Sevgiliye Hediye Notu Nasıl Yazılır?

sevgiliye-hediye-notu-nasil-yazilir

Sevgiliye hediye notu yazarak hediyenizi daha da anlamlandırmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız bu yazıdan ilham alabilirsiniz. Böylelikle ona en saf ve en güzel duygularınızla iyi dileklerde bulunabilir ve aşkınızı dile getirebilirsiniz.

Aşk, insanın aynı anda birden fazla duygu yoğunluğu yaşayabildiği karmaşık bir his bütünüdür. Kimi zaman heyecan, endişe, mutluluk gibi duyguları aynı anda yaşamamıza sebep olabilir.

Yüzyıllar boyunca aşk çeşitli şekillerde tanımlanmıştır. Fakat her insanın yüreğinde farklı bir şekilde teşekkül eder aşk. Kimisi aşkı sonsuz bir mutluluk olarak tanımlarken kimisi sonsuz bir acı olarak tanımlamıştır. Ama bilinen bir gerçek vardır ki aşk, tüm hislerin üzerinde yer alır.

Dolayısıyla bu hisleri yaşamamızı sağlayan sevgilimiz için en güzel hediyeleri en güzel hislerimizle süslemek isteriz. Bazen iyi bir dilek, bazen de aşk dolu sözlerin yazılı olduğu bir not sevgilimize aldığımız hediyeye dahil olur.

Siz de sevgilinize aldığınız hediyeyi en samimi hislerinizle süslemek istiyorsunuz ama güzel bir hediye notu hazırlayabilmek için yardım mı arıyorsunuz? O halde sizin için hazırladığımız bu yazıdan yararlanarak en güzel ve en samimi hislerinizi satırlara dökebilirsiniz.

Burada sizin için öncelikle yapmamanız gereken noktalara değineceğiz. Sevgiliye hediye notu yazarken yapılmaması gereken hataları sizin için bir başlık altında topladık.

❤️ Sevgiliye özel uzun mesajlar yazımıza göz atarak hediye notunuz için fikir alabilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Notu Yazarken Yapılmaması Gerekenler

sevgiliye-hediye-notu-yazarken-yapilmamasi-gerekenler

Sevgiliniz için hediye: Aşkın Renkleri Hediye Kutusu

Sevgiliye hediye notu hazırlarken unutmamamız gereken ilk nokta “her aşkın kendine özel” olduğudur. Herkesin ilişki, yaşanma şeklinden tutun da sevgiliye hitap etme şekline kadar farklılık gösterebilir.

Mesela kimi ilişkilerde kişiler birbirine “Aşkım” diye hitap etmekten hoşlanırken kimi ilişkiler de kişilere özel takma adlar kullanılabilir. Bu nedenle sevgiliye hediye notu yazarken kendi ilişkinizi göz önünde bulundurmalısınız.

Örneğin, çok beğendiğiniz bir hediye notunu kopyala yapıştır yapmak yerine küçük dokunuşlar yaparak notu size özel hale getirebilirsiniz. Diyelim ki notun sonunda “…bebeğim” hitap şekli kullanılmışsa siz bu notu size özel hitap şekliyle tamamlayabilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Notu Yazarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sevgiliye hediye önerimiz: Sevgini Paylaş Hediye Kutusu

Öncelikle iyi bir gözlemci olmalısınız. Burada iyi bir gözlemci olmak karşı tarafın ilgi alanlarını, hoşlandığı noktaları analiz etmek adına son derece önemli. Böylelikle klişelerden uzaklaşarak en marjinal hediye notunu hazırlayabilirsiniz.

İlham Alın!

Pek çoğumuzun ilgi alanları birbirinden farklı olabilir. Kimimiz kitap okumaktan çok hoşlanırken kimimiz film izlemekten hoşlanıyor olabiliriz. Bu sebeple sevgilinizin ilgi alanına odaklanmalısınız.

Sevgiliniz şiir okumaktan hoşlanıyorsa en sevdiği şairin dizlerinden ilham alabilir ya da hediye notuna bir dörtlükle giriş yapabilirsiniz. Eğer sevgilinizin kitaplarla arası iyi değilse en sevdiği filmde yer alan, aşka dair söylenmiş güzel bir replikle hediye notunuzu süsleyebilirsiniz.

sevgiliye-hediye-notu-yazarken-yapilmasi-gerekenler

Hatıralardan Faydalanın!

Sevgiliye güzel bir hediye notu hazırlamanın en güzel yolu birlikte yaşanmış en güzel anlardan geçmektedir. Onun için yazacağınız hediye notuna geçmişte yaşadığınız hoş bir anıyla giriş yapabilir ve bu anının size hissettirdiklerinden bahsedebilirsiniz.

Böylelikle hem sevgilinizle yaşadığınız tüm anıların hafızanızda silinmez bir yere sahip olduğu mesajını verebilir hem de tamamen ona özel bir hediye notu yazmış olursunuz.

Hayallerinizden Beslenin!

Sevgili için hoş bir hediye notu hazırlamanızı sağlayacak diğer bir nokta hayallerinizden faydalanmanız olacaktır. Ona yazacağınız hediye notunda birlikte kurduğunuz hayallerden bahsedebilirsiniz.

Mesela birlikte Avrupa’ya gitme hayaliniz varsa eğer hediye notuna bu hayalinizle giriş yapabilirsiniz. Bu sayede hem birlikte kurduğunuz hayallere önem verdiğinizin mesajını verebilir hem de hoş bir hediye notu hazırlayabilirsiniz.

Hatta eğer hayalini kurduğunuz şeyin bir fotoğrafı ya da resmi varsa hediye notunu onun arkasına yazmanız sevgilinizi daha da mutlu edecektir.

Aşkınızı Dile Getirmekten Korkmayın!

İlişkilerde yapılan en büyük yanlışlardan bir tanesi, karşı tarafa olan hisleri tam olarak dile getirmemekten kaynaklanıyor. Farkındaysanız dile getirememek değil dile getirmemek. Çünkü pek çok insan karşı tarafa olan hislerini çok fazla dile getirirse ya da açığa vurursa onu kaybedeceğini düşünüyor.

Eğer birini gerçekten seviyorsanız ona olan hislerinizi dile getirmekten korkmayın. Ona olan duygularınızı tüm samimiyetinizle dile getirin, bunu yapamıyorsanız eğer yazın. Çünkü hiç kimse birine olan duygularını tüm samimiyetiyle dile getirdiği için onu kaybetmez.

Bu nedenle sevgilinize aldığınız hediye notunda ona olan sevginizi tüm samimiyetinizle satırlara dökmekten korkmayın.

Sevgiliye En Güzel Hediye Çeşitleri Muhiku’da!

sevgini-paylas-hediye-kutusu-melodi

Sevgiliniz için farklı ve bir o kadar da özel bir hediye mi arıyorsunuz? O halde Muhiku ekibinin sevgililere özel hazırladığı Sevgiliye Hediye seçenekleri arasından sevgiliniz için en güzel hediyeyi alabilir ve bu hediyeyi en güzel duygularınızın yazılı olduğu satırlarla süsleyebilirsiniz.

Muhiku’dan sevgiliye hediye kutusu satın aldığınızda tüm ürünler oldukça şık bir kutunun içerisinde özel hediye notuyla birlikte gelir. Ödeme adımından önce notunuzu ilgili bölüme yazıp isminizin nasıl gözükmesini istiyorsanız o şekilde belirtmeyi unutmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da ilginizi çekebilir