginç hediye fikirleri ile başlamak istedik. Çünkü erkeğe hediye seçmek her ne kadar kolay gibi görünse de işi biraz sıra dışı kılmak istedikleri zaman elle tutulur hediye seçenekleri yok denecek kadar az diyebiliriz.

Dolayısıyla sıra dışı sürprizler hazırlamayı seven kadınlar için erkek sevgiliye ilginç hediye fikirleri arasından birkaç seçim yaptık. Aşağıda yer verdiğimiz önerilerden ilham alarak partnerinizi hiç olmadığı kadar şaşırtabilirsiniz.

Sizin için seçtiğimiz hediyeleri detaylıca incelemek ve farklı hediye alternatiflerini keşfetmek için erkek sevgiliye hediye sayfasını da ziyaret edebilirsiniz. Sıra dışı, işlevsel bir bir o kadar da anlamlı hediyeler içinden sevgiliniz için en özel hediyeyi seçebilirsiniz.

Sevgiliyi Gülümseten Hediye Kutusu

Erkek sevgiliye ilginç hediyeler içinde ilk önerimiz bir hediye kutusu. Ancak bu kutu öyle sıradan değil. Erkek arkadaşınızın ihtiyaç duyabileceği ürünlerin yanı sıra ana keyif katan hediyelikler de içeriyor. Dolayısıyla erkek sevgiliye komik hediyeler listesinde olmayı fazlasıyla hak ediyor.

Muhiku’nun erkekler için hazırladığı Sevgiliyi Gülümseten Hediye Kutusu içerisinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Love is in The Air kupa,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Yade kahveli aromaterapi mum,
  • 25 adet mini pola kart,
  • Sending All of My Love To You motto kartı,
  • Son olarak hediye notunuz yer alıyor.

Kutuyu seçtikten sonra içine hediye notunuzu yazmayı unutmayın!

 Planlı Sevgiliye Hediye Kutusu

planli-sevgiliye-hediye-kutusu-2024

Erkek sevgiliye ilginç hediyeler başlığı altındaki ikinci önerimiz de bir hediye kutusu. Ancak bu hediye kutusu kahvenin lezzetinden vazgeçemeyen erkeklere özel. Zarif  dokunuşların karizmatik çizgilerle harmanlandığı Planlı Sevgiliye Hediye Kutusu yılın en özel zamanlarında sürprizlerinize sıra dışı bir hava katacak.

Muhiku’nun karizmatik ve şık bir tasarımla hazırladığı Planlı Sevgiliye Hediye Kutusu içerisinde;

  • Burundi Afric kahvesi,
  • Seramik kupa,
  • Love is in The Air bardak altlığı,
  • Godiva sütlü çikolata,
  • Siyah termo deri defter,
  • Siyah roller kalem,
  • Sending All of My Love To You motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

❤️ Sizinle paylaştığımız erkek sevgiliye ilginç hediye fikirleri arasındaki kutularve diğer hediye seçenekleri için Muhiku’nun erkeğe hediye koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.

De Marke Futbol Quiz

de-marke-quiz-mabbels-muhiku

Sizce erkeğe alınacak en anlamlı hediye nedir? Eğer erkek sevgiliye sıra dışı hediyeler vermek istiyorsanız partnerinizin futbola olan tutkusundan faydalanabilirsiniz. Eğer sevgiliniz en romantik buluşmalarda bile gözünü maç sonucundan ayıramıyorsa ya da onun için en güzel buluşma stadyumdaki buluşmalarsa bu hediyeye bayılacak!

De Marke Futbol Quiz ile sevgilinizi mutlu ederken bir taraftan da onun futbol bilgisini sınayabilirsiniz. Çünkü bu oyun futbola dair birçok bilgiyi içinde saklıyor. İşte bu sebeple fanatik erkek sevgiliye ilginç hediyeler arasında De Marke Futbol Quiz’e örnek verebiliriz.

Toplamda 200 sorudan oluşan bu oyunda ünlü futbolcular, teknik adamlar, tarihe geçen goller ve futbola dair pek çok önemli bilgi yer alıyor. İster ilginç Sevgililer Günü hediyesi, isterseniz de sıra dışı bir doğum günü hediyesi için bu oyunu tercih edebilirsiniz.

Quizin yanına Captain Tsubasa kupası da ekleyebilirsiniz!

Space Jam Kupa ve Defter

space-jam-kupa-defter

Sevgiliniz daha çok basketbola ilgi duyuyorsa basketbol temalı sıra dışı hediyelerle de partnerinize ilginç bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Belki bir basketbol takımı forması sıradan olabilir. Ancak Space Jam ürünleri bir basketbol hayranı sevgiliye verilecek en ilginç hediyelerden.

Dolayısıyla sevgiliye ilginç hediyeler vermek istiyorsanız Space Jam temalı defter ve kupa alabilirsiniz. Bu iki hediyeliği bir set haline getirebilirsiniz. Dilerseniz kendi kutunu yap ile diğer Space Jam ürünleri içinden ya da farklı hediyelikler arasından da setinize ekleme yapabilirsiniz.

Örneğin bir paket kahve ve bir de çikolata bu iki harika ürüne çok iyi eşlik edecektir!

Bayan Sevgiliye Alınacak İlginç Hediyeler

sevgini-paylas-hediye-kutusu-2024
Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Gelelim bayan sevgiliye sıra dışı hediyeler vermek isteyen beyler için seçtiğimiz önerilere. Beyler iddia ediyoruz kadınlar sevgiliye ilginç hediyeler arasında yer verdiğimiz bu fikirler karşısında şaşırmayacak ya da mutlu olmayacak tek bir kadın yok! Dolayısıyla bu fikirlere kesinlikle listenizin üst sıralarında yer vermenizi tavsiye ederiz.

❤️ Önerdiğimiz hediye fikirleri ve diğer ilginç 14 Şubat hediyeleri için Muhiku’nun Sevgililer Günü hediyeleri koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.

Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

İlginç 14 Şubat hediyeleri içindeki en özel seçeneklerden biriyle tanışmaya hazır olun! Eğer sizde sevgiliye değişik ne hediye almalı diye düşünüyorsanız Sevgini Paylaş Hediye Kutusu hem taşıdığı anlam hem de içinde yer alan ürünlerin şıklığı sebebiyle oldukça özel bir hediye. Kullanışlı hediyeliklerle ve romantik detaylarla süslenen bu hediye kutusu Sevgililer Günü kutlamanıza sıra dışı bir hava katacak.

Muhiku’nun Sevgini Paylaş Hediye Kutusu içerisinde;

  • Okkalı Mithra Türk kahvesi,
  • Bordo fırça darbesi desenli porselen fincan takımı,
  • Coschocolate kalpli sütlü fıstıklı çikolata,
  • Sending All of My Love To You motto kartı,
  • Ayrıca hediye notunuz yer alıyor.

💌 Hediye notunu yazarken romantik ve etkileyici sözler kullanmayı ihmal etmeyin. Eğer not yazarken zorlanırsanız sevgiliye etkileyici ve romantik sözler blog yazımızdan ilham alabilirsiniz.

True Love Hediye Kutusu

true-love-hediye-kutusu-2024

Gelelim kadın sevgiliye ilginç hediyeler arasındaki ikinci önerimize. İkinci önerimizde de sizin için bir hediye kutusu seçtik. Ancak bu kutuda bir kadının hoşuna gidebilecek pek çok detay yer alıyor. Fulardan deftere, çikolatadan kupaya kadar pek çok hediyelik bu kutunun içinde.

Muhiku’nun deneyim odaklı True Love Hediye Kutusu içerisinde;

  • You Won My Heart kupa,
  • Love bardak altlığı,
  • CHOCCO’M sütlü çikolata,
  • Pastel çiçek desenli defter,
  • Kadın figürlü tasarım fular,
  • I Love You With My Hearth motto kartı,
  • Son olarak hediye notunuz yer alıyor.

🎁 Muhiku’nun kadınlar için özel olarak tasarladığı diğer hediye kutusu seçeneklerine kadına hediye sayfasından ulaşabilirsiniz.

 Fincan

tom-ve-jerry-fincan-brownie

Bu defa Sevgililer Günü’nde partnerinizi şaşırtmak ister misiniz? Eminiz sevgiliniz sizden kalpli ya da çiçekli bir hediye bekliyordur. Gelin bu kez ilginç 14 Şubat hediyeleri arasında yer verdiğimiz Tom ve Jerry fincan seti ile ona sıra dışı bir sürpriz hazırlayın.

Yaratıcı hediye fikirleri içerisinde yer alan bu renkli fincan hem onun kahve keyfine renk katacak hem de onu nostaljik bir yolculuğa çıkaracak. En keyifsiz anlarında dahi Tom ve Jerry onun yüzünde kocaman bir tebessüm oluşturacak.

Tüm bu hediyelerin yanı sıra Muhiku’nun uygun fiyata satışa sunduğu unutulmayacak manevi hediyeler alternatiflerine de göz atabilirsiniz. Böylece biricik sevgilinize hafızasından silinmeyecek bir 14 Şubat yaşatabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir

sevgililer günü makyajı
Daha Fazla

Sevgililer Günü Makyajı

İçindekiler Gizle Sevgililer Günü Makyajı Nasıl Planlanır?Sevgililer Günü Makyajı Öncesi Cildinizi HazırlayınSevgililer Günü Makyajı için TüyolarEyeliner HilesiAkşam YemeğiGündüz…